Vorlon Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Ναι βρε συ. Εννοειται και τα 3 μαζι. Εχω κανει τον τελευταιο μηνα 3 hard reset μεσα απο αυτο το μενου. Μετα το yes που πατησα στo ερωτημα : delete user data πατησα reboot και τελος. Δεν ξαναειδα ουτε μια φορα να αναβει τιποτα. Ουτε logo ουτε led φορτισης/ενδειξης λειτουργιας ουτε τιποτα. Φανταζομαι αφου δεν αναβει δεν εχει νοημα να το συνδεσω με usb στο pc μπας και ξυπνησει ε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 (edited) Ναι βρε συ. Εννοειται και τα 3 μαζι. Εχω κανει τον τελευταιο μηνα 3 hard reset μεσα απο αυτο το μενου. Μετα το yes που πατησα στo ερωτημα : delete user data πατησα reboot και τελος. Δεν ξαναειδα ουτε μια φορα να αναβει τιποτα. Ουτε logo ουτε led φορτισης/ενδειξης λειτουργιας ουτε τιποτα. Φανταζομαι αφου δεν αναβει δεν εχει νοημα να το συνδεσω με usb στο pc μπας και ξυπνησει ε ? Τωρα πατα παλι ταυτοχρονα και τα τρια με την διαφορα οτι το ενα απο τα τρια το volume το πατας απο την κατω μερια και περιμενε . Για πες τι κανει ? Edited December 21, 2016 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vorlon Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Δεν αναπνεει τιποτα.... ουτε με το κατω volume ουτε με το πανω....:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Δεν αναπνεει τιποτα.... ουτε με το κατω volume ουτε με το πανω....:mad: Ως εσχατη λυση δοκιμασε το force restart. Με τα δακτυλα σαν να παιζεις πιανο, πατησε ταυτοχρονα για 10 δευτερα, vol up+ vol down+ power+ home. Επισης ελεγξε αν η μπαταρια σου ειναι επαρκως φορτισμενη μετα ολα αυτα τα restart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vorlon Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Oυτε. Η μπαταρια ειναι οκ γιατι τις φορτιζω σε εξωτερικο φορτιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Namgal Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά! Εσείς που φλασάρατε την τελευταία ρομ του Akiss μπορείτε να μας πείτε εντυπώσεις. Φοράω την Eclipse v9 ΄(πολύ ευχαριστημένος!!!Ευχαριστούμε Akiss) και θέλω να δω αν αξίζει ή όχι.:O:O:O:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vorlon Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Ως εσχατη λυση δοκιμασε το force restart. Με τα δακτυλα σαν να παιζεις πιανο, πατησε ταυτοχρονα για 10 δευτερα, vol up+ vol down+ power+ home. Επισης ελεγξε αν η μπαταρια σου ειναι επαρκως φορτισμενη μετα ολα αυτα τα restart. Tελικα μαλλον ειναι μητρικη. Στο επισημο σερβις της εταιρειας εκτιμουν κοστος κανα 300αρι για μητρικη:lol: Υπαρχει αλλη εναλακτικη πηγη ανταλλακτικων σερβις αξιοπιστο και με τιμες κοντα στην πραγματικοτητα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Tελικα μαλλον ειναι μητρικη. Στο επισημο σερβις της εταιρειας εκτιμουν κοστος κανα 300αρι για μητρικη:lol: Υπαρχει αλλη εναλακτικη πηγη ανταλλακτικων σερβις αξιοπιστο και με τιμες κοντα στην πραγματικοτητα ? Σου το ειπαν με mail ή τηλεφωνικα, ή απλως το γραφουν στο site? Επισημο σερβις εννοεις τη σμαρτεκ ή αλλη? Η σμαρτεκ δεν μου φαινεται τοσο παραλογη. Πριν 2 χρονια αλλαξα οθονη στο νοτε2 με -€150. Και πριν 15 μερες αλλαξα μπαταρια στο tab S T705 (4900mah) με €21.14 με την τοποθετηση. Και στις 2 περιπτωσεις το σερβις πηρε μονο 2 ωρες. Η μητρικη νοτε2 μπορει βεβαια να ειναι ειδικη περιπτωση και να κοστιζει τοσο. Αν στο ειπαν οι ιδιοι, τοτε σιγουρα δεν αξιζει. Επισης θα απεφευγα αγορες απο ebay για πολλους λογους, οπως επισης και αγορα ραγισμενου νοτε2 για να παρεις τη μητρικη, εκτος και κατεχεις το αθλημα. Μονη λυση, αν καιγεσαι για το νοτε2 (οπως εγω, για το ραδιο, και με τις φοβερες ρομ του Ακιςς) η αγορα μεταχειρισμενου σε οσο γινεται καλυτερη κατασταση αλλα με διεξοδικο ελεγχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vorlon Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 (edited) Ναι στην smartec εκανα ελεγχο δια ζωσης οχι απο τηλεφωνο ή mail. Κριμα γιατι το ηθελα πολυ να το κρατησω ως εναλλακτικο αλλα με τετοιο κοστος επισκευης δεν υπαρχει καμια ελπιδα. RIP ΝΟΤΕ 2. υγ Τοσο εχουν οι οθονες κοντα στο 150αρι. Οι μητρικες ομως ειναι το πιο ακριβο κομματι και το χτυπανε αλυπητα. Edited December 23, 2016 by Vorlon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipinos1976 Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Δεν υπάρχει λόγος να το πετάξεις. Είναι ρίσκο το eBay, αλλά θα βρεις μητρική. Με εμένα πήγε ως εξής το πράγμα: 1. Μητρική από Κίνα. Δούλεψε, αλλά δεν έκανε επαφή στο βύσμα που πάει στα ακουστικά. Την γύρισα πίσω και ακόμη μαλώνουμε για επιστροφή χρημάτων (θα μπει στην μέση το PayPal και τέλος). 2. Μητρική από έναν τύπο στην Γαλλία. Είχαν κάνει βλακεία με έκδοση 4.3, παλιό bootloader για αποφυγή Knox κτλ. Τα έπαιξε στο firmware upgrade. Επιστροφή στον πωλητή. 3. Ο Γάλλος στέλνει 2η που δούλευε μια χαρά εκτός του WiFi που, παρά το γεγονός ότι έδειχνε τα πάντα μια χαρά, δεν έκανε σύνδεση ποτέ. Επιστροφή. 4. Ο Γάλλος μου έστειλε νέα μητρική, την οποία την έψαξε από όλες τις μεριές, και δουλεύει μία χαρά. Αυτήν φοράω πλέον. Αν υπολογίσω ότι τα λεφτά θα τα πάρω από τον Κινέζο θα μου κοστίσει €55 η όλη υπόθεση. Η μητρική είναι καθαρή, πιο νέο μοντέλο από αυτήν που είχα αρχικά, με sane chip κτλ. Το να πετάξω κινητό αυτής της αξίας και αυτών των δυνατοτήτων δεν είναι μέσα στις επιλογές μου. Και ποιο Note θα πάρω; Το 4 ή θα μείνω χωρίς συσκευή μέχρι να βγει το 8; Αν θες με pm λέω ποιος ήταν ο πωλητής να του μιλήσεις να δεις αν έχει κάτι καλό να σου στείλει να μην πετάξεις μια τέτοια συσκευή. Ευχαριστώ. Παράθεση Το κανάλι μου στο YouTube Το κανάλι μου στο Odysee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vorlon Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Σε ευχαριστω πολυ . Θελω να το αναστησω εννοειται. Επικοινωνω μαζι σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 (edited) Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους, μετα απο περιπου μια βδομαδα με την καινουργια ρομ και ενω ηταν ολα κομπλε, σημερα battery drain. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161227/84090c0e486e3ca76ca3e586d6a714bd.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161227/e52248114802959c2749664956d19fe5.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161227/291022062b7ad2e9f15b9c4de3d0ac25.jpg EDIT: Ακυρο παιδια, τελικα εσβησα 3 παιχνιδια που ειχε κατεβασει η κορη μου και εστρωσε το εργαλειο !!!!!! Edited December 28, 2016 by guspsoras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipinos1976 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Η έκδοση αυτή είναι βασισμένη στην 4.4.4 από Κορέα, έχει εμφάνιση AOSP και λειτουργίες όπως στο 4άρι μαζί με μερικά καλούδια από S7, Note 7; Τα λέω σωστά; Είναι δηλαδή αναβάθμιση της 9b, που είχα ρωτήσει και παλαιότερα; Ευχαριστώ. Παράθεση Το κανάλι μου στο YouTube Το κανάλι μου στο Odysee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Η έκδοση αυτή είναι βασισμένη στην 4.4.4 από Κορέα, έχει εμφάνιση AOSP και λειτουργίες όπως στο 4άρι μαζί με μερικά καλούδια από S7, Note 7; Τα λέω σωστά; Είναι δηλαδή αναβάθμιση της 9b, που είχα ρωτήσει και παλαιότερα; Ευχαριστώ. Οι τελευταιες 5-6 ρομ του ακιςς ηταν βασισμενες στην 4.4.4. Η βαση λοιπον ειναι η ιδια, η πιο προσφατη κορεατικη ρομ για νοτε2. Ενω ομως του ακιςς ειχαν πολλα παιδια ποσταρει εντυπωσεις και παραγγελιες, γι αυτη εδω δεν αναφερει κανεις τιποτε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipinos1976 Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 (edited) Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο. Αν κατάλαβα καλά έχει AOSP εμφάνιση μέσω Nova launcher. Οι εφαρμογές της Samsung υπάρχουν, όμως; Δηλαδή επαφές, μουσική κτλ ή έχουν αφαιρεθεί και χρησιμοποιούνται αυτές τις Google ή είναι απλά ζήτημα theme; Τέλος, από πλευράς ταχύτητας πώς είναι σε σχέση με την προηγούμενη Onirama; Ευχαριστώ. Edited January 2, 2017 by pipinos1976 Παράθεση Το κανάλι μου στο YouTube Το κανάλι μου στο Odysee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο. Αν κατάλαβα καλά έχει AOSP εμφάνιση μέσω Nova launcher. Οι εφαρμογές της Samsung υπάρχουν, όμως; Δηλαδή επαφές, μουσική κτλ ή έχουν αφαιρεθεί και χρησιμοποιούνται αυτές τις Google ή είναι απλά ζήτημα theme; Τέλος, από πλευράς ταχύτητας πώς είναι σε σχέση με την προηγούμενη Onirama; Ευχαριστώ. Χρονια πολλα καλη χρονια !!! Στο ρομ που αναφερεσαι ναι ολα υπαρχουν και ειναι συνδυασμος ολων.Και στο 01-01-17 επισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedicator2 Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Καλη Χρονια παιδια !! Τα ρομ του ακης και ονιραμα που μπορω να τα βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alt3rnative Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά.. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Έχω από το 2012 το Note 2 και μέχρι σήμερα πήγαινα με τα επίσημα updates. Πλέον όμως το κινητό έχει βαρύνει αρκετά. Θα ήθελα να μου πείτε τι μπορώ να κάνω με κάποια custom rom τι να περάσω που να το βρω κτλ. Υπάρχει κάποιος οδηγός κάπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alt3rnative Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Ναι δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα με custom roms κτλ. Και επειδη το κινητο πλεον ειναι πιο βαρυ κι απο τον Σχορτσανιτη ψαχνω να δω τι θα κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alt3rnative Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Που θα τις βρω και πως θα τις περασω υπαρχει καπου καποιο λινκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Που θα τις βρω και πως θα τις περασω υπαρχει καπου καποιο λινκ; Για λινκ στειλε pm στον s_wind. Για το πως θα τις περάσεις στην πρώτη σελίδα έχει ότι θα χρειαστείς! Αναλυτικά και βήμα βήμα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Εμένα πάντως η dark 2 δεν νομίζω να μείνει και πολυ ακομη..Αρχίσαμε τα : η τάδε εφαρμογή διακόπηκε το τάδε προγραμμα διακόπηκε...άντε να δούμε τι θα βάλουμε τωρα... Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Boys μετα της 20.00 θα στειλω λινκ +οδηγιες στους υπολοιπους τα λεμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Boys μετα της 20.00 θα στειλω λινκ +οδηγιες στους υπολοιπους τα λεμε. το λινκ σε παρακαλώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Να πω και εγω την εμπειρια μου απο χθες που εβαλα την τελευταια ρομ του ακη. Πραγματικα ειναι οτι καλυτερο εχει μπει στο κινητο μου τα 3 χρονια που το εχω. Πολυ γρηγορα γινονται ολα, κανει πολυ καλη διαχειρηση μνημης και γενικα εχει συμπεριφορα νεωτερων κινητων. Εγω προερχομαι απο dark και pro του ακη και δεν περιμενα να δω τοσο μεγαλη αλλαγη. Ισως και να εκατσε αυτη καλυτερα στο κινητο μου απο τις προηγούμενες. Βλεπω να αργει η αγορα νέου smartphone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts