giorgosmc Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Πιο διόρθωσαν ρε φίλε, ξέρεις σε πόσους κάνει επανεκκινήσεις με 8.1, τίποτα δε διόρθωσαν χειρότερα από πριν και γεμάτα κολλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referravag Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Όχι δεν ξέρω. Ξέρεις εσύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_41Mpxls Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Ακριβώς όπως τα λες!! Τέλειο μεν αλλά για τα λίγα που κάνει... Και το λέω μιας και σήμερα πήρε καινούριο τηλέφωνο με android η κοπέλα μου και συνειδητοποίησα πόσο έχει εξελιχτεί το android σε σχέση με το προηγούμενο τηλέφωνό μου που είχε android... Δεν λέω άψογη και απροβλημάτιστη πλατφόρμα το WP αλλά έχει μείνει πολύ πίσω από το android... Επίσης το iOS στο iPad έχει αρχίσει και με κουράζει και αυτό λιγάκι καθώς σε κάθε καινούρια έκδοση όλο και κάτι περισσότερο θα λαγκάρει ή την μία θα δουλεύει και την άλλη όχι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το πληκτρολόγιο που μετά το iOS6 πάει από το κακό στο χειρότερο... Το έχουν αφήσει και σαπίζει και το μήλο. Περιμένω να δω τι θα κάνει η Microsoft. Φαίνεται να ασχολείται αλλά έχει πολύυυυυυ δουλειά... Όσον αφορά το ATIV S. Έχει περάσει ένας μήνας και από την αναβάθμιση σε 8.1 και όλα πάνε μπάλα. Να υπογραμμίσω ότι εξακολουθεί να μην έχει κάνει ούτε μια επαννεκίνιση! Μπράβο τους που το διόρθωσαν έστω και μετά από καιρό! Tί εννοείς φίλε? Δηλαδή τι δεν κάνει που κάνει το android παραπάνω? Φιλικά ρωτάω για να μην παρεξηγηθώ... Πάντως το καλύτερο value for money κινητό που είχα ποτέ... 190ευρω έβαζε κάτω πολύ "καλύτερα" κινητά... Με τα 8.1 πλεον που -φτιάχνεις φακέλους στην επιφάνεια εργασίας -που μεταφέρεις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης (επιτέλους!!) και -το task-manager τα σπάει :cool: Παράθεση Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S, Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referravag Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Tί εννοείς φίλε? Δηλαδή τι δεν κάνει που κάνει το android παραπάνω? Φιλικά ρωτάω για να μην παρεξηγηθώ... Πάντως το καλύτερο value for money κινητό που είχα ποτέ... 190ευρω έβαζε κάτω πολύ "καλύτερα" κινητά... Με τα 8.1 πλεον που -φτιάχνεις φακέλους στην επιφάνεια εργασίας -που μεταφέρεις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης (επιτέλους!!) και -το task-manager τα σπάει :cool: Καμία παρεξήγηση φίλε μου! Συζήτηση κάνουμε! Αλλά φαντάζομαι μου κάνεις πλάκα ρωτώντας με τι παραπάνω κάνει το android; Σήμερα είχα τον χρόνο να ασχοληθώ με το καινούριο android της φίλης μου συγκεκριμένα το LG L90 το οποίο κόστισε 140€. Με μόνη εξαίρεση την οθόνη που είναι μικρότερης ανάλυσης του ATIV αλλά εξαιρετική, δεν φαντάζεσαι πόσο λίγο μου φάνηκε μετά το ATIV μου όταν το ξανά πήρα στα χέρια μου... Μηδέν κολλήματα ενώ οι εφαρμογές ανοίγουν ταχύτερα από ότι στο ATIV. Ειδικά το τελευταίο δεν το πίστευαν τα μάτια μου! Χώρια το πως μπορείς να παραμετροποιήσεις το γραφικό σου περιβάλλον. Μέχρι και τις φούσκες στα SMS μπορείς να διαλέξεις... Τι φάκελοι στα WP μου λες... Το δε notification center του είναι υπέροχο. Τουλάχιστον 5 χρόνια μπροστά από του WP για να μην πω παραπάνω... Αλλά το κυριότερο είναι οι εφαρμογές! Πολύ πιο καλοδουλεμένες και με περισσότερες λειτουργίες σε σχέση με τα WP ενώ και πολύ μεγαλύτερη η ποικιλία τους... Έχει κάνει άλματα σε σχέση με πέρσι το android με την KitKat ενώ και η LG απ' ότι φαίνεται ξέρει να γράφει καλό λογισμικό. Δεν υπάρχει σύγκριση... Άστο καλύτερα. Ξέρεις πως ένιωσα όταν είδα ότι με το Swype μπορείς να του μιλήσεις στα Ελληνικά και να σου κάνει αυτό που είπες κείμενο και μετά να το στείλεις κατευθείαν με sms την ίδια στιγμή που στο ATIV πρέπει να πατάς τσούκου τσούκου ένα ένα τα γράμματα στο πληκτρολόγιο; "Στάκα Τούρκο να γεμίσω..." είναι η φάση. Δεν υπάρχει σύγκριση. Τόσο καιρό που υπάρχουν τα WP στην αγορά, τώρα κατάφερε και έβαλε swipe στο Αγγλικό πληκτρολόγιο η Microsoft. Για τα Ελληνικά έχουμε ακόμη ψωμί... Το έχει χάσει το παιχνίδι η Microsoft αλλά ακόμη και να έχει ελπίδες και να μην είναι όπως τα λέω, εμένα με έχει χάσει για τα καλά μετά από αυτά που είδα σήμερα... Ήταν σαν να δούλευα τα Windows 7/8.1 (με το τηλ της φίλης μου) και ξαφνικά να έπιασα Windows 98 όταν πήρα το ATIV μου ξανά. Και για να σε προλάβω έχω και iPad 4 το οποίο επίσης έχει αρχίσει να με κουράζει καθώς κάθε iOS και χειρότερο... Νομίζω το value for money του L90 δεν το φτάνει άλλο κινητό αυτή τη στιγμή πόσο μάλλον το Ativ που είναι και παππούς πλέον. :) Πάντα φιλικά! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_41Mpxls Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Καμία παρεξήγηση φίλε μου! Συζήτηση κάνουμε! Αλλά φαντάζομαι μου κάνεις πλάκα ρωτώντας με τι παραπάνω κάνει το android; Σήμερα είχα τον χρόνο να ασχοληθώ με το καινούριο android της φίλης μου συγκεκριμένα το LG L90 το οποίο κόστισε 140€. Με μόνη εξαίρεση την οθόνη που είναι μικρότερης ανάλυσης του ATIV αλλά εξαιρετική, δεν φαντάζεσαι πόσο λίγο μου φάνηκε μετά το ATIV μου όταν το ξανά πήρα στα χέρια μου... Μηδέν κολλήματα ενώ οι εφαρμογές ανοίγουν ταχύτερα από ότι στο ATIV. Ειδικά το τελευταίο δεν το πίστευαν τα μάτια μου! Χώρια το πως μπορείς να παραμετροποιήσεις το γραφικό σου περιβάλλον. Μέχρι και τις φούσκες στα SMS μπορείς να διαλέξεις... Τι φάκελοι στα WP μου λες... Το δε notification center του είναι υπέροχο. Τουλάχιστον 5 χρόνια μπροστά από του WP για να μην πω παραπάνω... Αλλά το κυριότερο είναι οι εφαρμογές! Πολύ πιο καλοδουλεμένες και με περισσότερες λειτουργίες σε σχέση με τα WP ενώ και πολύ μεγαλύτερη η ποικιλία τους... Έχει κάνει άλματα σε σχέση με πέρσι το android με την KitKat ενώ και η LG απ' ότι φαίνεται ξέρει να γράφει καλό λογισμικό. Δεν υπάρχει σύγκριση... Άστο καλύτερα. Ξέρεις πως ένιωσα όταν είδα ότι με το Swype μπορείς να του μιλήσεις στα Ελληνικά και να σου κάνει αυτό που είπες κείμενο και μετά να το στείλεις κατευθείαν με sms την ίδια στιγμή που στο ATIV πρέπει να πατάς τσούκου τσούκου ένα ένα τα γράμματα στο πληκτρολόγιο; "Στάκα Τούρκο να γεμίσω..." είναι η φάση. Δεν υπάρχει σύγκριση. Τόσο καιρό που υπάρχουν τα WP στην αγορά, τώρα κατάφερε και έβαλε swipe στο Αγγλικό πληκτρολόγιο η Microsoft. Για τα Ελληνικά έχουμε ακόμη ψωμί... Το έχει χάσει το παιχνίδι η Microsoft αλλά ακόμη και να έχει ελπίδες και να μην είναι όπως τα λέω, εμένα με έχει χάσει για τα καλά μετά από αυτά που είδα σήμερα... Ήταν σαν να δούλευα τα Windows 7/8.1 (με το τηλ της φίλης μου) και ξαφνικά να έπιασα Windows 98 όταν πήρα το ATIV μου ξανά. Και για να σε προλάβω έχω και iPad 4 το οποίο επίσης έχει αρχίσει να με κουράζει καθώς κάθε iOS και χειρότερο... Νομίζω το value for money του L90 δεν το φτάνει άλλο κινητό αυτή τη στιγμή πόσο μάλλον το Ativ που είναι και παππούς πλέον. :) Πάντα φιλικά! :cool: Συμφωνώ με αυτό που λες. Κι εμείς έχουμε μια ταμπλέτα (και με jelly-bean φαντάσου) και όντως, δε κολλάει ξέρω 'γω, αλλά αυτό που ήθελα να πω εγώ είναι πως - περα από την ταχύτητα των εφαρμογών ας πούμε/μιλάμε τώρα για κλάσματα δευτερολέπτων :lol: - δε μπορώ να σκεφτώ κάτι που τα windows phones κάνουν "χειρότερα", δε ξέρω αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Και επισημαίνοντας τα 3 Points μου παραπάνω, ήθελα να πω πως αυτά ήταν κάποια βασικά σημεία που έπρεπε να υπάρχουν εξ' αρχής! Οπότε κάπως "εκσυγχρονίστηκαν" που λέμε... Τώρα για το γραφικό περιβάλλον που λες, είναι καθαρά υποκειμενικό. Εμένα π.χ. μου αρέσει το φόντο μιας φωτογραφίας που έχω τραβήξει ας πουμε και (πλέον) το έχω. Και για τις φωνητικές εντολές, με την cortana μια χαρά.... Send sms γέρω γω στην "τάδε" επαφή και "μπλα μπλα μλπα" ή ψάξε αυτό, ψάξε εκείνο, σβήσε το wifi άναψε το wifi κλπ... :cool: Φιλικά επίσης :cool: Παράθεση Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S, Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referravag Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 (edited) Προσωπικά θεωρώ ότι η Google παίζει μπάλα μόνη της αυτό το διάστημα. Την στιγμή που η MS προσθέτει ακόμη βασικές λειτουργίες στην πλατφόρμα της, η Google δημιουργεί πράγματα σε άλλο επίπεδο. Συγγνώμη κιόλας αλλά ας πούμε πχ από την GDR2 στην GDR3 θεωρείται μεγάλη προσθήκη/αναβάθμιση το ότι έδωσαν τη δυνατότητα να μπορείς να συνδεθείς κατευθείαν σε ένα WiFi όταν πρώτο διαμορφώνεις το τηλέφωνο σου που μέχρι την GDR2 έπρεπε να συνδεθείς μόνο με τα data του παρόχου σου; Αυτό που κάνει, είναι να προσθέτει εν έτη 2014-2015 αυτονόητες λειτουργίες που το Android είχε εδώ και καιρό. Στην επόμενη αναβάθμιση θα μπορείς να επιλέξεις σαν μια από τις τέσσερεις συντομεύσεις στο notification center και το άνοιγμα-κλείσιμο των δεδομένων του παρόχου. Κάτι που έπρεπε ήδη να υπάρχει. Χτες έβλεπα τι εξελίξεις ετοιμάζει η Google για τον Chrome στο android... Παίζει μπάλα σε άλλη κατηγορία η Google. Ο ένας παίζει Champions league και ο άλλος Β τοπικό... Απλά η MS άργησε να μπει σε αυτή την αγορά. Μπήκε λοιπόν καθυστερημένα με ένα προϊόν πολύ κουτσουρεμένο και τώρα τρέχει και δεν φτάνει... Δυστυχώς. Η Apple από την άλλη τα τελευταία 5 χρόνια που χρησιμοποιώ συσκευές της πάει από το κακό στο χειρότερο σε κάθε ενημέρωση του iOS. Μέχρι και το ios 6 ήταν καλή. Μετά το έχασε. Επιτρέπεται iPad 4 με ios 8 να είναι χειρότερο σε σχέση με πέρσυ και πρόπερσι; Ενώ ο γεράκος που είχα το Galaxy S με κάθε custom Rom που του έβαζα (γιατί η Samsung το παράτησε στην 2.3) γινόταν όλο και ταχύτερο με αποκορύφωμα την kit Kat που του έχω τώρα με την οποία πραγματικά περνάει δεύτερη νεότητα... Φιλικά πάντα και χαίρομαι που ανταλλάσουμε απόψεις σε φιλικό κλίμα. Edited November 24, 2014 by referravag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_41Mpxls Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Προσωπικά θεωρώ ότι η Google παίζει μπάλα μόνη της αυτό το διάστημα. Την στιγμή που η MS προσθέτει ακόμη βασικές λειτουργίες στην πλατφόρμα της, η Google δημιουργεί πράγματα σε άλλο επίπεδο. ............................................................................................................... (γιατί η Samsung το παράτησε στην 2.3) γινόταν όλο και ταχύτερο με αποκορύφωμα την kit Kat που του έχω τώρα με την οποία πραγματικά περνάει δεύτερη νεότητα... Φιλικά πάντα και χαίρομαι που ανταλλάσουμε απόψεις σε φιλικό κλίμα. Και ποιος ο λόγος να μην το κάνουμε? :lol: Καλά τα λες, απλά εγώ επισημαίνω ότι έστω και καθυστερημένα, πλέον (με 8.1 δηλ.), "φτάσανε" :blink: σε ένα "καλό" επίπεδο, απ'όπου μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα. Για την Apple τώρα, δεν είχα την ευκαιρία να δουλέψω κάποιο για καιρό, εκτός της γυναίκας το 5s, και αυτό μόνο περιστασιακά όσο κρατούσε η μπαταρία :lol: ... Απλά εγώ προσωπικά, δεν δικαιολογώ την τεράστια τιμή του(ς). Δηλ. πόσο "καλύτερα" τρέχουν τα πράγματα με ένα προϊόν της Apple, για να τα πληρώσω ακόμη και 2 φορές πάνω από τον ανταγωνισμό ξέρω 'γω... Τόσοι και τόσοι χρήστες βέβαια κάτι θα έχουν βρει παραπάνω.. Και το ξαναλέω, δεν έχουν απαραίτητα κάτι κακό, πέρα από την τιμή τους (προσωπική άποψη). Παράθεση Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S, Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Μια φίλη μου έχει το εξής πρόβλημα. Όταν βγάζει αρκετές φωτογραφίες συνεχόμενες είτε κάνει επανεκκίνηση το κινητό, είτε αν κλείσει την κάμερα και την ξανά ανοίξει βγάζει μαύρη οθόνη και δε δουλεύει η κάμερα. Καμία λύση έχετε να προτείνετε; factory reset θα κάνει δουλειά η τζάμπα τα αρχεία θα χάσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Μια φίλη μου έχει το εξής πρόβλημα. Όταν βγάζει αρκετές φωτογραφίες συνεχόμενες είτε κάνει επανεκκίνηση το κινητό, είτε αν κλείσει την κάμερα και την ξανά ανοίξει βγάζει μαύρη οθόνη και δε δουλεύει η κάμερα. Καμία λύση έχετε να προτείνετε; factory reset θα κάνει δουλειά η τζάμπα τα αρχεία θα χάσει; Κάποια ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x700 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Καλησπέρα Αυτό το πρόβλημα της το έκανε απο την αρχή; Μήπως έχει περάσει καμία εφαρμογή που ενδεχομένως επηρεάζει την κάμερα;είναι ακόμη στα 8 η στα 8.1; Πάντως το μονό που μπορεί να κάνει απο μόνη της είναι μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Απο αρχεία δε θα χάσει τίποτα αν κάνει ένα αντίγραφο ασφαλείας. Επειδή μπορεί να είναι κάποια εφαρμογή που της δημιουργεί πρόβλημα γνώμη μου θα ήταν να μην κάνει αντίγραφο των εφαρμογών και να ξαναπεράσει αρχικά τις πιο απαραίτητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Καλησπέρα Αυτό το πρόβλημα της το έκανε απο την αρχή; Μήπως έχει περάσει καμία εφαρμογή που ενδεχομένως επηρεάζει την κάμερα;είναι ακόμη στα 8 η στα 8.1; Πάντως το μονό που μπορεί να κάνει απο μόνη της είναι μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Απο αρχεία δε θα χάσει τίποτα αν κάνει ένα αντίγραφο ασφαλείας. Επειδή μπορεί να είναι κάποια εφαρμογή που της δημιουργεί πρόβλημα γνώμη μου θα ήταν να μην κάνει αντίγραφο των εφαρμογών και να ξαναπεράσει αρχικά τις πιο απαραίτητες. Το κινητό το έχει κανα 1.5 χρόνο αλλά της το βγάζει το πρόβλημα καμία βδομάδα τώρα. 8.1 έχει, θα δοκιμάσω μια εβδομάδα εξαγορά και βλέπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referravag Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Μήπως έχει την Preview for Developers? Αυτό που περιγράφεις για την μαύρη οθόνη στην κάμερα γινόταν και σε εμένα στην Preview for Developers 8.1 ... Αν ισχύει κάτι τέτοιο θα πρέπει να περάσεις την 8.1 από την Samsung!! Μηδέν προβλήματα μέχρι στιγμής!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x700 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Συμφωνώ απόλυτα με τον προλαλήσαντα. Κανένα πρόβλημα με την 8.1. Ούτε μια επανεκκίνηση. Εγώ για την preview δε μπορώ να πω κάτι γιατί δεν την είχα περάσει. Πάντως έχω διαβάσει ότι έβγαζε αρκετά προβλήματα στο ατιβ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Από που την κατεβάζω την κανονική έκδοση; κι επίσης πως θα δω αν είναι η preview ή η κανονική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anonymous Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Από που την κατεβάζω την κανονική έκδοση; κι επίσης πως θα δω αν είναι η preview ή η κανονική; Μπορείς να δεις αν είσαι σε developer preview αν έχεις την εφαρμογή "preview for developers" εγκατεστημένη στο κινητό ή αν έχεις μεταγενέστερη έκδοση από την τελική που έχει πάρει το ativ. Για να περάσεις την κανονική, επίσημη έκδοση των 8.1, θα πρέπει, αν είσαι σε dp, να ξαναγυρίσεις στα 8 και να κάνεις ό,τι αναγράφεται στον οδηγό εδώ. Ό,τι απορία έχεις σχετικά με τον οδηγό, ελεύθερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_41Mpxls Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 (edited) Λοιπόν θα πω κάτι λίγο "άκυρο". Ένας φίλος επίσης με Ativ δεν είχε πάρει την ενημέρωση για 8.1 και μάλιστα είχε ακόμη την GDR2 8.0 :blink: Του λέω για "csc και λοιπά..." και στη λίστα δεν είχε (ATO). Τέλος πάντων, άλλαξε το csc σε (NEE) και τώρα (αυτή τη στιγμή που γράφω) αρχίζει και πέρνει τα updates με το τσουβάλι. Οπότε όσοι δεν έχετε το ATO στη λίστα βάλτε το (ΝΕΕ) αν θέλετε τα 8.1. Θα κάνω edit το ποστ μόλις "τελειώσει" να σας πω αν είχαμε "θέματα"... :cool: Edit: Όλα μια χαρά. Μετά από 1,5 ώρα μπήκαν τα 8.1! Edited December 5, 2014 by Dimitris_41Mpxls Παράθεση Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S, Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Έχει κανείς πρόβλημα με την σημερινή αναβάθμιση για developers Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anonymous Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Λοιπόν θα πω κάτι λίγο "άκυρο". Ένας φίλος επίσης με Ativ δεν είχε πάρει την ενημέρωση για 8.1 και μάλιστα είχε ακόμη την GDR2 8.0 :blink: Του λέω για "csc και λοιπά..." και στη λίστα δεν είχε (ATO). Τέλος πάντων, άλλαξε το csc σε (NEE) και τώρα (αυτή τη στιγμή που γράφω) αρχίζει και πέρνει τα updates με το τσουβάλι. Οπότε όσοι δεν έχετε το ATO στη λίστα βάλτε το (ΝΕΕ) αν θέλετε τα 8.1. Θα κάνω edit το ποστ μόλις "τελειώσει" να σας πω αν είχαμε "θέματα"... :cool: Edit: Όλα μια χαρά. Μετά από 1,5 ώρα μπήκαν τα 8.1! Πολύ καλό που δίνονται τα 8.1.1 σε περισσότερα csc, απλώς το ato παραδοσιακά, απ'όταν βγήκε το ativ, παίρνει πρώτο τις αναβαθμίσεις του λειτουργικού με ό,τι σημαίνει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_41Mpxls Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Πολύ καλό που δίνονται τα 8.1.1 σε περισσότερα csc, απλώς το ato παραδοσιακά, απ'όταν βγήκε το ativ, παίρνει πρώτο τις αναβαθμίσεις του λειτουργικού με ό,τι σημαίνει αυτό. 100% μαζί σου. Και γω άλλαξα το csc σε ΑΤΟ. Το "πρόβλημα" όμως είναι ότι μερικές συσκευές δεν έχουν την ίδια λίστα με csc (και δε ξέρω γιατί) και του φίλου δεν είχε ούτε το ΑΤΟ αλλά ούτε και το DBT στη λίστα. Είχε όμως το ΝΕΕ... Οπότε και το ανέφερα σε περίπτωση που κάποιος αναγνώστης του forum ας πούμε έχει το ίδιο θέμα. :cool: Παράθεση Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S, Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digitdoc Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 100% μαζί σου. Και γω άλλαξα το csc σε ΑΤΟ. Το "πρόβλημα" όμως είναι ότι μερικές συσκευές δεν έχουν την ίδια λίστα με csc (και δε ξέρω γιατί) και του φίλου δεν είχε ούτε το ΑΤΟ αλλά ούτε και το DBT στη λίστα. Είχε όμως το ΝΕΕ... Οπότε και το ανέφερα σε περίπτωση που κάποιος αναγνώστης του forum ας πούμε έχει το ίδιο θέμα. :cool: Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία! Είχα και εγώ το csc NEE και τώρα Windows Phone 8.1, ΛΣ:8.10.14157.200 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_41Mpxls Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία! Είχα και εγώ το csc NEE και τώρα Windows Phone 8.1, ΛΣ:8.10.14157.200 :) Να τα μας...Καλώς τον! Με γειά τα 8.1 :cool: Παράθεση Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S, Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
allooooha Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Καλησπέρα!! Λοιπόν έκανα επαναφορά εργοστασικών ρυθμίσεων και δε μπαίνει στο ιντερνετ από το ιντερνετ του δικτύου!! Καμία ιδέα κανένας? Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x700 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Καλησπέρα πήγαινε ρυθμισεις , apn και δες είναι τςεκαριςμενο το αυτόματο apn και αν σου γράφει στο ενεργό apn το δίκτυο σου. Αν δεν τηλεφώνησε στον παροχο σου να σου στείλει τις ρυθμισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Παιδιά εδώ και μερικές μέρες παρατήρησα ότι δεν μπορεί να κάνει update αλλά ούτε και auto update .... Ειμαι με ATO και 8,1 . Ξέρει κανείς κάτι ? (μήπως πάει για απόσυρση ?) . :X Γιώργος. Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leff Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 εχω αναβαθμισει απο wifi του κινητου σε 8,10,14157,200 και firmware (υλικολογισμικο)2424,14,9,3 βαζοντας το σε ATO.τωρα gdr2 εχω gdr3 εχω δεν ξερω ουτε καν τι ειναι αυτο.το προβλημα ειναι οτι οταν παταω ##634# μου βγαζει:can not load page :( και απο κατω:the requested page can not be loaded.probably it doesn't exist or has error in initialization code.συμβαινει σε κανεναν σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts