tolis29 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Εγω πηρα την 8.0.10517.150 και το λογισμικο ειναι το 2424.13.10.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeLLuS Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Καλησπέρα και πάλι... Όλα καλά με το κινητό... Είναι γρήγορο και τέλειο... Απο ότι βλεπω κάτι έχει λεχθεί για ραδιόφωνο πιο πάνω... Θα το έχουμε η όχι? Και μένα κατά καιρούς μου κάνει επανεκκίνηση μια φορά στο τόσο και δεν μπορώ να καταλάβω απο τι είναι... Αρχεια που κατεβάζουμε απο ίντερνετ πχ .rar .zip πως μπορούμε να τα δούμε στο κινητό ? Το έχει ψαξει κανείς ? Κάποιες εφαρμογές στο store που βρισκω για file manager, folder manager δειχνει ότι η μνήμη του τηλεφώνου είναι κενή και μόνο η μνήμη της κάρτας έχει αρχεια μέσα όπως και έτσι είναι και τα δειχνει αυτα κανονικά, τα .rar και .zip δεν είναι πουθενά... Ποια εφαρμογή είναι καλή για file manager..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Δεν υπάρχει πλήρης file manager όπως σε symbian και android. Μονο συνδεδεμενος στο pc βλέπεις και διαχειρίζεσαι πλήρως τα αρχεία σου. Η καλύτερη (για μένα) προσπάθεια για file manager είναι ο pocket file manager, αλλά κι αυτός κανει λίγα, λογω περιορισμών του os. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeLLuS Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Ok, να σαι καλά... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Εγω πηρα την 8.0.10517.150 και το λογισμικο ειναι το 2424.13.10.1 8.0.10521.155 και 2424.13.10.1 Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referravag Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. :) @gesamfunai την 8.0.10521.155 την πήρες σαν developer preview? Επίσης διάβαζα ότι για το csc NEE υπάρχει έκδοση λογισμικού 2424.13.11.2. Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βγαίνουν ταυχόχρονα οι ενημερώσεις για όλα τα csc παρέα. Και η Αγγλία δεν το έχει πάρει μέχρι τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. :) @gesamfunai την 8.0.10521.155 την πήρες σαν developer preview? Επίσης διάβαζα ότι για το csc NEE υπάρχει έκδοση λογισμικού 2424.13.11.2. Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βγαίνουν ταυχόχρονα οι ενημερώσεις για όλα τα csc παρέα. Και η Αγγλία δεν το έχει πάρει μέχρι τώρα... ναι σαν developer φιλε μου... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roadie Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Εγώ πάντως παιδιά όταν δοκίμασα να κάνω την αλλαγή σε ΑΤΟ πήρα μια ωραιότατη μαύρη οθόνη. Ευτυχώς επανέφερα το τηλ. στην GDR2 ακολουθώντας τις κατατοπιστικότατες οδηγίες του Γιώργου Χαρίτου, geo_xar (special thanks). Λέτε να το ξαναδοκιμάσω:scared: ή να περιμένω να έρθει κανονικά και σε μας η GDR3..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referravag Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Εγώ πάντως παιδιά όταν δοκίμασα να κάνω την αλλαγή σε ΑΤΟ πήρα μια ωραιότατη μαύρη οθόνη. Ευτυχώς επανέφερα το τηλ. στην GDR2 ακολουθώντας τις κατατοπιστικότατες οδηγίες του Γιώργου Χαρίτου, geo_xar (special thanks). Λέτε να το ξαναδοκιμάσω:scared: ή να περιμένω να έρθει κανονικά και σε μας η GDR3..... Εμ! Μακάρι να ήταν τόσο απλό. Εγώ πάντως δεν το πειράζω! Τουλάχιστον όχι ακόμη που είναι καινούριο το τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis8828 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Καλημερα Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση αν κανεις ξερει να με βοηθησει... Μεσα στις ρυθμισεις ,στην διαχειριση της μνημης του τηλεφωνου εχω απο τα 15GB χωρο, 13,26 GB σε χρηση και 1,42 GB ελευθερο χωρο.... Διεγραψα ολα τα παιχνιδια και αρκετες απο τις εφαρμογες και εχω τωρα ελευθερα 3Gb... Στις εφαρμογες και παιχνιδια δειχνει οτι κραταει χωρο 4,77 GB Το συστημα κραταει χωρο 7,57GB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι ειναι αυτο τοσο πολυ και πως και με ποιο τροπο μπορω να το αδειασω??? Γιατι κραταει τοσο πολυ χωρητικοτητα,τοση δεν εχω στον υπολογιστη που τρεχω WIN8 me 100 εφαρμογες!!!!! :mad::mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Καλημερα Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση αν κανεις ξερει να με βοηθησει... Μεσα στις ρυθμισεις ,στην διαχειριση της μνημης του τηλεφωνου εχω απο τα 15GB χωρο, 13,26 GB σε χρηση και 1,42 GB ελευθερο χωρο.... Διεγραψα ολα τα παιχνιδια και αρκετες απο τις εφαρμογες και εχω τωρα ελευθερα 3Gb... Στις εφαρμογες και παιχνιδια δειχνει οτι κραταει χωρο 4,77 GB Το συστημα κραταει χωρο 7,57GB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι ειναι αυτο τοσο πολυ και πως και με ποιο τροπο μπορω να το αδειασω??? Γιατι κραταει τοσο πολυ χωρητικοτητα,τοση δεν εχω στον υπολογιστη που τρεχω WIN8 me 100 εφαρμογες!!!!! :mad::mad::mad::mad: οταν λεμε οτι η εσωτερικη μνημη πρεπει να ειναι τουλαχιστον 32 gb καποιοι λενε οτι βολεβονται και με 8, τι να πεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Στο Ativ υπάρχει υποδοχή για κάρτα μνήμης οπότε όλα καλά. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeLLuS Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Καλησπέρα και πάλι... Χθες έγινε κάτι παράξενο με το κινητό μου... Εκεί που ήταν όλα καλά με το μενού του με την gdr3, κατέβαζα και έσβηνα εφαρμογές μέχρι 40 που είναι το όριο που αλλαζει αλφαβητικά και τώρα είναι συνέχεια αλφαβητικά... Δεν μπορώ να το κάνω όπως πριν... Μήπως αν κατεβασω και άλλες εφαρμογές και ξεπεράσω το όριο και τις ξανασβησω να επανέλθει ? Πρώτη φορά μου το κάνει αυτο με την gdr3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0ker2342 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Καλησπέρα και πάλι... Χθες έγινε κάτι παράξενο με το κινητό μου... Εκεί που ήταν όλα καλά με το μενού του με την gdr3, κατέβαζα και έσβηνα εφαρμογές μέχρι 40 που είναι το όριο που αλλαζει αλφαβητικά και τώρα είναι συνέχεια αλφαβητικά... Δεν μπορώ να το κάνω όπως πριν... Μήπως αν κατεβασω και άλλες εφαρμογές και ξεπεράσω το όριο και τις ξανασβησω να επανέλθει ? Πρώτη φορά μου το κάνει αυτο με την gdr3 Οχι φίλε μου δεν επανερχετε.Μετα τις 40 εφαρμογες ετσι γινετε σε ολους τα Windows Phone. Για να το επαναφερεις πρεπει να κανεις επαναφορα των εργοστασιακων ρυθμισεων. Παράθεση The Object-Oriented Side Of Life... :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis8828 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 (edited) Στο Ativ υπάρχει υποδοχή για κάρτα μνήμης οπότε όλα καλά. Αν κανω HARD RESET θα διορθωθει τιποτα??? Μπορει να μου πει καποιος πως γινετε το hard reset στο Ativ ... δεν το θυμαμαι.....!!!! Γιατι απο οτι εχω συμπερανει ολα αυτα ειναι καταλοιπα απο τις ενημερωσεις των προγραμματων και παιχνιδιων που ειχα βαλει.. Ακομα χθες πηρα εγκριση για windows phone DEV μπας και καταφερω και μπορεσω να δω τα αρχεια που δεν φαινονται στην μνημη του κινητου και σβησω αυτα που δεν χρειαζονται...:(:( Με επαναφορα εργαστηριακων ρυθμισεων τελικα καθαρισε η μνημη,και τα περασε ολα μονο του απο την αρχη εκτος φυσικα απο τα passwords τα οποια δεν τα σωζει....!!!!! Edited February 2, 2014 by ioannis8828 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeLLuS Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Οχι φίλε μου δεν επανερχετε.Μετα τις 40 εφαρμογες ετσι γινετε σε ολους τα Windows Phone. Για να το επαναφερεις πρεπει να κανεις επαναφορα των εργοστασιακων ρυθμισεων. ρε φιλαράκι συγνώμη κιόλας... Γιαυτο τον λόγο εβαλα την gdr3... Πριν ήταν εντάξει... Επανερχόταν μετά τις 40 εφαρμογές... Τώρα δεν ξέρω τι έπαθε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis3696 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Καλησπέρα σας. Πώς μπορώ να κατεβάσω νόκια εφαρμογές στο ativ s; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Καλησπέρα σας. Πώς μπορώ να κατεβάσω νόκια εφαρμογές στο ativ s; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2408890 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2408890 δοκιμασμενο και πετυχημενο! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis3696 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Θα το δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeLLuS Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 (edited) Μετά απο hard reset κάτι έπαθε το Music Hub. Προσπάθησα να του περάσω την νέα έκδοση και μου πετάει σφάλμα 80004004. Απ'οτι κατάλαβα είναι το γνωστό σφάλμα 404? Τεσπα, τώρα δεν μπορώ ούτε να το ανοιξω ούτε να το κάνω update και ούτε καν να το καταργησω... Καμια ιδέα ? και μετά απο restart της συσκευής παρατήρησα ότι είχαν διαγραφτεί οι λογαριασμοί των email μου που έκαναν συγχρονισμό στη συσκευή για τις εφαρμογές μου.. Ύποπτο... Μήπως να την πουλήσω και να ξαναπάω σε android ? Edited February 6, 2014 by AnGeLLuS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Μετά απο hard reset κάτι έπαθε το Music Hub. Προσπάθησα να του περάσω την νέα έκδοση και μου πετάει σφάλμα 80004004. Απ'οτι κατάλαβα είναι το γνωστό σφάλμα 404? Τεσπα, τώρα δεν μπορώ ούτε να το ανοιξω ούτε να το κάνω update και ούτε καν να το καταργησω... Καμια ιδέα ? και μετά απο restart της συσκευής παρατήρησα ότι είχαν διαγραφτεί οι λογαριασμοί των email μου που έκαναν συγχρονισμό στη συσκευή για τις εφαρμογές μου.. Ύποπτο... Μήπως να την πουλήσω και να ξαναπάω σε android ? οχ...αμα μας κατσει κατι τετοιο τι κανουμε? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeLLuS Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 οχ...αμα μας κατσει κατι τετοιο τι κανουμε? ναι αλλα σκέψου ότι δεν έχω ακομα την official gdr3 αλλα την developer... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 (edited) ναι αλλα σκέψου ότι δεν έχω ακομα την official gdr3 αλλα την developer... Άρα απάντησες μόνος σου για ποιόν λόγο έχεις πρόβλημα. Δυστυχώς hard reset στην developer σου δίνει πολλά τέτοια προβλήματα. Πώς λύνονται? Κατεβάζεις τον οδηγό που έφτιαξα και μαθαίνεις να φλασάρεις το κινητό σου. EDIT: Εάν τελικά το φλασάρεις επέλεξε και ATO για csc ώστε να πάρεις επισήμως τη gdr3 και να μην έχεις θέμα με το hard reset. Edited February 6, 2014 by geo_xar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Άρα απάντησες μόνος σου για ποιόν λόγο έχεις πρόβλημα. Δυστυχώς hard reset στην developer σου δίνει πολλά τέτοια προβλήματα. Πώς λύνονται? Κατεβάζεις τον οδηγό που έφτιαξα και μαθαίνεις να φλασάρεις το κινητό σου. EDIT: Εάν τελικά το φλασάρεις επέλεξε και ATO για csc ώστε να πάρεις επισήμως τη gdr3 και να μην έχεις θέμα με το hard reset. με το ATO εχουμε κανενα θεμα ή μπορουμε να μεινουμε μονιμα σε αυτο? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts