Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To mod για την γωνια θεασης το εχεις σε link ευκαιρο να το δω ?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2190293

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά ερώτηση. Έβαλα τα 18toggle και για το μενού.

Τα 18toggle δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε; επειδή τόση ώρα ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι

.

Φυσικά υπάρχει μενού που μπορείς να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις, το SystemUi settings.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Φυσικά υπάρχει μενού που μπορείς να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις, το SystemUi settings.

3 φορές πέρασα της εφαρμογές και δεν το πήρα πρέφα. Μιας που πιάστηκα πάω να κάνω και το μοντ της οθόνης να τελειώνω (το Matte προστατευτικο μου την έκανε αρκετά σκοτεινή σε εξωτερικούς χώρους όταν έχει ήλιο )

.

Παιδιά ερώτηση. Έβαλα τα 18toggle και για το μενού.

Τα 18toggle δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε; επειδή τόση ώρα ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι

Και τι κανει ακριβως αυτο το 18toggle ?

Btw το mode με τις ρυθμισεις οθονης τα σπαει πραγματικά.... μολις το εβαλα...

Δωσε τιμες!!!

Καλησπερα στην SXZ παρέα!!

Η συσκευη μας τα σπαει!!

Ειμαι με 434 rooted + CWM με Lockedbootloader.

Κάθε φορα που φλασαρω ενα zipακι apo recovery, χανεται μαλλον κατι απο το root και ενω ολα φαινονται καλα (ακομη κ με το Root Checker) αν παω να κανω R/O > R/W και καποια αλλαγη στο /system/app ,με οποιονδηποτε File Manager, το κινητο κανει restart...

Ξανακανω root με τον τροπο "Root_with_Restore_by_Bin4ry_v26" και ολα οκ.

Το εχετε παρατηρησει σε καποια συσκευη αυτο?

Στο xda λεει οτι το διορθωσε με τον παραπανω τροπο root αλλα αμφιβαλλω...

Δωσε τιμες!!!

setting για το white balance

saturation :3,3 (για βελτιστη γωνια θεασης )

ή 9 (για πιο ζωντανα χρωματα) [ΑΥΤΟ ΕΠΕΛΕΞΑ !!!]

Αντιστοιχα το hue το εβαλα 210 (για βελτιστη γωνια θεασης ) ή 220 [ΑΥΤΟ ΕΠΕΛΕΞΑ !!!]

Το brightness περιπου στο 75% (δεν εχει ενδειξη μετα το ΟΚ)

Το bravia engine εγινε deactivated

Και τσεκαρισμενο το lighting conditions

Τα 18 Toggles είναι για να αλλάξεις αυτά τα εικονίδια στην μπάρα όταν κατεβάσεις την καρτέλα ειδοποιήσεων.

.

Έβαλα mod ήχου απλά απίστευτο!

Ερώτηση έβαλα CWM με το apk. Αν αφήσω την εφαρμογή στο κινητό για να ανοίγω από εκεί recovery δεν πειράζει έτσι; (διότι στο φόρουμ έλεγε κάτι για σβήσιμο.. Και το rom manager δεν πιάνει όταν το βάζω να ανοίξει recovery.)

Το mod για την οθόνη σε τι πλαίσια παίζει; (αν και δεν έχω πρόβλημα με γωνία θέασης, πιο πολύ περιέργεια)

Καλά Σπύρο βραβείο τρολλ παίρνεις. Μήπως σου είπαν στο πλαίσιο και 500χωρις απόδειξη; από πότε κάνουν τα μαγαζιά "ειδικές τιμές" με το μπλα μπλα. Έλεος. Anyway δεν feedαρω άλλο τρολλ...

Βασιλακι αμα δεν ξερεις καλυτερα να μην μιλας!ειπα εγω οτι μου το δινανε 500 ευρω χωρης αποδειξη?Αμα θες να ξερεις γιατι μαλλον εισαι μικρος..τωρα με την κριση ολα γινονται!εγω ειπα οτι μου εκοβαν ενα ποσο γυρω στα 40 ευρω και αυτο γιατι πρωτον το ποσο ειναι μικρο σχετικα και δευτερον τωρα πριν λιγες μερες το εφεραν τα μεγαλοκαταστηματα και γενικα δεν περνανε απο παζαρια!Ακου και αυτο και αμα θες το πιστευεις!περσυ πηρα την es8000(samsung τηλεοραση 55 ιντσων) αγορα απο Πλαισιο.Στο πλαισιο λοιπον την ειχε τιμη μετρητης 2.800,και εγω με το μπλα,μπλα και χρησιμοποιοντας της τιμες που την ειχε στο skrutz την πηρα 2.400 τιμη μετρητης!Αν θες το πιστευεις μην αμφισβητης ομως τον αλλο και τον προσβαλεις χωρης καν να τον ξερεις!

Υ.Γ Σορυ για τους υπολοιπους που βγηκα εκτος θεματος αλλα μερικοι το παιζουν ξερολες...

setting για το white balance

saturation :3,3 (για βελτιστη γωνια θεασης )

ή 9 (για πιο ζωντανα χρωματα) [ΑΥΤΟ ΕΠΕΛΕΞΑ !!!]

Αντιστοιχα το hue το εβαλα 210 (για βελτιστη γωνια θεασης ) ή 220 [ΑΥΤΟ ΕΠΕΛΕΞΑ !!!]

Το brightness περιπου στο 75% (δεν εχει ενδειξη μετα το ΟΚ)

Το bravia engine εγινε deactivated

Και τσεκαρισμενο το lighting conditions

Πολυ καλες οι ρυθμισεις!! Στις εκλεψα κ εγω!!! :p

Απλα εγω το προτιμω με braviaEngine, μου τα κανει λιγο πιο εντονα κ προσωπικα μου αρεσει.

Bravo για τις ευστοχο config! :up:

Καλησπερα στην SXZ παρέα!!

Η συσκευη μας τα σπαει!!

Ειμαι με 434 rooted + CWM με Lockedbootloader.

Κάθε φορα που φλασαρω ενα zipακι apo recovery, χανεται μαλλον κατι απο το root και ενω ολα φαινονται καλα (ακομη κ με το Root Checker) αν παω να κανω R/O > R/W και καποια αλλαγη στο /system/app ,με οποιονδηποτε File Manager, το κινητο κανει restart...

Ξανακανω root με τον τροπο "Root_with_Restore_by_Bin4ry_v26" και ολα οκ.

Το εχετε παρατηρησει σε καποια συσκευη αυτο?

Στο xda λεει οτι το διορθωσε με τον παραπανω τροπο root αλλα αμφιβαλλω...

Προσωπικά θα πρότεινα να περάσεις ξανά την Rom,Μάλλον κάτι δεν έχει γίνει σωστά στην όλη εγκατάσταση.....

Βασιλακι αμα δεν ξερεις καλυτερα να μην μιλας!ειπα εγω οτι μου το δινανε 500 ευρω χωρης αποδειξη?Αμα θες να ξερεις γιατι μαλλον εισαι μικρος..τωρα με την κριση ολα γινονται!εγω ειπα οτι μου εκοβαν ενα ποσο γυρω στα 40 ευρω και αυτο γιατι πρωτον το ποσο ειναι μικρο σχετικα και δευτερον τωρα πριν λιγες μερες το εφεραν τα μεγαλοκαταστηματα και γενικα δεν περνανε απο παζαρια!Ακου και αυτο και αμα θες το πιστευεις!περσυ πηρα την es8000(samsung τηλεοραση 55 ιντσων) αγορα απο Πλαισιο.Στο πλαισιο λοιπον την ειχε τιμη μετρητης 2.800,και εγω με το μπλα,μπλα και χρησιμοποιοντας της τιμες που την ειχε στο skrutz την πηρα 2.400 τιμη μετρητης!Αν θες το πιστευεις μην αμφισβητης ομως τον αλλο και τον προσβαλεις χωρης καν να τον ξερεις!

Υ.Γ Σορυ για τους υπολοιπους που βγηκα εκτος θεματος αλλα μερικοι το παιζουν ξερολες...

Όντως κάποιες φορές λόγω ανταγωνισμού κάνουν κάποιες μικρές εκπτώσεις και σε μένα συνεβαινε όταν ήμουν τακτικός πελάτης του πλαισίου, μιλάς με κανά προϊστάμενο κτλ. Συνήθως όχι κάτι τρελό όμως μια μικρή έκπτωση 5%.

Παιδιά μπαταρία μπορείς να αλλάξεις εύκολα ; Γιατί σκοπεύω να το κράτησω αρκετό καιρό... Κ είναι σημαντικό πιστεύω...
nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Παιδιά μπαταρία μπορείς να αλλάξεις εύκολα ; Γιατί σκοπεύω να το κράτησω αρκετό καιρό... Κ είναι σημαντικό πιστεύω...

Άρη εύκολο λόγο κυρίως του αδιαβροχου λιγάκι δύσκολο πιστεύω, συν το γεγονός ότι μόνο στο επίσημο service θα το εμπιστευομουν, αν και εφόσον είχα θέμα...

Αλλά γιατί το σκέφτεσαι???έχεις παρατηρήσει κάποιο θέμα ???

Από την εμπειρία μου στον χρόνο επάνω ποτέ δεν είχα θέμα με την μπαταρία σε κανένα κινητό...

Η μπαταρία είναι μέσα στο κινητό, και μόνος σου σίγουρα δεν μπορείς να την αλλάξεις.Μόνο στην αντιπροσωπεία. Μη τρελαίνεσαι για την μπαταρία, θα σε πάει Χρόνια. Πήγαινε και πάρτο γιατί εσύ θα χάσεις.

Ρε παιδιά έχω δουλέψει με τετραπύρηνα κινητά, αλλά τούτο εδώ είναι πολύ γρήγορο. Κυριολεκτικά δεν προλαβαίνω ούτε το εικονίδιο να πατήσω και ανοίγει.

Άρη εύκολο λόγο κυρίως του αδιαβροχου λιγάκι δύσκολο πιστεύω, συν το γεγονός ότι μόνο στο επίσημο service θα το εμπιστευομουν, αν και εφόσον είχα θέμα...

Αλλά γιατί το σκέφτεσαι???έχεις παρατηρήσει κάποιο θέμα ???

Από την εμπειρία μου στον χρόνο επάνω ποτέ δεν είχα θέμα με την μπαταρία σε κανένα κινητό...

Φίλε μου δεν το έχω πάρει το κινητό το ψάχνω ακόμα... Απλώς λόγω κρίσης σκοπεύω να το κράτησω τουλάχιστον 2 χρόνια κ επειδή τα ξετιναζω τα κινητά που έχω στον χρόνο θα θέλω αλλαγή για αυτό ρωτάω...

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Ρε παιδιά έχω δουλέψει με τετραπύρηνα κινητά, αλλά τούτο εδώ είναι πολύ γρήγορο. Κυριολεκτικά δεν προλαβαίνω ούτε το εικονίδιο να πατήσω και ανοίγει.

Κώστα απίστευτο touch... Απίστευτη ταχύτητα και ευκρίνεια...

Θυμίζει iPhone end Samsung σε αυτό.

Η μπαταρία είναι μέσα στο κινητό, και μόνος σου σίγουρα δεν μπορείς να την αλλάξεις.Μόνο στην αντιπροσωπεία. Μη τρελαίνεσαι για την μπαταρία, θα σε πάει Χρόνια. Πήγαινε και πάρτο γιατί εσύ θα χάσεις.

Μην τρελενεσαι δεν παίζουν ρόλο οι πυρήνες αλλά η σωστή υλοποίηση του λογισμικού...

Κώστα απίστευτο touch... Απίστευτη ταχύτητα και ευκρίνεια...

Θυμίζει iPhone end Samsung σε αυτό.

Πραγματικά Νίκο, απλά είναι ακόμα πιο γρήγορο... Μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν αν η Sony αποφάσιζε να βάλει σε ετούτο το θηρίο τον 600αρι snapdragon.

Πραγματικά Νίκο, απλά είναι ακόμα πιο γρήγορο... Μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν αν η Sony αποφάσιζε να βάλει σε ετούτο το θηρίο τον 600αρι snapdragon.

Απλά θα ήταν πρώτο παντού σε bench...

Αν και εδώ που τα λέμε μην σου φανεί αδύνατο αν σε κάνα τετράμηνο σου βγάλει άλλη ναυαρχίδα, γι αυτό φημίζεται η σονυ, γι αυτό πάντα την απέφευγα...

Όπως και να έχει εγώ θα γούσταρα κατά τον Δεκέμβριο να μου βγάλει τον 800 αρι με ότι άλλο συνεπάγεται, και αστην να παίζει μόνη της για τουλάχιστον 5-6 μήνες...

για οποιον ενδιαφερεται για ποιοτικο bumper,σημερα μου ηρθε το κατωθι το οποιο ταριαζει τελεια και ειναι καλο υλικο!

http://www.roxfit.mobi/#!product/prd1/534029661/xperia-z-bumper-

Eτσι ακριβώς όλα είναι θέμα υλοποίησης δες την HTC με το Sence ότι και να κάνει μια ζωή αργό θα είναι δαύτο

Καλά μην τρελαίνεσαι το ίδιο chip με την ιδια GPU είναι με μικρή διαφορά στην συχνότητα και στο bus τής μνήμης. Αφού δεν αλλάζει τεχνολογία πυριτίου και είναι και αυτό στα 28nm μην περιμένεις διαφορές.

Επισυνάπτω αναφορές:

The S4 Pro and the Snapdragon 600 are basically the same chip. The model number is almost identical (APQ8064 vs APQ8064T; the Plus, Prime, and 800 all have very different model numbers), same fab process at 28 nm :lol: , same L0, L1, and L2 caches, same GPU.:lol: The difference is higher clock speed (max 1.7 vs max 1.9 GHz), and potentially a faster/bigger memory channel.

By no means does the S4 Pro instantly become antiquated. Between it and the 600, they're more similar than they are different. The 800 is a different story...

Άρα 10% διαφορά από υπερχρονισμό. Στην πράξη δεν την καταλαβαίνεις με τίποτα!!!!:p

Απλά θα ήταν πρώτο παντού σε bench...

Αν και εδώ που τα λέμε μην σου φανεί αδύνατο αν σε κάνα τετράμηνο σου βγάλει άλλη ναυαρχίδα, γι αυτό φημίζεται η σονυ, γι αυτό πάντα την απέφευγα...

Όπως και να έχει εγώ θα γούσταρα κατά τον Δεκέμβριο να μου βγάλει τον 800 αρι με ότι άλλο συνεπάγεται, και αστην να παίζει μόνη της για τουλάχιστον 5-6 μήνες...

O 800 είναι και αυτός 28nm αλλά με μεγαλύτερη ταχύτητα 2.3 GHz , άρα κατανάλωση άρα ιδανικός για tablet καλύτερα να περιμένει επόμενη γενιά στα 22nm ή και λιγότερα.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

• The title was changed to Sony Xperia Ζ