gkr41 Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Evanescence: Solitude Imaginary Exodus Understanding Give unto me (Sound asleep) Forgive me My immortal Field of Innocence Even in death Anywhere October Hello Breath no more [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 WASP: The Idol Savatage: All that I bleed Sentenced: Τα περισσότερα :p ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 NICK CAVE ft KYLIE MINOGUE-(den 8umamai akrivos ton titlo kai bariemai na psaxno ta cd moy...) the red rose prepei na legete :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 h mhpos where the wild roses grow? mallon to 2o :) :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Επειδή χωρίσαμε σαν εραστές - Παύλος Σιδηρόπουλος Να μ'αγαπάς - Παύλος Σιδηρόπουλος Το δωμάτιο - Αφοι Κατσιμίχα Μάρκος και Άννα - Αφοι Κατσιμίχα Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ph03NiX Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Loipon... exoume kai leme Delta Goodrem-Not me Not I Delta Goodrem-Born to Try Delta Goodrem-Lost without you 3 Doors Down-Here without you Ishtar-Last Kiss Aerosmith-I don't want to miss a thing Deep purple-Soldier of Fortune Kansas-Dust in the Wind Seether feat. Amy Lee-Broken Keane-Everybody is changing Scorpions-Wind of change Bariemai na grafw kai alla... :wacko: Kai synexizw... Lisa Germano-From a shell Him-Funeral of Hearts Enrique Iglesias-Hero Evanescence-Missing Evanescence-My immortal 411-On my knees Kati akoma: U2-With or without you Evanescence-Hello Muse-Sing for Absolution Kapoios na me stamathsei!!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Γυρίζω την πλάτη μου στο μέλλον - Κατσιμίχα Σάββατο βράδυ - Κυριαζής. Οσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο, ακούστε το και θα με θυμηθείτε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος garfield (12 Δεκ. 2004 , 13:44) Γυρίζω την πλάτη μου στο μέλλον - Κατσιμίχα Σάββατο βράδυ - Κυριαζής. Οσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο, ακούστε το και θα με θυμηθείτε. "Βράδυ Σαββάτου" είναι ο ακριβής τίτλος και το λέει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. ;) Ο Κυριαζής το έχει γράψει πάντως. Το έχει τραγουδήσει κιόλας; :worry: Τέλειο κομμάτι, όπως και το "Στέλλα" και το "Κρύψου", που είναι παρόμοια μ' αυτό :) [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος `trapped (21 Ιούν. 2004 , 23:04) ;) η μάλλον.. :( πολλά τραγούδια μου άλλαζουν τη διάθεση.. Σ'ακολουθώ στη τσέπη σου γλυστράω.. Αγέρας ήσουν - Μαρινέλλα Συνορα η αγάπη δεν γνωρίζει - Μαρινέλλα Μιλένα - Κοτσιρας Φύλακας Άγγελος - Κότσιρας Χάρτινα Φανάρια - Όναρ Αλλάζεις - Όναρ Πυξ Λαξ γενικά τα καταθλιπτικά τραγούδια τους.. Κάτι παράξενο όμως γίνεται.. μ'αρέσει να ακούω καταθλιπτικά τραγούδια έστω κιαν κατεβάζουν τη διάθεση μου.. κλείνομαι στον εαυτό μου, σκέψεις περνούν στο μυαλο μου και χάνονται.. i love it.. συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ... :) ;) :o κυρίως για το τελευταίο Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Διάφανα Κρίνα -Θα πεθάνω ένα πένθιμο του φθινοπώρου δείλινο. Διάφανα Κρίνα-Όπως τα χιόνια. Διάφανα Κρίνα-Μέρες αργίας. ( το λατρεύω ) Γενικά τα διάφανα κρίνα είναι κορυφή για ελληνικά καταθλιπτικά τραγούδια ! ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ- θέλω να σε δω από ξένα να προσθέσω Cultured Pearls - Just to let you know Bonnie Tyler - Total Eclipse of the Heart Evanescence - my immortal MOBY - WHY DOES MY HEART FEEL SO BAD (άσχετα μεταξυ τους βέβαια αλλά πολύ ωραια κομάτια ) edit και 1 ακουστικό κομμάτι : Secret Garden –Secret Garden Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος poseidon2004 (12 Δεκ. 2004 , 16:20) Διάφανα Κρίνα -Θα πεθάνω ένα πένθιμο του φθινοπώρου δείλινο. Διάφανα Κρίνα-Όπως τα χιόνια. Διάφανα Κρίνα-Μέρες αργίας. ( το λατρεύω ) Γενικά τα διάφανα κρίνα είναι κορυφή για ελληνικά καταθλιπτικά τραγούδια ! ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ- θέλω να σε δω από ξένα να προσθέσω Cultured Pearls - Just to let you know Bonnie Tyler - Total Eclipse of the Heart Evanescence - my immortal MOBY - WHY DOES MY HEART FEEL SO BAD (άσχετα μεταξυ τους βέβαια αλλά πολύ ωραια κομάτια ) edit και 1 ακουστικό κομμάτι : Secret Garden –Secret Garden Καταπληκτικές προτάσεις από τα Διάφανα Κρίνα! Βασίλης Παπακωνσταντίνου-Πρώτη Μαίου Μοντάζ-Σαμοθράκη :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog (12 Δεκ. 2004 , 18:57) Καταπληκτικές προτάσεις από τα Διάφανα Κρίνα! Βασίλης Παπακωνσταντίνου-Πρώτη Μαίου Μοντάζ-Σαμοθράκη :) Ευχαριστώ πολύ φίλε ! :o :) ;) Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (12 Δεκ. 2004 , 15:05) "Βράδυ Σαββάτου" είναι ο ακριβής τίτλος και το λέει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. ;) Ο Κυριαζής το έχει γράψει πάντως. Το έχει τραγουδήσει κιόλας; :worry: Τέλειο κομμάτι, όπως και το "Στέλλα" και το "Κρύψου", που είναι παρόμοια μ' αυτό :) Σωστά "βράδυ Σαββάτου". Και εγώ που το αγαπάω πάρα πολύ (έχω γράψει και τους στίχους του στο ανάλογο thread) το λέω πάντα Σάββατο βράδυ. :( Με τον Παπακωνσταντίνου δεν το έχω ακούσει ποτέ. Ξέχασα να πω, πως στα θλιμμένα, το αρχιθλιμμένο για μένα είναι της Ελένης Βιτάλη το "Ενα Χειμωνιάτικο Πρωί", αν λέγεται κι αυτό έτσι. gkr41 βοήθεια... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Επίσης μουσικό θέμα που πραγματικά λατρεύω (όπως βέβαια και τη Ταινία ) Requiem for a dream (main theme ) Ακούστε το μα κυριως δειτε το ! Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος poseidon2004 (13 Δεκ. 2004 , 00:46) Επίσης μουσικό θέμα που πραγματικά λατρεύω (όπως βέβαια και τη Ταινία ) Requiem for a dream (main theme ) Ακούστε το μα κυριως δειτε το ! Αχχχχχχ, σήμερα την είδα με ένα φίλο μου (dread). Ε πάρα πολύ πίκρα η ταινία :( :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Εγω παλι οταν εχω τις μαυρες μου καταφευγω σε πιο εντεχνα κομματια...! Πιο συγκεκριμενα ακουω τον Αλκινοο Ιωαννιδη και σχεδον ολα του τα τραγουδια που εχω κατεβασει (περιπου 35) τα οποια βαζω να παιζουν με το suffle mode on! Και τωρα τελευταια κανω το ιδιο πραγμα και με την Αρβανιτακη.. Να'ναι καλα η Δημητρα.. :( :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CyberFreak Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 The Verve - Bitter sweet symphony Berlin - Take My Breath Away NIRVANA-WHERE DID YOU SLEEP LAST NIGHT BUSH-SHALLOWED fountains of wayne-mexican wine Red Hot Chili Peppers - Under The Bridge system of a down-roulette Bush-Glycerine R.E.M. - Losing my Religion Chris Isaak - Wicked Game Εχόριστοι-κάνω μια ευχή Radiohead - Creep και αλλα πολλα... :) "Human Knowledge Belongs to the World" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος CyberFreak (13 Δεκ. 2004 , 03:25) The Verve - Bitter sweet symphony Berlin - Take My Breath Away NIRVANA-WHERE DID YOU SLEEP LAST NIGHT BUSH-SHALLOWED fountains of wayne-mexican wine Red Hot Chili Peppers - Under The Bridge system of a down-roulette Bush-Glycerine R.E.M. - Losing my Religion Chris Isaak - Wicked Game Εχόριστοι-κάνω μια ευχή Radiohead - Creep και αλλα πολλα... :) R.E.M. - Losing my Religion απλά κορυφή ! ίσος το αγαπημένο μου τραγούδι ....Δεν το έβαλα μέσα γιατί υπάρχουν πιο λυπηρά τραγούδια ...όμως πραγματικά αξεπέραστο ! Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Τραγούδια θλίψης μου αρέσουν πάρα πολλά. Ωστόσο όταν είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση δεν ακούω τραγούδια θλίψης αλλά τραγούδια που με φέρνουν στα ίσια μου, δηλαδή κυρίως Τρύπες (Εδώ, Να 'μαι πάλι εδώ ζωντανός, Γιορτή, Η μάσκα που κρύβεις κ.α.) και διάφορα άλλα ελληνικά τοκ κομμάτια (Θα βάλω τα δυνατά μου, Διαμαντένια προβλήτα, Προσκυνητής κ.α.) Το μόνο θλιβερό τραγούδι που μου φτιάχνει τη διαθεσή και για αυτόν τον λόγο το ξεχωρίζω είναι το Gala των Magic De Spell. Το έχω ακούσει τόσες φορές που συχνά δεν το βάζω να παίξει αλλά το αναπαράγω ολόκληρο στο μυαλό μου, με όλες τις επαναλήψεις, τα ηχητικά κλπ. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Μανώλης Φάμελλος-Η ευτυχία είναι αυτό Ενδελέχεια-Με την αγάπη μιλάς Διονύσης Τσακνής-Ώρες σιωπής Ενδελέχεια-Μικρές Χαρές Νικόλας Άσιμος-Βαρέθηκα Θα επανέλθω δριμύτερος σε λίγο αν θυμηθώ και άλλα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Nirvana - Rape me Bruce Dickinson - Tears Of The Dragon Cold Play - Clock Scorpions - Still loving you Ozzy Osbourne - Dreamer Savatage - Heal My Soul Ενδελέχεια - Βουτιά από ψηλά Διάφανα Κρίνα - Μέρες Αργίας Ξύλινα Σπαθιά - Ατλαντίς και άλλα πολλά :) Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 nothing compares to you απαιχτο κομματι απο την o connor για πολλα johny,still loving you,always somewhere απο τους καταπληκτικους scorpions,unforgiven metallica τραγουδια που χουν σημαδεψει τη καρδια μου θα θυμηθω κι αλλα και θα γραψω Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Laura Pausini - La Solitudine ( ιταλικό ) msg - nightmare Kansas - Dust in the wind Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 πω πω το nightmare κομματαρα νομιζω οτι ειναι του κιθαριστα των scorpions ετσι? Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Rainbow Eyes - Rainbow Dark Tranquility - Day To End Crimson Glory - Lost Reflections και μερικα ορχηστρικα απο soundtracks Mystery Man - Heat Love Theme - Bladerunner Chi Mai - The Professional http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts