Cyberbob Δημοσιεύτηκε June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 18, 2004 Έχω PSTN (για κακή μου τύχη :cry: ) Όταν κάποιος προσπαθεί να πάρει τηλέφωνο αρκετές φορές,κάνει αυτόματα αποσύνδεση... Μπορώ κάπως να το σταματήσω αυτό ? Δλδ όποιος κι αν παίρνει τηλέφωνο η σύνδεση να παραμένει ανοιχτή... Γίνεται ? :worry: Παράθεση * Ο χώρος ενοικιάζεται * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Nα απενεργοποιείς την αναμονή κλήσης κάθε φορά που συνδέεσαι και να την ενεργοποιείς όταν αποσυνδέεσαι... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Ego to eho paratirisei mono otan pernei kapoios epimona,allios vlepo mia kathisterisi stin tahitita kai prosefhomai na to kleisei..:D Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberbob Δημ. June 18, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος NikTG (18 Ιούν. 2004 , 22:45) Nα απενεργοποιείς την αναμονή κλήσης κάθε φορά που συνδέεσαι και να την ενεργοποιείς όταν αποσυνδέεσαι... :) Πώς ενεργοποιείται/απενεργοποιείται ?? Δεν θυμάμαι :p (Καμιά καλύτερη λύση δεν υπάρχει?) Παράθεση * Ο χώρος ενοικιάζεται * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Κατακρίβεια υπάρχει και ρύθμιση που μπορείς να κάνεις αυξάνοντας τον χρόνο TTL του modem από το hyper terminal με ΑΤ εντολές.Οι εντολές είναι ανάλογες του modem που έχεις και έιναι ο χρόνος παραμονής στη γραμμή αφού χαθεί το Carrier Signal σε ένα crypto που είχα ήταν το s10 με default τιμη to 14 (*1/10 sec) και οι τιμές μπορούν να παίξουν από 1-255 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cyberbob (18 Ιούν. 2004 , 22:53) Πώς ενεργοποιείται/απενεργοποιείται ?? Δεν θυμάμαι :p (Καμιά καλύτερη λύση δεν υπάρχει?) min fovasai einai aplo. *43# energopoihsh #43# apenergopoihsh Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 To θέμα είναι οτι αν δεν ξέρεις πολύ καλά τι κάνεις με τις ΑΤ εντολές μπορεί να κάνεις το modem σου να μην λειτουργεί καθόλου... Αν θέλεις όμως πές μου να σου πώ ακριβώς την εντολή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Pou tis vazeis aftes tis entoles??? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Οι εντολές προς το modem δίνονται συνήθως από το Hyper Terminal των windows με τη μορφή ATxxx.Όπου xxx είναι η εντολή υπάρχουν πολλές εντολές και δεν είναι σε όλα τα modem ακριβώς οι ίδιες.Μερικές βασικές είναι: i(ati):δινει βασικές πληροφορίες για το Modem z(atz):αρχικοποιεί το modem dt(atdt######):καλεί με tone modulation τον αριθμό ###### sxx=###(atsxx=10):Θέτει τον register Sxx στην τιμή xxx sxx=?(atsxx=?):Δείχνει την τιμή του Register Sxx και πολλές άλλες υπάρχουν συνήθως στο manual του modem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superseven Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω...... Παράθεση Maxspeed......No Limits! Είσαι φοιτητής; Κι αν οχι;;; Μουσική=Ζωή! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Αυτό το πρόβλημα οφείλεται στην αναμονή κλήσεων. Αρκεί να απενεργοποιηθεί. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReDeeMeR Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 Εκτός Αν έχεις μοντεμ με V92 πρωτοκολλο και το αναλογο προγραμμα οπότε σε ειδοποιει οτι εχεις κληση και αν εχεις και αναγνωριση ποιος σε πέρνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrini Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ReDeeMeR (19 Ιούν. 2004 , 14:56) Εκτός Αν έχεις μοντεμ με V92 πρωτοκολλο και το αναλογο προγραμμα οπότε σε ειδοποιει οτι εχεις κληση και αν εχεις και αναγνωριση ποιος σε πέρνει Kαι ποίο ειναι το εν λόγο προγραμμα αλήθεια? Παράθεση Ειπε ο Εβραιος να παει στο παζαρι και ηταν ημερα...............Σαββατο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReDeeMeR Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 netwaiting για το Τornado 563 που εχω δουλευει μια χαρα πολυ χρησιμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 Εγω εχω υποστηριξη V.92 και ενεργοποιηω το modem on hold αλλα παλι αποσυνδεεται οταν με παιρνουν αντι να μπαινει σε αναμονη η συνδεση οπως στου πατερα μου! Προγραμμα:Smartlink 56K Version:3.20.05M Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReDeeMeR Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 σου δίνω το link του προγραμματος αλλα να προσθέσω οτι παίζει ρόλο αν ο Isp σου υποστηρίζει αυτο το πρωτοκολλο. Να το link ftp://ftp.allieddata.com/public/Product_Info/Analog_Modems/Tornado_563/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 Cyberbob poio modem exeis? Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LENOX86 Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 Wirelessly posted (MOT-V500/0B.09.1DR MIB/2.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Giati den energopoieis ektroph klhshs?egw auto kanw kai otan kapoios kalei,xtupaei to kin mou kai den kobetai h sundesh! gia na energopoihseis ektroph: *21*ari8mos kinhtou# kai gia na apenergopoihseis: #21# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ReDeeMeR (19 Ιούν. 2004 , 16:40) netwaiting για το Τornado 563 που εχω δουλευει μια χαρα πολυ χρησιμό Με ποιόν ISP γίνεται αυτό; Γενικότερα, ποιοί υποστηρίζουν το V92; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 i tellas, i otenet, i acn kai i hol kai i forthnet... Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberbob Δημ. June 19, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 Έχω ενα Zoom εξωτερικό γράφει απο πίσω και V.92 και Series 0375 Provider έχω ΓΕΡΜΑΝΟΣΝΕΤ (μη γελάτε :p μου έχει ξεμείνει) που χρησιμοποιεί το δίκτυο της Forthnet... Αλήθεια μπορώ να έχω κι εγώ αναγνώριση κλήσης όταν είμαι στο net και να βλέπω ποιός προσπαθεί να πάρει ? Παράθεση * Ο χώρος ενοικιάζεται * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cyberbob (20 Ιούν. 2004 , 01:31) Έχω ενα Zoom εξωτερικό γράφει απο πίσω και V.92 και Series 0375 Provider έχω ΓΕΡΜΑΝΟΣΝΕΤ (μη γελάτε :p μου έχει ξεμείνει) που χρησιμοποιεί το δίκτυο της Forthnet... Αλήθεια μπορώ να έχω κι εγώ αναγνώριση κλήσης όταν είμαι στο net και να βλέπω ποιός προσπαθεί να πάρει ? 8elo ton seiriako arithmo...kai kati allo: usb i siriako einai? (o siriakos arithmos tou modem einai apo piso i apo katw kai einai arketa megalos) Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Όπως είπαν και τα άλλα παιδιά, φταίει η αναμονή κλήσεων. Εγώ στο netmod μου την έχω μόνιμα απενεργοποιημένη στην θύρα που έχω το modem και το fax! Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberbob Δημ. June 20, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cmaniac (20 Ιούν. 2004 , 14:02) 8elo ton seiriako arithmo...kai kati allo: usb i siriako einai? (o siriakos arithmos tou modem einai apo piso i apo katw kai einai arketa megalos) usb einai. o seiriakos ari8mos einai 1603-3090-77-00A-0111 Παράθεση * Ο χώρος ενοικιάζεται * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberbob Δημ. June 21, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Δεν ξέρει τελικά κανείς αν μπορώ να έχω κι εγώ αναγνώριση κλήσης όταν είμαι στο net και να βλέπω ποιός προσπαθεί να πάρει ?? Παράθεση * Ο χώρος ενοικιάζεται * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts