antonis_wrx Δημ. August 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον vbm Στη συνέχεια, κάθε μήνα θα πληρώνεις 27.5 ευρώ στον ΟΤΕ (μέχρι Οκτώριο τουλάχιστον, γιατί μετά υποτίθεται οτι θα ανέβει στα 55 ευρώ, αν και προσωπικά πιστεύω πως θα διατηρηθεί ως έχει) + κόστος ISP (γύρω στα 48 ευρώ - για DSL384 μιλάω πάντα). ΔΕΝ θα ανέβει η τιμή του ΟΤΕ. το συζητούσα με έναν γνωστό από ΟΤΕ κ μου είπε 90% όχι... Βέβαια, προσπαθούσε να με πείσει ότι οι παρούσες τιμ'ές είναι απολύτως λογικές για αρχή κ ότι η adsl δεν άργησε λόγω του ΟΤΕ... Ο Οτε λέει είχε τον εξοπλισμό για dsl εδώ κ 1,5-2 χρόνια (σε επαρχιακή πόλη μάλιστα) αλλά καθυστερούσε εξ' αιτίας εξωτερικών παραγόντων τους οποίους δεν μου κατονόμασε ούτε μου εξήγησε γιάτι τους καθυστέρησαν... :wacko: :blink: :worry: Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. August 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον antonis_wrx ΔΕΝ θα ανέβει η τιμή του ΟΤΕ. το συζητούσα με έναν γνωστό από ΟΤΕ κ μου είπε 90% όχι... Σας παραθέτω μια είδηση όσον αφορά τις τιμές του DSL στην Ελλάδα. Διαβάστε : Aκριβότερες κατά 2,5 έως 7,5 φορές σε σύγκριση με την υπόλοιπη Eυρώπη είναι οι χρεώσεις του OTE για την παροχή υπηρεσιών DSL. Μάλιστα, η Eυρωπαϊκή Eπιτροπή, απειλεί με διακοπή της χρηματοδότησης τμήματος του επιχειρησιακού προγράμματος «Kοινωνία της Πληροφορίας», που αφορά στα ευρυζωνικά δίκτυα και ζητά αλλαγή της τιμολόγησης των ευρυζωνικών υπηρεσιών του Oργανισμού(!!!), ενώ σε επιστολή της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Πολιτικής προς τον ειδικό γραμματέα του υπουργείου Oικονομίας κ. Γιάννη Kαλογήρου, «οι τιμές χρέωσης του OTE μπορούν να θεωρηθούν απαγορευτικά υψηλές (...), γεγονός που μπορεί να εξηγήσει γιατί το ποσοστό διείσδυσης ευρυζωνικών υπηρεσιών στην ελληνική αγορά είναι μηδαμινό». Yψηλές είναι και οι τιμές χονδρικής χρέωσης ευρυζωνικών υπηρεσιών του οργανισμού γεγονός που στην ουσία αποτρέπει άλλους τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς από την είσοδο στη συγκεκριμένη αγορά καθώς «είτε το συνολικό κόστος που θα χρεώνεται στους τελικούς χρήστες θα είναι υπερβολικά υψηλό, είτε η χρέωση για τον τοπικό βρόχο θα είναι τόσο χαμηλή που θα μπορεί να είναι επικερδής» μόνο για τον OTE. H Eυρωπαϊκή Eπιτροπή θεωρεί ότι οι υπερβολικά υψηλές τιμές του OTE για ευρυζωνικές υπηρεσίες «καθιστούν αδύνατη» την ανάπτυξη των συγκεκριμένων υπηρεσιών που αποτελούν και τη «ραχοκοκκαλιά» της λεγόμενης Kοινωνίας της Πληροφορίας. H Eυρωπαϊκή Eπιτροπή ζητά αλλαγή της τιμολόγησης των ευρυζωνικών υπηρεσιών του Oργανισμού(!!!), ενώ θεωρεί ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη για τη δημιουργία ανταγωνιστικού περιβάλλοντος στην σχετική αγορά. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΕΑ Ε? :D Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2003 Πολύ καλά νέα... ΄Αντε να δούμε αντιδράσεις από ΟΤΕ... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. August 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2003 Τα νεα ειναι γνωστα και παλια για αυτο και ο ΟΤΕ δεν εχει κανει τιποτα.. ως συνηθως. :alien: :alien: :alien: Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skonsta Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 Exei kaneis dokimasei alla ADSL modems ektos apo auta pou dinei o OTE? An nai ... poia apo auta einai simbata me ta DSLAM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DON Δημ. September 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον pantsi εγω είμαι πανεπιστημιου 63 και όλες οι γραμμες ειναι μεσα από οπτικη ινα και μου ειπε ο ΟΤΕ οτι ετσι adsl δεν περνάει!! αχ παλιο καλό μου σύρμα.... Για στάσου!! Δηλαδή κι εγώ που είμαι λίγο πιο πάνω στην Πανεπιστημίου δεν μπορώ να βάλω DSL?!!!! Όπου δήλαδή είναι σύγχρονο το καλωδικο δίκτυο ( οπτικές ίνες ) το DSL δεν τηα είναι διαθέσιμο?!!!....Ξέρει κανείς τίποτα επί του θέματος? μου φαίνεται περίεργο εμείς που έχουμε γραφεία και επιχειρήσεις στο κέντρο να μην μπορούμε να κάνουμε DSL σύνδεση!!!.... :wacko: :mad: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2003 όλα τα περίεργα εδώ συμβαίνουν!!!!! Όντως κ εμένα μου φαίνεται παράξενο να μην γίνεται να βάλεις dsl στο κέντρο της Αθήνας... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vbm Δημ. September 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2003 Από σήμερα και DSL256/128 από Forthnet! http://www.forthnet.gr/index_details.html?mode=90 ;) Για τιμές δε λέει τπτ, εκτός αν δε κοιταξα καλά... vbm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. September 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2003 έχει έκπτωση 15% http://www.naftemporiki.gr/news/static/03/09/02/819267.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con Δημ. September 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2003 Πήρα τηλέφωνο στη Forthnet για το DSL 256/128 και μου είπαν ότι θα γνωρίζουν τιμές κλπ. από Παρασκευή. Δεν θεωρώ πολύ σοβαρό από μια εταιρεία να βγάζει δελτίο τύπου χωρίς να έχει ενημερώσει την τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών της για αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. September 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2003 Μακάρι η Forthnet να φύγει απο το φαύλο κύκλο και να προσφέρει dsl σε προσιτη τιμή, μπας και αξιωθούμε να τρέξουμε σε ταχύτητες αντίστοιχες των υπόλοιπων ευρωπαϊκών κρατών, να αισθανθούμε και εμείς λίγο ευρωπαίοι βρε αδελφέ:D Παράθεση I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. September 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον vbm Από σήμερα και DSL256/128 από Forthnet! Το 256/128 της Vivodi το καταλαβαίνω (πληρώνεις 256 και έχεις 256). Της Forthnet όχι. Θα πληρώνεις 384 στον ΟΤΕ αλλά τα 128 θα πηγαίνουν χαμένα (αφού θα συνδέεσαι στα 256). :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. September 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον manoz έχει έκπτωση 15% Δυστυχώς μόνο για τα πακέτα με Static IP. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. September 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον ariadgr Το 256/128 της Vivodi το καταλαβαίνω (πληρώνεις 256 και έχεις 256). Της Forthnet όχι. Θα πληρώνεις 384 στον ΟΤΕ αλλά τα 128 θα πηγαίνουν χαμένα (αφού θα συνδέεσαι στα 256). :wacko: Αν και καθίμενος, ορθώς εμίλησες Παράθεση I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. September 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2003 Μερικές ερωτήσεις.. 1)Ξέρει κανείς τι θα γίνει με τις χρεώσεις του ΟΤΕ για τη γραμμή μετά τον Οκτώβρη;; Ακούγεται ότι θα συνεχίσει η χρέωση των 27,5 Ευρώ ή θα κάνει κάποια καλύτερη τιμή από την υπερβολική των 55..Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω;; 2) Αυτή η τιμή 39,9 της Forthnet που κυκλοφορεί ανεπίσημα είναι με ή χωρίς ΦΠΑ; 3) Με το δίκτυο της Vivodi τι γίνεται..Ό,τι τηλέφωνο και αν έχω δοκιμάσει σε κεντρικές περιοχές δεν το καλύπτει.. Καλύπτεται κανείς και αν ναι σε ποια περιοχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. September 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kplr Μερικές ερωτήσεις.. 1)Ξέρει κανείς τι θα γίνει με τις χρεώσεις του ΟΤΕ για τη γραμμή μετά τον Οκτώβρη;; Ακούγεται ότι θα συνεχίσει η χρέωση των 27,5 Ευρώ ή θα κάνει κάποια καλύτερη τιμή από την υπερβολική των 55..Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω;; 2) Αυτή η τιμή 39,9 της Forthnet που κυκλοφορεί ανεπίσημα είναι με ή χωρίς ΦΠΑ; 3) Με το δίκτυο της Vivodi τι γίνεται..Ό,τι τηλέφωνο και αν έχω δοκιμάσει σε κεντρικές περιοχές δεν το καλύπτει.. Καλύπτεται κανείς και αν ναι σε ποια περιοχή; 1) Έτσι ακούγεται. Διάβασε όμως προσεκτικότερα το thread αυτό, και θα δεις τι παίζει. Eπαναλαμβάνω, κάτι το οποίο έγραψα και ποιο πάνω: Η Eυρωπαϊκή Eπιτροπή, ζητά αλλαγή της τιμολόγησης των ευρυζωνικών υπηρεσιών του O.Τ.Ε. 2) Που την έμαθες την τιμή αυτή;;;; :worry: 3) Η Vivodi από Σεπτέμβριο είπανε θα παρέχουν DSL υπηρεσίες, όπως κάνουν και όλες οι άλλες εταιρίες έως σήμερα (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΩ ευθείας γραμμής ας την πω έτσι για να καταλάβεις). Έτσι θα έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν περισσότερες περιοχές, απ'ότι τώρα. Το καλό που ακούγεται είναι, ότι οι χρεώσεις θα είναι ίδιες, με τις τωρινές τους. (Αυτό είναι το καλυτερότερο :D ) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. September 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2003 Λοιπον θα σας πω μια ιστορια που συνεβει σημερα 2/09/03 που σε λιγοτερο απο ενα χρονο η χωρα μας θα γινει ολυμπιακη... Μενω στην Νεα μακρη και παω το πρωι στον οτε της περιοχης με ενα φιλο για μια συνδεση isdn που ηθελε και λεμε ας ρωτησουμε και για dsl ρωταμε εναν τυπακο που ηταν εκει μας λεει θα ρωτησετε τον κυριο αυτον (μας δειχνει καποιον σε ενα γραφειο) που ειναι ο ΔΙΕΥΘΗΝΤΗΣ στον τομεα τον γραμμων. Παμε λοιπον σε αυτον τον κυριο και του λεμε: -Γεια σας καλημερα -Καλημερα παιδια καλο μηνα -DSL γραμμες ηρθαν στην περιοχη? - Τι να σας πω βρε παιδια dsl δεν εχουμε στην περιοχη αλλα αν θελετε ACS(couriers) εχει στην ΔΕΗ διπλα....!@#$%^&*???????????/ Δεν ειναι ανεκδοτο ουτε καποιο αστειο μου συνεβη σημερα πρωι πρωι ... φανταζεστε την εκφραση μας μολις το ειπε αυτο... αν θελετε μπορω να σας δοσω το ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ να τον καλεσετε και να τον ρωτησετε και εσεις... ΑΥΤΑ.... ΕΛΛΑΔΑ Η ΧΩΡΑ που με ρουσφετη εως και δημαρχος γινεσαι... εβαλαν τωρα τον αχρηστο σε αυτην την θεση και αλλα παλικαρια με διπλοματα απο το Ε.Μ.Π ειναι ανεργα ΤΙ ΝΑ ΠΩ? Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. September 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2003 @ supernet Τιμή ανεπίσημα κυκλοφορεί εδώ http://www.adslgr.com/modules.php?name=News&file=article&sid=282&mode=&order=0&thold=0 Επίσημα από forthnet την Παρασκευή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CASPER Δημ. September 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2003 ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ SDSL APO THN TELEPASSPORT ΑΠΟ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ. Παράθεση ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΕΛΑΤΗ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. September 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον CASPER ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ SDSL APO THN TELEPASSPORT ΑΠΟ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ. Μπορείς να μην γράφεις με κεφαλαία συνέχεια; Είναι πολύ κουραστικό... Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. September 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον CASPER ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ SDSL APO THN TELEPASSPORT ΑΠΟ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ. Φίλε CASPER, θα μπορούσες να γράψεις 5-6 λόγια εδώ στο forum...ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ. Γι αυτό έχει δημιουργηθεί νομίζω. Εκτός κι αν τα PM σε εξυπηρετούν καλύτερα :ninja: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 αυτο που μπορω να σου πω με σιγουρια ειναι οτι οταν αποφασισεις να βαλεις, θα πρεπει μα εχεις υπομονη.3 βδομαδουλες περιμενω να με συνδεσουν και ακομα τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 @stamos: Να σε συνδέσουν πού? Υπάρχει SDSL Telepassport? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. September 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2003 Περίμενα όσο περίμενα... Πλήρωσα όσα πλήρωσα... Χαλάλι, λέω, ας δουλεύει τουλάχιστον. Προσπάθησα να δεχτώ το γεγονός ότι το bandwidth δεν είναι εγγυημένο και ενώ πληρώνω για 1Mbit, δεν κατεβάζω ούτε με τα μισά. Αλλά να γυρίζω μετά από μία εβδομάδα και να βλέπω το jetspeed της Intracom νεκρό? Παίρνω τις βλάβες, δηλώνω το πρόβλημα και μου λένε ότι θα το προωθήσουν και θα έρθει κάποια στιγμή στις επόμενες μέρες τεχνικός... Με παίρνουν από τις βλάβες και μου λένε ότι πρέπει να μιλήσω με τον ISP. Λες και φταίει ο ISP που δεν παίρνει καν ρεύμα το modem. Και δεν γίνεται να πακετάρω το jetspeed και να τους το πάω πίσω να το αλλάξουν/φτιάξουν, γιατί "αυτά είναι νέα συστήματα". Πρέπει να περιμένω το συνεργείο (ένας Θεός ξέρει πόσο θα περιμένω). Τουλάχιστον, ας ελπίσω ότι δε θα έρθουν μετά από ένα μήνα... Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. September 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2003 Ego basika aurio skeptome na pao ston ote kai na kano etisi gia dsl,alla me oti exo diabasei edo kai sto adslgr.com exo apogoiteutei me tosa problimata.Pira til kai mou ipan pos stin perioxi mou bazoun to intracom modem kai apo oti exo diabasei prepei na einai to XIROTEROTERO!!!!? i ego den exo katalabei kala!!Exo faei megalo kseneroma!!8a prospa8iso na tous piso na min mou dosoun modem kai na agoraso ego opio 8elo!!An kai apo oti exo diabasei malon prosorina den ginete auto!!Exete na mou protinete kapio kalo modem?? :( :( :( :( Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts