Jump to content

Αποσύνδεση όταν κάποιος καλεί (PSTN)

Cyberbob
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cyberbob (21 Ιούν. 2004 , 14:42)

Δεν ξέρει τελικά κανείς αν μπορώ να έχω κι εγώ αναγνώριση κλήσης όταν είμαι στο net και να βλέπω ποιός προσπαθεί να πάρει ??

ame....kserw.... http://www.zoom.com/files/dial_up/3090A.exe

O driver tou modem sou pou exei paketo kai to netwaiting, thn efarmogh pou xreiazesai....

mia pio genikh selida pou exei ki aales plhrofories gia to modem sou http://www.zoom.com/techsupport/dial_up/3090.shtml

Watch When You Stray My Friend...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cmaniac (21 Ιούν. 2004 , 14:55)

ame....kserw....

Προσπάθησε, από εδώ και στο εξής, να αποφεύγεις τα άνευ ουσίας posts των 2-3 λέξεων. Καλό θα είναι να κάνεις post όταν έχεις να γράψεις κάτι που έχει σχέση με το θέμα του topic ή απαντάει σε κάποια ερώτηση με επιχειρήματα και στοιχεία. Μην μετατρέπεις σε chat κάθε topic. Επίσης διάβασε προσεκτικά τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης και ειδικά τους κανόνες καλής συμπεριφοράς όπου αναφέρεται:
Οι απαντήσεις σε ήδη υπάρχοντα θέματα συζήτησης είναι ευπρόσδεκτες εφόσον περιέχουν ουσιώδεις και μη παραπλανητικές πληροφορίες. Αν και δεν απαγορεύονται, οι μονολεκτικές ή/ και «μη ολοκληρωμένες» ή/ και «ανούσιες» απαντήσεις καλό θα έιναι να αποφεύγονται.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cyberbob (21 Ιούν. 2004 , 14:42)

Δεν ξέρει τελικά κανείς αν μπορώ να έχω κι εγώ αναγνώριση κλήσης όταν είμαι στο net και να βλέπω ποιός προσπαθεί να πάρει ??

Το κατά πόσον μπορείς να έχεις αναγνώριση κλήσης όταν είσαι στο ιντερνετ εξανρτάται άν το modem σου υποστιρίζει κάτι τέτοιο (αναγνώριση κλήσης δηλαδή) αν το υπόστιρίζει και είναι παράλληλα v.92 τότε με το κατάλληλο πρόγραμμα (υπάρχουν διάφορα όπως το NetOnHold) θα μπορείς να βλέπεις ποιος σε καλεί αν έχεις ενεργοποιημένη την αναγνώριση κλήσης άσχετα από το αν ο provider σου προσφέρει δυνατότητες v.92 απλά αν υπάρχει δυνατότητα v.92 μπορείς να μιλήσεις στο τηλέφωνω χωρίς να πέσει η σύνδεση στο ιντερνετ(σταματά η μετάδοση και συνεχίζει όταν κλείσεις το τηλέφωνο)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cmaniac (21 Ιούν. 2004 , 15:57)

sygnwmh mcde alla eixa skopo gia edit kai na tou doso link, kati pou ekana otan vrhka afto pou xreiazetai ston filo...

Αυτό που έγραψα όμως δεν αναφέρεται μόνο στο συγκεκριμένο post σου, αλλά σε πολλά άλλα παρόμοια. Anyway, αρκετά με το off topic.

Υπάρχει κάτι για Νetmod..?

Δηλ να έχω αναγνώριση κλήσης που να απεικονίζεται στο pc μου την ώρα που είμαι online..?

Ι need a six month vacation, twice a year.