ilpara Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Ρωτάω γιατί έχω μπερδευτεί: - Αν το σκρουτζομάγαζο κάνει παραεισαγωγή από ΕΕ, καλύπτεται από εγγύηση που αναγνωρίζει η ελληνική αντιπροσωπία και το service αναλαμβάνει η smartec;;; - Αν το σκρουτζομάγαζο κάνει παραεισαγωγή από χώρα εκτός ΕΕ, ΔΕΝ καλύπτεται από εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπίας και το σκρουτζομάγαζο έχει συνεννοηθεί το service να αναλαμβάνει η avarto;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Ρωτάω γιατί έχω μπερδευτεί: - Αν το σκρουτζομάγαζο κάνει παραεισαγωγή από ΕΕ, καλύπτεται από εγγύηση που αναγνωρίζει η ελληνική αντιπροσωπία και το service αναλαμβάνει η smartec;;; - Αν το σκρουτζομάγαζο κάνει παραεισαγωγή από χώρα εκτός ΕΕ, ΔΕΝ καλύπτεται από εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπίας και το σκρουτζομάγαζο έχει συνεννοηθεί το service να αναλαμβάνει η avarto;;; Ναι καπως ετσι, το θέμα όμως είναι οτι σου λένε την αλήθεια? Στο ebw.gr που μίλησα π.χ μου είπανε ότι συνεργάζονται με την ελληνική αντιπρωσωπεια της samsung (δεν ξέρανε πως λέγεται, smartek ή arvato, μου είπανε ελληνική επίσημη αντιπροσωπεία) και αν θα εχω πρόβλημα θα πάω εκεί. Ειναι όμως έτσι ή θα τρέχω στο τέλος στην arvato? Δεν ξέρουμε πλέον ποιον και τι να πιστέψουμε, είναι τόσα που ακούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 (edited) Ρωτάω γιατί έχω μπερδευτεί: - Αν το σκρουτζομάγαζο κάνει παραεισαγωγή από ΕΕ, καλύπτεται από εγγύηση που αναγνωρίζει η ελληνική αντιπροσωπία και το service αναλαμβάνει η smartec;;; - Αν το σκρουτζομάγαζο κάνει παραεισαγωγή από χώρα εκτός ΕΕ, ΔΕΝ καλύπτεται από εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπίας και το σκρουτζομάγαζο έχει συνεννοηθεί το service να αναλαμβάνει η avarto;;; Καπως ετσι ειναι αλλα η υποθεση ειναι πολυ μπερδεμενη και εξηγουμαι:Ολοι αυτοι στα σκρουτζομαγαζα σου λενε οτι το κινητο ειναι ευρωπαικο και ειναι unbranded.Σε αυτη την περιπτωση θα επρεπε να εχει πληρη υποστηριξη απο samsung hellas και συνεπως servis στη smartec,αλλα σου πετανε το servis στην arvato (που κολλαει τωρα η arvato αγνωστο)και 2 χρονια εγγυηση αντιπροσωπειας που αν τους πιεσεις αρνουνται να σου πουν την samsung hellas.Καποια κομπινα κανουν οι εισαγωγεις γιατι απο αυτους τα παιρνουν τα σκρουτζομαγαζα και δεν τα εισαγουν απο μονα τους (εκτος απο μεμονομενες περιπτωσεις).Η υποθεση βρωμαει κυριολεκτικα. @baltziak πιστεψες οτι δεν ξερουν?? Μηπως κανουν τον κινεζο??..και το συγκεκριμενο μαγαζι που αναφερεις ειναι πολυ βρωμιαρικο, ειχα κανει και αναφορα στο σκρουτζ μαζι με αλλους πριν λιγο καιρο και τον ειχαν πεταξει για ενα διαστημα εξω. Edited April 27, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaslfc Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 (edited) Για το ebw.gr ξέρουμε τίποτα? Γράφουν ιμει στην απόδειξη? Καλύπτονται με εγγύηση από smartek? Από ότι είδα στην σελίδα που έχουν στο Facebook αναφέρουν για εξουσιοδοτημένο τεχνικό τμήμα της Samsung το Arvato Teleservice, σε κάποιον που ήθελε σέρβις σε ένα sgs3 που αγόρασε από αυτούς. Edit: Στην Samsung στα επίσημα επισκευαστικά κέντρα της Αττικής για smartphone είναι και το arvato μεταξύ των άλλων. Η λίστα που βγάζει είναι η εξής: 1 ΓΕΡΜΑΝΟΣ 23ο ΧΛΜ. Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ (P) 2106297371 2 ARVATO SA Λεωφόρος Κηφισού 38-38Α (P) 210-5197500 (F)210-5197529 3 ΔΡΑΠΑΝΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ 6 & ΠΑΤΗΣΙΩΝ (P) 2108678178 4 TELKA EPE ΠΑΤΗΣΙΩΝ 348 & ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΥ 2Α (P) 2102110410 5 OMNITECH ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ 231 (P) 2106619010 6 ΚΑΛΑΝΟΨΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ 81 (P) 2102630951 7 ΞΗΡΟΥΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ 180 (P) 2109569752 8 J&P mobile services Σμύρνης 44 Καραϊσκάκη (P) 2104933111 (F)2104929004 9 ΔΡΟΣΟΣ Ι. SAMSUNG SHOP ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 9-11 (P) 2104288090 10 SMARTEC ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΟΥ 7 (P) 2105820000 Πηγή: http://www.samsung.com/gr/support/location/supportServiceLocation.do?page=SERVICE.LOCATION Edited April 28, 2013 by andreaslfc Παράθεση Ανδρέας :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 (edited) Το θέμα είναι ότι αν είναι ευρωπαϊκό έχεις την επιλογή να διαλέξεις όποιο από αυτά θέλεις, ενώ αν δεν είναι πας μάλλον μόνο στην αρβατο. Εγω πάντως το παρήγγειλα χθες το βράδυ από τον Νίκο (extreme mobile) για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Αν είναι ευρωπαϊκό δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Edited April 29, 2013 by baltziak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaslfc Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Το θέμα είναι ότι αν είναι ευρωπαϊκό έχεις την επιλογή να διαλέξεις όποιο από αυτά θέλεις, ενώ αν δεν είναι πας μάλλον μόνο στην αρβατο. Εγω πάντως το παρήγγειλα χθες το βράδυ από τον Νίκο (extreme mobile) για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Αν είναι ευρωπαϊκό δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Κι εγώ από extreme-mobile το παρήγγειλα χθες το βράδυ και αύριο θα το έχω... Παράθεση Ανδρέας :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Παιδιά φεύγει φίλος για εξωτερικό αύριο κ θέλει να κάνει αγορά άμεσα,σήμερα,ένα note ii κ να το φορτώσει στην κάρτα με μικρές δόσεις αλλά άτοκες. Επειδή πολλοί από εσάς έχουν προσωπική εμπειρία από το Νίκο (extreme),γνωρίζει κάποιος αν παρέχει τέτοια εξυπηρέτηση?4-6 άτοκες μάξιμουμ. Είναι κλειστός τώρα αλλιώς θα τον έπαιρνα τηλ κ ψιλοβιαζομαστε.. Επίσης προτάσεις για άλλο κατάστημα που να είναι αξιόπιστο κ να πληρεί τις ανωθι προϋποθέσεις καλοδεχούμενες.. Ευχαριστώ! Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Κι εγώ από extreme-mobile το παρήγγειλα χθες το βράδυ και αύριο θα το έχω... το συγκεκριμένο μαγαζι δεν παιζεται! το παιδι που το εχει ειναι αψογο πραγματικά! καταπληκτική εξυπηρέτηση πραγματικά δεν εχω λογια... δεν υπαρχει περιπτωση να παρεις κατι απο εκει και να μην μείνεις ευχαριστημενος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 το συγκεκριμένο μαγαζι δεν παιζεται! το παιδι που το εχει ειναι αψογο πραγματικά! καταπληκτική εξυπηρέτηση πραγματικά δεν εχω λογια... δεν υπαρχει περιπτωση να παρεις κατι απο εκει και να μην μείνεις ευχαριστημενος... Άντε τι κάθεσαι και δεν το παραγγέλνεις:) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Άντε τι κάθεσαι και δεν το παραγγέλνεις:) το εκανα ηδη.. εδω και μια μερα το εχω στα χερια μου!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testman77 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 μηπως ξερει κανεις τι διαφορα εχουν αυτα τα δυο? ποιο να παρω? http://www.birdphone.gr/gr/prdid/18524e05b39b4dfa88e425b0679f6064/productinfo.aspx http://www.birdphone.gr/gr/prdid/616202e8d42c418da81caaa61f52cad4/productinfo.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Μα τα ίδια είναι και με τον ίδιο κωδικό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 13, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 μηπως ξερει κανεις τι διαφορα εχουν αυτα τα δυο? ποιο να παρω? http://www.birdphone.gr/gr/prdid/18524e05b39b4dfa88e425b0679f6064/productinfo.aspx http://www.birdphone.gr/gr/prdid/616202e8d42c418da81caaa61f52cad4/productinfo.aspx Σύμφωνα με τον τίτλο που έχουν το ένα είναι Branded της T-Mobile οπότε στην θέση του θα έπαιρνα το Unbranded. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Καλημέρα σε όλους!*Έχει κανείς φωτογράφια από το νέο γκρι χρώμα.?Υπάρχει μια φώτο στο καιζερ αλλά δεν είναι ευδιάκριτη και δε φαίνεται η διαφορά από το ήδη υπάρχον τιτανιουμ γκρι.Ακόμη ήθελα να ρωτήσω είναι καλυμμένα τα τηλ . (Απο Samsung hellas) από τέτοιου είδους καταστήματα? Υπάρχει μεγάλη διάφορα στη τιμή και ήθελα να να μου πείτε τη γνώμη σας.*Έχω εδώ και 15 ημέρες το ταμπλέτ10.1 note 3g και είμαι απόλυτα ευχαριστιμενος και σκέφτομαι πολύ σοβαρά και...την αγορά του νοτε2 γι αυτό ψάχνω τη καλύτερη τιμή γιατί μου έφυγαν πολλά €...Σε ευχαριστώ για το χρόνο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Καλημέρα σε όλους!*Έχει κανείς φωτογράφια από το νέο γκρι χρώμα.?Υπάρχει μια φώτο στο καιζερ αλλά δεν είναι ευδιάκριτη και δε φαίνεται η διαφορά από το ήδη υπάρχον τιτανιουμ γκρι.Ακόμη ήθελα να ρωτήσω είναι καλυμμένα τα τηλ . (Απο Samsung hellas) από τέτοιου είδους καταστήματα? Υπάρχει μεγάλη διάφορα στη τιμή και ήθελα να να μου πείτε τη γνώμη σας.*Έχω εδώ και 15 ημέρες το ταμπλέτ10.1 note 3g και είμαι απόλυτα ευχαριστιμενος και σκέφτομαι πολύ σοβαρά και...την αγορά του νοτε2 γι αυτό ψάχνω τη καλύτερη τιμή γιατί μου έφυγαν πολλά €...Σε ευχαριστώ για το χρόνο σας Βαλε link αν μπορεις Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdr Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 παιδια καλημερα θελω να κανω μια ερωτηση. Εχω το s3 και θελω να παρω το note2 το βρηκα σε ενα καταστημα του scroutz αλλα μου ειπε το παλικαρι οτι ειναι ευρωπαικο.. αν το παρω θα εχω θεμα με την εγγιυση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 παιδια καλημερα θελω να κανω μια ερωτηση. Εχω το s3 και θελω να παρω το note2 το βρηκα σε ενα καταστημα του scroutz αλλα μου ειπε το παλικαρι οτι ειναι ευρωπαικο.. αν το παρω θα εχω θεμα με την εγγιυση?? Αν ειναι ευρωπαϊκό κανονικά δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Μπορείς να μάθεις απο το μαγαζί ακριβως απο που είναι και ν επικοινωνησεις με την Samsung hellas να επιβεβαιωσεις Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 παιδια καλημερα θελω να κανω μια ερωτηση. Εχω το s3 και θελω να παρω το note2 το βρηκα σε ενα καταστημα του scroutz αλλα μου ειπε το παλικαρι οτι ειναι ευρωπαικο.. αν το παρω θα εχω θεμα με την εγγιυση?? Καλημέρα. Ρώτησε τους αν το υποστηρίζει η Samsung hellas και αν το servis είναι η smartec.Αν σου πουν για arvato θα σου προτεινα να μην το παρεις.Εχουμε αναφέρει πολλές φορές σε αυτό το νήμα ότι πολλοί έχουμε αγοράσει το νοτελι από τον Νικο στο Αιγάλεω με κανονική εγγύηση της Ελληνικης αντιπροσωπειας, το αναφερω γιατι απο εκει τουλαχιστον είναι εγγυημένο για την κακια στιγμή (φτου, μακριά από εμάς :p ) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Καλημέρα. Ρώτησε τους αν το υποστηρίζει η Samsung hellas και αν το servis είναι η smartec.Αν σου πουν για arvato θα σου προτεινα να μην το παρεις.Εχουμε αναφέρει πολλές φορές σε αυτό το νήμα ότι πολλοί έχουμε αγοράσει το νοτελι από τον Νικο στο Αιγάλεω με κανονική εγγύηση της Ελληνικης αντιπροσωπειας, το αναφερω γιατι απο εκει τουλαχιστον είναι εγγυημένο για την κακια στιγμή (φτου, μακριά από εμάς :p ) καλημερα και εγω αρκετα κινητα αγορασα απο τον Νικολα, ειναι τελειος σε ολα του. ΑΨΟΓΟΣ. Αλλα εδω και 3 μερες που επικοινωνω μαζι του δεν μπορω να πετυχω να εχει το note2 για να το παραγγειλω. Εφταιγα και εγω γιατι δεν αποφασιζα τι χρωμα να το παρω (ασπρο η γκρι) :) Τελικα οταν αποφασισα (γκρι) δεν το ειχε :) Θα περιμενω και Δευτερα - Τριτη και αν δεν το εχει τοτε θα αναγκαστω να το παρω απο αλλου.. Εχετε να προτεινεται κανενα αλλο μαγαζι (περιπου σαν του Νικολα) για να το παρω?? Ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 καλημερα και εγω αρκετα κινητα αγορασα απο τον Νικολα, ειναι τελειος σε ολα του. ΑΨΟΓΟΣ. Αλλα εδω και 3 μερες που επικοινωνω μαζι του δεν μπορω να πετυχω να εχει το note2 για να το παραγγειλω. Εφταιγα και εγω γιατι δεν αποφασιζα τι χρωμα να το παρω (ασπρο η γκρι) :) Τελικα οταν αποφασισα (γκρι) δεν το ειχε :) Θα περιμενω και Δευτερα - Τριτη και αν δεν το εχει τοτε θα αναγκαστω να το παρω απο αλλου.. Εχετε να προτεινεται κανενα αλλο μαγαζι (περιπου σαν του Νικολα) για να το παρω?? ΕυχαριστωΑπο το birdphone που εχω παρει 2 συσκευες εμεινα ευχαριστημενος.Εχω παρει κι απο αλλου οπως cityshop κλπ αλλα αμα βαριουνται (η δεν θελουν-η δεν ξερουν να πουν) και τους τα βγαζω με το τσιγγελι, μου ανεβαινει η πιεση :mad: Στραβωνουν κιολας αμα ρωτας καποια πραγματα, ενα σκασμο λεφτα δινουμε, δεν αγοραζουμε τυροπιτα!! Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Καλημέρα. Ρώτησε τους αν το υποστηρίζει η Samsung hellas και αν το servis είναι η smartec.Αν σου πουν για arvato θα σου προτεινα να μην το παρεις. Μα και η arvato συγκαταλέγεται στα επίσημα service της Samsung Hellas, όπως ή smartec. Δεν μπορεί να κρίνει από αυτό ο φίλος αν το τηλέφωνο είναι Ευρωπαϊκό. Τα μαγαζιά θα του πούνε από πού είναι, αν όχι η ίδια η Samsung. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 (edited) Μα και η arvato συγκαταλέγεται στα επίσημα service της Samsung Hellas, όπως ή smartec. Δεν μπορεί να κρίνει από αυτό ο φίλος αν το τηλέφωνο είναι Ευρωπαϊκό. Τα μαγαζιά θα του πούνε από πού είναι, αν όχι η ίδια η Samsung. Να μην σου πω οτι πλεον ενα απο τα κυρια σερβις της samsung ειναι η arvato. Aλλωστε και ο Νικος για θεματα σερβις με την arvato μιλαει. Παντως ο Νικος και το birdphone ειναι εγγυηση και ειναι σιγουρα ευρωπαικο. Αν τους ρωτησεις σου λενε απο ποια χωρα ειναι και ετσι σου ερχεται. Edited May 18, 2013 by baltziak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 (edited) Μα και η arvato συγκαταλέγεται στα επίσημα service της Samsung Hellas, όπως ή smartec. Δεν μπορεί να κρίνει από αυτό ο φίλος αν το τηλέφωνο είναι Ευρωπαϊκό. Τα μαγαζιά θα του πούνε από πού είναι, αν όχι η ίδια η Samsung.Kοιτα,ειχαμε κανει παλιοτερα ολοκληρη κουβεντα για αυτο το θεμα.Το επισημο servis της samsung στην Ελλαδα ειναι η smartec και αν παρειςτην αντιπροσωπεια για βλαβη θα σου πουν να το στειλεις εκει!!!Τωρα,υπαρχουν και καποια συμβεβλημενα αλλα η arvato δεν ειναι σε καμια περιπτωση το επισημο-κυριο servis της samsung Hellas στην Ελλαδα οπως θα σου πουν επειμενοντας καποιοι πωλητες οι οποιοι αρνουνται πεισματικα την smartec σαν επισημο servis (εχουν τον λογο τους φυσικα,γιατι αν το πας στην smartec θα φας πορτα).Καποια μαγαζια θα σου πουν καποιες αληθειες και καποια οχι κι αυτο στο λεω γιατι σε βλεπω να δινεις τυφλη εμπιστοσυνη στο καθε μαγαζι και ειναι λαθος σου.Οι μεν πωλητες δε,που θα σου πουν για serviς στην arvato,αν τους πιεσεις δεν θα σου πουν οτι εχει εγγυηση απο την samsung hellas αλλα απλως οτι εχει εγγυηση αντιπροσωπειας για 2 ετη,σε καμια περιπτωση ομως επαναλαμβανω,δεν θα σου αναφερουν την samsung hellas,ψαξτο λιγακι και θα δεις οτι ειναι οπως τα λεω ;).Και ο Νικος σε καμια περιπτωση δεν θα σου πει οτι το επισημο servis της samsung στην Ελλαδα ειναι η arvato.Aυτος ηταν εξαλου και ο λογος που προτιμησα να δωσω 15 ευρω παραπανω στον Νικο απο τους αλλους,επειδη το note2 που ειχε ηταν με εγγυηση της Ελληνικης αντιπροσωπειας και φυσικα με servis στην smartec Edited May 18, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 (edited) @ truckman Κάνεις λάθος φίλε. Η ARVATO SA είναι επίσημο service της Samsung Hellas. Μπες στο σάιτ της Samsung να το επαληθεύσεις. http://www.samsung.com/gr/support/location/supportServiceLocation.do Βάλε Αθήνα, κινητά τηλέφωνα, να δεις τι θα σου εμφανίσει. Δεν υπάρχει επίσημο και απλά συμβεβλημένο service. Το ίδιο επίσημα είναι όλα τα service,ο επαγγελματισμός ίσως να αλλάζει και η εξυπηρέτηση. Ότι συμβαίνει σε όλους τους τομείς δηλαδή. Edited May 18, 2013 by nfeel Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Και ο Νικος σε καμια περιπτωση δεν θα σου πει οτι το επισημο servis της samsung στην Ελλαδα ειναι η arvato.Aυτος ηταν εξαλου και ο λογος που προτιμησα να δωσω 15 ευρω παραπανω στον Νικο απο τους αλλους,επειδη το note2 που ειχε ηταν με εγγυηση της Ελληνικης αντιπροσωπειας και φυσικα με servis στην smartec Εισαι σίγουρος? Για πάρτον ενα τηλ. και ρώτησε τον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts