couros1 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 παιδια εβλα ενα βιντεο mkw και δεν το βλεπει καθολου! πως παιζουν τα βιντεο?θελει καποιο player να βαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Νομίζω ότι τα υπέροχα windows κινητά δεν παίζουν mkv. Sorry για την ειρωνεία, αλλά με είχαν κράξει στο νήμα του Nokia 920, όταν το έκραζα για τις ελλείψεις του... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Νομίζω ότι τα υπέροχα windows κινητά δεν παίζουν mkv. Sorry για την ειρωνεία, αλλά με είχαν κράξει στο νήμα του Nokia 920, όταν το έκραζα για τις ελλείψεις του... εχει τα θεματα του πραγματι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 παιδια εβλα ενα βιντεο mkw και δεν το βλεπει καθολου! πως παιζουν τα βιντεο?θελει καποιο player να βαλω? Νομίζω ότι τα υπέροχα windows κινητά δεν παίζουν mkv. Sorry για την ειρωνεία, αλλά με είχαν κράξει στο νήμα του Nokia 920, όταν το έκραζα για τις ελλείψεις του... Video Codec:MP4/DivX/XviD/WMV/H.264/H.263 http://www.samsung.com/global/ativ/ativ_s.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Video Codec:MP4/DivX/XviD/WMV/H.264/H.263 http://www.samsung.com/global/ativ/ativ_s.html ποιος ο λογος να παιζεις mkv αρχεια στο κινητο ??δεν το καταλαβαινω. στην τελικη καντο μετατροπη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 παιδια εβλα ενα βιντεο mkw και δεν το βλεπει καθολου! πως παιζουν τα βιντεο?θελει καποιο player να βαλω? Τα βιντεάκια που παίζουν με τον video player της συσκευής πρέπει να είναι της μορφής: 3GP, 3G2, WMV, M4V, MP4, MOV, AVI. Αυτή την στιγμή υπάρχει ένας video player που, όπως λέει στην περιγραφή, υποστηρίζει mkv files, αλλά είναι ακριβός! Εάν δεν βρείς κάποια εφαρμογή που να υποστηρίζει mkv files τότε απλά μετέτρεψέ τα σε μια από τις υποστηριζόμενες μορφές.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litsaki73 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 τελικα απεκτηση το ATIV, ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ σαν συσκευη.. αλλη αισθηση!!! Παντοφλα μεν, ντελικατο δε!! λιγο μπερδεμα η χρηση του, αλλη φιλoσοφια ... καμια σχεση με android η iphone... μεχρι τωρα αυτο που μου ξυνισε λιγακι, ειναι το viber το οποιο το χρησιμοποιουσα παρα πολυ... λειτουργει, αλλα δεν δειχνει αν οι επαφες σου ειναι online η οχι... και βεβαια δεν εχει emoticons και σχεδιακια... και το background φρικτο... καταμαυρο, ουτε εικονες μπορεις να βαλεις, ουτε να το μορφοποιησεις... ισως με ενα update φτιαξει... περισσοτερα δεν εχω τσεκαρει.. ειμαι ακομα σε δοκιμαστικη πτηση!!!! καμια ιδεα κανεις?? το χρησιμοποιει κανεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoKoFLiKo Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 (edited) ... και το background φρικτο... καταμαυρο, ουτε εικονες μπορεις να βαλεις, ουτε να το μορφοποιησεις... ισως με ενα update φτιαξει... http://www.youtube.com/watch?v=FKpTWF9J1Jo ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΟΥΑΛΑΪΖΕΡ ΤΟ music player λέει???????? Edited June 16, 2013 by SoKoFLiKo Παράθεση :O Ποτέ μην αφήνεις για αύριο ό,τι μπορείς να...... το αφήσεις για μεθαύριο!!! :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 (edited) Παιδια εχει παρει το ματι σας καμμια αλουμινενια πισω πλατη για το κινητακι μας, θα μπορουσε να φτιαχνει καποιος ρεπλικα απο αλουμινιο και επισης ενα καλο παιδι να μου πει τον κωδικο των ακουστικων γιατι τα εχασα Edited June 16, 2013 by ea6gka Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litsaki73 Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=FKpTWF9J1Jo ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΟΥΑΛΑΪΖΕΡ ΤΟ music player λέει???????? thanks για την παραθεση, αλλα αναφερομουν στην εκδοση του viber για windows phones 8!! Αυτο, θα φτιαξει καποτε οπως εφτιαξε στα android και στα iphones, ή επειδη η αγορα ειναι πιο περιορισμενη (στα windows phones) θα το αγνοησουν???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digitdoc Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Καλησπέρα σε όλους! Μήπως μπορεί κάποιος να αναρτήσει τις ρυθμίσεις για τα mms της Wind? (Με το 1260 δεν έβγαλα άκρη) :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monicos Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Παιδια εχει παρει το ματι σας καμμια αλουμινενια πισω πλατη για το κινητακι μας, θα μπορουσε να φτιαχνει καποιος ρεπλικα απο αλουμινιο κοιτα εδω http://www.ebay.com/itm/300863130260?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lleft Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Το έχει πάρει κάνει με αυτή την πλάτη ; Ας Βαλη καμία Φώτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0ker_2342 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Το κινητο απλα φυσαει....Δεν υπαρχουν λογια για τα χαρακτηριστικα και τα λεφτα του . Απιστευτη οθονη και απιστευτα γρηγορο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoKoFLiKo Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 έχει λειτουργία HDR η φωτογραφική του? Παράθεση :O Ποτέ μην αφήνεις για αύριο ό,τι μπορείς να...... το αφήσεις για μεθαύριο!!! :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palawiaris Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Καινούργοι χάρτες για το πρόγραμμα της nokia και MS. Το νέο Firmware για το Ativ s πότε βγαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Καινούργοι χάρτες για το πρόγραμμα της nokia και MS. Το νέο Firmware για το Ativ s πότε βγαίνει; για αυτους που εχουν αγγλικο κινητο εχει ηδη βγει οι αλλοι περιμενουμε λογικα σε 1,5 βδομαδα Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 για αυτους που εχουν αγγλικο κινητο εχει ηδη βγει οι αλλοι περιμενουμε λογικα σε 1,5 βδομαδα αν διαβασα καλα θα εχει και ραδιο?? - OS Version: 8.0.10211.204 - Firmware version: 2424.13.3.1 [previously 2424.12.12.3] - Hardware version: 15.15.1.0 - Radio software version: 2424.13.1.1 [previously 2424.12.12.2] - Radio hardware version: 0.0.0.800 - Bootloader Version: 13.02. 15.5 [previously 12.12.20.17] - Processor SOC Version: 1.5.32 The update will be out by the end of the month, so check your notifications and alerts. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monicos Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 καλησπερα φιλοι, πηρα σήμερα το κινητο και ειμαι κατενθουσιασμενος. Αν και δεν εχω βαλει ακομα μικροsim, το κανω φιλο φτερο. πολυ γρληγορη αποκριση στο φορτωμα εφαρμογων, πολυ καλη κατασκευη οθονης κλπ. Απλα θελω την βοηθεια σας. Εχω outlook 2007 στο γραφειο και θελω να συγχρονισω επαφες και ημερολογιο στο κινητο. πως γινεται; ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 καλησπερα φιλοι, πηρα σήμερα το κινητο και ειμαι κατενθουσιασμενος. Αν και δεν εχω βαλει ακομα μικροsim, το κανω φιλο φτερο. πολυ γρληγορη αποκριση στο φορτωμα εφαρμογων, πολυ καλη κατασκευη οθονης κλπ. Απλα θελω την βοηθεια σας. Εχω outlook 2007 στο γραφειο και θελω να συγχρονισω επαφες και ημερολογιο στο κινητο. πως γινεται; ευχαριστω εκ των προτερων δεν ξερω αν γινετε απευθειας απο το outlook 2007 αλλα αν οι επαφες ειναι περασμενες μεσα στο email που εχεις και της συνχρονισεις με το κινητο περνανε μονα τους.εγω εχω το outlook 2013.οπως επεισης οτι λογαριασμο και να συνχρονισεις facebook,tuiter κλπ οι επαφες περνανε και στο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoKoFLiKo Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 (edited) έχουν όλα NFC????????????? Edited June 21, 2013 by SoKoFLiKo Παράθεση :O Ποτέ μην αφήνεις για αύριο ό,τι μπορείς να...... το αφήσεις για μεθαύριο!!! :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 αν διαβασα καλα θα εχει και ραδιο?? - OS Version: 8.0.10211.204 - Firmware version: 2424.13.3.1 [previously 2424.12.12.3] - Hardware version: 15.15.1.0 - Radio software version: 2424.13.1.1 [previously 2424.12.12.2] - Radio hardware version: 0.0.0.800 - Bootloader Version: 13.02. 15.5 [previously 12.12.20.17] - Processor SOC Version: 1.5.32 The update will be out by the end of the month, so check your notifications and alerts. για το ράδιο που το διάβασες? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 (edited) για το ράδιο που το διάβασες? μαλλον λαθος καταλαβα Edited June 22, 2013 by nionios4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 σε ενα ιταλικο σαιτ που ελεγε για την αναβαθμηση.δεν γνωριζω ιταλικα αλλα στο google που το μεταφρασε ελεγε για ραδιοφωνο και οτι στην ιταλια την εχουν παρει απο της 27-5 http://www.wpcentral.com/samsung-prepping-update-ativ-s-windows-phone μαλλον λαθος καταλαβα το ράδιο που αναφέρει εννοεί το λογισμικό για την εκπομπή-λήψη σήματος Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 το ράδιο που αναφέρει εννοεί το λογισμικό για την εκπομπή-λήψη σήματος μετα το πηρα χαμπαρι :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts