Jump to content

Διαθεσιμότητα και αγορά του Samsung Galaxy Note II

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εμενα μου αρεσει αυτη η αισθηση διαρροης φωτος...

όταν λέτε αίσθηση διαροής φώτος

τι ακριβώς εννοείτε ? δεν είναι καλό

το άσπρό ? έχει πρόβλημα ? το έχω

προπαραγγείλει και με αγχώσατε

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τα παιδιά λένε οτι υπάρχει διάχυση φωτος περιμετρικά των πληκτρων κατι απόλυτα φυσιολογικό που κάποιους τους ενοχλεί και κάποιους οχι για εμενα το άσπρο ειναι πολυ όμορφο

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Καλημέρα δεν υπάρχει φιλε μου κανενας λογος να ανησυχείς για ελαττωματικες συσκευές απλα οι μεγάλες αλυσίδες αισχροκερδουν με καπελα της ταξεως των 100-150 €. Από κει και περα δεν θα εχεις κάποιο πρόβλημα με οποιαδιποτε ρομ πάρα μονο οτι ελληνικά στο πενακι εχει μονο η ελληνική και η γαλλικη ρομ επίσης από το μαγαζί που αναφέρεις πολλοί απο εμας αγοράσαμε την συσκευη. Θα σε συμβούλευα να ρωτησεις εκει αν εχει γαλλικα τηλέφωνα γιατί δεν βλεπω το λογο να δωσεις 60 - 70 ευρω παραπανω για ελληνικό

Έν μέρει έχεις δίκιο φίλε, αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μεταφέρουμε σωστά τις πληροφορίες και σύμφωνα με τα γεγονότα και όχι "εύκολα και πρόχειρα".

Σε παρακαλώ πολύ να μη εκλάβεις το σχόλιο μου ως αντιπαράθεση αλλά ως ένα γόνιμο διάλογο που θα παράγει συμπεράσματα για όλους τους φίλους που μας διαβάζουν και κυρίως για τους νέους φίλους του χώρου, όπως είμαι εγώ, που η καλύτερη συσκευή που είχα είναι το σημερινό μου Nokia E52.

Παρακαλώ δείτε με σημερινά δεδομένα:

Samsung Galaxy Note II

πλαίσιο: 636€ (Ελληνική ROM)

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Galaxy-Note-II-Blue-With-maps-Ginius-GT-N7100TADEUR.htm#ginius

extreme-mobile: 609€ (Ελληνική ROM) και 565€ (Γαλική ή Γερμανική ROM)

http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-II-2-N7100-16GB-Marble-White-GR-Ellinikis-Antiprosopeias.729124.html

http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-II-2-N7100-16GB-EU-Titanium-Grey-Doro-screen-protector-ultra-clear.683394.html

digital-master: 546€ (πιθανότατα Γερμανική ROM)

http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=4f3695ab-1c2a-47b5-90e1-bef0141b7e94

Συμπεράσματα:

Μεταξύ των συσκευών με Ελληνική ROM έχουμε μια διαφορά 27€ (πλαίσιο/extreme-mobile), ενώ μεταξύ των συσκευών με Γαλο-Γερμανική ROM έχουμε μια διαφορά 19€ (extreme-mobile/digital-master).

Δε θεωρώ πως υπάρχει αισχροκέρδεια όταν στη μια περίπτωση (πλαίσιο/extreme-mobile) έχουμε μια διαφορά κάτι περισσότερο από 4% και στην άλλη περίπτωση (extreme-mobile/master-digital) έχουμε και πάλι μια διαφορά κάτι λιγότερο από 4%.

Θα δεχθώ πως στην αρχή μίας παρουσίασης ενός νέου προϊόντος τα "μεγάλα" καταστήματα δουλεύουν με την ανώτατη προτεινόμενη λιανική τιμή, αλλά αν είμαστε έξυπνοι καταναλωτές πρέπει να έχουμε υπομονή και να αρπάζουμε τις ευκαιρίες, είτε αυτές προέρχονται από μεγάλα καταστήματα είτε από μικρά.

Είναι βέβαιο πως με αυτά που έχουμε διαβάσει όλοι μας εδώ μέσα το extreme-mobile παρέχει άριστες υπηρεσίες και φιλική προσέγγιση, όμως εγώ που θέλω να ψωνίσω με δόσεις γιατί δε διαθέτω ένα τόσο μεγάλο ποσό μαζεμένο αναγκάζομαι να στραφώ αλλού, είτε αυτό λέγετε πλαίσιο, είτε λέγετε master-digital.

