ariadgr Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Απιστευτο και ομως αληθινο,η vivodi αυξησε κρυφα τις τιμες της και το ειδα τυχαια στο νεο λογαριασμο χρεωσης που μου ηρθε πριν 1 εβδομαδα και ημουνα ετοιμος να πληρωσω...ΑΝΤΙ ΓΙΑ 31.89 που πληρωνα τωρα ζητανε 37.88....κοντολογις σχεδον 20% αυξηση στην τιμη....εχω ολους τους παλιους λογαριασμους και δεν εχει γινει τιποτα ουτε εχει αλλαξει τιποτα....τι εγινε ρε παιδια μας κλεβουν μεσα στην μουρη μας?ειδοποιηση δεν πηρα στο mail ουτε τιποτα δεν ειδα πουθενα να ανακοινωνουν..... Μα τι βιαστικά συμπεράσματα είναι αυτά... :confused: Επειδή ο δικός σου λογαριασμός είναι πιο μεγάλος από ότι παλιά, πάει να πει ότι η Vivodi έκανε κρυφές αυξήσεις 20%; Αποκλείεται λοιπόν να έκανε κρυφές αυξήσεις, κατ' αρχάς είναι παράνομο. :!: Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να τηλεφωνήσεις στο 13880 και να ρωτήσεις γιατί υπάρχει η διαφορά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DVD_GR Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 το 13880 ειναι πιο αργο απο το ελληνικο δημοσιο...απλα εδω και 5 μηνες ερχεται κανονικα ο λογαριασμος τελικη τιμη 31,89 ακριβως.....ειδα κατι περιεργα για μισθωση συσκευων στους τιμοκαταλογους τωρα που εψαχνα........πρεπει να δω αναλυτικο να δω τι κομπινα κανανε.. Χανια - Ολα Για Τα Χανιά (mini portal) || Ονοματα .GR|| O top o/c guide! Oδηγος αναφορας για καθε PC user! http://getdot.gr/images/logo.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Ποσα μετρα μακρια ειναι το σπιτι???? Αν ειναι αρκετα ριξε κανα καλωδιο θα παιξει σιγουρα το WLAN παιζεται!!!! Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 για συνενοήσου πρώτα με vivodi και μετά εξήγησε μας και μας τι έγινε ;) [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GtC Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Τελικά βρήκα μια μεταχειρισμένη κάρτα Zyxel Β120. Προς το παρόν όμως δε βρήκα ευκαρία να τη δοκιμάσω. Γιατί θέλω να ψάξω πρώτα το θέμα της ασφάλειας της σύνδεσης. Ξέρει κανείς αν ενεργοποιήσω το HIDE , είμαι πλήρως καλυμμένος από εισόδους ανεπιθυμήτων ? Ή πρέπει να χρησιμοποιήσω άλλα εξειδικευμένα πρωτοκολλά ασφαλείας που πιθανόν να καθυστερούν την σύδεση μου? [sIGPIC][/sIGPIC] RX8Club.GR Επίσημα Αναγνωρισμένο Σωματείο Φίλων & Ιδιοκτητών RX8 Ελλάδος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silvertaur Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Θα μπορουσε καποιος-α που ειναι χρηστης adsl(384 ή 512) και σταθερης τηλεφωνιας(πλην ΟΤΕ και οχι με προεπιλογη φορεα,αλλα με ιδιοκτητο δικτυο σταθερης) να με πληροφορησει για το συνολικο μηνιαιο κοστος. Ευχαριστω εκ των προτερων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Εχεις γραμμη απο τη Teledome? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Σήμερα μου ήρθε ένα συστημένο από Καλλιθέα που πιθανός είναι απο αυτούς (επειδή εκεί στεγάζονται τα γραφεία τους). Θα πάω να το πάρω τη Δευτέρα και θα σας ενημερώσω.;) Φυσικά ήταν από τη Forthnet... Με έγγραφη συγνώμη για την ταλαιπωρία!!:D Το περίεργο είναι ότι δεν είχε προπρηλωμένο φάκελο για να τους στείλω τη λιγμένη κάρτα πίσω!:worry: :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silvertaur Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Οχι,αλλα επειδη προτιθεμαι να αλλαξω παροχο σταθερης και να βαλω και adsl,θελω να ξερω ποιο θα ειναι το τελικο μηνιαιο κοστος και αν συμφερει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Παρατηρησα στο ρολοι της ΔΕΗ στην απεναντι πολυκατοικια ενα κοκκινο λαμπακι να αναβοσβυνει και απο περιεργεια πλησιασα να δω τι ειναι. Μεσα στο μετρητη της ΔΕΗ υπηρχε ενα μαυρο κουτι απο την iNTRACOM και εγραφε ΔΕΚΤΗΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ. Ξερει κανεις τι μπορει να ειναι αυτο??? SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Παρατηρησα στο ρολοι της ΔΕΗ στην απεναντι πολυκατοικια ενα κοκκινο λαμπακι να αναβοσβυνει και απο περιεργεια πλησιασα να δω τι ειναι. Μεσα στο μετρητη της ΔΕΗ υπηρχε ενα μαυρο κουτι απο την iNTRACOM και εγραφε ΔΕΚΤΗΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ. Ξερει κανεις τι μπορει να ειναι αυτο??? Βεβαίως είναι το κουτί που κάνει μεταγωγή από το ημερήσιο στο νυκτερινό τημολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Ακόμα και στην ΔΕΗ intracom... Σε λίγο θα βγούνε και ψηφιακά ρολογια της ΕΥΔΑΠ απο την intracom :p Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Φυσικά ήταν από τη Forthnet... Με έγγραφη συγνώμη για την ταλαιπωρία!!:D Το περίεργο είναι ότι δεν είχε προπρηλωμένο φάκελο για να τους στείλω τη λιγμένη κάρτα πίσω!:worry: :confused: Μπράβο τους λοιπόν για την υποδειγματική εξυπηρέτηση. Μπορεί τελικά να μην τη θέλουν πίσω την άκυρη κάρτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarass Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 An den pliroses siskevi, tote einai mallon i xreosi apo tin misthosi.Des timokatalogo. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 παληκαρια μου τα φωτα σας: 8α η8ελα να μου υποδειξετε ενα τροπο-προγραμμα με το οποιο να κανω δικτυο με ενα φιλο μου μεσω ιντερνετ εχουμε και οι 2 dsl και 8ελουμε να παιξουμε ολα τα παιχνιδια τα οποια εχουν την επιλογη LAN :O How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Αστα να πανε. Τι αλλο θα δουμε απο το θειο SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman509 Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Καθως εκοβα βολτες στην πλατεια Πυργου επεσα πανω σε ενα περιπτερο που το έλεγε... ... και που νομιζα οτι 8α ειχε καμια προσφορα για μας που ζουμε στην περιφερεια... Αλλα αποδειχθικε οτι δεν... απλος αλλο ενα διαφιμηστικο-πληροφοριακο site του υπουργειου. Απλα ειπα ετσι να το αναφερω εδω μιας και ειναι ενα ενδιαφερων site kai με πινακες τιμων. edit : οoops... ξεχασα να βαλω και το site http://ru6.cti.gr/broadband/el/evrizonikotita.php Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim12 Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 ρε παιδια την ενεργοποιηση της γραμμης + το μοντεμ απο οτε θα τα πληρωσω σε καταστημα του οτε ή με το λογαριασμο του οτε;;;πωσ γινεται η πληρομη;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_maniac Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Αν παρεις μοντεμ απο τον οτε τοτε ερχονται και τα 2 στον επομενο λογαριασμο τηλεφωνου http://img125.imageshack.us/img125/7898/priza0nf.jpg Κατασκευή ιστοσελίδων - Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DVD_GR Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 παιδια μιλησα... ενα ενα...η συσκευη ειναι πληρωμενη κανονικοτατα και μου ανηκει απο την πρωτη μερα που εβαλα DSL...ΜΕ ΧΡΕΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΑΜΠΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΑ 384 απο τα 256....και ειχαν γεμισει τον κοσμο διαφημισεις για τσαμπα αναβαθμιση στις γραμμες ολο το καλοκαιρι....και οχι μονο μου την εκαναν μετα απο 5 μηνες....αλλα μου ειπαν οτι χρεωνεται 17 ευρω η αναβαθμιση....και οτι δεν θα πληρωνω καλυτερες τιμες αλλα θα πληρωνω οτι πληρωνουν ολοι οσοι εχουν 384....Της λεω πολυ ευγενικα της κοπελας...καλα με δουλευετε?τοτε τι τσαμπα αναβαθμιση και τι καλυτερες τιμες για τους παλιους συνδρομητες της λεω......δεν απαντησε ειπε κατι ακυρο......να ναι καλα το wireless που πληρωνουμε αρκετοι γιατι να μην πω....εδω δινουν 384 με 20 ευρω και εμενα μου ερχεται σχεδον 40....και να ειχα γραμμη της προκοπης?βιβοδι.. :( Χανια - Ολα Για Τα Χανιά (mini portal) || Ονοματα .GR|| O top o/c guide! Oδηγος αναφορας για καθε PC user! http://getdot.gr/images/logo.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Παιδιά διάβασα αυτό σήμερα. Στη δουλειά μου έχω ADSL αλλα θα ήθελα και στο σπίτι. τι λέει κατα την γνώμη σας?? Συμφέρει?? Προσφέρει και τον εξοπλισμό απο ότι διάβασα?? Και τι γίνεται αν πάρω τον εξοπλισμό και δεν μπαίνω?? Σας παραθέτω την "προσφορά"!! Αθήνα, 22 Νοεμβρίου 2005 - Φέτος τα Χριστούγεννα, όλοι θα μπουν στο διαδίκτυο με τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία Tellas ADSL Internet χωρίς συνδρομή. Συγκεκριμένα, η νέα υπηρεσία ADSL της Tellas, παρέχει στον χρήστη πρόσβαση στο Internet με υψηλή ταχύτητα (384 Kbps) και χωρίς δεσμεύσεις, αφού ο συνδρομητής έχει τη δυνατότητα να πληρώνει ακριβώς τον χρόνο παραμονής του στο Internet, ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗ. Η υπηρεσία 'Tellas ADSL Χωρίς συνδρομή' απευθύνεται στους χρήστες Internet με υψηλές απαιτήσεις σε ταχύτητα, που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το διαδίκτυο και παράλληλα να ελέγχουν πλήρως τον χρόνο πρόσβασης και το κόστος. Είναι ιδανική για τους χρήστες που δεν είναι εξοικειωμένοι με το γρήγορο Internet ή εκείνους που επιθυμούν να δοκιμάσουν και να συγκρίνουν την υπηρεσία ADSL της Tellas χωρίς υποχρεώσεις και περιορισμούς. Η υπηρεσία 'Tellas ADSL Internet Χωρίς Συνδρομή' αποτελεί την πιο οικονομική και πλήρη πρόταση στην αγορά και παρέχεται : Χωρίς μηνιαία συνδρομή Με χρονοχρέωση 0,015€ / λεπτό (χωρίς ΦΠΑ) Χωρίς προπληρωμή Με ΔΩΡΕΑΝ ενεργοποίηση της υπηρεσίας Με ΔΩΡΕΑΝ εξοπλισμό και όλα τα απαραίτητα εργαλεία σύνδεσης καθώς και ΔΩΡΕΑΝ παράδοση του εξοπλισμού για όσους επιλέξουν να αποκτήσουν Γραμμή ADSL μέσω της Tellas, η οποία προσφέρεται σε ανταγωνιστική τιμή. Με τα αρτιότερα τεχνικά χαρακτηριστικά και υποστήριξη, που περιλαμβάνει όλες τις δυνατές τεχνικές επιλογές / εργαλεία, ακόμα και για τον πιο απαιτητικό χρήστη. Επιπλέον, προσφέρει 4 ώρες δωρεάν αστικές κλήσεις σε κάθε λογαριασμό, για όσους επιλέξουν να αποκτήσουν Γραμμή ADSL μέσω της Tellas και να συνδυάσουν την υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας Tellas 1738 με προεπιλογή φορέα Tellas. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την διασφάλιση των πελατών της, η Tellas θέτει ανώτατη μηνιαία χρέωση €25 που είναι και η χαμηλότερη στην αγορά Επιπλέον, η εταιρία συνεχίζει να παρέχει ευέλικτες υπηρεσίες, πλήρως προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών της και δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές του Tellas ADSL Internet Χωρίς Συνδρομή να μεταφερθούν δωρεάν στην υπηρεσία σταθερής χρέωσης Tellas ADSL Internet, εάν διαπιστωθεί ότι η μηνιαία χρέωση τους ξεπερνά τα €14.95, ποσό που σήμερα αντιστοιχεί στην μηνιαία συνδρομή ADSL Internet της Tellas με απεριόριστο χρόνο πρόσβασης. Επιπλέον, η υπηρεσία Tellas ADSL Internet Χωρίς Συνδρομή, παρέχει ΔΩΡΕΑΝ: 3 e-mails με δυνατότητα πρόσβασης μέσω web πακέτο προστασίας χρηστών με Antivirus & Antispam, web space SMS via web newsgroups & FTP Εφεδρική σύνδεση dial-up με Free Internet χωρίς συνδρομή Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 ΜΕ ΧΡΕΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΑΜΠΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΑ 384 απο τα 256....και ειχαν γεμισει τον κοσμο διαφημισεις για τσαμπα αναβαθμιση στις γραμμες ολο το καλοκαιρι....και οχι μονο μου την εκαναν μετα απο 5 μηνες....αλλα μου ειπαν οτι χρεωνεται 17 ευρω η αναβαθμιση....και οτι δεν θα πληρωνω καλυτερες τιμες αλλα θα πληρωνω οτι πληρωνουν ολοι οσοι εχουν 384....Της λεω πολυ ευγενικα της κοπελας...καλα με δουλευετε?τοτε τι τσαμπα αναβαθμιση και τι καλυτερες τιμες για τους παλιους συνδρομητες της λεω......δεν απαντησε ειπε κατι ακυρο......να ναι καλα το wireless που πληρωνουμε αρκετοι γιατι να μην πω....εδω δινουν 384 με 20 ευρω και εμενα μου ερχεται σχεδον 40....και να ειχα γραμμη της προκοπης?βιβοδι.. :( Είχε ξεκαθαριστεί στο forum ότι το "δωρεάν" στην αναβάθμιση από 256 -> 384 αφορούσε την εφάπαξ χρέωση αναβάθμισης και όχι το μηνιαίο πάγιο. Επίσης η Vivodi είχε στείλει e-mail που ενημέρωνε ότι όποιος επιθυμεί να παραμείνει στην ταχύτητα που ήταν ώστε να πληρώνει λιγότερο, θα έπρεπε να στείλει e-mail και να τους ενημερώσει. :!: ...η Vivodi Telecom σας κάνει μια μοναδική προσφορά, αναβαθμίζοντας την ταχύτητα της συνδρομής σας στην αμέσως επόμενη μεγαλύτερη στις κάτωθι κατηγορίες πρόσβασης: FULL/Shared LLU ADSLaccess για ταχύτητες 256/128Kbps & 384/128Kbps AΡΥΣ ADSLaccess για ταχύτητες 256/128Kbps Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε πλέον να έχετε ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ταχύτητα σε τιμή ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ αυτής που ίσχυε έως τώρα για μικρότερη ταχύτητα. Για παράδειγμα, οι συνδρομητές Shared LLU πρόσβασης+ DSLnet 348/128Kbps θα μπορούν να απολαμβάνουν ταχύτητα 512/128Kbps στην τιμή των €37,80 αντί της τιμής των €41,80 που ίσχυε μέχρι πρότινος για την αμέσως προηγούμενη ταχύτητα (384/128Κbps). Επιπλέον, δεν χρεώνεται το τέλος αναβάθμισης και συναφώς το κέρδος σας είναι διπλό! Αν για οποιαδήποτε λόγο ΔΕΝ επιθυμείτε τη συγκεκριμένη αναβάθμιση, παρακαλούμε απαντήστε σε αυτό το μήνυμα κάνοντας “reply/απάντηση”. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 τι λέει κατα την γνώμη σας?? Συμφέρει?? Με χρονοχρέωση 0,015€ / λεπτό (χωρίς ΦΠΑ) Δηλαδή € 1,1/ώρα :!: Εαν το χρησιμοποιείς 1 ώρα τη μέρα πληρώνεις 20 € το μήνα. Η προσφορά της HOL σου δίνει Unlimited 384 με € 19,73 το μήνα (με δέσμευση 12 μηνών). Οπότε θα έλεγα ότι ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ :!: Και καλό θα ήταν κάποιος να αλλάξει τον τίτλο, γιατί δεν είναι "Free ADSL" στην πραγματικότητα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DVD_GR Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 οχι λαθος κανεις,δεν επρεπε να απαντησεις στο mail πρωτον οπως και εκανα και δευτερον η εφαπαξ χρεωση τελικα μου χρεωθηκε....οποτε...απατεωνια...ουτε φτηνοτερες...ουτε τσαμπα αναβαθμιση...και με κοροιδευε κ στα μουτρα μου...μου λεει τωρα ειναι τσαμπα πια λεει...ενω το mail ελεγε ξεκαθαρα οτι θα ειναι ετσι κ αλλιως τσαμπα αν δεν απαντουσες στο mail... Χανια - Ολα Για Τα Χανιά (mini portal) || Ονοματα .GR|| O top o/c guide! Oδηγος αναφορας για καθε PC user! http://getdot.gr/images/logo.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Epitrepsete mou na theso afto to erotima.... Tina kanei enas xristis 2-3 ores ti mera, foititis 4 etous TEI, gia sindesi sto internet? Afou me ton pOTE kai PSTN den vlepo na mas menei frago? Na perimenoume to diodos ? :cool: :cool: Hol 12 mines? :O :O :O Forthnet 6 mines? :) i allos provider? :worry: Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts