Jump to content

Διαθεσιμότητα και αγορά του Samsung Galaxy Note II

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γειά σας παιδιά!

Ξέρεις κανείς από τα καταστήματα που βγαίνουν στις αναζητήσεις σε συγκριτικά τιμών, ποιά είναι η φθηνότερη επιλογή για ελληνικής εισαγωγής;

Από τα υπόλοιπα παρακάτω που είναι εισαγωγές από άλλες χώρες, είναι κάποια που έχουν ρίσκο με την εγγύηση;

Έχω την εντύπωση ότι το πιο φθηνό ελληνικά αυτή τη στιιγμή είναι το λευκό στο extreme-mobile.gr στα 559.

http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-II-2-N7100-16GB-Marble-White-GR-Ellinikis-Antiprosopeias.729124.html

Από εκεί και πέρα δεν νομίζω να αντιμετωπίσεις πρόβλημα με τις παραεισαγωγές. Ως επί το πλείστον όλα είναι ευρωπαϊκές εισαγωγές.

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σήμερα 6/3/2013 κατατέθηκε στον λογαριασμό μου, από τη Samsung, το cashback (100€). Είχα στείλει τα χαρτιά τέλος Δεκ'12.

Η τιμούλα κατεβαίνει όσο περνάνε οι μέρες, έχει πέσει κάτω από το ...ψυχολογικό φράγμα των 500 ευρώ. Αρχίζει να γίνεται πλέον πιο προσιτό, (εξαιρείται η προσφορά΄με το κασμπακ). Άντε να πέσει κι άλλο μπας και γίνει κάνα θαύμα.:D

Η τιμούλα κατεβαίνει όσο περνάνε οι μέρες, έχει πέσει κάτω από το ...ψυχολογικό φράγμα των 500 ευρώ. Αρχίζει να γίνεται πλέον πιο προσιτό, (εξαιρείται η προσφορά΄με το κασμπακ). Άντε να πέσει κι άλλο μπας και γίνει κάνα θαύμα.:D

Να μαι ειλικρινής και μένα επειδή λεφτά δεν υπάρχουν, περιμένω να πέσει κι άλλο η τιμή του, έχω πάρει 2-3 φορές το siii αλλά νιώθω ότι θέλω κάτι μεγαλύτερο (γεράματα ίσως και πρεσβυωπία, 35 γαρ :lol::lol:).

αλλος ενας ευτυχης κατοχος του δωρου των 100 ευρω :) ουε τηλεφωνα ειχα παρει να ρωτησω, ουτε αγχωθηκα, ουτε εκνευριστηκα για την καπως αργοπορια. ισα ισα, τωρα τα ειχα περισσοτερο αναγκη τα χρηματα αυτα.

το ειχα αγορασει το τελευταιο Σαββατο όπου εληγε η προσφορα, και εστειλα τα δικαιολογητικα την επόμενη Τεταρτη (4 μερες μετα την ληξη της προσφορας, δε θυμαμαι ακριβεις ημερομηνιες).

πιστωση του ποσου, στις 13-03-2013.

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Καλησπερα, πρωτα απ' ολα θα ηθελα να πω οτι ειμαι νεος στο forum και δεν ξερω αν εδω ειναι το καταληλο topic για να θεσω την ερωτηση μου, αν ειμαι λαθος πειτε το μου και προτεινετε μου που να το θεσω.

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν αξιζει να αγορασω το Note 2 απο τα γνωστα σε ολους μας μαγαζακια που εχει το skroutz και μας αφηνουν ολους με το στομα ανοιχτο με τις τιμες τους. Το εχω βρει (δεν μπορω να πω το ονομα του μαγαζιου γιατι δεν ξερω αν επιτρεπεται) 496,20 απο ενα μαγαζι στον Αλιμο το οποιο εχει πανω απο 450 5αστερες αξιολογησεις.

Αν το αγορασω και τελικα εχει καποιο προβλημα λετε να εχω ανταποκριση και σωστο service? Επισης το φοβαμαι μηπως ειναι κλεμμενο (να διευκρινησω οτι δεν εχω ακουσει τιποτα τετοιο για το συγκεκριμενο μαγαζι αλλα οπως και να 'χει 200 ευρο λιγοτερα δεν ειναι και λιγα, με βαζει σε σκεψεις οτι κατι δεν παει καλα).

Τελος μια ερωωτηση ακομα. Galaxy 3 ή Note 2? Ξερω οτι ειναι 2 διαφορετικες κατηγοριες κινητων αλλα ειναι ενα ερωτημα που κυκλοφορει πολυ.

Σας ευχαριστω για τον χρονο σας.

Παιδιά έχετε να προτείνεται κανένα μαγαζι για αγορά με την χαμηλότερη τιμη που έχετε πετύχει , εννοείτε και εξωτερικό με ενδιαφέρει !

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Παιδιά έχετε να προτείνεται κανένα μαγαζι για αγορά με την χαμηλότερη τιμη που έχετε πετύχει , εννοείτε και εξωτερικό με ενδιαφέρει !

Το birdphone στα 496 είναι οκ. Για κάποιον λόγο αυτή τη στιγμή δεν λειτουργεί το site στο extreme mobile για να δω κι εκεί την τιμή.

Σαν καταστημα ειναι οκ?

Ναι φίλε μου. Όποιον Και να έχω ρωτήσει έχω ακούσει μόνο καλά λόγια. Αν τίποτε πάρεις τηλέφωνο μπορείς να τους ρωτήσεις ότι θες. Είμαι και πολύ ευγενικοί γενικά.

Με εγγύηση δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα γιατί έχει τηλέφωνα που προορίζονται για Ευρώπη (Ρουμανία, Πολωνία κλπ).

Θοδωρής

Δεν βρίσκω το λόγο να αγοράσεις από μεγάλο μαγαζί. Το ίδιο πράγμα είναι, αρκεί να είναι ευρωπαϊκό και να έχει το imei στην απόδειξη. Είσαι καλυμμένος. :) Να φανταστείς μένω δίπλα στο πλαίσιο στουρνάρη, έχω να πάρω κινητό πολύ καιρό από κει. Μπαίνω μέσα μόνο για να κάνω συγκρίσεις στις τιμές και να πάρω καμιά ζελατίνα ή θήκη το πολύ κι αυτό αν δεν μπορώ να τις πάρω οικονομικότερα από αλλού, αφού απορούν και οι υπάλληλοι που με ήξεραν και τους είπα την αλήθεια "παιδιά συγνώμη αλλά είστε πολύ ακριβοί". Εγώ ψωνίζω από κέντρο ομόνοια αλλά εκεί πρέπει να έχεις γνωστό.

To kaizershop στην Ομόνοια φέρνει note 2 που καλύπτονται απο την αντιπροσωπεια;

Ειναι ευρωπαϊκά;

Εγω πηρα γαλλικο απο εκει την περασμένη εβδομάδα

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Γενικά για αυτούς δεν υπάρχουν παράπονα για τα προϊόντα που πουλάνε. Να είμαι ειλικρινής είχα πάει μια φορά και από κει και δεν πήρα το κινητό γιατί δεν μου έφταναν τα λεφτά για 10 ευρώ και δεν μου τα έκοβε, δικαίωμα του θα μου πείτε, εγώ ψωνίζω από την άλλη μεριά της ομόνοιας που με ξέρουν χρόνια. Ξέρει ότι είναι ο φτηνότερος, εμένα αυτό κάπου με ενόχλησε. Βέβαια αυτό έχει γίνει πολύ καιρό πριν, πλέον δεν ξέρω λόγω κρίσης. Απλά το αναφέρω χωρίς καμία περεξήγηση.

To kaizershop στην Ομόνοια φέρνει note 2 που καλύπτονται απο την αντιπροσωπεια;

Ειναι ευρωπαϊκά;

Ευρωπαϊκά και η απόδειξη αναγράφει ιμει. Αγόρασα πρόσφατα βελγικό.

Του birdphone ειναι ευρωπαικα τα note 2 ?

Όποιος έχει πάρει από εκεί είναι ευρωπαϊκά. Όπως εχω ξαναπεί αν τους πάρετε τηλέφωνό είναι τόσο εξυπηρετικοί που θα σας λυθούν όλες οι απορίες.

Θοδωρής

Όποιος έχει πάρει από εκεί είναι ευρωπαϊκά. Όπως εχω ξαναπεί αν τους πάρετε τηλέφωνό είναι τόσο εξυπηρετικοί που θα σας λυθούν όλες οι απορίες.

Τι έγινε ρε παιδιά και από 498, το Birdphone μέσα στο τριήμερο το πέταξε στα 554 και πριν λίγο στα 523; Τους τελειώνουν;

Πάνω που ετοιμαζόμουν να το πάρω... μάλλον θα περιμένω και άλλο :-(

Τι έγινε ρε παιδιά και από 498, το Birdphone μέσα στο τριήμερο το πέταξε στα 554 και πριν λίγο στα 523; Τους τελειώνουν;

Πάνω που ετοιμαζόμουν να το πάρω... μάλλον θα περιμένω και άλλο :-(

Όταν ήμουν ετοιμος να πάρω το S3 από εκεί αυτό ακριβώς με σταμάτησε. Ανέβασαν κατακόρυφα την τιμή και έτσι σπάστηκα.

Πιστεύω πως θα το ρίξουν πάλι σε λίγες μέρες. κάθε εβδομάδα αλλάζουν και τιμή

Θοδωρής

Γιατι απαραίτητα απο εκει?

Πχ το kaizer η το kinitomamia δεν ειναι εξίσου αξιόπιστα?

Το bird phone αύξησε την τιμη όταν είδε ότι ήταν το μόνο με ετοιμοπαραδοτα titanium grey.

Δεν τους τιμάει αυτο σαν κατάστημα.

Παιδιά επειδή και εγώ το παρακολουθώ να το αγοράσω αλλά η τιμή είναι θέμα για τα οικονομικά μου …. βλέπω πέφτει λίγο λίγο πάει προς 490 και αναμένω μήπως μέχρι το Πάσχα και με την έλευση των πρώτων S4 πάει στα 460-470 σε καιζερ κ.λ.π …μετά μπορεί και να ανέβει πάλι ...πάντως δεν είδα και εξωτερικό να παίζουν καλύτερες τιμές ( με μεταφορικά).

Καλησπέρα. έχω μπερδευτεί. σε ερώτηση που τους έκανα μου είπαν στα πιο φτηνά μαγαζιά του skroutz που το έχουν σε γκρι ότι έχουν ελληνικό μενού αλλά είναι εισαγωγής. να το πάρω;;σε ένα αρχικό ποστ μιλάτε μόνο για γαλλικό ότι υποστηρίζει τα ελληνικά. μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;;Ευχαριστώ.

Καλησπέρα. έχω μπερδευτεί. σε ερώτηση που τους έκανα μου είπαν στα πιο φτηνά μαγαζιά του skroutz που το έχουν σε γκρι ότι έχουν ελληνικό μενού αλλά είναι εισαγωγής. να το πάρω;;σε ένα αρχικό ποστ μιλάτε μόνο για γαλλικό ότι υποστηρίζει τα ελληνικά. μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;;Ευχαριστώ.

Απλά παρτο.

Παιδιά κοιτάξτε και άλλα μαγαζιά και εξίσου αξιόπιστα, πχ το kaizershop, δεν έχει ακουστεί κάτι άσχημο για αυτά που πουλάει γενικά και όποιος τυχαίνει να είναι Αθήνα πάει ομόνοια και το παίρνει επι τόπου και άρα το ελέγχει. Εγώ αν είχα τα φράγκα από εκεί θα το χτύπαγα, 492.