Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μολις φλασαρα την τελευταια του Ακη..ημουν με eclipse v3..Ευχαριστουμε Ακη!

Εχει να πεσει στησιμο!Καλες γιορτες!:)

Μπρανο σας παιδια. Αυτο ειναι το πραγματικο πνευμα των Χριστουγεννων. Φλασαρισμα και στη στησιμο απο την αρχη. Οχι λιωσιμο σε φαϊ και υπνο!

Μολις το στησεις αναμενουμε εντυπωσεις μιας και κανεις δεν το εχει κανει αρκετα αναλυτικα ως τωρα.

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπρανο σας παιδια. Αυτο ειναι το πραγματικο πνευμα των Χριστουγεννων. Φλασαρισμα και στη στησιμο απο την αρχη. Οχι λιωσιμο σε φαϊ και υπνο!

Μολις το στησεις αναμενουμε εντυπωσεις μιας και κανεις δεν το εχει κανει αρκετα αναλυτικα ως τωρα.

Ετσι ετσι , λογω των ημερων ειπα να φλασαρω λιγο ασε π ειχε αρχισει να λαγκαρει και η eclipse που ειχα.

Ακομα δεν εχω προλαβει να την στησω πληρως αλλα ειναι πανεμορφη..επισης δεν εχω κανει ακομα τα tips του Ακη στις προηγουμενες σελιδες.Ολα θα γινουν σιγα σιγα.

Να ρωτησω , στο boot δεν εχουμε ηχο ε?Επισης το atmos dolby μπορουμε να το φλασαρουμε κανονικα ε?

Ετσι ετσι , λογω των ημερων ειπα να φλασαρω λιγο ασε π ειχε αρχισει να λαγκαρει και η eclipse που ειχα.

Ακομα δεν εχω προλαβει να την στησω πληρως αλλα ειναι πανεμορφη..επισης δεν εχω κανει ακομα τα tips του Ακη στις προηγουμενες σελιδες.Ολα θα γινουν σιγα σιγα.

Να ρωτησω , στο boot δεν εχουμε ηχο ε?Επισης το atmos dolby μπορουμε να το φλασαρουμε κανονικα ε?

προσωπικα εκανα μονο το tip με την αλλαγη της γραμμης στο build.prop...

κερνελ δεν πειραξα τπτ γιατι οσες αλλαγες κι αν εκανα εβλεπα χειροτερο αποτελεσμα :p

μαμα οπως ερχεται η ρομ μου χει κατσει πολυ καλα :)

στο βοοτ δεν εχουμε ηχο (καλυτερα να σου πω..)

για το atmos dolby δεν ξερω να σου πω...εγω ειμαι ικανοποιημενος με τον ηχο!

Χρονια πολλα φορουμιτες καλη χρονια σε ολους και ολα...Καλα :D:p

:hunter:Update...http://www.bytheway.gr/showthread.php?p=207280#post207280:hunter:

Χρόνια πολλά με υγεία και χαμόγελο! Ευχαριστούμε και πάλι, Άκη!!!

Redmi Note 5

Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017"

Χρονια πολλα φορουμιτες καλη χρονια σε ολους και ολα...Καλα :D:p

:hunter:Update...http://www.bytheway.gr/showthread.php?p=207280#post207280:hunter:

Χρόνια πολλά ευχάριστουμε!! περιμένουνε τα tips Σου και τις ρυθμίσεις του κερνελ εν καιρό!!

Ακη υπαρχει προβλημα αν φλασαρουμε το atmos zip που ερχοταν με τις eclipse στην προηγουμενη rom σου?

Thanks in advance.

Χρονια πολλα και καλες γιορτες παιδια!

Edited by Billys_7

Πολύ καλή η νέα double face, Άκη! Ειδικά τα μπλε-λευκά toggles, όλα τα λεφτά! Η μνήμη μένει πάλι ψηλά, πάντως (χωρίς εφαρμογές να τρέχουν 0,90 - 1 GB). Απουσιάζουν και οι επιπλέον ρυθμίσεις που είχαν οι προηγούμενες, μπορούμε να τις βάλουμε;

Redmi Note 5

Πολύ καλή η νέα double face, Άκη! Ειδικά τα μπλε-λευκά toggles, όλα τα λεφτά! Η μνήμη μένει πάλι ψηλά, πάντως (χωρίς εφαρμογές να τρέχουν 0,90 - 1 GB). Απουσιάζουν και οι επιπλέον ρυθμίσεις που είχαν οι προηγούμενες, μπορούμε να τις βάλουμε;

Προσωπικα Η ραμ ειναι στα ιδια επιπεδα...εχω ανοιξει ακριβως τα ιδια προγραμματα που δουλευω παντα,και ειναι και παλι στο 1.48 :)

Νομιζω ομως οτι εχει λιγο καλυτερη διαχειριση της το συστημα τωρα...ακομα το ελεγχω.

Βεβαια εκαν τις ρυθμισεις του κερνελ που λεει ο ακης...και αργοτερα βλεπουμε...

Για ποιες ρυθμισεις λες οτι λειπουν? Θυμισε μου!

Προσωπικα Η ραμ ειναι στα ιδια επιπεδα...εχω ανοιξει ακριβως τα ιδια προγραμματα που δουλευω παντα,και ειναι και παλι στο 1.48 :)

Νομιζω ομως οτι εχει λιγο καλυτερη διαχειριση της το συστημα τωρα...ακομα το ελεγχω.

Βεβαια εκαν τις ρυθμισεις του κερνελ που λεει ο ακης...και αργοτερα βλεπουμε...

Για ποιες ρυθμισεις λες οτι λειπουν? Θυμισε μου!

Το βρήκα. Είναι ένα apk στις προηγούμενες rom (system/priv-app/Custom_set.apk). Κάνεις εγκατάσταση ως απλό apk και εμφανίζονται οι πρόσθετες ρυθμίσεις.

http://s1.postimg.org/gob69azxb/Screenshot_2015_12_26_22_02_54.png http://s30.postimg.org/57mg910q9/Screenshot_2015_12_26_22_03_16.png

Edited by ilmas

Redmi Note 5

Δεν ειναι η eclipse βρε παιδια ... Εννοει ο Ilmas τα καστομ settings της eclipse.Ενω εχετε φλασαρει το ρομ βαλτε τσεντουλερ και τα 2 "row".Την μνημη δεν την κοιταμε ετσι...Μετα απο reboot πηγαινουμε αμεσως task-manager τον ανοιγουμε και βλεπουμε που σταθεροποιειται.Απο κει και περα οταν ξεκινας και τρεχεις εφαρμογες αρχιζει και κρατα ωστε να τις τρεχει ποιο γρηγορα.

Δεν ειναι η eclipse βρε παιδια ... Εννοει ο Ilmas τα καστομ settings της eclipse.Ενω εχετε φλασαρει το ρομ βαλτε τσεντουλερ και τα 2 "row".Την μνημη δεν την κοιταμε ετσι...Μετα απο reboot πηγαινουμε αμεσως task-manager τον ανοιγουμε και βλεπουμε που σταθεροποιειται.Απο κει και περα οταν ξεκινας και τρεχεις εφαρμογες αρχιζει και κρατα ωστε να τις τρεχει ποιο γρηγορα.

Μη μας μαλώνεις, Άκη! :p

Μετά από reboot είναι 0,88-0,90 GB. Γενικά όλα τρέχουν γρήγορα και ομαλά.

Το air command του note 5 δε σε προκαλεί;

http://s8.postimg.org/48c3r4yh1/Air_command_S_Pen.jpg

Redmi Note 5

Τα custom settings δεν τα χρησιμοποιουσα ποτε γιαυτο δεν μ λειπουν...χαχα

Ραμ κινειται στα ιδια επιπεδα...

Εβαλα row και τις 2 επιλογες...

Και βλεπουμε μερικες μερες πως θα πει η ρομ...

Μεχρι στιγμης θετικα :)

Edited by alexclone

Φοβερή η νέα ρομ. Σαφώς πιο γρήγορη από την προηγούμενη. Τι μόνο πρόβλημα που έχω είναι στο ενεργό σημείωμα.

fddcf868ec598be554819d87e8f381b1.jpg

Φοβερή η νέα ρομ. Σαφώς πιο γρήγορη από την προηγούμενη. Τι μόνο πρόβλημα που έχω είναι στο ενεργό σημείωμα.

Μήπως τα επανέφερες από backup; Κι εμένα έτσι μου εμφάνισε τα παλιά, αλλά ότα τα άνοιξα, έγραψα κάτι και τα αποθήκευσα πάλι, εμφανίζονται κανονικά.

Redmi Note 5

Μήπως τα επανέφερες από backup; Κι εμένα έτσι μου εμφάνισε τα παλιά, αλλά ότα τα άνοιξα, έγραψα κάτι και τα αποθήκευσα πάλι, εμφανίζονται κανονικά.

Έχεις δίκιο.έκανα το ίδιο και όλα οκ!

Επίσης τι governor χρησιμοποιούμε στην τελευταία ρομ του ακη;;

Edited by pReHiStoRik

Έχεις δίκιο.έκανα το ίδιο και όλα οκ!

Επίσης τι governor χρησιμοποιούμε στην τελευταία ρομ του ακη;;

Εγώ έβαλα αυτά που προτείνει ο Άκης στο bytheway και μέχρι στιγμής όλα καλα πάνε:

Governor: ........................Lulzactiveq_mod

Schedouler (init SD): ........Row

Schedouler (ext SD): ....... Row

GPU Threshold: ................More battsave

LMK minifree: ....................Aggressive

LZ4 ZRAM SIZE: ................Off

Dynamic FileSync v1.2: .....On

Redmi Note 5

Εγώ έβαλα αυτά που προτείνει ο Άκης στο bytheway και μέχρι στιγμής όλα καλα πάνε:

Governor: ........................Lulzactiveq_mod

Schedouler (init SD): ........Row

Schedouler (ext SD): ....... Row

GPU Threshold: ................More battsave

LMK minifree: ....................Aggressive

LZ4 ZRAM SIZE: ................Off

Dynamic FileSync v1.2: .....On

Για το πηραγμα του build.pro στο davlink Όπως στην eclipse; το αλλάζουμε;;

Κωστη σεστειλα πμ ολα καλα ναμαι και γω:lol:

Edit.Οταν φλασαρετε 4.4.4 ρομ να ενεργοποιειται το google play , το snote κτλ. για να μην εχετε bug στις εφαρμογες.

Edited by akiss_

Για το πηραγμα του build.pro στο davlink Όπως στην eclipse; το αλλάζουμε;;

Εγώ δεν το πείραξα. Ο Άκης θα μας πει αν χρειάζεται!

Redmi Note 5

Εγώ δεν το πείραξα. Ο Άκης θα μας πει αν χρειάζεται!

Εαν το ιντερνετ σε ικανοποιει μην το αλλαζεις.Για chrome μη βαζεται απο το google play βαλτε αυτο που ανεβασα ως επισημη εκδοση.μετα την εκδοση 45 εχει προβληματα και ειναι ποιο αργος.