Άρα, είναι πολλά που πρέπει να συνυπολογίζονται για το πως προκύπτει μια τιμή, γιατί ναι μεν καταστήματα όπως το πλαίσιο, κ.τ.λ. έχουν άλλες ποσοτικές δυνατότητες προμήθειας αριθμού συσκευών αλλά έχουν και άλλα έξοδα.

Τέλος πάντων, για να μην παρερμηνευτούν τα γραφόμενα μου σας λέω πως προτιμώ να στηρίζω τις μικρές επιχειρήσεις, από την άλλη στην εποχή που ζούμε και οι μεγάλες επιχειρήσεις δίνουν ψωμί σε έναν αριθμό υπαλλήλων.

Σίγουρα όταν υπάρχει αισχροκέρδεια πρέπει να την καταδικάζουμε αλλά πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα με αριθμούς για να έχουμε την πραγματική εικόνα.

Ελπίζω να βοήθησα τη συζήτηση και τίποτα παραπάνω.

Edited by Einhorn

Μη σε ανησυχεί, είναι απλά το φως που βλέπεις γύρω απ' τα h/w πλήκτρα που επειδή το πλαστικό είναι άσπρο το διαπερνά και κάνει ένα πράγμα σαν φωτοστέφανο γύρω απ' το κάθε πλήκτρο. Δες την παρακάτω εικόνα. Αυτό συμβαίνει στο σκοτάδι και όχι σε κανονικό φωτισμό του χώρου. Εγώ προσωπικά δεν το θεωρώ πρόβλημα.

http://img.photobucket.com/albums/v625/aimanrifhan/20121018_231403.jpg

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Εμενα παλι στο λευκο gs2 που ειχα αυτο "light leak"μου αρεσε και φαινοταν εντυπωσιακο προς τους αλλους...

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Έν μέρει έχεις δίκιο φίλε, αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μεταφέρουμε σωστά τις πληροφορίες και σύμφωνα με τα γεγονότα και όχι "εύκολα και πρόχειρα".

Σε παρακαλώ πολύ να μη εκλάβεις το σχόλιο μου ως αντιπαράθεση αλλά ως ένα γόνιμο διάλογο που θα παράγει συμπεράσματα για όλους τους φίλους που μας διαβάζουν και κυρίως για τους νέους φίλους του χώρου, όπως είμαι εγώ, που η καλύτερη συσκευή που είχα είναι το σημερινό μου Nokia E52.

Παρακαλώ δείτε με σημερινά δεδομένα:

...

Θα συμφωνησω εν μέρει μαζί σου οι τιμες που αναφέρεις ισχυουν αυτη τη στιγμη. Πριν μια βδομάδα η τιμή του note 2 στο πλαίσιο ήταν 699 € ενω έβρισκες την ιδια συσκευη στα ιντερνετομαγαζα 550 σκέψου οτι το 5ιντσο που εφερε με τη φιρμα του το κοστολογεί στα 250 € ενω με μια γρηγορη ματιά στο ίντερνετ θα δεις και μονος σου πόσο πωλείται επίσης ριξε μια ματιά ποσο εχει ας πουμε το lumia 900 στις μεγάλες αλυσίδες και ποσο στα σκρουτζομαγαζα αυτό για μένα ειναι απαράδεκτο ισως η λεξη αισχροκερδια να μην ηταν σωστη αλλα ειναι ασύμφορο να αγοράζεις απο αυτα τα μαγαζια .σέβομαι το γεγονος οτι πολύς κοσμος τρωει ψωμι από αυτα τα μαγαζιά και εχουν περισσότερα εξοδα αλλα αυτό ειναι δουλειά τους να το φτιάξουν και οχι η μετακυλιση του κοστους στον καταναλωτή χωρις καμιά προθεση να περικοψουν το έστω και στο ελάχιστο το κερδος τους πλεον ο καταναλωτής εχει πολλές επιλογές και η γνωμη μου είναι οτι θα πρέπει να προσαρμοστουν

Edited by Superuser
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Μη σε ανησυχεί, είναι απλά το φως που βλέπεις γύρω απ' τα h/w πλήκτρα που επειδή το πλαστικό είναι άσπρο το διαπερνά και κάνει ένα πράγμα σαν φωτοστέφανο γύρω απ' το κάθε πλήκτρο. Δες την παρακάτω εικόνα. Αυτό συμβαίνει στο σκοτάδι και όχι σε κανονικό φωτισμό του χώρου. Εγώ προσωπικά δεν το θεωρώ πρόβλημα.

http://img.photobucket.com/albums/v625/aimanrifhan/20121018_231403.jpg

Βρε παιδιά αυτό εννοείτε διαρροή φωτός;;; Εγώ νόμιζα οτι υπάρχει διαρροή φωτός απο τα τα κουμπιά στο πλάι όπως γίνεται στο iPhone 5.

Ηρέμησα τώρα.

Σχετικά με τις τιμές. Άλλο να έχεις μια επιχείρηση για να ταΐσεις τον εαυτό σου και άλλο εκατοντάδες άτομα. Άλλο να έχεις ΕΠΕ και άλλο ΑΕ. Λογικό είναι οι τιμές να παίζουν στα μαγαζιά. Έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες.

Σχετικά με τις τιμές. Άλλο να έχεις μια επιχείρηση για να ταΐσεις τον εαυτό σου και άλλο εκατοντάδες άτομα. Άλλο να έχεις ΕΠΕ και άλλο ΑΕ. Λογικό είναι οι τιμές να παίζουν στα μαγαζιά. Έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες.

Δεν είναι επιχείρημα αυτό κατ' εμέ. Και τα jumbo έχει χιλιάδες υπαλλήλους και έξοδα αλλά πουλάει πιο φτηνά απ' όλους

Δεν είναι επιχείρημα αυτό κατ' εμέ. Και τα jumbo έχει χιλιάδες υπαλλήλους και έξοδα αλλά πουλάει πιο φτηνά απ' όλους

Πολύ σωστός

Ας μην μπερδεύουμε ΕΠΕ και ΑΕ με την κοστολογηση.

Εννοείς πως στα jumbo βρίσκεις το ίδιο προϊόν, την ίδια μάρκα σε χαμηλότερη τιμή από αλλού.... δε νομίζω! Γιατί στα jumbo τα περισσότερα προϊόντα είναι Κινέζικα no name! Με αυτή τη λογική κι εγώ ξέρω κάτι αποθήκες στη Π. Ράλλη που πουλάνε αντίστοιχα προϊόντα φθηνότερα από τα jumbo....

Τέλος πάντων, νομίζω πως η συζήτηση αυτή δεν έχει νόημα γιατί στο τέλος θα παρεκτραπεί, όπως περιέγραψα παραπάνω σημασία έχουν οι πραγματικοί αριθμοί, δηλ. τα ποσά, τα χρήματα που θα δώσουμε τη στιγμή που ενδιαφερόμαστε να αγοράσουμε. Τα υπόλοιπα είναι θεωρίες και μάλλον υποκειμενικά.

Από κει και πέρα οι παράγοντες επιλογής είναι πολλοί και σίγουρα σεβαστοί για τον καθένα μας. Από λίγο δίκιο θα βρούμε στα γραφόμενα όλων μας, οπότε δεν υπάρχει λόγος να επεκταθούμε!

Edited by Einhorn

Ξερει κανεις ποσο θα βγει απο amazon.de χωρις φπα? Στο expansys θα μου αφησουν το γκρι 460 αντι για 480 που βγαινει χωρις το φπα.

Αντε να δουμε και το γκρι τι λεει :D

Ξερει κανεις ποσο θα βγει απο amazon.de χωρις φπα? Στο expansys θα μου αφησουν το γκρι 460 αντι για 480 που βγαινει χωρις το φπα.

Αντε να δουμε και το γκρι τι λεει :D

Τι εννοεις "θα σου αφησουν το γκρι 460"?Πως γινεται να το αγορασεις χωρις ΦΠΑ?

Φιλικά Γιώργος

Τι εννοεις "θα σου αφησουν το γκρι 460"?Πως γινεται να το αγορασεις χωρις ΦΠΑ?

Προφανώς θα έχει ενδοεταιρικό ΑΦΜ.

Βρε παιδιά αυτό εννοείτε διαρροή φωτός;;; Εγώ νόμιζα οτι υπάρχει διαρροή φωτός απο τα τα κουμπιά στο πλάι όπως γίνεται στο iPhone 5.

Ηρέμησα τώρα.

Εγω δεν εννοουσα αυτο... εμενα το κινητο μου οταν ειχα το λευκο σ3 ειχε 2 εκατοστα παραπανω φωτεινοτητα στο τελος της οθονης οταν αναβαν τα πληκτρα τιποτα το τρομερο.. απλα εμενα μου εσπαγε τα νευρα κ χαιρομαι που το γκρι νοτε2 δε το κανει !

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

ενδοκοινοτικο :)

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

ενδοκοινοτικο :)

εχω προπαραγγείλει και εγώ το 32gb

αξίζει να πάρεις από το expansys ?

εχω προπαραγγείλει και εγώ το 32gb

αξίζει να πάρεις από το expansys ?

Καλημερα.Τι εννοεις αν αξιζει?Εννοεις αν ειναι αξιοπιστο το expansys?Αν ναι τοτε μπορω να σου πω οτι ειναι απο τα πιο αξιοπιστα και γρηγορα e-buy sites

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

http://www.expansys.com.gr/more/?sbadd=236341

ρε παιδια ειναι αληθεια εχει τοσο το τηλεφωνο εδω περα αν ειναι αξιζει οντως σε σχεση και τις τιμες εσωτερικου που εχουμε απο skroutz κτλ!

479.37 ευρω τζαμπα πραμα απορω πως κρατιεμαι ακομη:D

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

http://www.expansys.com.gr/more/?sbadd=236341

ρε παιδια ειναι αληθεια εχει τοσο το τηλεφωνο εδω περα αν ειναι αξιζει οντως σε σχεση και τις τιμες εσωτερικου που εχουμε απο skroutz κτλ!

479.37 ευρω τζαμπα πραμα απορω πως κρατιεμαι ακομη:D

574 βλεπω εγώ. Πάντως όπως και να έχει το παίρνεις με κλειστά ματια. Δε θα το μετανιώσεις.

Καλημερα.Τι εννοεις αν αξιζει?Εννοεις αν ειναι αξιοπιστο το expansys?Αν ναι τοτε μπορω να σου πω οτι ειναι απο τα πιο αξιοπιστα και γρηγορα e-buy sites

και αυτό αλλά κυρίως αν θα έχει ελληνική ρομ ? επέλεξα το συγκεκριμένο σαϊτ γιατί έχω ενδοκοινοτικό ΑΦΜ οπότε γλιτώνω το ΦΠΑ και βγαίνει σε καλή τιμή . και αν δεν έχει(ελληνική ρομ) με φοβίζει λίγο η αλλαγή . είμαι παλιός κάτοχος HD2 και θυμάμαι καθε μέρα περνούσαμε και διαφορετική ρομ . τα είχα μάθει όλα από έξω . περνούσα μέρα παρά μέρα και άλλη omega. Ο Γιάννης (ioathe) μπορεί να με θυμάτε. βλέπω τώρα ήρθε στην ναυαρχίδα και συνεχίζει εδώ την πολύ καλή δουλιά που έκανε πάνω στην rom (omega). επίσης να σημειωθεί ότι είμαι κάτοχος μηλοφωνου αλλά νομίζω η μετάβαση σε note2 κρίνεται αναγκαία ;)

Edited by Superuser

και αυτό αλλά κυρίως αν θα έχει ελληνική ρομ ? επέλεξα το συγκεκριμένο σαϊτ γιατί έχω ενδοκοινοτικό ΑΦΜ οπότε γλιτώνω το ΦΠΑ και βγαίνει σε καλή τιμή . και αν δεν έχει(ελληνική ρομ) με φοβίζει λίγο η αλλαγή . είμαι παλιός κάτοχος HD2 και θυμάμαι καθε μέρα περνούσαμε και διαφορετική ρομ . τα είχα μάθει όλα από έξω . περνούσα μέρα παρά μέρα και άλλη omega. Ο Γιάννης (ioathe) μπορεί να με θυμάτε. βλέπω τώρα ήρθε στην ναυαρχίδα και συνεχίζει εδώ την πολύ καλή δουλιά που έκανε πάνω στην rom (omega). επίσης να σημειωθεί ότι είμαι κάτοχος μηλοφωνου αλλά νομίζω η μετάβαση σε note2 κρίνεται αναγκαία ;)

Ριξε μια ματια εδω πατριδα.

Θα σου λυθουν αρκετες αποριες :)

Edited by Superuser

Το expansys ειναι απο τα πιο αξιοπιστα.Οι περισσοτεροι απο εδω μεσα εχουμε ψωνισει παρα πολλες φορες.Κανενα θεμα.

Μιας και ησουν κατοχος hd2 τοτε δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα.Φοβουνται ρε τα παλικαρια ?:D:D

Περα απο τη πλακα,ακομα και ελληνικη ρομ να μην εχει μεσα σε 5 λεπτα θα γινει.Και φυσικα τα λεφτα που θα γλιτωσεις με το ενδοκοινοτικο αφμ.Αποψη μου προχωρα αφοβα

Edited by Superuser