koke_27 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 ευχαριστώ φίλε.το kaizer το έχει λευκό 493. το πιο φτηνό σε γκρι είναι το kinitomania απο Γερμανία μου είπαν.το s pen θα λειτουργεί Ελληνικά σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Δεν είμαι σίγουρος, γιατί δεν έχω το κινητό, αλλά νομίζω ότι τα γαλλικά έχουν και ελληνικά στο spen. Ας βοηθήσει κάποιος που ξέρει. Σαν προϊόντα που πουλάει για μένα το kaizershop είναι καλύτερο από το kinitomania. To kinotomania, πιο παλιά που είχα αγοράσει, μου είχε δώσει σφραγισμένο κινητό με ζελατίνα αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό, μπορεί να είχε ανοιχθεί για κάποιο λόγο και το κάλυψαν με τη ζελατίνα. Αν είσαι Αθήνα κάνεις επιτόπιο έλεγχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Μολις το αγορασα απο το kinitomania. Σφραγισμενο και ελληνικη ρομ και ελληνικο εγχειριδιο χρησης.Φυσικα το imei υπηρχε στην αποδειξη. Μου το κρατησαν και τηλεφωνικα.Αψογη εξυπηρετηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 ευχαριστώ φίλε.το kaizer το έχει λευκό 493. το πιο φτηνό σε γκρι είναι το kinitomania απο Γερμανία μου είπαν.το s pen θα λειτουργεί Ελληνικά σωστά; Εμένα ήταν πολωνικό από bird phone με 4.1.1. Το ειχα ψάξει και ήταν άγνωστο ποιες είχαν ελληνικά στο πενάκι και ποιες όχι. Οι γαλλικές και οι ελληνικές είχαν σίγουρα από όσα γράφοντουσαν. Εμένα όμως είχε κανονικά. Αλλά μη αγχώνεσαι για δύο λόγους. Τώρα που η 4.1.2 έρχεται στους περισσότερους αυτή έχει κανονικά ελληνικά σε όλα τα κινητά. Ο δεύτερος είναι ότι μάλλον δεν θα το χρησιμοποιησεις πάρα πολύ. Η αναγνώριση είναι αρκετά καλή αλλά έχει ένα κλικ καθυστέρηση από τη στιγμή που το γράφεις μέχρι να το καταλάβει και θεωρώ ότι αυτό θα σε ενοχλεί. Το πιθανότερο είναι να γράφεις και να αποθηκεύεις χειρόγραφα. Νομίζω ότι έχει δρόμο αυτή η τεχνολογία αρκετό ακόμη. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Ο δεύτερος είναι ότι μάλλον δεν θα το χρησιμοποιησεις πάρα πολύ. Η αναγνώριση είναι αρκετά καλή αλλά έχει ένα κλικ καθυστέρηση από τη στιγμή που το γράφεις μέχρι να το καταλάβει και θεωρώ ότι αυτό θα σε ενοχλεί. Το πιθανότερο είναι να γράφεις και να αποθηκεύεις χειρόγραφα. Νομίζω ότι έχει δρόμο αυτή η τεχνολογία αρκετό ακόμη. Eγω παντως φιλε sleon το χρησιμοποιω συνεχεια, με εχει βολεψει αφανταστα και δεν βλεπω καθυστερηση ωστε να ειναι ενοχλητικο Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Eγω παντως φιλε sleon το χρησιμοποιω συνεχεια, με εχει βολεψει αφανταστα και δεν βλεπω καθυστερηση ωστε να ειναι ενοχλητικο Ίσως έχει πιο "αρεστά" στο κινητό γράμματα. Σε μένα και προσεκτικά να γράφω έχει μία μικρή υστέρηση. :) Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lene Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 παιδιά το βρίσκω 498Ε σε Γερμανικό κατάστημα θα εχω κάποιο πρόβλημα αν το πάρω από εκεί? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 παιδιά το βρίσκω 498Ε σε Γερμανικό κατάστημα θα εχω κάποιο πρόβλημα αν το πάρω από εκεί? Ευχαριστώ Απολυτως κανένα. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lene Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 τα +30Ε μεταφορικά με σταματήσαν,το ψάξιμο για καλύτερη τιμή συνεχίζετε:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 τα +30Ε μεταφορικά με σταματήσαν,το ψάξιμο για καλύτερη τιμή συνεχίζετε:cool: Γραψε εδω.http://www.lapado.de/telefone-handys/smartphones/samsung/samsung-galaxy-note-ii-n7100-16gb-marble-weiss/a-124746/?ReferrerID=9 Ειδα οτι στην Ιταλια στελνει με 15,90€ μεταφορικα. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lene Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Ευχαριστώ πολύ, το ψάχνω αμέσως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Ευχαριστώ πολύ, το ψάχνω αμέσως :) Απο 492 ξεκινα στα σκρουτζομαγαζα,γιατι να το παρεις απο εξω? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 παιδιά το βρίσκω 498Ε σε Γερμανικό κατάστημα θα εχω κάποιο πρόβλημα αν το πάρω από εκεί? Ευχαριστώ Με 500 ευρώ περίπου το βρίσκεις από Ελλάδα σε γνωστά μαγαζιά. Για τόσο μικρή διαφορά δεν αξίζει τον κόπο. Και υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην σε καλύψει η εγγύηση στην Ελλάδα. Για Galaxy S2 δηλωμένο στο Γερμανικό site (έχει φόρμα που δηλώνεις την αγορά για την εγγύηση) από Samsung Ελλάδας δεν δεχόντουσαν ότι έχει εγγύηση. Δεν μου είχε χαλάσει αλλά είχα καλέσει για να ρωτήσω και μετά από 2-3 φορές επικοινωνία μου είπαν ευθέως ότι όχι. Αν γλύτωνες κανά 100ρικο θα έλεγα αλλά για 10-20 ευρώ δεν αξίζει τον κόπο συν του ότι εν μέρει τα χρήματα κινούνται και στην χώρα μας. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lene Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 παιδιά σωστά, θα το έπαιρνα απο Ελλαδα... αλλά βρίσκομε στην Δανία και θα είμαι εδώ για πάνω από ένα χρόνο ακομα το τηλέφωνο αυτό εδώ έχει πάνω από 600 Ε και για αυτό ψάχνω να δω από που να το πάρω το παραπάνω σιτε δυστυχώς, δεν ξέρω για ποιο λόγω , δεν στέλνει Δανία Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 παιδιά σωστά, θα το έπαιρνα απο Ελλαδα... αλλά βρίσκομε στην Δανία και θα είμαι εδώ για πάνω από ένα χρόνο ακομα το τηλέφωνο αυτό εδώ έχει πάνω από 600 Ε και για αυτό ψάχνω να δω από που να το πάρω το παραπάνω σιτε δυστυχώς, δεν ξέρω για ποιο λόγω , δεν στέλνει Δανία Ευχαριστώ Αν σε ένα χρόνο θα είσαι Ελλάδα καλύτερα και πάλι να ψωνίσεις από Ελλάδα εκτιμώ αν μπορείς (στείλε π.χ. τα λεφτά σε κάποιο δικό σου άνθρωπο και στο στέλνει με καλή συσκευασία με κούριερ εκεί που είσαι. 20-25 ευρώ περίπου θα έχει). Και αυτό γιατί την εγγύηση είναι αρκετά πιο πιθανό να την χρειαστείς (με προσεκτική χρήση), αν την χρειαστείς, μετά τη μέση της περίπου. Το συν είναι ότι εκεί ενδεχομένως να σου καλύψουν (ίσως να είναι πιο ευέλικτοι εννοώ) κινητό από Ελλάδα λόγω πανευρωπαϊκής εγγύησης ενώ στην Ελλαδάρα το πιθανότερο είναι να μην στο καλύψουν τον δεύτερο χρόνο αν το πάρεις από Δανία, Γερμανία κλπ. Κάνε και μια ερώτηση στην Samsung Δανίας για να μάθεις αν καλύπτουν με εγγύηση αγορασμένο από ελλάδα: http://www.samsung.com/dk/info/contactus.html Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lene Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Τελικά το φτηνότερο που βρίσκω εδω ειναι 540 Ε και μου είπαν οτι εάν πάθει κάτι πάει σε μαγαζί στην Γερμανία για φτιάξιμο http://www.salgsbutikken.dk/shop/samsung-galaxy-note-3829p.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalarrytes Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 η εγγυηση τελικα ισχυει απο τα ελληνικα σκρουτζομαγαζα??σε ενα καταστημα που εστειλα mail μου ειπανε οτι εχει 2 χρονια εγγυηση κανονικα.λετε να εχω προβλημα αν το παρω απο τετοια μαγαζια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 η εγγυηση τελικα ισχυει απο τα ελληνικα σκρουτζομαγαζα??σε ενα καταστημα που εστειλα mail μου ειπανε οτι εχει 2 χρονια εγγυηση κανονικα.λετε να εχω προβλημα αν το παρω απο τετοια μαγαζια?? Η σαμσουνγκ ελλάδας θέλει πάνω στην απόδειξη να υπάρχει το ΙΜΕΙ και σε καλύπτει. Καλό θα είναι βέβαια να είναι τυπωμένο το ΙΜΕΙ και όχι γραμμένο με στυλό. Δεν είχα ψωνίσει μέχρι πρότινος γιατί είχα και εγώ φόβο αλλά στο birdphone που πήρα το δικό μου το ΙΜΕΙ είναι εκτυπωμένο κανονικά οπότε και η εγγύηση είναι οκ. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalarrytes Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 επιτρεπεται στο forum να αναφερω ονοματα καταστηματων αν τυχων υπηρχαν προβληματα με τις συναλλαγες σας και με τις εγγυησεις...?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris2k Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 επιτρεπεται στο forum να αναφερω ονοματα καταστηματων αν τυχων υπηρχαν προβληματα με τις συναλλαγες σας και με τις εγγυησεις...?? Εγω θα ελεγα να αναφερεις και τα ονοματα και τα οποια προβληματα αντιμετωπισες αλλα δυστηχως δεν ειμαι αρμοδιος για να σου δωσω το ok.Οι mods θα μεριμνησουν γι'αυτο.. Παράθεση It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 επιτρεπεται στο forum να αναφερω ονοματα καταστηματων αν τυχων υπηρχαν προβληματα με τις συναλλαγες σας και με τις εγγυησεις...?? Φυσικα και πρεπει να αναφερουμε τα ονοματα εκεινων που μας δημιουργουν προβληματα με τις συναλλαγες μας, αρκει να μπορουμε να το αποδειξουμε. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalarrytes Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 απο το Portal365.gr εχει κανει κανεις αγορα κινητου??ειναι αξιοπιστο καταστημα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 απο το Portal365.gr εχει κανει κανεις αγορα κινητου??ειναι αξιοπιστο καταστημα??? Δεν έχω κάνει συναλλαγή αλλά όταν μίλησα μαζί τους μου είπαν ότι είναι ευρωπαϊκά και πως καλύπτει εγγύηση. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalarrytes Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Δεν έχω κάνει συναλλαγή αλλά όταν μίλησα μαζί τους μου είπαν ότι είναι ευρωπαϊκά και πως καλύπτει εγγύηση.ποια κατα την γνωμη σου ειναι απο τα πιο αξιοπιστα σκρουτζομαγαζα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Birdphone, kaizershop. Αυτά ακούγουνται στο φόρουμ πιο πολύ. By the way η τιμή του έπεσε κι άλλο στα 480 περίπου πλέον. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts