dimirass Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 :DΠως παει φορουμιτες ολα καλα με τα ρομ? Μιά γρήγορη ερώτηση.Τα λινκ των Ρομ στην υπογραφή σου μπορούμε να τα έχουμε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 ...και θα σου προτεινα να κατεβασεις μεσω sammobile kai να περασεις μεσω odin την πιο προσφατη 4.4.2 ρομ που θα βρεις στο site.... Εχει Knox αυτη? Γιατι εγω ειμαι ακομη στην 4,1,2...!!! (μαμας). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Εχει Knox αυτη? Γιατι εγω ειμαι ακομη στην 4,1,2...!!! (μαμας). Έχει . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Εχει Knox αυτη? Γιατι εγω ειμαι ακομη στην 4,1,2...!!! (μαμας). Δεν το γλυτώνεις.. Same Sh1t...Different Day ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- :DΠως παει φορουμιτες ολα καλα με τα ρομ? Καμία dark super light θα κάτσεις να φτιάξεις? Έχουμε κολλήσει στην v2... Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Δεν το γλυτώνεις.. Εννοεις δεν το γλυτωνω αν περασω της μαμας ε? Πιστευω να υπαρχει καποια custom knox free. Ετσι δεν ειναι? Υπαρχει καμμια τετοια σε android 6 η τελος παντων μεγαλυτερη απο αυτη που εχω (4,1,2), να μην εχει ομως προβληματα που διαβαζω με GPS, camera κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Εννοεις δεν το γλυτωνω αν περασω της μαμας ε? Πιστευω να υπαρχει καποια custom knox free. Ετσι δεν ειναι? Υπαρχει καμμια τετοια σε android 6 η τελος παντων μεγαλυτερη απο αυτη που εχω (4,1,2), να μην εχει ομως προβληματα που διαβαζω με GPS, camera κλπ? Χωρίς Knox δεν πρέπει να υπάρχει. Μόνο με μαμά δεν γράφεις Knox. Αλλά λύσε μου μια απορία. Πόσο καιρό το έχεις το κινητό και σε ενδιαφέρει ο Knox; Πάντως οι τελευταίες που έχουν ανέβει εδώ μέσα δεν έχουν κανένα πρόβλημα, ούτε με GPS αλλά ούτε και με κάμερα. Κάπου, κάτι λάθος διαβάζεις. Sent from my Amstrad CPC6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Εννοεις δεν το γλυτωνω αν περασω της μαμας ε? Πιστευω να υπαρχει καποια custom knox free. Ετσι δεν ειναι? Υπαρχει καμμια τετοια σε android 6 η τελος παντων μεγαλυτερη απο αυτη που εχω (4,1,2), να μην εχει ομως προβληματα που διαβαζω με GPS, camera κλπ? Ναι υπάρχει.... Η τελευταία custom knox free είναι συγκεκριμένη έκδοση 4.3 , που όμως θέλει ιδιαίτερη διαδικασία για να εγκατασταθεί χωρίς να μπει knox. Kαι για να μη ψάχνεσαι δες στην.... υπογραφή μου :lol: Αν και όπως είπε ο akilleas τι σε πειράζει; έχεις εγγύηση και φοβάσαι; :rolleyes: Εγώ στη θέση σου θα έβαζα την 4.4.2 όπως είπε ο fioravanti90 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Το εχω απο τοτε που βγηκε. Τρεχει με 4,1,2 οπως ειπα και δεν εχει κανενα προβλημα. Ελα ομως που μερικες εφαρμογες θελουν νεοτερη εκδοση. Δεν το αφησα να κανει ΟΤΑ λογω του KNOX που δεν αφηνει να παω πισω αν θελησω. http://www.theandroidsoul.com/knox-free-samsung-galaxy-note-2-android-4-3-update-worry-losing-warranty/ https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2761937 ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στρατο εχεις πολλες στην υπογραφη σου, για ποια λες και ποια ειναι η ειδικη διαδικασια? Για android 4 μιλαμε παντα? Τιποτα σε 5 η 6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Το εχω απο τοτε που βγηκε. Τρεχει με 4,1,2 οπως ειπα και δεν εχει κανενα προβλημα. Ελα ομως που μερικες εφαρμογες θελουν νεοτερη εκδοση. Δεν το αφησα να κανει ΟΤΑ λογω του KNOX που δεν αφηνει να παω πισω αν θελησω. http://www.theandroidsoul.com/knox-free-samsung-galaxy-note-2-android-4-3-update-worry-losing-warranty/ https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2761937 ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στρατο εχεις πολλες στην υπογραφη σου, για ποια λες και ποια ειναι η ειδικη διαδικασια? Για android 4 μιλαμε παντα? Τιποτα σε 5 η 6? Πολλές , αλλά μία για Note 2 :p 4.3 και όχι όλες οι εκδόσεις. H διαδικασία σε συντομία είναι εδώ Ο bootloader που πρέπει να βρεις γιατί τα λινκ εδώ είναι παλιά και δεν δουλεύουν (google it) είναι ο N7100XXUEMJ5 Bootloader Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Μη φοβασαι. Το knox εχει σημασια μονο για συσκευες εντος της 2ετους εγγυησης. Αφου η συσκευη σου ειναι ανω των 2 ετων, μπορεις ειτε με OTA ειτε με το Odin και μεσω sammobile να περασεις την πιο προσφατη στοκ 4.4.2 της χωρας προελευσης της συσκευης σου. Ξεκινα να διαβαζεις το νημα απο την αρχη για τυχον αποριες, και το επομενο 3ημερο το επιχειρεις. Εγω αυτο εκανα, κι ενω δεν ηξερα ουτε reset να κανω, πλεον "στηνω"συσκευες συγγενων και φιλων και πουλαω τρελλη μουρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Οπως ειπα, το KNOX δεν το ηθελα γιατι δεν αφηνει να πας πισω στην προηγουμενη ROM αν το θελησεις, και οχι για λογους εγγυησης. Ομως γιατι στο 4? Εδω διαβαζω για 6...https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-2/development/rom-resurrection-remix-5-6-0-t3278709 Δεν δοκιμασε κανενας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Γι αυτο σου εγραψα οτι χρειαζεται να διαβασεις το νημα απο την αρχη. Κυριολεκτικα σχολειο, και εξαιρετικα αναλυτικο. Η στοκ 4.4.2 δεν εχει κανενα προβλημα με bugs ή battery drain. Άρα εκτος κι αν εχεις καποια προτιμηση ειδικα στην 4.1.2 δεν θα εχεις λογο να επιστρεψεις. Οσον αφορα τις νεες custom rom, οχι μονο ΜΜ, αλλα ακομα και Ν βγαινει οπου να ναι για το νοτε2. Επειδη ειναι ομως pure android, δεν υποστηριζουν τις λειτουργιες του s pen, ενω εχουν και αρκετα bugs. Eτσι το νοτε2 γινεται ενα μεγαλο και προβληματικο s4. Το ιδιο ισχυει και για τις exported roms. ΟΛΕΣ εχουν bugs στις λειτουργιες του s pen. Οσο κι αν φαινεται απιστευτο, η πιο ''συγχρονη'' και τερας αξιοπιστιας και ταχυτητας ειναι η ρομ του ''δικου μας'' akiss_wind:). Επειδη ομως μαλλον θα σου φαινονται κινεζικα ολα αυτα, διαβασε το νημα απο την αρχη. Και φυσικα οτι αποριες εχεις ειμαστε πολλοι που θα σε βοηθησουμε. Ακομη κι οσοι εχουν δωσει τη συσκευη συνεχιζουν να διαβαζουν το νημα. Το νοτε2 δεν ξεχνιεται ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Και εγώ το διαβάζω. Εξάλλου εάν δεν βοηθήσουμε εμείς οι 'παλαιοί' ποιος θα το κάνει. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 (edited) Deleted μόνος μου Edited March 20, 2017 by dimirass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Η μοναδική συσκευή που μετάνιωσα όταν την πούλησα. Εντάξει 2.5 χρόνια μετά δεν το βλέπεις λάθος (είναι πλεόν "παλιά"), αλλά τότε το μετάνιωσα στο 2ήμερο. Εδώ πλέον διαβάζω μόνο και όπου χρειαστεί δίνω κανένα φως αν δεν υπάρχει άλλος να απαντήσει. Οκ... σκοτώνω και κανένα φίδι μια στο τόσο :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Καμία ρόμ θα μας φτιάξεις? Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Καμία ρόμ θα μας φτιάξεις? Same Sh1t...Different Day Deja vu :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Ρε μέχρι να βαρεθείς να το ακούς... Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 έχουμε κάτι σε 7.1.1 stable? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 έχουμε κάτι σε 7.1.1 stable? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Resurrection Remix Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Καθηστε καλα εβαλε και την λεξη "stable" ο ανθρωπος.Αρα να διαβασει το νημα πριν φλασαρει οτιδηποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Μια χαρά σταθερή θα είναι η RR. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Καθηστε καλα εβαλε και την λεξη "stable" ο ανθρωπος.Αρα να διαβασει το νημα πριν φλασαρει οτιδηποτε Νομίζω είναι γνώστης :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Νομίζω είναι γνώστης :cool: Ε νταξει τοτε. Και δω ενας μινι aircommand μπας και δουλεψει στις 7αρες δεν πιστευω αλλα ισως για να μην ειναι αχρηστο το spen .link https://mega.nz/#!qdBSSBwZ!t1PNtv5CENf6BLjnwFBde6y2QMv_3Xqb_GcZTB_i92Y Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 (edited) :DUpdate την επομενη εβδομαδα ! Καλο πασχα:hunter: Edited April 15, 2017 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts