Jump to content

[Επισημο] Samsung Ativ S

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλημέρα. Από πολύ πρωί σήμερα κατάφερα και διάβασα όλο το thread.

Όσο και αν προσπάθησα να αποφύγω τα smartphone (η γυναίκα μου έχει iphone και που το χάνεις που το βρίσκεις σε μια πρίζα είναι) μάλλον σκέφτομαι να καταλήξω στο ativs σαν πρώτο μου smartphone μιας και το αγαπημένο μου nokia navigator εχθές έπεσε και έσπασε.

Τέσπα, αν έχετε την καλοσύνη θέλω να ρωτήσω 2-3 βασικά πραγματάκια που με ενδιαφέρουν.

- Από θέμα gps, αυτή τη στιγμή υπάρχει κάτι εύκολο, καλό και φυσικά δωρεάν να κάνω τη δουλειά μου μιας και βρίσκομαι συνεχώς στο δρόμο? Στο nokia είχα garmin και ήμουν πολύ ευχαριστημένος.

- Μετρητής δεδομένων υπάρχει? Πολύ φοβάμαι τις κρυφές τρελές χρεώσεις ως ανίδεος από smartphone. Είναι εύκολο γενικότερα να το ελέγχω αυτό με το συγκεκριμένο κινητό?

- Με τις επανεκκινήσεις που διαβάζω είναι θέμα τύχης ή θεωρείται δεδομένο?

- Aπό το 365 στο skroutz προχωράω άφοβα? Είναι αξιόπιστο?

Ήμουν ανάμεσα σε αυτό και στο lumia 920, αλλά διάβασα αρκετά προβλήματα καθώς και χάλια αυτονομία. Οπότε μου φαίνεται καλύτερο το ativ s.

Ευχαριστώ

-To copilot είναι δωρεάν για πάντα για μια από όλες τις χώρες. Επιλέγεις λοιπόν την Ελλάδα και είσαι κομπλέ. (H φωνητική πλοήγηση του copilot κοστίζει 21,49€, ενώ η πλοήγηση της nokia για τα υπόλοιπα windows phone smartphones κοστίζει 35€) (Πλήρη πακέτο πλοήγησης δωρεάν μόνο στα lumia!)

-Υπάρχει stock (προεγκατεστημένη) εφαρμογή για να μετράς τα δεδομένα που καταναλώνουν 3g και wifi ξεχωριστά και μπορείς να βάλεις και όριο χρήσης δεδομένων. (Είναι διαθέσιμη αφού κάνεις το πρώτο update στην έκδοση GDR2).

-Προσωπικά πιστεύω ότι οι επανεκκινήσεις δεν είναι θέμα τύχης! Σε όσους γνωστούς έχουν ativ έχει συμβεί έστω και μια φορά επανεκκίνηση... Πάντως από τότε που έβαλα την έκδοση GDR3 δεν μου το έχει κάνει ούτε μια φορά!:happy:

-Για το 365 δεν έχω προσωπική άποψη. Μόλις το παραλάβεις κάνε ένα τηλ στη samsung και επιβεβαίωσε την εγγύηση αναφέροντας το IMEI.

-Για το lumia 920 δεν έχω άποψη, αλλά για το 820 που έχει συγγενικό μου πρόσωπο μπορώ να πω μόνο καλά λόγια. (H nokia έχει βάλει στα τελευταία lumia πάρα πολύ καλές stock εφαρμογές κυρίως για την κάμερα, αλλά και για διάφορες άλλες λειτουργίες) Θα σου πρότεινα να πας σε ένα κατάστημα και να τα δεις όλα από κοντά πριν κάνεις την επιλογή σου. (Δυστυχώς το ativ s είναι δύσκολο να το βρεις πλέον σε κάποιον πάγκο καταστήματος)

Edited by geo_xar

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπάρχει κάποιος οδηγός για να περάσω της επαφές μου στο gmail;

Μόλις αγόρασα το Nexus 5

NEXUS 5 RED 32Gb - LG G4 BLACK LEATHER - NOKIA LUMIA 1520

Παιδιά καλημέρα. Από πολύ πρωί σήμερα κατάφερα και διάβασα όλο το thread.

- Aπό το 365 στο skroutz προχωράω άφοβα? Είναι αξιόπιστο?

Ευχαριστώ

οταν το βρηκα για μια φιλη μου το ativ s,το αγορασε απο το 365. το τηλεφωνο ειναι μια χαρα.ειναι γερμανικο,το επιβεβαιωσα παιρνοντας τηλεφωνο τη samsung,και εχει κανονικα εγγυηση.

Σχετικά με τις επανεκκινήσεις εγώ το έχω το τηλέφωνο 2 μήνες με ολοκαίνουργια micro Sim Cosmote και δεν μου έχει κάνει καμία. Με το που έβαλα Sim της Wind η οποία ήταν mini Sim και την έκοψα σε micro έκανε 5 επανεκκινήσεις σε 2 μέρες. Ξαναέβαλα την Cosmote και μέχρι τώρα δεν έχει κάνει καμία.

Υπάρχει κάποιος οδηγός για να περάσω της επαφές μου στο gmail;

Μόλις αγόρασα το Nexus 5

Από το Google play έχει εφαρμογή Outlook. Και μπορείς να συγχρονίσεις τις επαφές σου με το nexous. Μετά τις συγχρονίζεις και με το Gmail. Δεν το έχω κάνει αλλά πρέπει από γίνεται.

Παιδιά σήμερα τυχαία διαπίστωσα ότι με τη GDR3 εάν φθάσεις τις 45 εφαρμογές σύνολο τότε ναι μεν τις ταξινομεί αλφαβητικά και βγάζει τα σπαστικά γράμματα, αλλά εάν απεγκαταστήσεις κάποιες και ξαναφτάσεις σε αριθμό κάτω του 45 ξαναεπιστρέφει στην αρχική προβολή (χωρίς να χρειάζεται να κάνεις hard reset όπως πριν...):happy:

Παιδιά προσοχή με την GDR3!!!!!!!!!!!!

Όπως ανάφερα και προηγούμενός αγόρασα το Nexus 5 και θα πούλαγα το ATIV με την GDR3.

Αφού πέρασα της επαφές έκανα το λάθος και του έκανα Restore.Έπειτα δεν ξαναδούλεψε.Μετά από αρκετό ψάξιμο και ώρα κατάφερα να του περάσω πάλι την GDR2.

Όσοι είστε στην GDR3 μην δοκιμάσετε να κάνετε Restore!!!!!!!!!

Της εφαρμογές της πήρα με αυτό:

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/contacts-backup/cfeed860-03c9-4b45-bdfc-74bba9ef3605

Παιδιά προσοχή με την GDR3!!!!!!!!!!!!

Όπως ανάφερα και προηγούμενός αγόρασα το Nexus 5 και θα πούλαγα το ATIV με την GDR3.

Αφού πέρασα της επαφές έκανα το λάθος και του έκανα Restore.Έπειτα δεν ξαναδούλεψε.Μετά από αρκετό ψάξιμο και ώρα κατάφερα να του περάσω πάλι την GDR2.

Όσοι είστε στην GDR3 μην δοκιμάσετε να κάνετε Restore!!!!!!!!!

Της εφαρμογές της πήρα με αυτό:

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/contacts-backup/cfeed860-03c9-4b45-bdfc-74bba9ef3605

Άρα δεν είμαι ο μοναδικός που το είχε πάθει!

Σε περίπτωση που σας συμβεί κάτι τέτοιο, για να μην ψάχνετε πηγαίνετε σελίδα 45 post #668 :happy:

Κι ευτυχώς που το έπαθες:lol:

Σε θυμόμουνα αλλά πάνω στη βιασύνη μου το ξέχασα και..............

Να σε καλά geo_xar γιατί αν δεν το είχες πάθει ακόμη θα τραβιόμουνα και δεν θα το πούλαγα!!!!!!:thanks:

Να 'σαι καλά neof1z!

Ξέχασα να αναφέρω ότι πέρασα την GDR2 με csc Αγγλίας σε ένα φιλαράκι μου που είχε αγοράσει το κινητό του από το public και όταν χρειάστηκε αργότερα να το στείλει στο σέρβις για ένα πρόβλημα hardware που αντιμετώπιζε δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα με την εγγύηση!

Χαιρετώ και εγώ με την σειρά μου τους συμφορουμιτες του topic! Μόλις πήρα στα χέρια μου το Samsung Ativ S, υπάρχει περίπτωση να ξεκλειδώσουμε την συσκευή για να εγκαταστήσουμε xap αρχεία ? Πώς γίνεται αυτό γιατί δεν έχω ιδέα και είμαι καινούργιος στα Windows Phones!

Χαιρετώ και εγώ με την σειρά μου τους συμφορουμιτες του topic! Μόλις πήρα στα χέρια μου το Samsung Ativ S, υπάρχει περίπτωση να ξεκλειδώσουμε την συσκευή για να εγκαταστήσουμε xap αρχεία ? Πώς γίνεται αυτό γιατί δεν έχω ιδέα και είμαι καινούργιος στα Windows Phones!

Δεν ηξερες δεν ρωταγες?

Μόλις πέρασα μία νέα ενημέρωση (έκδοση ΛΣ : 8.0.10517.150 , Αριθμός αναθεώρησης υλικολογισμικού : 2424.13.10.1) στο Ativ S και απ'ότι βλέπω έχει προστεθεί μία νέα λειτουργία "Λειτουργία οδήγησης"! Τώρα τι άλλο διορθώνει (κι αν διορθώνει) δεν ξέρω...:worry:

Απ'ότι διαβάζω είναι η επίσημη GDR 3 update!!!

Edited by msamkl

Μόλις πέρασα μία νέα ενημέρωση (έκδοση ΛΣ : 8.0.10517.150 , Αριθμός αναθεώρησης υλικολογισμικού : 2424.13.10.1) στο Ativ S και απ'ότι βλέπω έχει προστεθεί μία νέα λειτουργία "Λειτουργία οδήγησης"! Τώρα τι άλλο διορθώνει (κι αν διορθώνει) δεν ξέρω...:worry:

Απ'ότι διαβάζω είναι η επίσημη GDR 3 update!!!

απο πια χώρα ειναι το κινητό σου;

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Καλησπέρα παιδιά, έχω ενα θεματάκι με το Wi-Fi! Δεν μπορώ να συνδεθώ και δεν ξέρω γιατί... Λίγη βοήθεια παρακαλώ!!!

Samsung Ativ S

OS Version: 8.0.10512.142

Firmware Revision Number: 2424.13.5.1

Καλησπέρα

πριν λίγες μέρες μουηρθε και σε μένα η αναβαθμιση.

έχει προστεθεί και η δυνατοτητα κλειδώματος της περιστροφής της οθόνης και η επιλογή να βαζεις διαφορετικο ήχο για κληση και sms σε κάθε επαφή.

για μένα το πιο χρήσιμο είναι το ότι μπορείς πλέον να κλείσεις ότι έχεις ανοιχτό αφου στη διαχείριση έχει προστεθεί και το χ για κλείνεις κατευθείαν ότι θες και δε χρειάζεται να μπαίνεις σε κάθε εφαρμογή και πατάς <-- μέχρι να βγεις. Μακάρι σε επόμενη αναβάθμιση να διορθώσουν και αυτο με την ένταση.

mano με το WiFi τι θέμα τι θέμα έχεις;το βλεπει αλλα δε συνδέεται; όταν πατάς πάνω στο όνομα του WiFi δεν κάνει τίποτα. Εγώ πάντως για το WiFi μόνο καλά έχω να πω.

Παιδιά αν έχετε την καλοσύνη, όταν δοκιμάσετε την εφαρμογή πλοήγησης από την GDR 3, κάντε ένα review τι ακριβώς αφορά, γιατί είναι ένας σημαντικός λόγος που με σπρώχνει σε lumia

Γερμανία:rolleyes:

μπορούμε να φλασαρλυμε την γερμανική ρομ μπας και το πάρουμε και εμείς με το γαλλικό η πάλι 2 μήνες μετά εμείς;

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Παιδιά αν έχετε την καλοσύνη, όταν δοκιμάσετε την εφαρμογή πλοήγησης από την GDR 3, κάντε ένα review τι ακριβώς αφορά, γιατί είναι ένας σημαντικός λόγος που με σπρώχνει σε lumia

Εχει η επισημη Gdr3 δικη της εφαρμογη πλοηγησης και δεν το ξερα?

Μάλλον τα μπέρδεψα με τη "λειτουργία οδήγησης" που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω. Κρίμα και χάρηκα...:(

Υπαρχει το co-pilot ρε συ που ειναι μια χαρα αν εξαιρεσεις οτι πρεπει να αγορασεις την φωνητικη υποστηριξη.Το Here+ της Nokia επισης μπορεις να το περασεις (αγορασμενο ή μη).Επιλογες για πλοηγηση δοξα το θεο υπαρχουν.