Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είναι όντως έρωτας!!!

10 μερες το εχω και δεν το χορταινω ..σαν μικρο παιδι

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

καλησπερα.το εχω 1 βδομαδα.καλη μπαταρια για την χρηση μου.γενικα αρκετα καλο.μειον ο ηχος γενικα και προβλημα με το wf μικρη εμβελεια και το χανει συχνα.εχω και s3και το συγκρινω.

Μόλις διάβασα στο techblog.gr ότι μέχρι τέλη Μαρτίου θα διατεθεί η 4.2.2.

Το θέμα είναι το rolling να γίνει γρήγορα, μην κάνει να το δει 3 μήνες μια χώρα από την πρώτη.

10 μερες το εχω και δεν το χορταινω ..σαν μικρο παιδι

Θα συμφωνήσω με τον Νίκο, είναι σαν έχεις ένα μικρό παιδί στα χέρια σου.

καλησπερα.το εχω 1 βδομαδα.καλη μπαταρια για την χρηση μου.γενικα αρκετα καλο.μειον ο ηχος γενικα και προβλημα με το wf μικρη εμβελεια και το χανει συχνα.εχω και s3και το συγκρινω.

Δεν ξέρω για εσένα φίλε μου, όμως εμένα στο σπίτι μέσα δεν έχει χάσει ποτέ προς το παρόν το σήμα, από το γκαράζ πιάνω σήμα από τον δεύτερο όροφο, στο σπίτι του κουμπάρου μου, και το έχω τσεκαρισμένο και σε καφέ να πιάνει δίκτυο από άλλο καφέ τουλάχιστο 15 μέτρα μακριά ίσως και παραπάνω. Ας πουν και άλλοι τη δική τους εμπειρία, πάντως σε σχέση με το Neo V είναι πολύ καλύτερο από θέμα Wifi.

Edited by duc

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Αυτος ειναι ο τροπος v21>επιλογη 3 ,τα ρεστα μεταξυ σας με πμ ,απο vs εγινε chat

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460

@v@gelis και όποιον άλλο θέλει να κάνει root το Ζ

Αυτός είναι ο ποιο εύκολος τρόπος όπως γράφει ο πατριώτης Νίκος !!!

Εκανα Root σε 2 λεπτά.

Με τους υπόλοιπους τρόπους παιδευομουν και δεν γινόταν τίποτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

@v@gelis και όποιον άλλο θέλει να κάνει root το Ζ

Αυτός είναι ο ποιο εύκολος τρόπος όπως γράφει ο πατριώτης Νίκος !!!

Εκανα Root σε 2 λεπτά.

Με τους υπόλοιπους τρόπους παιδευομουν και δεν γινόταν τίποτα.

Ναι έτσι ρουταρα κι εγώ και έστησα το κινητό το απόγευμα. Όλα καλά και τώρα πάμε για στρώσιμο μπαταρίας. Η αυτόματη διόρθωση του μαμά πληκτρολογίου και γενικότερα το keyboard είναι το καλύτερο που έχω δει σε κινητό.

Ανααφορικα με το WiFi είναι στην κορυφή μαζί με το nexus 4 σε λήψη...

Παιδιά υπάρχουν mod για πιο ζωντανά χρώματα στην οθόνη του θηρίου???

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Παιδια γενικα αν εχετε προβλημα με το σημα, παιξτε με τα καναλια του ρουτερ.;)

Οσο για το πληκτρολογιο, οντως η sony εχει κανει εξαιρετικη δουλεια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οσο για το πληκτρολογιο, οντως η sony εχει κανει εξαιρετικη δουλεια.

Πάντα ήταν κορυφή τα keyboards της Sony,ήταν και είναι τα αγαπημένα μου ειδικά σε alphanumeric mode και Τ9 έρωτας :)

Αφού απ τα πρώτα πράγματα που κάνω όταν rootαρω και περνάω custom recovery σε άλλο κινητό ( nexus4 π.χ.) είναι να φλασάρο το keyboard του Τ τώρα ή του S πέρυσι σε GN, απλά άψογο!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Πάντα ήταν κορυφή τα keyboards της Sony,ήταν και είναι τα αγαπημένα μου ειδικά σε alphanumeric mode και Τ9 έρωτας :)

Αφού απ τα πρώτα πράγματα που κάνω όταν rootαρω και περνάω custom recovery σε άλλο κινητό ( nexus4 π.χ.) είναι να φλασάρο το keyboard του Τ τώρα ή του S πέρυσι σε GN, απλά άψογο!

Έχεις το mod πρόχειρο για το n4???

Έχεις το mod πρόχειρο για το n4???

Επειδή μου χάλασε το pc χθες, , καιδε το έχω στο Dropbox πάρε το link στους xda

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1818442

Το περνάς κλασικά με:

Reboot to Recovery

Flash zip file

Edited by manan69t

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Με βάση αυτό τον οδηγό που αναφέρατε (από xda κάτι με v21 3η επιλογή) , αν το κάνω Root, το βγάλω την σαβούρα και το πατήσω battery calibration λογικά θα κερδίσει κάποιο χρόνο ζωής, σωστά; Edited by basilisraf
.

Με βάση αυτό τον οδηγό που αναφέρατε (από xda κάτι με v21 3η επιλογή) , αν το κάνω Root, το βγάλω την σαβούρα και το πατήσω battery calibration λογικά θα κερδίσει κάποιο χρόνο ζωής, σωστά;

Δεν νομίζω να χρειάζεται ακόμα να κάνεις calidration την μπαταρία σου, είναι καινούργιο ακόμα. Μη βγάλεις ακόμα Τίποτα από μέσα ενδέχεται να μην μπορείς να κάνεις αναβάθμιση σε 4.2.2, τουλάχιστον στο Neo V αντιμετώπισα και εγώ αυτό το Πρόβλημα.

Edited by duc

Μπορείς να μιλήσεις με ανοιχτή συνομιλία ή είναι τελείως χάλια ο ήχος?

Κοιτουσα μερικά βίντεο στο youtube,και είδα ότι σε όλα τα τεστ που έχουν κάνει το τηλ είναι πιο αργο Χαρακτηριστικά σε σχέση με άλλα τηλ.Και στο άνοιγμα στην αρχή αλλά και σε εφαρμογές, γνωριζει κάποιος κάτι περί του θέματος;

Παιδιά τα ακουστικά που δίνει το Z έχουν volume control ?
“Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol:

^

Λογικά θα σου έχει αυτά μες στην συσκευασία, και από τι βλέπω είναι volume control.

Δεν νομίζω να χρειάζεται ακόμα να κάνεις calidration την μπαταρία σου, είναι καινούργιο ακόμα. Μη βγάλεις ακόμα Τίποτα από μέσα ενδέχεται να μην μπορείς να κάνεις αναβάθμιση σε 4.2.2, τουλάχιστον στο Neo V αντιμετώπισα και εγώ αυτό το Πρόβλημα.

Άρα μόνο ρουτ να κάνω και να περιμένω;

.

Για να καταλάβετε πόσο καλά πουλάει το εργαλείο σήμερα μίλησα με το expansys και μου είπε ότι προς το τέλος της εβδομάδας θα έρθει η καινούργια παρτίδα με το τηλέφωνο...

Έχουν λέει ακόμα 135 παραγγελίες που πρέπει να προωθήσουν για το z...

Τα πρώτα 100 κομμάτια που παρέλαβαν έφυγαν σε 4 ημέρες...

Για την ιστορία η τιμή μαζί με το ηχείο και χωρίς ΦΠΑ μου βγαίνει 528 +14 μεταφορικά 542...

Έτσι ακριβώς, έτσι κι αλλιώς λογικά μέχρι μέσα Απριλίου θα είναι διαθέσιμη και η4.2.2

Τελικά 64άρα κάρτα σηκώνει; Γνωρίζετε απο αναφορές εξωτερικού; Η κάποιος που να δοκίμασε;

BRAZILEIROS - Hellas

Video-Sakis :respect:

Έτσι ακριβώς, έτσι κι αλλιώς λογικά μέχρι μέσα Απριλίου θα είναι διαθέσιμη και η4.2.2

Εγώ θα πρότεινα ό,τι είναι να κάνετε να το κάνετε. Αφενός γιατί δεν ξέρουμε πότε θα δώσει την αναβάθμιση και αφετέρου γιατί όταν θα ρθει η στιγμή να κάνετε αναβάθμιση ο σωστότερος τρόπος είναι με clean install με SEUS. Άρα πάλι η συσκευή θα ρθει σε κατάσταση σαν να το αγόρασες τώρα. Οπότε ξηλώστε άφοβα!

Για να καταλάβετε πόσο καλά πουλάει το εργαλείο σήμερα μίλησα με το expansys και μου είπε ότι προς το τέλος της εβδομάδας θα έρθει η καινούργια παρτίδα με το τηλέφωνο...

Έχουν λέει ακόμα 135 παραγγελίες που πρέπει να προωθήσουν για το z...

Τα πρώτα 100 κομμάτια που παρέλαβαν έφυγαν σε 4 ημέρες...

Για την ιστορία η τιμή μαζί με το ηχείο και χωρίς ΦΠΑ μου βγαίνει 528 +14 μεταφορικά 542...

Έχω διαβάσει για sold out σε Γερμανία και Γαλλία. Επίσης Ιταλία φαίνεται να τα πάει πολύ καλά.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οκ για το ρουτ.. Μια άλλη ερώτηση

Παίζει το walkman να καίει τρελά την μπαταρία η είναι η ιδέα μου;

.

• The title was changed to Sony Xperia Ζ