giorgos1966 Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 πληροφοριακά πάντως, το jailbreak στην έκδοση αυτή ειναι tethered. που σημαίνει οτι δεν πρέπει να σου κλείσει απο μπαταρία ή να μην κάνεις reboot, γιατι μετά θα πρέπει να το συνδεσεις στον υπολογιστή και να τρέξεις εκ νέου το redsnow. το τηλέφωνο θα λειτουργεί βέβαια κανονικά, απλά δεν θα σου ανοίγει το safari και το cydia. Nαι σωστος!!:) Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 παιδια τα φωτα σας! θέλω να κανω επανεγκατασταση τον cydia στο iphone 5 μου. Αρχικά ήθελα να το κανω με restore στην ιδια εκδοση 6,0,2 αλλά δεν μπορω να βγαλω ακρη με το σφαλα 3194. προσπαθησα να το κανω reinstall με τον evansion αλλά κάτι παίζει με τα ρεπος. καμιά ιδεα; Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 παιδια τα φωτα σας! θέλω να κανω επανεγκατασταση τον cydia στο iphone 5 μου. Αρχικά ήθελα να το κανω με restore στην ιδια εκδοση 6,0,2 αλλά δεν μπορω να βγαλω ακρη με το σφαλα 3194. προσπαθησα να το κανω reinstall με τον evansion αλλά κάτι παίζει με τα ρεπος. καμιά ιδεα; δεν μπορείς να κανεις restore στην ίδια έκδοση κι ας εχεις τα shsh..μόνο στην 6.1.4 μπορείς να πας, οπότε αν σε ενδιαφέρει το jailbreak μένεις όπως είσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosfit Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 (edited) Iphone 4 απο Αμερικη και ξεκλιδωμενο με Gevey και εκδοση 4.3.5.(8L1) φορεας carrier 10.0 Firmware μοντελο 04.10.01 Θελω να αναβαθμισω σε ios 5 τουλαχιστον. Μου το ξεκλιδωσαν σε καταστημα την προηγουμενη φορα με την gevey. Τωρα δεν βρισκω καποιον τι κανω? Ειμαι ασχετος απο αναβαθμισεις.. Βρηκα αυτο για ριξτε μια ματια...... παιζει? http://www.youtube.com/watch?v=Ud4bhRld41g&feature=youtube_gdata_player Edited May 28, 2013 by tasosfit Παράθεση Party your LIFE... :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodolfoskerav Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 καλησπερα! μπορει καποιος να με βοηθησει με το αν εχει βγει για την εκδοση ios 6.1.3 για το iphone 4 το jailbreak???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Φίλε υπάρχει αλλα semitethered, δηλαδή αν κλείσει το τηλ, μετά ότ έχεις απο cydia δε δουλεύει, και θα πρέπει να κάνεις just boot με redsn0w Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Καλησπερα παιδια. Μια ερωτηση. Εχω στα χερια μου το iphone4 μιας φιλης. Εχει την 5.1.1 με jailbreak που το ειχα κανει εγω. Τωρα μου ζητησε αν μπορει να αναβαθμιστει και να γινει 6.1.2 + jb. Γινεται? Γιατι απ οτι θυμαμαι πριν δωσω το δικο μου iphone, πλεον δεν γινεται να κανεις restore και να περασεις συγκεκριμενο ipsw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Καλησπερα παιδια. Μια ερωτηση. Εχω στα χερια μου το iphone4 μιας φιλης. Εχει την 5.1.1 με jailbreak που το ειχα κανει εγω. Τωρα μου ζητησε αν μπορει να αναβαθμιστει και να γινει 6.1.2 + jb. Γινεται? Γιατι απ οτι θυμαμαι πριν δωσω το δικο μου iphone, πλεον δεν γινεται να κανεις restore και να περασεις συγκεκριμενο ipsw. Δεν γίνεται πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodolfoskerav Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 http://www.evad3rs.net/2013/03/how-to-jailbreak-iphone-4-613.html?m=1 σε αυτο το url εχει ενα jailbreak ειναι unthethered? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Δεν γίνεται πλέον. Eυχαριστω! Κριμα... http://www.evad3rs.net/2013/03/how-to-jailbreak-iphone-4-613.html?m=1 σε αυτο το url εχει ενα jailbreak ειναι unthethered? Οχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Παιδιά αν κάνεις jailbreak ένα iPhone 5 αγορασμένο απο Αγγλία, το οποίο είναι κλειδωμένο δεν ξεκλειδώνει για να δουλεύει και στα ελληνικά δίκτυα? Κι αν όχι τι πρέπει να γίνει για να ξεκλειδώσει, μόνο επικοινωνία με τον αγγλικό πάροχο? Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 εχω το αιφον 5 ξεκλειδωτο απο οραντζ απλα το εκανα αναβαθμιση για να λειτουργησει το unlock απ την οραντζ οπως μου το ειπαν σε μειλ.και η αναβαθμιση ειναι στην 6 14:mad:.Αρα jb θα βγει? η αυτο ηταν τελιωσε τωρα με το ιος 7 απ την αρχη.:Oκαι επισης αν κανω jb το κινητο ειπαρχει περιπτωση να ξανακλειδωθει? Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 εχω το αιφον 5 ξεκλειδωτο απο οραντζ απλα το εκανα αναβαθμιση για να λειτουργησει το unlock απ την οραντζ οπως μου το ειπαν σε μειλ.και η αναβαθμιση ειναι στην 6 14:mad:.Αρα jb θα βγει? η αυτο ηταν τελιωσε τωρα με το ιος 7 απ την αρχη.:Oκαι επισης αν κανω jb το κινητο ειπαρχει περιπτωση να ξανακλειδωθει? Jailbreak με τα πρώτα χιόνια του χειμώνα και φυσικά μόνο με το ios7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Καμιά ιδέα για το πώς να πάω από 6.1.4 σε 6.1.3? Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Καμιά ιδέα για το πώς να πάω από 6.1.4 σε 6.1.3? δεν γίνεται να κάνεις downgrade, μένεις όπως είσαι φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 δεν γίνεται να κάνεις downgrade, μένεις όπως είσαι φίλε. Βασικά έχω το πρόβλημα αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4763549#post4763549 στο οποίο και μου απάντησες. Βρήκα κάπου το ipsw της 6.1.3 και σκεφτόμουν να το περάσω πριν τελικά το στείλω το κινητό για σέρβις (μήπως φταίει η 6.1.4). Από την άλλη φοβάμαι μην γίνει καμιά ιστορία και χάσω την εγγύηση.. :confused: Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teamhellno Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 μηπως ξερει καπιος πωσ να ξεκλιδωσω ενα iphone 4s barred to o2 uk ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 παιδια δεν υπαρχουν καθολου ρυθμισεις για apn settings....manual υπαρχει τροπος να εχω q internet?το τηλεφωνο ειναι το 4σ unlock απο εξωτερικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Υπάρχει Un tethered Jb για το IPad 4 ? Αν ναι,μέχρι ποιά εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 το evasi0n jailbreak υποστηρίζει όλες τις συσκευές με iOS 6.0-6.1.2 συνεπώς και το iPad 4. Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telis7 Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Κατέχω το iPad 4 με λογισμικό iOS 6.1.3 Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω προκειμένου να το κάνω jailbreak είναι η ίδια που ακολουθείται και στα iPhone ? Από ότι έχω κατάλαβει σε περίπτωση που προχωρήσω σε jailbreak δεν θα μπορώ να κάνω αναβάθμιση στην επόμενη έκδοση (πχ στο iOS 6.1.4) παρά μόνο όταν έχει κυκλοφορήσει το jailbreak και για αυτήν την έκδοση σωστά ; Γενικά πιστεύετε όπως αξίζει να προχώρησει κάποιος σε jailbreak καθώς εχει κα κάποιο ρίσκο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Δυστυχώς για το λειτουργικό σου δεν υπάρχει jailbreak συνεπώς αναμένεις το iOS 7 και το όποιο jailbrake έρθει μετά από αυτό Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maksilari Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 παιδια πως κανω jailbrake σε 3gs??(το οποιο βρισκεται σε ios 6) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 παιδια πως κανω jailbrake σε 3gs??(το οποιο βρισκεται σε ios 6) σε ποιο 6; μέχρι 6.1.2 κάνεις με το evasion, σε 6.1.3 κάνεις με το redsnow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maksilari Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 έχω την έκδοση 6.1.3!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts