Jump to content

Κερδίστε ένα Samsung Galaxy SIII προσφορά του myphone.gr και του tixeroulis.eu!


Mythozz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με τον ένα διαγωνισμό να έχει μόλις τελειώσει, έρχεται η σειρά του... επόμενου! Αυτόν είμαι σίγουρος οτι θα τον λατρέψετε ακόμα περισσότερο αφού δώρο του αυτή τη φορά έχει ως δώρο το πιο hot ίσως smartphone στην κοινότητά μας αυτή την περίοδο. Ο λόγος φυσικά για το Samsung Galaxy S3, το κορυφαίο smartphone της Samsung, που αποτελεί προσφορά του www.tixeroulis.eu και του agoraseto.gr!

 

Πριν ξεκινήσουμε τον διαγωνισμό, υπενθυμίζω απλά το συμπέρασμα του review της συσκευής για όσους - λίγους - δεν πρόλαβαν να την διαβάσουν:

 

«Νίκο, αξίζει τα λεφτά του στην τελική;» Αυτό το μήνυμα δέχτηκα όλες τις ημέρες, σχετικά με τη συσκευή και έφτασε η στιγμή να απαντήσω. Το Samsung Galaxy S3 είναι – κατά τη γνώμη μου- το καλύτερο Galaxy ever και σίγουρα ένα από τα δύο καλύτερα smartphones στον κόσμο αυτή τη στιγμή, που γράφονται οι γραμμές. Είναι ένα πάρα πολύ καλοζυγισμένο smartphone, με τον χαρακτήρα του «βασιλιά» των Androids, τον αέρα του best seller και τα τεχνικά χαρακτηριστικά που το θέτουν πολύ μπροστά σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

 

 

 

 

 

tixeroulis.eu: Η λειτουργία του tixeroulis.eu είναι πολύ απλή! Αρχικά ο χρήστης πρέπει να δημιουργήσει το λογαριασμό του. Στη συνέχεια να αγοράσει Lucky Coins (το νόμισμα του tixeroulis.eu) με αυτά συμμετέχει στις κληρώσεις του tixeroulis.eu. Έπειτα να συμμετέχει σε μία ή περισσότερες κληρώσεις και τέλος περιμένει την κλήρωση.

 

Σε κάθε κλήρωση ορίζετε η αξία του δώρου σε Lucky Coins καθώς και η αξία της συμμετοχής σε Lucky Coins όταν συμπληρωθεί ο προκαθορισμένος αριθμός συμμετοχών τότε γίνετε η κλήρωση. Ο τελευταίος που θα συμμετέχει στην κλήρωση θα είναι ο μάρτυρας της κλήρωσης. Μπροστά στα μάτια του θα γίνει η κλήρωση και θα μάθει πρώτος τον τυχερό νικητή. [περισσότερα]

 

agoraseto.gr: To agoraseto.gr ιδρύθηκε το 2010 και δραστηριοποιείται στον χώρο της εισαγωγής και χονδρικής διανομής προϊόντων με ιδιαίτερη έμφαση στην κινητή τηλεφωνία. Έχει την έδρα της στη Μεταμόρφωση, στην οδό Γ. Παπανδρέου 150. To agoraseto.gr διαθέτει μια τεράστια γκάμα επώνυμων προϊόντων, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Η εξυπηρέτηση των πελατών παίζει τον πρώτο ρόλο στην λειτουργία της agoraseto.gr. Κάθε εταιρεία με την οποία συνεργαζόμαστε έχει συνεχή και προσωπική επικοινωνία με τα στελέχη της agoraseto.gr, έτσι ώστε πάντα να προσφέρουμε υπηρεσίες κορυφαίου επιπέδου.

 

 

Όπως πάντα, για να συμμετάσχετε στην κλήρωση η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι κατά σειρά:

 

 

  • Like στο Fanpage του Myphone.gr (κλικ εδώ) (προαιρετικά) ή εναλλακτικά Follow us στο Twitter (προαιρετικά)
  • Ένα σχόλιο συμμετοχής ανά χρήστη, σε αυτό το θέμα που διαβάζετε. H κλήρωση θα γίνει με βάση τις συμμετοχές σας σε αυτό το θέμα και αποκλειστικά σε αυτές.

 

Οι συμμετοχές είναι ανοικτές από σήμερα και θα κλείσουν σε μία εβδομάδα ακριβώς, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012, στις 23.59.

 

Όπως πάντα, ο νικητής θα ανακοινωθεί στην κεντρική μας σελίδα, ενώ θα ενημερωθεί μέσω PM και email.

 

 

  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες του myphone.gr
  • Επιτρέπεται μόνο ΕΝΑ μήνυμα ανά χρήστη.
  • Αν παρατηρηθούν διπλά μηνύματα ή περισσότερα, από ένα μέλος τότε όλα τα μηνύματά του θα διαγράφονται - χωρίς προειδοποίηση, δεν θα συμμετέχει στο διαγωνισμό και ο χρήστης θα απομακρύνεται από την κοινότητα του myphone.gr (ban).
  • Για τεχνικούς λόγους, ο «μετρητής» που εμφανίζεται δίπλα από κάθε μήνυμα (post counter) θα αλλάξει στην περίπτωση που μηνύματα τα οποία είχαν προηγηθεί αφαιρεθούν επειδή δεν ήταν σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού.
  • Η συμμετοχή επιτρέπεται και στα μέλη της Ομάδας Διαχείρισης του myphone.gr.
  • Σχόλια και ερωτήσεις για τον διαγωνισμό, μπορείτε να κάνετε μέσω PM εδώ

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

 

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλη μας επιτυχια!

nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα, καλη εβδομαδα και καλη επιτυχια σε ολους!!!

Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User!

http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg

Link to comment
Share on other sites

Καλά, η ομάδα του myphone έχει περάσει σε άλλο επίπεδο....:)

 

Καλή μας επιτυχία!!

http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987
Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...