Jump to content

Περί... σταθερής τηλεφωνίας γενικά (Μέρος Ι)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

οχι λαθος κανεις,δεν επρεπε να απαντησεις στο mail πρωτον οπως και εκανα και δευτερον η εφαπαξ χρεωση τελικα μου χρεωθηκε....οποτε...απατεωνια...ουτε φτηνοτερες...ουτε τσαμπα αναβαθμιση...και με κοροιδευε κ στα μουτρα μου...μου λεει τωρα ειναι τσαμπα πια λεει...ενω το mail ελεγε ξεκαθαρα οτι θα ειναι ετσι κ αλλιως τσαμπα αν δεν απαντουσες στο mail...

Μα δεν κάνεις καν τον κόπο να διαβάσεις το e-mail :!: , το οποίο έχω παραθέσει στο μήνυμά μου, και λέει ξεκάθαρα: Αν για οποιαδήποτε λόγο ΔΕΝ επιθυμείτε τη συγκεκριμένη αναβάθμιση, παρακαλούμε απαντήστε σε αυτό το μήνυμα κάνοντας “reply/απάντηση”.

Άρα αν εσένα σου χρέωσαν την αλλαγή, πάρε τηλέφωνο και ζήτησε να σου επιστρέψουν το ποσό, αφού θα πρόκειται για λάθος.

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μα προφανως και ηθελα την αναβαθμιση,το θεμα ειναι οτι λενε ψεμματα για τα τσαμπα και για τις καλυτερες προσφορες στους παλιους συνδρομητες...

PS:ειμαι 1χρονο κ 2μηνες σχεδον και τους τα σταζω...

OSO PAREI XERO GO PSTN EXO TRIA XRONIA

PANTOS DIODOS MEXRI ENA XRONO DIOTI EIMAI PTIXIO

Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

Με χρονοχρέωση 0,015€ / λεπτό (χωρίς ΦΠΑ)

Δηλαδή € 1,1/ώρα :!:

Εαν το χρησιμοποιείς 1 ώρα τη μέρα πληρώνεις 20 € το μήνα.

Η προσφορά της HOL σου δίνει Unlimited 384 με € 19,73 το μήνα (με δέσμευση 12 μηνών).

Οπότε θα έλεγα ότι ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ :!:

Και καλό θα ήταν κάποιος να αλλάξει τον τίτλο, γιατί δεν είναι "Free ADSL" στην πραγματικότητα.

Θα συμφωνήσω μαζί σου...

Το πρόγραμμα "Tellas ADSL Internet ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗ" είναι το χειρότερο που κυκλοφορεί στην αγορά και δεν έχει λογική να έχεις ADSL με χρονοχρέωση (πατέντα της Tellas!), μιας και είσαι αναγκασμένος να πληρώνεις και το πάγιο της γραμμής ασχέτως κίνησης!!! Καλύτερα να πάρεις οτιδήποτε άλλο παρά αυτή τη μαρκετινίστικη κοροϊδία!!!

Λογική και επόμενη κίνηση.Αφού δεν έγινε τίποτα με τα περιβόητα free internet μέσω των 801 το επόμενο θα ήταν να μεταφερθεί το τρικ και στις dsl συνδέσεις.Πόσοι θα την πατήσουν και με αυτό... :confused:

Η Forthnet.

Το χειρότερο το έχουν η Vivodi και η Tellas (η δεύτερη μόνο και μόνο επειδή το χρεώνει).

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άσε που η Tellas χρεώνει το support στο 13800. :!:

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα ο ΔΕΚΤΗΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ειναι τις Siemens, απλως παλιά είχαν τα κλασικα ρολόγια για την εναλλαγή μεταξυ ημερίσιου και νυχτερινού τιμολογίου αλλα ειχαν τα γνωστά προβλήματα τις χειροκίνητης ρύθμισης της ώρας. Πλέον η ΔΕΗ απο μακρυά -τηλεχειρισμός- στέλνει καποιες συγκεκριμένες συχνότητες μεσω των χάλκινων καλωδίων που τις καταλαβαίνουν αυτοι οι δέκτες, και έτσι γίνεται μαζική εναλλαγή απο ημερίσιο στο νυχτερινό τιμολόγιο χώρις διαφορα ουτε δευτερολέπτου. Φυσικα αυτες τις συχνότητες τις χρησιμοποιεί και για άλλες δουλιές.

Επίσης για την ιστορία να αναφέρω οτι αυτες οι συχνότητες σε μερικές περιπτώσεις δημιουργούν προβλήματα στους μετασχηματιστες τις.

αυτα..

Παιδες, που και πως γινονται φτηνες κλησεις προς Κουβα?

Στη μαυρη ζωνη ολων φαινεται να ειναι (ΟΤΕπιλογες κλπ

το φτηνοτερο 1Ε/λ).

Καποιος εναλλακτικος, καρτα, VoIP (το Internet "πασχει"

εκει), ή και PC2PC (αλλα με ποιοτητα Dialup προς .cu !)?

ΜΦΧ

Θα πρεπει να ρωτησεις εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=1296 αν ενδιαφερεσαι για σταθερη τηλεφωνια

και εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=53136 εαν ενδιαφερεσαι για καρτες.

Η Κούβα είναι δύσκολη ακόμα και για τους εναλλακτικούς. Ενδεικτικά η evoice δεν την περιλαμβάνει καθόλου (περίεργο...)!

Νομίζω ο φτηνότερος από τους εναλλακτικούς είναι η αλτεκ ( ) αλλά με επιφύλαξη. Σε κάρτες προπληρωμένου χρόνου θα βρεις και φτηνότερες τιμες

Η Κούβα είναι δύσκολη ακόμα και για τους εναλλακτικούς. Ενδεικτικά η evoice δεν την περιλαμβάνει καθόλου (περίεργο...)!

Νομίζω ο φτηνότερος από τους εναλλακτικούς είναι η αλτεκ ( ) αλλά με επιφύλαξη. Σε κάρτες προπληρωμένου χρόνου θα βρεις και φτηνότερες τιμες

Έχω ψάξει το θέμα για την Κούβα .

Θα πάς Ομόνια και θα ζητήσεις να πάρεις κάποια από τις κάρτες με το συνθετικό LATIN που κυκλοφορούν. Η συνήθης χρέωση είναι 5 ευρώ για 11 λεπτά δηλαδή 0,54 το λεπτό.Δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα φτηνώτερο .

Γεια σας!

Ενδιαφέρομαι για ADSL αφού βλέπω πολλές προσφορές να ξεφυτρώνουν, αλλά είναι κάτι που θα ήθελα ακόμα να μάθω (και ίσως καλό θα ήταν να προστεθεί στο FAQ που έχετε) πριν κάνω κάποια κίνηση.

Έστω ότι εκμεταλλεύομαι την προσφορά της HOL για 12 μήνες. Μετά την πάροδο αυτού του χρονικού διαστήματος τί γίνεται; Αν δηλαδή θέλω να φύγω από την HOL και να πάω στην Forthnet τί γίνεται;

Μπορώ αν ήμουν στην HOL να πάρω μετά ένα ADSL in-a-box και να κάνω κανονικά την ενεργοποίηση; Θα μείνω για κάποιο διάστημα χωρίς Internet αν το κάνω αυτό; Αν δηλαδή δεν ανανεώσω τη σύμβασή μου με την HOL κλείνει και η γραμμή μου και θα πρέπει να την ξαναενεργοποιήσω, με αποτέλεσμα να μείνω κάποιες μέρες χωρίς Internet;

Αν δεν επιλέξω πάλι κάποιο πακέτο αλλά πάω σε συνδρομή (από το πακέτο της HOL σε συνδρομή Forthnet) θα γλιτώσω αυτό το πρόβλημα (να μείνω για κάποιες μέρες χωρίς Internet) ή το να μείνω χωρίς Internet για λίγες μέρες θα είναι αναπόφευκτο, εκτός εάν επιλέξω να ανανεώσω στην HOL;

Ουσιαστικά δηλαδή εάν επιλέξω κάποιο πακέτο, η *γραμμή* διαχειρίζεται από εμένα ή τον παροχό;

Δεν ξερω ποσο χρεωνεσαι, αλλα εχουν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ τηλεφωνικο κεντρο, μπραβο μπραβο μπραβο! Τερμα πια ο ηχος κατηλλημενου απο τους τοπικους σταθμους.

edit Υπαρχει στον τιμοκαταλογο του ΟΤΕ http://www.oteshop.gr/alladiktya.pdf . Η χρεωση ειναι 0,03816/λεπτο με χρεωση ανα λεπτο. Αφου εισαι Αθηνα, μπορεις να το καλεσεις στη μορφη 210 1110 000 ωστε να ειναι αστικη η χρεωση, το ιδιο μπορεις να κανεις και με ολα τα 3ψηφια/4ψηφια πχ με το 11888 , 210 11888 00.

• The title was changed to Περί... σταθερής τηλεφωνίας γενικά (Μέρος Ι)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...