Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα.Λοιπον σημερα εγινε αυτο που δε θελει κανεις μας.Χαλασε η οθονη του Νοτε που επεσε για πρωτη φορα κατω.Τελεια λοιπον....Μια ερωτηση.Καποιες επαφες μου δεν περαστηκαν στο νεο μου κινητο αλλα τις χρειαζομαι.Πως μπορω να τις παρω απο το νοτε που πεθανε η οθονη;(Δεν αναβει καθολου αλλα λειτουργει κανονικα)

λοιπον σημερα παει και το δικο μου note.χυθηκε αρκετη ποσοτητα ρακης και μιλαμε πως μπηκε μεσα παντου.μπαταρια καρτες ολα λουτσα.το θεμα ειναι πως κανει λουπα το σημα του note συνεχως.recovery download mode δεν μπαινει,το εβαλα μεσα σε ρυζι μπας και τραβηξει την υγρασια που λενε και στρωσει αν και δεν το βλεπω με τοσο αλκοολ που ηπιε!!! :lol:

τωρα με note 1 για οσο την παλεψω και μετα σιγουρα για καποιο αδιαβροχο κινητο.aki sos βγαλε καμια ρομ για note 1 γιατι δοκιμασα 2-3 και δεν παλευεται.πιο αργο και απο το θανατο ειναι...

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

λοιπον σημερα παει και το δικο μου note.χυθηκε αρκετη ποσοτητα ρακης και μιλαμε πως μπηκε μεσα παντου.μπαταρια καρτες ολα λουτσα.το θεμα ειναι πως κανει λουπα το σημα του note συνεχως.recovery download mode δεν μπαινει,το εβαλα μεσα σε ρυζι μπας και τραβηξει την υγρασια που λενε και στρωσει αν και δεν το βλεπω με τοσο αλκοολ που ηπιε!!! :lol:

τωρα με note 1 για οσο την παλεψω και μετα σιγουρα για καποιο αδιαβροχο κινητο.aki sos βγαλε καμια ρομ για note 1 γιατι δοκιμασα 2-3 και δεν παλευεται.πιο αργο και απο το θανατο ειναι...

Πωωωω τι ειπες τωρα...Note 1 history βρε αμα εχεις ακρη να βρεις κανα Note 1 να το κρατησω μια εβδομαδα να φτιαξω γιαυτο μια TW rom ...Να ερθει Αθηνα αποστολη και τα εξοδα δικα μου να το κανω νεκρανασταση:D

Πωωωω τι ειπες τωρα...Note 1 history βρε αμα εχεις ακρη να βρεις κανα Note 1 να το κρατησω μια εβδομαδα να φτιαξω γιαυτο μια TW rom ...Να ερθει Αθηνα αποστολη και τα εξοδα δικα μου να το κανω νεκρανασταση:D

Ενα το εχω και ειναι το buckup τηλεφωνο σε περιπτωση που γινοταν η στραβη. Τωρα που εγινε βεβαια βλεπω πως και με καστομ δεν παλευεται. Πατας skype πχ και περιμενεις 3-4 δευτερολεπτα να ανοιξει. :)

Λοιπον σημερα που βγηκε το note 2 απο το ρυζι δουλευει μια χαρα. Το μονο προβλημα ειναι πως δε δουλευει σωστα το πενακι ενω του note 1 το πενακι στο 2 δουλευει μια χαρα. Με μια γρηγορη αναζητηση που εκανα ebay ειδα πως υπαρχουν πενακια απο 0,88 € εως 7 €. Εχει παρει καποιος πρνακι? Υπαρχουν διαφορές γενικα?

Aki αν θες να ασχοληθεις με note 1 παρε το δικο μου και κανε τα μαγικα σου!

Λοιπον σημερα που βγηκε το note 2 απο το ρυζι δουλευει μια χαρα. Το μονο προβλημα ειναι πως δε δουλευει σωστα το πενακι ενω του note 1 το πενακι στο 2 δουλευει μια χαρα. Με μια γρηγορη αναζητηση που εκανα ebay ειδα πως υπαρχουν πενακια απο 0,88 € εως 7 €. Εχει παρει καποιος πρνακι? Υπαρχουν διαφορές γενικα?

Εγώ αγόρασα το φτηνό πενάκι και το κουμπάκι μία δούλευε, δέκα όχι. Πήρα το ακριβότερο που λέει ότι είναι γνήσιο (http://www.ebay.com/itm/New-Genuine-S-Pen-Spen-Stylus-for-Samsung-Galaxy-Note-2-GT-N7100-Black-2015-/281852284200?hash=item419fb48d28:g:CEQAAOSw9uFW9Yik) και δουλεύει άψογα.

Redmi Note 5

Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017"

Πηρα πενακι στα 2 ευρω αν δε κανω λαθος και ειναι μπομπα.Βεβαια ο αμπαλος δε κοιταξα το χρωμα που παρηγγειλα και μου ηρθε το μαυρο :lol::lol: αλλα δουλευει απροβληματιστα (πριν χαλασει η οθονη:shifty:)

Καλα ουτως η αλλως θα το αλλαξω μεχρι τα χριστουγεννα το τηλέφωνο και μιας και δε βλεπω να παιρνω το 7 θα κανω προπονηση χωρις πενακι να δω τελικα ποσο θα μου ληψει αν σταματήσω να το χρησιμοποιω.

Boys καποια απο τα πμ που στελνετε μου λετε οτι πολλοι βρισκεστε σε σημεια λογο επαγγελματος η στο σπιτι στα οποια εχετε αδυναμο internet.

Ok.:devil:

Ρυθμισεις για ολα τα 4.4.4 ρομ note 2.

Πηγαινουμε με τον root explorer γραφουμε στο build.prop το παρακατω:

ro.ril.hsdpa.category=18

Κανουμε save και reboot.

Πηγαινουμε set dns/custom και βαζουμε:

dns1---》195.251.119.23

dns2---》194.177.210.211

Παταμε apply και βγαινουμε εξω απο την εφαρμογη.

Τελος πηγαινουμε google-play και γραφουμε την εφαρμογη Hspa+Tweaker.

Την κανουμε εγκατασταση.

Μπαινουμε στην εφαρμογη και κανουμε active.

Πλεον θα εχετε μονιμα HSDPA+

Προσοχη.Το internet ειναι μονιμα σε πολυ υψηλη ταχυτητα εφαρμογες οπως chrome,youtube,google play γενικα ολες οι εφαρμογες δικτυου κτλ. Ειναι μονιμα συνδεδεμενα με αποτελεσμα να υπαρχει μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας.Αυτη η παραμετροποιηση αφορα επαγγελματιες η χρηστες που εχουν προβληματα με κακες ληψεις.

Αυτα :devil::devil::devil:

Edited by akiss_

Ειχα λιγο χρονο σημερα και εψαξα να βρω για το προβλημα του spen και πετυχα αυτοhttp://
το βιντεο. Εκανα αυτο που λεει και το πενακι δουλεψε παλι κανονικα.

Το έγραψα και στο επίσημο αλλά σε περίπτωση που διαβάζεις μόνο αυτό...Άκη μια ερώτηση...ΤΙ ΈΚΑΝΕΣ ΣΤΟ GPS? Αλήθεια θέλω να μάθω τι πείραξες που δεν μπορεί να πειράξει η τιτανοτεραστια σαμσουγκ και πρέπει να την περιμένεις δύο και τρία λεπτά για να κλειδώσει χωρίς δεδομένα..

Same Sh1t Different Day

Same Sh..t , Different Day

Boys καποια απο τα πμ που στελνετε μου λετε οτι πολλοι βρισκεστε σε σημεια λογο επαγγελματος η στο σπιτι στα οποια εχετε αδυναμο internet.

Ok.:devil:

Ρυθμισεις για ολα τα 4.4.4 ρομ note 2.

Πηγαινουμε με τον root explorer γραφουμε στο build.prop το παρακατω:

ro.ril.hsdpa.category=18

Κανουμε save και reboot.

Πηγαινουμε set dns/custom και βαζουμε:

dns1---》195.251.119.23

dns2---》194.177.210.211

Παταμε apply και βγαινουμε εξω απο την εφαρμογη.

Τελος πηγαινουμε google-play και γραφουμε την εφαρμογη Hspa+Tweaker.

Την κανουμε εγκατασταση.

Μπαινουμε στην εφαρμογη και κανουμε active.

Πλεον θα εχετε μονιμα HSDPA+

Προσοχη.Το internet ειναι μονιμα σε πολυ υψηλη ταχυτητα εφαρμογες οπως chrome,youtube,google play γενικα ολες οι εφαρμογες δικτυου κτλ. Ειναι μονιμα συνδεδεμενα με αποτελεσμα να υπαρχει μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας.Αυτη η παραμετροποιηση αφορα επαγγελματιες η χρηστες που εχουν προβληματα με κακες ληψεις.

Αυτα :devil::devil::devil:

Οι dns servers δεν έχουν καμιά σχέση με αδύναμο ή ισχυρό ίντερνετ.

Και οι συγκεκριμένοι servers δεν είναι σωστό να προτείνονται.

Αν κάποιος θέλει να βάλει οπωσδήποτε χειροκίνητα dns , μία είναι η πρόταση.

8.8.8.8

Το έγραψα και στο επίσημο αλλά σε περίπτωση που διαβάζεις μόνο αυτό...Άκη μια ερώτηση...ΤΙ ΈΚΑΝΕΣ ΣΤΟ GPS? Αλήθεια θέλω να μάθω τι πείραξες που δεν μπορεί να πειράξει η τιτανοτεραστια σαμσουγκ και πρέπει να την περιμένεις δύο και τρία λεπτά για να κλειδώσει χωρίς δεδομένα..

Same Sh1t Different Day

:DΕλα ρε ...Αλλο gps.conf εβαλα δεν εγινε κατι μαγικο...

Οι dns servers δεν έχουν καμιά σχέση με αδύναμο ή ισχυρό ίντερνετ.

Και οι συγκεκριμένοι servers δεν είναι σωστό να προτείνονται.

Αν κάποιος θέλει να βάλει οπωσδήποτε χειροκίνητα dns , μία είναι η πρόταση.

8.8.8.8

Υπαρχει εφαρμογη στο g.play λεγεται set-dns και μπορεις να βαλεις οτι θες η τα γνωστα η custom.

Edited by akiss_

Υπαρχει εφαρμογη στο g.play λεγεται set-dns και μπορεις να βαλεις οτι θες η τα γνωστα η custom.

Φίλε αυτό που λέω είναι ότι το άλλαγμα των dns δεν κάνει αυτό που ανέφερες και επίσης ΑΝ κάποιος θελει να αλλάξει τους dns, δεν είναι καλό να βάλει αυτούς τους 2 που ανέφερες (195.251.119.23 , 194.177.210.211), αλλά 8.8.8.8 που είναι ο πιο αξιόπιστος dns server δια πάσα χρήση :cool:.

Είτε δεν το πειράζουμε καθόλου, είτε βάζουμε 8.8.8.8.

Πάντως διαφορά στο ίντερνετ μέσω wifi ή στο 3g δεν πρόκειται να δεις.

Καλησπέρα παιδιά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.. Εδώ και 2 μέρες το notaki μου άρχισε να μου κάνει κάτι περίεργα όταν πάω να μιλήσω στο τηλέφωνο και το βάζω στο αυτί μου η οθόνη δεν απενεργοποιείτε με αποτέλεσμα όσο εγώ μιλάω από πίσω να γίνεται της μουρλής.. Δεν είναι πάντα ανοιχτή η οθόνη κάνει κάτι περίεργο ότι πάει να σβήσει αλλά ανοίγει πάλι στο καπάκι..είχα μέσα την τελευταία Rom του Άκη και φανταστικά ότι τα έπαιξε η rom οπότε πέρασα και την onirama v2 τπτ πέρασα και eclipse v9 τπτ.. Τι σκατα Πάει το νοτακι μου?? :( :( κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη Edited by Vasilisx360

Καλησπέρα παιδιά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.. Εδώ και 2 μέρες το notaki μου άρχισε να μου κάνει κάτι περίεργα όταν πάω να μιλήσω στο τηλέφωνο και το βάζω στο αυτί μου η οθόνη δεν απενεργοποιείτε με αποτέλεσμα όσο εγώ μιλάω από πίσω να γίνεται της μουρλής.. Δεν είναι πάντα ανοιχτή η οθόνη κάνει κάτι περίεργο ότι πάει να σβήσει αλλά ανοίγει πάλι στο καπάκι..είχα μέσα την τελευταία Rom του Άκη και φανταστικά ότι τα έπαιξε η rom οπότε πέρασα και την onirama v2 τπτ πέρασα και eclipse v9 τπτ.. Τι σκατα Πάει το νοτακι μου?? :( :( κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη

Έχεις screen protector;

Το έκανα δεν λειτουργεί από απόσταση μόνο όταν κολλήσω το δάχτυλο μου στον αισθητήρα ούτε σε απόσταση 1 χιλ δεν ανταποκρίνεται :( :(

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα το πάρω σε κανένα τεχνικό να το δει.. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα software.. Rom kernel έτσι?

Το έκανα δεν λειτουργεί από απόσταση μόνο όταν κολλήσω το δάχτυλο μου στον αισθητήρα ούτε σε απόσταση 1 χιλ δεν ανταποκρίνεται :( :(

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα το πάρω σε κανένα τεχνικό να το δει.. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα software.. Rom kernel έτσι?

Αν έχεις φυσητήρι, ή σπρέι αέρα (ακόμα καλύτερα), ή στην χειρότερη περίπτωση το στόμα σου (κόλλα το στην τρύπα, αν και με λιγότερες πιθανότητες επιτυχίας),

δοκίμασε να φυσήξεις δυνατά στην τρύπα των ακουστικών.

Ενδέχεται να έχει πιάσει σκόνη ο αισθητήρας.

Αν φυσήξεις με το στόμα πρόσεχε μη φύγουν τίποτα σάλια :p

Οκ θα το βάλω αύριο στο πάγκο του συνεργείου και θα το προσπαθήσω θα δω και κανένα βίντεο μήπως και το ανοίξω.. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση βοήθεια.. Θα επανέλθω για το αποτέλεσμα :)

Οκ θα το βάλω αύριο στο πάγκο του συνεργείου και θα το προσπαθήσω θα δω και κανένα βίντεο μήπως και το ανοίξω.. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση βοήθεια.. Θα επανέλθω για το αποτέλεσμα :)

Κάνε προσπάθεια εξωτερικά από την τρύπα των ακουστικών με κάποιον από τους 3 τρόπους που σου είπα, μπας και γλυτώσεις το άνοιγμα.

Εγώ έχω φυσήξει και με... κομπρεσέρ. Προσεκτικά βέβαια.

Τώρα αν δεν.... αναγκαστικά εγχείρηση.

Παίδες το note πακεταριστηκε και περιμένει τον νέο ιδιοκτήτη. ...εν αναμονή της νεας μου συσκευής σας γράφω απο ενα s3 δανεικό....

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οχιιιιιι γιατι το εκανες αυτο?:)

Αντε καλοφλασαριστη η καινουργια συσκευη!

Εμενα πραγματικα δεν μου παει καρδια να το πουλησω!Θα το κρατησω σαν δευτερη συσκευη..

Εχθες περασα την eclipse v9 onirama και ειμαι πολυ ευχαριστημενος..παει πολυ καλα προς το παρον τουλαχιστον!

Ακη αρχοντα ευχαριστουμε αλλη μια φορα!

Παίδες το note πακεταριστηκε και περιμένει τον νέο ιδιοκτήτη. ...εν αναμονή της νεας μου συσκευής σας γράφω απο ενα s3 δανεικό....

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και τι θα παρεις Κωστα ;

Οχιιιιιι γιατι το εκανες αυτο?:)

Αντε καλοφλασαριστη η καινουργια συσκευη!

Εμενα πραγματικα δεν μου παει καρδια να το πουλησω!Θα το κρατησω σαν δευτερη συσκευη..

Εχθες περασα την eclipse v9 onirama και ειμαι πολυ ευχαριστημενος..παει πολυ καλα προς το παρον τουλαχιστον!

Ακη αρχοντα ευχαριστουμε αλλη μια φορα!

;)