argyk Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Οποιος θελει wind παιδες θεσσαλονικη το εχει στα public .cosmos ..το ειδα σημερα .. Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Παιδιά στην προηγούμενη σελίδα εδωσα μαγαζι που μπορείτε να αγοράσετε ελληνική συσκευή με 610 € και εισαγωγής φθηνότερα απο 575. σε ευχαριστω για τα προηγουμενα λινκ πηρα το καταστημα, δυστυχως δεν ξερουν ακομα για τις ελληνικες παρτιδες. Μου ειπαν τεταρτη να τους ξαναπάρω. αυτες οι παρτιδες που εχει τωρα ειναι εισαγωγης γερμανιας και μου ειπε οτι θα περασει μονος του την γαλλικη ρομ, πραγμα που με κανει να πιστευω οτι τον πηραν πολλοι τηλεφωνο και για αυτο θα το κανει. Με ξενερωσε η απαντηση, προτιμω να την παρω σφραγισμενη τελειως την συσκευη και αν ειναι να παω σε φλασαρισμα να παω μονος. Παντως γενικα γερμανος, κοσμοτε διαθεσιμοτητα γιοκ. ακομα και για τα γκρι. Εχω παρει κεντρικα, δεν ξερουν. Σε μερικα καταστηματα, σε αλλα μου λενε οτι περιμενουν αγνωστο το ποτε παραλαβες. Κωμωδια η κατασταση, μου θυμιζει εποχες galaxy s1 μολις ειχε πρωτοβγει, που οπου επαιρνα ειχαν ολοι ετοιμοπαραδοτα iphones και κανενας galaxy... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Παντως γενικα γερμανος, κοσμοτε διαθεσιμοτητα γιοκ. ακομα και για τα γκρι. Εχω παρει κεντρικα, δεν ξερουν. Σε μερικα καταστηματα, σε αλλα μου λενε οτι περιμενουν αγνωστο το ποτε παραλαβες. Κωμωδια η κατασταση, μου θυμιζει εποχες galaxy s1 μολις ειχε πρωτοβγει, που οπου επαιρνα ειχαν ολοι ετοιμοπαραδοτα iphones και κανενας galaxy... Στον Γερμανο οντως οι υπάλληλοι μεχρι την Κυριακή ήταν κουκουρουκου. Αλλα΄πλέον έχει βγει στο σαιτ τους, δες ποιο πανω μηνυμα. Στην cosmote το έχουν πλεον το γκρι το παρηγγειλα ως εταιρικος πελάτης. Το έχουν. Μου είπαν για παράδοση ως την Δευτέρα το αργότερο ότι θα το εχω. Για να δουμε. Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 σε ευχαριστω για τα προηγουμενα λινκ πηρα το καταστημα, δυστυχως δεν ξερουν ακομα για τις ελληνικες παρτιδες. Μου ειπαν τεταρτη να τους ξαναπάρω. αυτες οι παρτιδες που εχει τωρα ειναι εισαγωγης γερμανιας και μου ειπε οτι θα περασει μονος του την γαλλικη ρομ, πραγμα που με κανει να πιστευω οτι τον πηραν πολλοι τηλεφωνο και για αυτο θα το κανει. Με ξενερωσε η απαντηση, προτιμω να την παρω σφραγισμενη τελειως την συσκευη και αν ειναι να παω σε φλασαρισμα να παω μονος. Παντως γενικα γερμανος, κοσμοτε διαθεσιμοτητα γιοκ. ακομα και για τα γκρι. Εχω παρει κεντρικα, δεν ξερουν. Σε μερικα καταστηματα, σε αλλα μου λενε οτι περιμενουν αγνωστο το ποτε παραλαβες. Κωμωδια η κατασταση, μου θυμιζει εποχες galaxy s1 μολις ειχε πρωτοβγει, που οπου επαιρνα ειχαν ολοι ετοιμοπαραδοτα iphones και κανενας galaxy... Απο το συγκεκριμένο μαγαζι που σου πρότεινε ο te salat έχουν αγοράσει αρκετοι το note ll ο άνθρωπος ειναι 100% επαγγελματίας και σου ειπε να περάσει μονος του τη γαλλικη φαντάζομαι για να σε εξυπηρετηση δεν μπορω να καταλάβω τι σε ξενέρωσε αν προτιμας να φλασαρεις μονος σου το παιρνεις με γερμανική σφραγισμένο η σε καποιο μαγαζί με ελληνική ρομ Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 σε ευχαριστω για τα προηγουμενα λινκ πηρα το καταστημα, δυστυχως δεν ξερουν ακομα για τις ελληνικες παρτιδες. Μου ειπαν τεταρτη να τους ξαναπάρω. αυτες οι παρτιδες που εχει τωρα ειναι εισαγωγης γερμανιας και μου ειπε οτι θα περασει μονος του την γαλλικη ρομ, πραγμα που με κανει να πιστευω οτι τον πηραν πολλοι τηλεφωνο και για αυτο θα το κανει. Με ξενερωσε η απαντηση, προτιμω να την παρω σφραγισμενη τελειως την συσκευη και αν ειναι να παω σε φλασαρισμα να παω μονος. Παντως γενικα γερμανος, κοσμοτε διαθεσιμοτητα γιοκ. ακομα και για τα γκρι. Εχω παρει κεντρικα, δεν ξερουν. Σε μερικα καταστηματα, σε αλλα μου λενε οτι περιμενουν αγνωστο το ποτε παραλαβες. Κωμωδια η κατασταση, μου θυμιζει εποχες galaxy s1 μολις ειχε πρωτοβγει, που οπου επαιρνα ειχαν ολοι ετοιμοπαραδοτα iphones και κανενας galaxy... Αγαπητέ μου αυτο στο πρότεινε για να σε εξυπηρετήσει. Την συσκευή θα την ανοίξει μπροστά σου και μετα θα περάσει με odin την Γαλλική η την Ελληνική. Δεν κερδίζουμε τίποτα απο το συγκεκριμένο κατάστημα. Απλά ειναι πολυ σωστός στις συναλλαγές του και εχουμε μείνει ολοι εδω ευχαριστημένοι. Μάλιστα οποιος απο το myphone πηγαίνει εκει, εκτός απο τα μεταφορικά εχει και μια μικρη έκπτωση όπου τον παίρνει. Κι εγω απο συμφορουμήτες τον έμαθα. Τωρα που βρίσκομαι στην Ελλάδα πηγα στο κατάστημα του και διαπίστωσα ολα αυτα που έγραφαν τοσο καιρο τα παιδιά. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Καλησπέρα σήμερα το απόγευμα θα το πάρω από των Νίκο θα είναι σφραγισμένο γερμανικό και θα μου πέραση την γαλλική μπροστά μου (δεν ξέρω από android είναι η πρώτη συσκευή ) . Ο άνθρωπος είναι πολύ σωστός και 100% επαγγελματίας . Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Καλησπέρα σήμερα το απόγευμα θα το πάρω από των Νίκο θα είναι σφραγισμένο γερμανικό και θα μου πέραση την γαλλική μπροστά μου (δεν ξέρω από android είναι η πρώτη συσκευή ) . Ο άνθρωπος είναι πολύ σωστός και 100% επαγγελματίας . Καλορίζικο φίλε και για μένα πες του να σου βάλει και ένα screen protector με το που το ανοιξει. Μην το αφήσεις έτσι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Καλορίζικο φίλε και για μένα πες του να σου βάλει και ένα screen protector με το που το ανοιξει. Μην το αφήσεις έτσι.. Το δινει και δωρακι αλλωστε, οποτε με χαρα θα στον τοποθετησει... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dargiris Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Φίλοι μου, στο amazon.de η τιμή είναι περίπου 545€ σήμερα (όντως πριν λίγες μέρες το έδινε κάποιο κατάστημα εκεί στα 535€). Αν όμως το παραγγείλεις εκεί για Ελλάδα σου προσαυξάνεται κατευθείαν η τιμή -για ανεξήγητο λόγο :mad: - κατά 20€ + 10€ περίπου για τα μεταφορικά, αρά η τιμή καταλήγει στα 575€ περίπου. Σε αυτή τη τιμή εννοείται πως θα βοηθήσουμε τους Έλληνες εμπόρους καθώς τουλάχιστον οι συγκεκριμένοι που τρυγυρίζουν γύρω από αυτές τις τιμές κάνουν έντιμες προσπάθειες και καλές τιμές. Γνώμη μου πάντα. Αν πάλι υπάρχει άκρη να το στείλετε σε κάποιο φιλικό σπίτι στη Γερμανία τότε όντως τα ταχυδρομικά είναι δωρεάν και η τιμή παραμένει στα 545€, σε αυτή τη περίπτωση επειδή τα 40€ της διαφοράς στις μέρες μας έχουν αξία δε μπορώ να παροτρύνω προς κάποια κατεύθυνση καθώς σίγουρα πολλοί από εμάς κάνουν κάποιες θυσίες προκειμένου να αποκτήσουν το πολυπόθητο note 2. Έγω πάντως έχω ψηθεί από τον Αύγουστο για Samsung συσκευή και πάλευα μέσα μου μεταξύ S2 & S3 και..... έπεσε το μάτι μου στο note.... έρωτας μεν, ακριβοπλήρωτος δε, κυρίως λόγω κατάστασης.... και.... τσουπ να και τα νέα για την παρουσίαση του note 2!!! :confused: :heat: Άρα θα περιμένουμε τον Δεκέμβρη και ελπίζω κάποιος από τους Έλληνες εμπόρους να μας κάνει κάποια ευχάριστη έκπληξη και σε συνδυασμό με δόσεις θα το αποκτήσουμε. Έχει τύχει να το πάρεις κανείς από amazon.de? Πόσο καιρό κάνει να έρθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 (edited) Έχει τύχει να το πάρεις κανείς από amazon.de? Πόσο καιρό κάνει να έρθει? Οι Γερμανοι,στελνουν με την απλη DHL,οποτε υπολογιζε γυρω στις 8 ημερες. Εγω το δικο μου S3,το πηρα απο τη Hoh.de,και τοσο εκανε. Εστειλα καποια μηνυματα σε Γαλλους και Ιταλους,απο το idealo.fr και idealo.it,αλλα δεν απαντησαν,ενω οι Γερμανοι,απαντουν παντα. Και κατι τελευταιο. Ετσι και βαλει καποιος τη Γαλλικη,τι επιπτωσεις εχει,αν εχει; Edited November 6, 2012 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Camel_xp Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Το εχω απο το πρωί και το εχω λιώσει :) Τα χρήματα είναι πολλά αλλά τα αξίζει και με το παραπάνω. Μια από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει . Το μέγεθος το συνηθίζεις γρήγορα και μετά απο λίγη ώρα δεν θα με χαλούσε αν ήταν μεγαλύτερο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfRathmA Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Καλησπερα παιδια! Ξερει κανεις απο το mobilehellas αν ειναι οντως Ελληνικο; Σε ερωτηση που εκανα μεσο email μου ειπαν οτι ειναι Ελληνικο απο την αντιπροσωπια της Samsung στην Ελλαδα. Μπορω να το επαληθευσω καπως απο το κουτι του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Καλησπερα παιδια! Ξερει κανεις απο το mobilehellas αν ειναι οντως Ελληνικο; Σε ερωτηση που εκανα μεσο email μου ειπαν οτι ειναι Ελληνικο απο την αντιπροσωπια της Samsung στην Ελλαδα. Μπορω να το επαληθευσω καπως απο το κουτι του; Φίλε μου με τέτοια τιμή Ελληνικό δεν είναι....απλά εννοούν ότι καλύπτεται από την επίσημη εγγύηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfRathmA Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Φίλε μου με τέτοια τιμή Ελληνικό δεν είναι....απλά εννοούν ότι καλύπτεται από την επίσημη εγγύηση... Με κάλυψες πλήρως. Σε ευχαριστώ πολυ. Παντως απο θεμα εγγύησης απο οπου και να το πάρω, δε θα εχω θέμα εδω, έτσι δεν ειναι; Προτιμώ να γλιτώσω αυτά τα 80 ευρω (οσα γλιτώσω τεσπα) και να το παρω απο έξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Με κάλυψες πλήρως. Σε ευχαριστώ πολυ. Παντως απο θεμα εγγύησης απο οπου και να το πάρω, δε θα εχω θέμα εδω, έτσι δεν ειναι; Προτιμώ να γλιτώσω αυτά τα 80 ευρω (οσα γλιτώσω τεσπα) και να το παρω απο έξω. Kανένα θέμα εφόσον είναι ευρωπαϊκό. Στην Ελλάδα είναι πανάκριβα για να σου "τρώνε" τις επιδοτήσεις..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfRathmA Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Ωραια, σε ευχαριστω. Οποτε θα το ψαξω να το βρω σε Γαλλικο που υποστιριζει τα Ελληνικα. Ξερουμε κανενα μαγαζι εδω στην Ελλαδα που να το εχει σε αυτη τη τιμη; 570 περιπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Ωραια, σε ευχαριστω. Οποτε θα το ψαξω να το βρω σε Γαλλικο που υποστιριζει τα Ελληνικα. Ξερουμε κανενα μαγαζι εδω στην Ελλαδα που να το εχει σε αυτη τη τιμη; 570 περιπου; Ριξε μια ματια εδω http://www.extreme-mobile.gr/shop/products δεν ξερω αν εχει γαλλικο αλλα και να μην εχει θα σου περασει τη γαλκικη ρομ Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfRathmA Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Ριξε μια ματια εδω http://www.extreme-mobile.gr/shop/products δεν ξερω αν εχει γαλλικο αλλα και να μην εχει θα σου περασει τη γαλκικη ρομ Σε ευχαριστω. Το διαβασα και σε καποιο αλλο ποστ αυτο που λες. Οτι περναει ο ανθρωπος απο εκει περα οποια ρομ θες. Αλλα διαβασα επισης οτι αν εχει αλλη ρομ το τηλεφωνο οτι δεν ισχυει η εγγυηση και οτι πρεπει να περασεις ξανα την εργοστασιακη. Ισχυει κατι τετοιο; Παντως αν ειναι τοσο απλα τα πραγματα μπορω να μαθω και εγω να περναω ρομ κτλ. Αρκει να υπαρχει καποιος οδηγος να δω πως γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Automatixxx Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Υπάρχει διαθέσιμο στην αγορά από τους παροχους το note 2 στα 32 GB ? και παντου βλεπω να μιλάτε για το (N-7100) , το (Ν-7105) εχει κυκλοφορίσει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Σε ευχαριστω. Το διαβασα και σε καποιο αλλο ποστ αυτο που λες. Οτι περναει ο ανθρωπος απο εκει περα οποια ρομ θες. Αλλα διαβασα επισης οτι αν εχει αλλη ρομ το τηλεφωνο οτι δεν ισχυει η εγγυηση και οτι πρεπει να περασεις ξανα την εργοστασιακη. Ισχυει κατι τετοιο; Παντως αν ειναι τοσο απλα τα πραγματα μπορω να μαθω και εγω να περναω ρομ κτλ. Αρκει να υπαρχει καποιος οδηγος να δω πως γινεται. Υπαρχει αναλυτικοτατος οδηγος που σε καθοδηγεί βημα βημα στη "βιβλο 2" στο note section για εγκατάσταση επίσημων firmware Υπάρχει διαθέσιμο στην αγορά από τους παροχους το note 2 στα 32 GB ? και παντου βλεπω να μιλάτε για το (N-7100) , το (Ν-7105) εχει κυκλοφορίσει ? 32 gb δεν εχει κυκλοφορήσει ακομα το n7105 είναι διαθέσιμο στην αμερικη σε lte δικτυα Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 (edited) Υπάρχει διαθέσιμο στην αγορά από τους παροχους το note 2 στα 32 GB ? και παντου βλεπω να μιλάτε για το (N-7100) , το (Ν-7105) εχει κυκλοφορίσει ? εδω με το στανιο να κυκλοφορησει, σε ενα χρωμα και φυσικα 16αρι, ρωτας για 32αρι, και lte! 32αρι από παροχους θεωρώ μετα απο κανα 2-3 μηνες , λευκο απο την cosmote τον Δεκεμβη, και lte για να καταλαβεις ποσο θα αργησει δεν εχει κυκλοφορησει ουτε στο γερμανικό σκρουντζ . Οπότε μέχρι να το φερουν να κυκλοφορησει εξω , να το φερουν τα ελληνικα eshops και να φτασει να το πλασαρουν και οι παροχοι θα πιασουμε Μαρτη... Εχω την εντυπωση οτι λογο της απροσμενης ζητησης που εχει το τηλεφωνο , ο κατασκευαστης δεν ηταν ετοιμος για τοσες παραγγελιες. Δεν εξηγειται αλλιως η τοσο αργη προωθηση της συσκευης. Ας ειναι καλα το σκρουτζομαγαζα που κυνηγησαν και εφεραν την συσκευη απο εξω αλλιως αν περιμενεις απο παροχους ... Φυσικα το θεμα ειναι οτι επειδη προκειται για μια πανακριβη συσκευη εκ των πραγματων εκτος των τρελαμενων γκατζετακιδων ολοι υπολοιποι περιμενουμε τις επιδοτησεις για να το παρουμε σε μια λογικη τιμη. Edited November 7, 2012 by THANKIN Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 (edited) Υπαρχει αναλυτικοτατος οδηγος που σε καθοδηγεί βημα βημα στη "βιβλο 2" στο note section για εγκατάσταση επίσημων firmware 32 gb δεν εχει κυκλοφορήσει ακομα το n7105 είναι διαθέσιμο στην αμερικη σε lte δικτυα Διαβασα σε καποιο σχολιο του Cnet,οτι το 7105,δεν υποστηριζει FM ραδιο.Ισχυει; Edit. Η ερωτηση επιβεβαιωνεται.Διαβαστε τα specs. Οποτε εγω,βγαινω απο υποψηφιος γι αυτο,οταν και εαν... http://www.mobicity.com.au/samsung-galaxy-note-2-4g-lte-n7105.html Edited November 7, 2012 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iJohn85 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Καλησπερα παιδια να σας ρωτησω διαβασα καποιες απαντησεις σας αλλα δε πολυκαταλαβα.Απο που πρεπει να το παρω για να χει ελληνικα?Αν το παρω απο birdphone ειναι καλα μου προτινετε μηπως καποιο σαιτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 (edited) Δεν μπορει καποιος να σου πει με σιγουρια ποιος εχει γαλλικα η ελληνικα τηλέφωνα που υποστηρίζουν ελληνικά στο s pen εαν αυτο εννοείς εκτος απο τις μεγάλες αλυσίδες εδω που εχουν τηλεφωνα απο την ελληνική αντιπροσωπία που είναι ομως αρκετα ακριβότερα Edited November 7, 2012 by Stef08 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 (edited) Για το θέμα της υποστήριξης των ελληνικών που ρωτάνε πολλοί: Απ' ό,τι έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής εδώ στο forum, αν η συσκευή έρχεται με ελληνική ή με γαλλική ROM, τότε υποστηρίζει ελληνικά παντού (μενού/UI + πληκτρολόγιο + πενάκι). Τα περισσότερα, αν όχι όλα, τα φτηνά μαγαζιά απ' το Skroutz έχουν συσκευές με γερμανική ROM, που σημαίνει ότι δεν υποστηρίζουν ελληνική αναγνώριση γραφής στο πενάκι. Βέβαια μπορούμε να περάσουμε όποια ROM θέλουμε μέσω του Odin (πρόγραμμα που τρέχουμε στο PC), αλλά για όσους θέλουν τη συσκευή τους τελείως απείραχτη και χωρίς καμία απολύτως τροποποίηση, τότε πρέπει η συσκευή να φοράει ελληνική ή γαλλική ROM από "μαμά". Να σημειώσω ότι έχει αναφερθεί ότι με τη γαλλική ROM και έχοντας επιλέξει ελληνική γλώσσα παντού, εμφανίζονται κάποια στοιχεία/κείμενα στα γαλλικά (νομίζω σε κάποια bitmaps μέσα στα templates των εφαρμογών για το S Pen). Επίσης, έχοντας μη ελληνική ROM υπάρχει ο κίνδυνος να αφαιρεθεί η υποστήριξη των ελληνικών στο πενάκι σε μελλοντικό update. Μάλλον δεν θα συμβεί, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος. Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι για όσους θέλουν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο για την πλήρη και συνεχή υποστήριξη των ελληνικών παντού στη συσκευή και ταυτόχρονα να διατηρήσουν τη συσκευή τελείως αναλλοίωτη και απείραχτη, η μόνη επιλογή είναι να αγοράσουν επίσημη ελληνική συσκευή από επίσημη εισαγωγή (π.χ. από Πλαίσιο ή από τον πάροχό τους). Το αρνητικό είναι ότι κοστίζουν αρκετά ακριβότερα απ' τα γερμανικά στα σκρουτζομάγαζα... Και κάτι άλλο σχετικό: Στο eXpansys μείωσαν την τιμή στα 609.99 € και οι συσκευές έχουν manufacturer code: GT-N7100RWDXEF, που αν δεν κάνω λάθος σημαίνει γαλλική ROM. Οπότε όποιος θέλει γαλλική ROM ας τσεκάρει στο eXpansys (ας τους ρωτήσει να επιβεβαιώσουν ότι είναι σίγουρα γαλλικό πριν το πάρουν). Για όσους θέλουν επίσημο ελληνικό ας τσεκάρουν στο eXtreme Mobile (Νίκος), όπου ο Te_salat ανέφερε ότι (θα) έχει επίσημες ελληνικές συσκευές σε πολύ καλή τιμή (610 €) σε σχέση με Πλαίσιο, Κωτσόβολος κτλ. που τις έχουν 699 €. Πάντως με όλα αυτά που διαβάζω δεν μπορώ να μην τονίσω τη δυσαρέσκειά μου με το μπάχαλο που επικρατεί με τις διαφορετικές ROMs... Γιατί να μην υπάρχει μόνο μία world-wide ROM που να καλύπτει όλες τις γλώσσες/locales να τελειώνουμε; Προερχόμενος απ' το iOS και κάνοντας τη μετάβαση σε Android είναι το μόνο (μέχρι στιγμής) πράγμα που με έχει απογοητεύσει. Edited November 7, 2012 by DrMobile Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts