bandi650 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 χρονια πολλα και καλο πασχα. μηπως εχει καποιος κωδικο κουπονιου για το merimobiles? που μπορω να βρω; στο facebook δε ειδα τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreaming Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Παλικάρια είμαι μεταξύ του ZTE V970 και του Lenovo A820 απο το merimobiles ποιο απο τα 2 λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmart Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Παλικάρια είμαι μεταξύ του ZTE V970 και του Lenovo A820 απο το merimobiles ποιο απο τα 2 λέτε? για μένα αν δεν σε ενοχλεί ότι δεν έχει φλασ από πίσω θα πρότεινα το λενοβο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreaming Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Καλά οτι θα είμαι ευχαριστημένος σε αυτά τα χρήματα που θα δώσω (150<) είμαι σίγουρος απλά θέλω να δώσω μεχρι το ανώτερο 180ευρώ και να αξίζει τα χρήματα, Αυτο δεν το ήξερα για το lenovo για το flash...Aλλά απο ideos x5 που έχω τώρα τουλάχιστον τη ημέρα δεν θα έχει καλύτερη ποιότητα? Απλά έχει έστω και 0,2 ιντσες παραπάνω και είναι τετραπύρηνο σε σχέση με το zte. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Με μιά πρώτη ματιά: το lenovo έχει μεγαλύτερη μπαταρία (2000 ή 2500mAh ξέρει κανείς??) και καλύτερη κάμερα (8MP). Αλλά έχει την ίδια ανάλυση οθόνης σε μεγαλύτερη διαγώνιο (4.5 αντί 4.3. ίντσες) και μεγάλο πάχος (12.8mm έναντι 9.9mm του zte). Και υψηλοτερη τιμή βέβαια... Δεν νομιζω οτι θα μετανιώσεις για την αγορά οποιουδήποτε απο τα 2, αν κρίνω από τα γραφόμενα των χρηστών εδώ στο φόρουμ. Κοίταξε αναλυτικά τις λεπτομέρειες για να σιγουρευτείς για την τελική επιλογή σου. MTK6589 αντί mtk6577, πολύ μεγαλύτερες επιδόσεις ειδικά σε γραφικά με χαμηλότερη κατανάλωση και μεγαλύτερη μπαταρία άρα πολύ μεγαλύτερη αυτονομία, καλύτερη ποιότητα, καλύτερη κάμερα όχι μονο σε ανάλυση αλλά σε ποιότητα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Παίδες εχει κανένας σας θέμα με το να δει τις SD σας το pc? εχω windows 7 64bit. Βασανιζομαι 3 ωρες και δεν μπορώ να το κάνω να την κάνει mount. εχουμε τπτ drivers για το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drberto1 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Παίδες εχει κανένας σας θέμα με το να δει τις SD σας το pc? εχω windows 7 64bit. Βασανιζομαι 3 ωρες και δεν μπορώ να το κάνω να την κάνει mount. εχουμε τπτ drivers για το κινητό; Οι drivers ειναι εδω: http://www.mediafire.com/?2sf30pboet4qvov Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Ωραιος ευχαριστώ!! Άλλο ένα θέμα. Νομιζα ότι τα sms δουλευουν σωστά αλλά είδα ότι παπακια! μονο από την ενσωματωμένη εφαρμογή μπορώ να στείλω sms. ποια άλλη δουλεύει; Το handcent sms που είχα μέχρι τώρα, με sim μόνο στην 3g εσοχή, δεν μου στέλνει. πρέπει να κάνω τπτ ρυθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Ωραιος ευχαριστώ!! Άλλο ένα θέμα. Νομιζα ότι τα sms δουλευουν σωστά αλλά είδα ότι παπακια! μονο από την ενσωματωμένη εφαρμογή μπορώ να στείλω sms. ποια άλλη δουλεύει; Το handcent sms που είχα μέχρι τώρα, με sim μόνο στην 3g εσοχή, δεν μου στέλνει. πρέπει να κάνω τπτ ρυθμίσεις; με gosms ολα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Υποστηρίζει και αυτόματη μετατροπή σε κεφαλαία για 160 χαρακτήρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 εγω δε εχω καποιο προβλημα με το τηλ. αλλα σερφαροντας ειδα στη σελιδα του πρωτου θεματος για παραδειγμα τα διαφημιστικα μπανερς δε δουλευουν και λεει οτι η υπηρεσια δε υποστηριζετε. τι λειπει απο το κινητο και δε το υποστηριζει; χρησιμοποιω το χρομε για πλοηγηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ztebladepp Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Σήμερα πέρασα μετά από μια εβδομάδα που έχω το κινητό καινούρια ROM και το ξεψάχνισα... Για το gosms πηγαινε settings-advanced-τικαρε το enable locale support και βάλε τα ελληνικά στο supported language . 160 χαρακτήρες με μετατροπή σε κεφαλαία και επιλογή sim αποστολής κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 (edited) εγω δε εχω καποιο προβλημα με το τηλ. αλλα σερφαροντας ειδα στη σελιδα του πρωτου θεματος για παραδειγμα τα διαφημιστικα μπανερς δε δουλευουν και λεει οτι η υπηρεσια δε υποστηριζετε. τι λειπει απο το κινητο και δε το υποστηριζει; χρησιμοποιω το χρομε για πλοηγηση Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, ο chrome δεν υποστηρίζει flash. Δοκίμασε να ανοίξεις τη σελίδα με τον stock browser. Ρε παιδιά για πείτε μου ένα handsfree το οποίο να έχει in-ear ακουστικά και να δουλεύει κανονικά και το μικρόφωνο και το κουμπί με το zte v970. Θέλω να έχει καλή ποιότητα ήχου για να το χρησιμοποιώ και για μουσική. Edited May 7, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, ο chrome δεν υποστηρίζει flash. Δοκίμασε να ανοίξεις τη σελίδα με τον stock browser. οταν εκανα εγκατασταση επελεξα τον χρομε για εγκατασταση. πως μπορω να βαλω τον στοκ τωρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drberto1 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Σήμερα πέρασα μετά από μια εβδομάδα που έχω το κινητό καινούρια ROM και το ξεψάχνισα... Για το gosms πηγαινε settings-advanced-τικαρε το enable locale support και βάλε τα ελληνικά στο supported language . 160 χαρακτήρες με μετατροπή σε κεφαλαία και επιλογή sim αποστολής κανονικά... Σου δινει ομως τη δυνατοτητα να επιλεξεις απο ποια καρτα θα στειελεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Απορία: στις Ρυθμίσεις---> MTK Engineer Mode ---> Connectivity ---> FM Receiver παίζει όποια συχνότητα FM βάλω χωρίς ακουστικά!!!!:confused: Μάλιστα στην status bar δείχνει ότι είναι ανοιχτή η εφαρμογή ραδιοφώνου. Έχει 2 επιλογές για Antenna Type : Short και EarPhone. Το βάζω στην πρώτη (ελπίζοντας ότι θα πιάνει FM χωρίς ακουστικά, αφού ούτως ή άλλως πράγματι πιάνει, έστω όχι τέλεια...). Δυστυχώς δεν κρατάει την ρύθμιση, μόλις βγω από engineer mode και ανοίξω κανονικά ραδιόφωνο μου ζητάει ακουστικά, wtf????:angry: Ξέρετε κάτι σχετικό? Έψαξα (ακούγοντας 6 τραγούδια από 2 σταθμούς, ορίζεις συχνότητα και πατάς το tune) για κρυφές ρυθμίσεις αλλά δεν βρήκα κάτι. Με home γυρίζω στις αρχικές οθόνες, το ραδιόφωνο παίζει κανονικά, κλήση δεν έκανα ούτε δέχθηκα ακόμα να δω αν διακόπτεται η αναπαραγωγή... Ενημέρωση: δοκίμασα κλήση το ραδιόφωνο μπαίνει σε mute και μετά την κλήση παίζει πάλι κανονικά υπάρχουν εφαρμογές τρίτων στο play store που παίζουν ράδιο χωρίς ακουστικά Σου δινει ομως τη δυνατοτητα να επιλεξεις απο ποια καρτα θα στειελεις; Ναι οταν εκανα εγκατασταση επελεξα τον χρομε για εγκατασταση. πως μπορω να βαλω τον στοκ τωρα; βάλε άλλους, πχ opera, boat maxthon κλπ, υποστηρίζουν flash Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 (edited) βάλε άλλους, πχ opera, boat maxthon κλπ, υποστηρίζουν flash ο firefox ειναι πολυ βαρυς; γιατι αυτον εχω και στο πισι. τον οπερα δε τον εχω δουλεψει καθολου κατα τη γνωμη σας ποιος ειναι ο καλυτερος browser? Edited May 7, 2013 by bandi650 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ztebladepp Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Σου δινει ομως τη δυνατοτητα να επιλεξεις απο ποια καρτα θα στειελεις; Nαι κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 βάλε άλλους, πχ opera, boat maxthon κλπ, υποστηρίζουν flash ο firefox ειναι πολυ βαρυς; γιατι αυτον εχω και στο πισι. τον οπερα δε τον εχω δουλεψει καθολου κατα τη γνωμη σας ποιος ειναι ο καλυτερος browser? Boat,opera με διάφορα οι καλύτεροι...Και ο dolphin πολύ καλος αλλά δεν έχει ρύθμιση για ζουμ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drberto1 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Nαι κανονικά Εγω εγκατεστησα το go sms και εστειλα ενα δοκιμαστικο sms.Δεν με ρωτησε απο ποια καρτα να στειλει.Εστειλε απο την καρτα που εχω στο slot 1.Πρεπει να κανω καμια ρυθμιση μηπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Εγω εγκατεστησα το go sms και εστειλα ενα δοκιμαστικο sms.Δεν με ρωτησε απο ποια καρτα να στειλει.Εστειλε απο την καρτα που εχω στο slot 1.Πρεπει να κανω καμια ρυθμιση μηπως; Διαλέγεις πριν ότι στείλεις [ATTACH]32246[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drberto1 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Διαλέγεις πριν ότι στείλεις [ATTACH]32246[/ATTACH] Ποια ROM χρησημοποιεις;Εμενα αυτο δεν μου το βγαζει και απο οτι εψαξα λιγο στο ιντερνετ το GoSms δεν υποστηριζει dual sim στην JellyBean Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpik2010 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Μετά από πολύ σκεψη και διάβασμα αποφάσισα να το αγοράσω. Γνωρίζει κάποιος αν εξακολουθεί να υπάρχει η προσφορά του Σ/Κ στο merimobiles; Να περιμένω μέχρι το Σ/Κ; Μήπως παίζει καμιά άλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmart Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Μετά από πολύ σκεψη και διάβασμα αποφάσισα να το αγοράσω. Γνωρίζει κάποιος αν εξακολουθεί να υπάρχει η προσφορά του Σ/Κ στο merimobiles; Να περιμένω μέχρι το Σ/Κ; Μήπως παίζει καμιά άλλη; το κουπονι που υπαρχει ειναι το :zte σου δινει 10 % εκπτωση και λιγει στις 30 τους μηνος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 το κουπονι που υπαρχει ειναι το :zte σου δινει 10 % εκπτωση και λιγει στις 30 τους μηνος το κουπονι αυτο ηταν μεχρι 30/4. εχει ληξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts