Jump to content

Nightwish vs Evanescence

Flamenerve
 Κοινοποίηση

Καλύτερο συγκρότημα με γυναίκα στα vocals  

142 members have voted

1. 1. Καλύτερο συγκρότημα με γυναίκα στα vocals

• Nightwish
      76
    • Evanescence
      66

Recommended Posts

• Απαντήσεις 127
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ (ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ)ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΤΕ ΑΠΟ ΣΥΓΚΡΟΤΙΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΙΤΑ.ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΤΟ ΜY IMMORTAL ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΙΧΑΘΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΝΤΟΥ!ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΝIGHTWISH ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΗΕΧΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΨΗΦΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ SYSTEM OF A DOWN ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑ!Η SOSTI ROCK MOYSIKI ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ.........
blah..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος exosceleton (20 Οκτ. 2004 , 14:31)

Η ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ (ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ)ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΤΕ ΑΠΟ ΣΥΓΚΡΟΤΙΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΙΤΑ.ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΤΟ ΜY IMMORTAL ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΙΧΑΘΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΝΤΟΥ!ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΝIGHTWISH ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΗΕΧΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΨΗΦΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ SYSTEM OF A DOWN ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑ!Η SOSTI ROCK MOYSIKI ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ.........

Κι επειδή οι σταθμοί το έκαναν σούπα δηλαδή, παει να πει οτι το συγκρότημα το κάνει για τα λεφτά;

Παιδιά το καταλαβαίνω να μη σας αρέσουν οι Evanescence, αλλά το να τους θεωρείτε κακούς επειδή τα κομμάτια τους προωθούνται υπερβολικά, το βρίσκω το λιγότερο ηλίθιο...

Και ο Tiesto δηλαδή που παίζει σε όλα τα clubs είναι για τα μπάζα, όπως και η Αλεξίου που μας τα είχαν πρήξει με το "Κύμα" και το "Οι φίλοι μου χαράματα"... Ποτέ δε θα την καταλάβω αυτή τη λογική...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (20 Οκτ. 2004 , 03:19)

Για να μην ανοίγω νέο θέμα, για προτείνετε κάνα cdάκι των Nightiwsh να πάω να πάρω...

Προτείνω Century Child και Once. Άκου και τα δύο και πες μου :p

Δεν χρειάζεται να σου πω ότι το Nemo (Once) είναι κομματάτα http://briefcase.pathfinder.gr/download/ifrit/25997/326227/0/lml.gif

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes.

• 1 year later...

nightwish ειναι πολυ καλυτεροι!!

τραγουδια που μου αρεσουν ειναι τα : Ghost loves score, Ever Dream, Astral Romance κτλ.. γενικα ολα τα τραγουδια ακουγονται ευχαριστα!

Ομως το "Nemo" είναι κομματάρα.Μόνο αυτό έχω ακούσει.

Είναι όντως καταπληκτικό τραγούδι με άψογη ενορχήστρωση.

Δυστυχώς με άφησαν αδιάφορο τα υπόλοιπα τέσσερα περίπου τραγούδια του συγκροτήματος που έχω ακούσει.

Δυστυχώς με άφησαν αδιάφορο τα υπόλοιπα τέσσερα περίπου τραγούδια του συγκροτήματος που έχω ακούσει.

Βασικά, αυτό το τραγούδι (Nemo) το χρησιμοποίησε ο ΑΝΤ1 το καλοκαίρι που μας πέρασε για να διαφημήσει το καινούργιο του (τότε) πρόγραμμα.

Εκεί το άκουσα πρώτη φορά, μ' άρεσε και το "τσίμπησα"!

;)

kat arxhn allo eidos oi men allo oi de

toulaxiston ego tous diaxorizo

metal me klasikh mousikh oi men

rock-metal oi de

kai ta dyo sugrothmata maresoun...

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Συμφωνώ ότι το ΝΕΜΟ είναι ίσως το καλύτερο κομμάτι των Nightwish....φυσικά λατρεύω τους Evanescence :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/roseface11.jpg

Κάτω απ' τον ήλιο σε μια απέραντη αγκαλιά

καράβι η αγάπη ταξιδεύει,

κι εμείς στη πλώρη του να δίνουμε φιλιά

κι η θάλασσα να μας ζηλεύει!!!

Κάπου είχα διαβάσει πως τον Νοέμβριο, οι Nightwish έπαιξαν μπροστά σε οπαδούς της μπάντας και οπαδούς του Nemo. Well spoken.
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes.

evanescence απο μενα..

ακουσα(οχι πολλα) τραγουδια απο nightwish με τα οποια δεν τρελαθηκα παρα μονο με το nemo που ειναι παρα πολυ καλο.

το fallen ναι μεν εμπορικο αλλα οχι κακη ποιοτητα σε θεμα τραγουδιων.

απο τα οποια μου αρεσαν ολα(εκτος haunted)

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάπου είχα διαβάσει πως τον Νοέμβριο, οι Nightwish έπαιξαν μπροστά σε οπαδούς της μπάντας και οπαδούς του Nemo. Well spoken.

Well spoken indeed.

Σέβομαι τους Nightwish σαν μπάντα, είναι πολύ καλοί. Μεταλ με στοιχεία κλασικής μουσικής (εντάξει, δεν είναι και οι Therion;) ), πολύ ωραίες ατμόσφαιρες, καλοί στίχοι, υπέροχες ενορχηστρώσεις αν και λιγάκι φορτωμένες.

Τώρα που έφυγε η Tarja ελπίζω να αναγεννηθούν... Βασικά δεν τρελαινόμουν ποτέ για δαύτη αλλά έχει καλή φωνή. Τεσπα. Προσωπική προτίμηση; Φωνητικά ο Φινλανδός παππούς της μεταλ, Marco Hietala!;) :happy:

Εντάξει, το Nemo καλό κομμάτι είναι αλλά έχουν και πολύ καλύτερα. 10 χρόνια υπάρχουν σαν μπάντα...

Όσο για τους Evanescence...:yawn: Είδαν φως και μπήκαν κι αυτοί.

http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg

Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι...

Αν οι Evanescence είναι Nu Metal τί να πουν και τα Nu Metal groups...

Έχουν στοιχεία, δεν λέω... Αλλά...

Αφήστε που είναι πιστή αντιγραφή των Lacuna Coil. Όσοι έχουν ακούσει, καταλαβαίνουν.

Όσο για τους Nightwish, σαφώς και είναι metal group.

Επειδή είναι πιο... soft από τους Marduk or τους Slayer, δεν τους κάνει λιγότερο metal.

Ισορροπούν μεταξύ του Goth και του Power έχοντας χαρακτηριστικό στοιχείο τα opera vocals της άξιας φωνής της Tarja που αμέσως μπορείς να τους εντάξεις και σε Symphonic Metal.

Btw, metal δεν είναι μόνο το Black, Death, Power...

Μεταξύ των δύο, μιας και καλούμαστε να επιλέξουμε, θα προτιμήσω τους Nightwish αν και μου αρέσουν και οι Evanescence.

Ο λόγος είναι το παρελθόν τους το οποίο εκτιμώ και σέβομαι. Οι δουλειές τους που είναι σαφώς πιο ώριμες. Ο χαρακτήρας που έχουν δείξει τόσα χρόνια ουδεμία σχέση έχει με το ψώνιο της μικρής και ανόητης παιδούλας, Amy Lee.

Θα έχουν μέλλον, οι Evanescence, αν ξεκακαβαλήσουν το καλάμι βέβαια... :)

nightwish ειναι πολυ καλυτεροι!!

That is not dead which can eternal lie and with strange aeons even death may die.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν και εχω ακουσει μονο 5αρι τραγουδια των Nightwish και αρκετα των evanescence ψιφησα evanescence γιατι μου αρεσει περισοτερο η μουσικη τους και ορισμενα τραγουδια τους με εχουν αγγιξει πραγματικα σε μερικες στιγμες τις ζωης μου :)

Evanescence μονο τα κοπελια και αυτοι που δεν εχουν ακουσει nightwish, ψηφισαν.

Οι Evanescence πάντως προηγούνται στη δημοσκόπηση.

Έχω ακούσει Nightwish,αλλά δεν τους ψήφισα,καθώς σαν σύνολο προτιμώ τα τραγούδια του συγκροτήματος της Amy Lee.

καθώς σαν σύνολο προτιμώ τα τραγούδια του συγκροτήματος της Amy Lee.
γιατι εχεις ακουσει εστω και τα μισα τραγουδια των nightwish; οχι πως οι evanescence δεν ειναι καλοι, αλλα οι nightwish ειναι πολυ καλυτεροι.

Μου αρέσουν και τα 2 συγκροτήματα αλλά περισσότερο μου αρέσουν οι Nightwish.

Απο Evanesence έχω ακούσει μόνο το τελευταίο CD και μου αρέσουν σχεδόν τα μισά τραγούδια,

και Nightwish έχω ακούσει τα 3 τελευταία CD και μου αρέσουν σχεδόν όλα τα τραγούδια.

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

γιατι εχεις ακουσει εστω και τα μισα τραγουδια των nightwish; οχι πως οι evanescence δεν ειναι καλοι, αλλα οι nightwish ειναι πολυ καλυτεροι.

Όπως καταλαβαίνεις δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν να έχω ακούσει τα μισά τραγούδια του συγκροτήματος.

Η μουσική των Nightwish σε γενικές γραμμές δε μου αρέσει,παρόλο που το Nemo είναι ίσως καλύτερο από όλα τα τραγούδια των Evanescence που γνωρίζω.

Guest valeria
Μου αρέσουν και τα δύο συγκροτήματα εξίσου για διαφορετικούς λόγους.Άλλα συναισθήματα μου δημιουργούν οι Nightwish και άλλα οι Evanescence και ανάλογα με τη διάθεσή μου επιλέγω και το συγκρότημα..Aλλά αφού πρέπει ντε και καλά να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα θα πω ότι πιο συχνά επιλέγω να ακούω τα πολύ παλιά τραγούδια των Evanescence.Όσοι διχάζεστε και δεν ξέρετε ποιο να διαλέξετε ακούστε και κάποια κομμάτια από After Forever (πχ Eccentric,Strong,My Choice),που μπορώ να πω ότι συνδυάζουν το στυλ και των δύο συγκροτημάτων.Kαλημέρα σε όλους!:)

παντως τα 2 συγκροτηματα ειναι ανομοια μεταξυ τους.. γενικα παρατηρω οτι οι nightwish δεν ειναι πολυ γνωστοι και δεν ακουγονται απο ολους.. πχ τα περισσοτερα κοριτσια δεν τους αρεσουν οι nightwish και προτιμουν evanescence. βεβαια δεν μπορω να καταλαβω το γιατι.

πχ τα περισσοτερα κοριτσια δεν τους αρεσουν οι nightwish και προτιμουν evanescence. βεβαια δεν μπορω να καταλαβω το γιατι.

Εγώ πάλι νομίζω ότι ανάμεσα σε Nightwish/Evanescence θα διάλεγαν Καλομοίρα:lol:

http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg

Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι...