Jump to content

Διαθεσιμότητα και αγορά του Samsung Galaxy Note II

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω πάντως χθες βράδυ στις 12 έκλεισα συσκευή για την γυναίκα μου στο extreme-mobile μέσω sms γιατί υπήρχαν λίγα κομμάτια και δεν ήθελα να την χάσω. :)

Αυτή είναι εξυπηρέτηση.

Eτσι μπραβο, οι καλoι πωλητες που τυχαινει να ειναι και καλα παιδια πρεπει να διαφημιζονται!!!

5*+ απο εμενα για την αμεσοτητα- εξυπηρετηση απο extreme mobile

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παίδες σόρρυ αν ακούστηκα κάπως απότομος, βλέπετε όμως δεν είμαι και πολύ έμπειρος συγκεκριμένα με τα σκρουτζομάγαζα οπότε πιστεύω να συμμερίζεστε το άγχος μου, ειδικά για θέματα after sales, μια και είμαι σε άλλη πόλη. Και όχι, δεν υπάρχει σκρουτζομάγαζο από Θεσσαλονίκη, όσο κι αν αυτό ακούγεται απίστευτο (ή τουλάχιστον εγώ δεν έχω βρει).

Το μαγαζί που προτείνεται για να έχετε "μπει" 4-5 άτομα σημαίνει ότι δουλεύει σωστά, απλά υποψιάστηκα γιατί ούτε καν στο σκρουτζ το βρήκα. Σίγουρα όμως θα το κοιτάξω. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Παίδες σόρρυ αν ακούστηκα κάπως απότομος, βλέπετε όμως δεν είμαι και πολύ έμπειρος συγκεκριμένα με τα σκρουτζομάγαζα οπότε πιστεύω να συμμερίζεστε το άγχος μου, ειδικά για θέματα after sales, μια και είμαι σε άλλη πόλη. Και όχι, δεν υπάρχει σκρουτζομάγαζο από Θεσσαλονίκη, όσο κι αν αυτό ακούγεται απίστευτο (ή τουλάχιστον εγώ δεν έχω βρει).

Το μαγαζί που προτείνεται για να έχετε "μπει" 4-5 άτομα σημαίνει ότι δουλεύει σωστά, απλά υποψιάστηκα γιατί ούτε καν στο σκρουτζ το βρήκα. Σίγουρα όμως θα το κοιτάξω. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Δεν είναι στο Skroutz, είναι επιλογή του.

Αγοράζεις online και στο στέλνει ταχυδρομικά, σφραγισμένο και εγγυημένο. Από εκεί πήρα το δικό μου όπως και πολλοί άλλοι φίλοι εδώ. Απλά στο λέμε ως άμεση λύση για να μην ψάχνεις. Σίγουρα υπάρχουν και άλλα καλά μαγαζιά, απλά το εν λόγω μαγαζί έχει μια καλή φήμη εδώ στο forum. Κι εγώ από εδώ το έμαθα, το τίμησα και δεν μετάνιωσα.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Να συμπληρώσω ότι είτε είσαι Θεσσαλονίκη είτε είσαι Αιγάλεω, είτε πας για note είτε για μεμβράνη η αντιμετώπιση είναι η ιδια.

Δεν πουλάει καλύτερες συσκευές ή καλύτερα αξεσουάρ απο τους άλλους. Πουλάει αλήθειες που δύσκολα βρίσκεις πια. και αυτό μένει.

Παιδια αυτο το site το ξερετε? http://sndeep.info/en Βαζεις ιμει ή serial number αναλογως και σου λεει αν ειναι αυθεντικη η συσκευη σου χωρα προελευσης,ημερομηνια παραγωγης κλπ.Στο δικο μου μου βγαζει χωρα κατασκευης Βιετναμ!Πανω ομως η συσκευη λεει made in Korea.Εννοει οτι η συναρμολογηση εγινε στο Βιετναμ?Παντως αν το site δεν ειναι μουφα το βρισκω πολυ χρησιμο.
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Ακόμα και έξω όμως, η τιμή είναι λίγο απαγορευτική σε σχέση με τον ανταγωνισμό.... ή εμένα μου φαίνεται μόνο;;

Δεν υπαρχει ανταγωνισμος σε αυτη την συσκευη. Ειναι η μοναδικη με αυτα τα χαρακτηριστκα ;)

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Δεν υπαρχει ανταγωνισμος σε αυτη την συσκευη. Ειναι η μοναδικη με αυτα τα χαρακτηριστκα ;)
+1 και θα προσθετα μαλιστα οτι σε σχεση με τα χαρακτηριστικα της θα ελεγα οτι τεινει προς το τσαμπε ;) Η συσκευη ειναι ολα τα λεφτα απο ολες τις πλευρες

το χει ένας φίλος το κινητό και έχει το εξής, πρόβλημα: παίρνει πάρα πολύ ώρα για να φορτίσει, περίπου 6-7 ώρες και ακούγεται ένας περίεργος θόρυβος όσο φορτίζει.

το χει ένας φίλος το κινητό και έχει το εξής, πρόβλημα: παίρνει πάρα πολύ ώρα για να φορτίσει, περίπου 6-7 ώρες και ακούγεται ένας περίεργος θόρυβος όσο φορτίζει.

Ειμαστε σε λαθος νημα γι αυτη την ερωτηση, αλλα να σου πω,να αλλαξει καλωδιο η ολοκληρο φορτιστη

Παιδια αυτο το site το ξερετε? http://sndeep.info/en Βαζεις ιμει ή serial number αναλογως και σου λεει αν ειναι αυθεντικη η συσκευη σου χωρα προελευσης,ημερομηνια παραγωγης κλπ.Στο δικο μου μου βγαζει χωρα κατασκευης Βιετναμ!Πανω ομως η συσκευη λεει made in Korea.Εννοει οτι η συναρμολογηση εγινε στο Βιετναμ?Παντως αν το site δεν ειναι μουφα το βρισκω πολυ χρησιμο.

Το τσέκαρα μόλις και εμένα μου βγάζει Made in Korea, όπως και αναγράφει στην συσκευή.

BTW στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε αξίζει να στηρίζουμε σωστούς επαγγελματίες και ο Νίκος (extreme-mobile) είναι απλά κορυφή...

Φίλε και συντοπίτη να είσαι σίγουρος ότι όλη η παρέα εδώ συμμερίζεται το άγχος σου, όχι μόνο επειδή είσαι σε άλλη πόλη (οπότε και δεν έχεις την αμεσότητα που έχουμε εμείς στα σκρουτζομάγαζα),αλλά γιατι πρόκειται και για μια συσκευή της οποίας η τιμή δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητη, κάτι το οποίο σε κάνει να θέλεις, να πιάσουν τόπο τα λεφτά σου. Να ξέρεις πάντως ότι ο Νίκος είναι φοβερό παιδί και κανένας απο δω δεν έχει το παραμικρό συμφέρον απο το promotion του μαγαζιού αυτού. Αντιθέτως, ακριβώς επειδή είναι Επαγγελματίας και πουλάει αλήθειες (όπως πολύ σωστά είπε ένας φίλος) τον προτείνουμε συνεχώς γιατί είναι κρίμα τέτοιοι άνθρωποι να μην στηρίζονται. Εξάλλου,είσαι σε ένα thread όπου το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών είναι πολύ απαιτητικοί σε όλα τα επίπεδα. Νάσαι σίγουρος πως αν δεν ήταν ΤΟΣΟ καλός στην δουλειά του, θα είχε εισπράξει την μεγαλύτερη δυσφήμιση εδώ μέσα.

Επίσης, ενημερωτικά και μόνο θα σου πω και εγώ (όπως έγραψε και ο Κώστας-> Dr Mobile), ότι είναι επιλογή του προς το παρόν να μην είναι στον κατάλογο του skroutz. Αντιθέτως τροφοδοτεί κάποια σκρουτζομάγαζα.

Καλή επιτυχία σε ότι διαλέξεις και να ξέρεις πως εμείς εδώ είμαστε :)

Άμα έχεις τη διαφήμιση του myphone γιατί να πληρώνεις τις μεγάλες προμήθειες του Σκρουτζ :rolleyes:

Δεν ξερω αν το λες ειρωνικά αλλά καλό είναι να αναδεικνύουμε και τα θετικά και τα αρνητικά του οποίου επαγγελματία. Εγώ ήθελα να αγοράσω από τον Νίκο αφενός γιατί σιχαίνομαι τα καρτελ των μεγάλων αλλα και γιατί μου αρέσει να στηρίζω τους σωστούς "μικρους". Δυστυχώς όμως είχε έλλειψη εκείνη την εποχή και δεν είχε και ημερομηνία που θα παραλαμβάνε. Εγώ βιαζόμουν για κάποιους λόγους και έτσι πήγα birdphone. Είχα όμως 3-4 τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Νίκο και κατάλαβα ότι τιμάει τα λεφτά που θα του δώσεις απαντώντας με σαφήνεια και ευθύτητα στις οποίες ερωτήσεις και μάλιστα δίνοντας και ωραίες συμβουλές σε οποίες απορίες υπάρχουν.

Αυτά μαζί με το ότι έχει πολύ καλές τιμές είναι για μένα λόγος να τον προτιμήσει κάποιος.

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Άμα έχεις τη διαφήμιση του myphone γιατί να πληρώνεις τις μεγάλες προμήθειες του Σκρουτζ :rolleyes:

Όταν αγόρασα εγώ το note (Δεκέμβρης) έτρεχε το cashback της Samsung και το πήρα από πλαίσιο με την δωροεπιταγή 450.

Ο Νίκος με τον οποίο μίλαγα τηλεφωνικώς ήξερε το όλο story cashback και δωροεπιταγής.

Όταν το αγόρασα πήγα με σφραγισμένο κουτί και σακούλα Πλαίσιο, το ανοίξαμε παρέα, μου έβαλε μεμβράνη 3 ευρώ και κάτσαμε και μιλάγαμε για το θηρίο μισή ώρα. Είχε λόγο να το κάνει? Κανέναν.. Έκτοτε, φεύγω από Αγία Παρασκευή και πηγαίνω Αιγάλεω για θήκες, φορτιστές, μεμβράνες, καλώδια..

Αυτό κέρδισε.. Και όλα τα καλά λόγια που λένε τα υπόλοιπα παιδιά εδώ μέσα.

Οι απαντήσεις σας δε με άφησαν περιθώρια να το σκεφτώ παραπάνω. Το παρήγγειλα από extreme mobile. Ετοιμαστείτε από εδώ και πέρα να σας γίνω τσιμπούρι ;)

Σας ευχαριστώ όλους.

Οι απαντήσεις σας δε με άφησαν περιθώρια να το σκεφτώ παραπάνω. Το παρήγγειλα από extreme mobile. Ετοιμαστείτε από εδώ και πέρα να σας γίνω τσιμπούρι ;)

Σας ευχαριστώ όλους.

Καλώς ήρθες. Ετοιμάσου για συγκινήσεις

Θοδωρής

Σας ευχαριστώ όλους.

Καλώς να το λάβεις! Εννοείται πως ότι χρειαστείς είμαστε εδώ.

Δεν ξερω αν το λες ειρωνικά αλλά καλό είναι να αναδεικνύουμε και τα θετικά και τα αρνητικά του οποίου επαγγελματία. Εγώ ήθελα να αγοράσω από τον Νίκο αφενός γιατί σιχαίνομαι τα καρτελ των μεγάλων αλλα και γιατί μου αρέσει να στηρίζω τους σωστούς "μικρους". Δυστυχώς όμως είχε έλλειψη εκείνη την εποχή και δεν είχε και ημερομηνία που θα παραλαμβάνε. Εγώ βιαζόμουν για κάποιους λόγους και έτσι πήγα birdphone. Είχα όμως 3-4 τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Νίκο και κατάλαβα ότι τιμάει τα λεφτά που θα του δώσεις απαντώντας με σαφήνεια και ευθύτητα στις οποίες ερωτήσεις και μάλιστα δίνοντας και ωραίες συμβουλές σε οποίες απορίες υπάρχουν.

Αυτά μαζί με το ότι έχει πολύ καλές τιμές είναι για μένα λόγος να τον προτιμήσει κάποιος.

Επειδή την ίδια περίοδο το έψαχνα και εγώ, μιλούσα με τον Νίκο και μου έλεγε ότι είχε έλλειψη. Φαντάσου...από τον Δεκέμβριο μέχρι τον Ιανουάριο ο Νίκος έπαιρνε συνεχώς τηλέφωνα για να τον προμηθεύσουν με τηλέφωνα γιατί υπήρχε ζήτηση και βέβαια κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ!Γιατί? Πολύ απλά γιατί έπρεπε να προμηθεύσουν πρώτα τα μεγάλα καταστήματα, αυτά που το αγόραζες €699!!Ο νοών νοείται...

παιδια να ρωτησω κατι..ο kaizer της πανεπιστημιου που ειναι??Δεν ειναι αυτο το ισογειο που ειναι στον χοντο??Επισης το kaizer store ειναι αλλο απο το kaizer shop? Edited by psiliammos

παιδια να ρωτησω κατι..ο kaizer της πανεπιστημιου που ειναι??Δεν ειναι αυτο το ισογειο που ειναι στον χοντο??Επισης το kaizer store ειναι αλλο απο το kaizer shop?
Ναι στον χοντο ειναι αλλα αν σκοπευεις να κανεις αγορα απο εκει να τον ρωτησεις αν το κινητο παει για servis στην smartek η...στην arvato?! ;)

παιδια να ρωτησω κατι..ο kaizer της πανεπιστημιου που ειναι??Δεν ειναι αυτο το ισογειο που ειναι στον χοντο??Επισης το kaizer store ειναι αλλο απο το kaizer shop?

Όπως έχω γράψει και σε άλλο νήμα υπάρχουν 3 κάιζερ! Υπάρχει ο κάιζερ στο χόντο δίπλα, μέχρι τώρα μόνο αυτός ήταν στο σκρούτζ, υπάρχει ο κάιζερ πανεπιστημίου 56, δηλαδή από την άλλη μεριά της ομόνοιας 2ο τετράγωνο πανεπιστημίου από ομόνοια ανεβαίνοντας, απέναντι από το παλιό μετρόπολις και υπάρχει κι άλλος ένας πιο πέρα στην 3ης σεπτεμβρίου. Έχουν την ίδια επωνυμία αλλά είναι διαφορετικά μαγαζιά, απλά υπάρχει ένας κοινός μέτοχος και στο κάθε μαγαζί έχει διαφορετικό συνεργάτη. Από πανεπιστημίου έχω ψωνίσει πολλές φορές, ότι έχω πάρει σε σάμσουγκ είμαι ευχαριστημένος και πλέον κόβει κανονικά αποδείξεις με το ιμει κλτ. Παλιά μου έκανε και καλύτερες τιμές και 1-2 φορές και ευκολίες στην πληρωμή αλλά τώρα τα έκοψε λόγω ανταγωνισμού, δεν ξέρω αν παίρνει κάρτες.

Εγω,ειχα παρει το iPad 3 απο τον Καιζερ της Γ' Σ/βριου,κατω απο το Χοντο.Πληρωσα μετρητοις,και η τιμη ηταν η καλυτερη που υπηρχε τοτε.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

και εγω εχω παρει απο τον kaizer στον χοντο ενα samsung s5830 και ειμαι οκ..δεν ρωτησα για smartek και τετοια αλλα αν ξαναψωνισω απο εκει θα το αγορασω μονο αν γινεται service στην smartek..

Αν σας πουνε για servis στην arvato παρτε δρομο και φυγετε οσο χαμηλη κι αν ειναι η τιμη του.Ριξτε μια ματια στις τελευταιες 2-3 σελιδες του νηματος του one x που γινεται μια συζητηση περι αυτου, για να παρετε μια γενικη εικονα του τι σας περιμενει αν μπλεξετε...