stendor Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Εκανα ΟΤΑ ipdate σε 8.1 και ολα καλα!!! Δεν εχω δει καποιο κολλημα!! Θελω καποια στιγμη να κανω και γω ενα set up as new περισσοτερο για καθαρισμα!! Αν δω κατι αλλο ενημερωνω!! Επισης πρεπει και η voda να κανει ενημερωση..ουτε εμενα δεν μου δειχνει. Ναι vodafone και cosmote πρέπει να κάνουν αναβάθμιση. Η wind τώρα ετοιμάζει το δίκτυο της για 4G οπότε όσοι έχουν wind θα βλέπουν κανονικά τους διακόπτες 2G, 3G, LTE. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Εκανα ΟΤΑ ipdate σε 8.1 και ολα καλα!!! Δεν εχω δει καποιο κολλημα!! Θελω καποια στιγμη να κανω και γω ενα set up as new περισσοτερο για καθαρισμα!! Αν δω κατι αλλο ενημερωνω!! Επισης πρεπει και η voda να κανει ενημερωση..ουτε εμενα δεν μου δειχνει. Ναι και η vodafone έχει το ίδιο θέμα. Ελπίζουμε να γίνει γρήγορα γιατί εμείς που είμαστε σε περιοχές με χαμηλή κάλυψη θα γλυτώσουμε και μπαταρία αρκετή και καλύτερη ποιότητα κλήσεων θα έχουμε. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Ποια προβλήματα δεν λύθηκαν με την 8.1 στο 5αρι σας; 1. Στο landscape mode, όταν πειράζω την ένταση, το παράθυρο "ηχος" παραμένει σε κανονικό μη landscape mode 2. Σε βιντεακι του youtube, όταν το ανοίγω από browser ή facebook app, και το κινητό μου είναι στο αθόρυβο (χωρίς δόνηση το έχω εκεί ρυθμισμένο), ανοίγοντας τον διακόπτη (κάνει δόνηση), απλά σταματάει το βίντεο και ασυγχρονιζει η εικόνα με τον ήχο. Εκεί χρειάζεται να πάω πίσω και να ανοίξω πάλι το βιντεο Τα εχει δει αυτα κανεις άλλος? Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Ποια προβλήματα δεν λύθηκαν με την 8.1 στο 5αρι σας; 1. Στο landscape mode, όταν πειράζω την ένταση, το παράθυρο "ηχος" παραμένει σε κανονικό μη landscape mode 2. Σε βιντεακι του youtube, όταν το ανοίγω από browser ή facebook app, και το κινητό μου είναι στο αθόρυβο (χωρίς δόνηση το έχω εκεί ρυθμισμένο), ανοίγοντας τον διακόπτη (κάνει δόνηση), απλά σταματάει το βίντεο και ασυγχρονιζει η εικόνα με τον ήχο. Εκεί χρειάζεται να πάω πίσω και να ανοίξω πάλι το βιντεο Τα εχει δει αυτα κανεις άλλος? 1. Το δοκίμασα τώρα στα μηνύματα και στο safari και το "παράθυρο" του ήχου γυρίζει κανονικά σε landscape. Το δοκίμασα και στις 2 πλευρές landscape. 2. Αυτό το πρόβλημα δεν μπορώ να το αναπαράγω αυτή την στιγμή οπότε δεν μπορώ να σου πω. Θα το κοιτάξω μόλις μπορέσω και θα επανέλθω. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 (edited) 1. Το δοκίμασα τώρα στα μηνύματα και στο safari και το "παράθυρο" του ήχου γυρίζει κανονικά σε landscape. Το δοκίμασα και στις 2 πλευρές landscape. EDIT δοκιμασε το σε βιντεο youtube ή vimeo κοκ ανοιγμενο απο facebook app ή και safari Edited October 23, 2014 by stagml Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 κατι εχω παρατηρησει και εγω..αλλα δεν μου το κανει παντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να αλλάξω μπαταρία στο iPhone 5 αλλά θα ήθελα να βάλω αυθεντική της Apple. Από όσο ξέρω στα διάφορα μαγαζιά βάζουν OEM και όχι original της Apple. Μήπως γνωρίζετε αν μπορώ κάπου να βάλω την αυθεντική; Μένω Θεσσαλονίκη. Στο Amazon βρήκα αυτήν Genuine New Apple iPhone 5 Battery ORIGINAL Replacement Internal Battery Pack APN:616-0613 - 100% Original Apple Part ** SOLD OVER 1000 + ** https://www.amazon.co.uk/dp/B00LFPL5W6/ref=cm_sw_r_awd_eW5tub1FZYRM7 Λέτε να ειναι όντως αυθεντική Apple? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να αλλάξω μπαταρία στο iPhone 5 αλλά θα ήθελα να βάλω αυθεντική της Apple. Από όσο ξέρω στα διάφορα μαγαζιά βάζουν OEM και όχι original της Apple. Μήπως γνωρίζετε αν μπορώ κάπου να βάλω την αυθεντική; Μένω Θεσσαλονίκη. Στο Amazon βρήκα αυτήν Genuine New Apple iPhone 5 Battery ORIGINAL Replacement Internal Battery Pack APN:616-0613 - 100% Original Apple Part ** SOLD OVER 1000 + ** https://www.amazon.co.uk/dp/B00LFPL5W6/ref=cm_sw_r_awd_eW5tub1FZYRM7 Λέτε να ειναι όντως αυθεντική Apple? Ευχαριστώ πολύ! Από τα λίγα που έχω συμπεράνει επειδή ασχολούμαι με επισκευές νομίζω ότι 100% Original Apple δεν μπορείς να βρεις γιατί δεν υπάρχουν. Νομίζω ότι τα ίδια εργοστάσια βγάζουν τις ΟΕΜ κάπως έτσι γίνεται η δουλειά. Βέβαια ας μας πουν και άλλοι που μπορεί να γνωρίζουν αλλά παρ όλα αυτά θα κάνεις την δουλειά σου. Έτσι κι αλλιώς κανα 1,5 χρόνο θα σε πάει. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να αλλάξω μπαταρία στο iPhone 5 αλλά θα ήθελα να βάλω αυθεντική της Apple. Από όσο ξέρω στα διάφορα μαγαζιά βάζουν OEM και όχι original της Apple. Μήπως γνωρίζετε αν μπορώ κάπου να βάλω την αυθεντική; Μένω Θεσσαλονίκη. Στο Amazon βρήκα αυτήν Genuine New Apple iPhone 5 Battery ORIGINAL Replacement Internal Battery Pack APN:616-0613 - 100% Original Apple Part ** SOLD OVER 1000 + ** https://www.amazon.co.uk/dp/B00LFPL5W6/ref=cm_sw_r_awd_eW5tub1FZYRM7 Λέτε να ειναι όντως αυθεντική Apple? Ευχαριστώ πολύ! Πόσους κύκλους φόρτισης εχει η μπαταρία σου; Original ανταλλακτικά έχουν μόνο οι εταιρείες re-sellers και μόνο για service, δεν πωλούνται στην ευρεία αγορά. Όλα τα υπόλοιπα καταστήματα έχουμε OEM, High Quality, κλπ. Αυτό που έχει σημασία για τον καταναλωτή είναι η εγγύηση του ανταλλακτικού ή της εργασίας. Ώστε να αποφύγεις την οποία αστοχία υλικού. Περισσότερα με pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Πόσους κύκλους φόρτισης εχει η μπαταρία σου; Original ανταλλακτικά έχουν μόνο οι εταιρείες re-sellers και μόνο για service, δεν πωλούνται στην ευρεία αγορά. Όλα τα υπόλοιπα καταστήματα έχουμε OEM, High Quality, κλπ. Αυτό που έχει σημασία για τον καταναλωτή είναι η εγγύηση του ανταλλακτικού ή της εργασίας. Ώστε να αποφύγεις την οποία αστοχία υλικού. Περισσότερα με pm. Αυτο ισχυει σε ολους η μονο στην Apple οτι Original δεν υπαρχουν? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Πόσους κύκλους φόρτισης εχει η μπαταρία σου; Original ανταλλακτικά έχουν μόνο οι εταιρείες re-sellers και μόνο για service, δεν πωλούνται στην ευρεία αγορά. Όλα τα υπόλοιπα καταστήματα έχουμε OEM, High Quality, κλπ. Αυτό που έχει σημασία για τον καταναλωτή είναι η εγγύηση του ανταλλακτικού ή της εργασίας. Ώστε να αποφύγεις την οποία αστοχία υλικού. Περισσότερα με pm. [ATTACH]51706[/ATTACH] πως με βλέπεις; Επίσης αυτή η μπαταρία στο Amazon δεν ειναι αυθεντική λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 [ATTACH]51706[/ATTACH] πως με βλέπεις; Επίσης αυτή η μπαταρία στο Amazon δεν ειναι αυθεντική λες; Έχεις μία μπαταρία η οποία φορτίζει πλήρως 1440mAh και η δική σου έχει μειωθεί κατά 10% με περίπου τους μισούς κύκλους φόρτισης. Γνώμη μου είναι να κάνεις ένα restore και setup as new και θα δεις μεγάλη βελτίωση στη διάρκεια. Όσο για την αυθεντικότητα της μπαταρίας, μόνο αν είναι από συσκευή. Στο εμπόριο δεν υπάρχουν original, ολλιώς θα είχαμε όλοι. Πάντως οι μπαταρίες που κυκλοφορούν σε καταστήματα, είναι καλής ποιότητας.. εάν επιμένεις να την αλλάξεις, εξαιρείται το eBay :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Μιας και πιάσατε τη συζήτηση με τη μπαταρία, η απορία μου είναι η εξής. Κατά πόσο ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα οι πληροφορίες που δίνουν προγράμματα σαν το iBackupBot; iPhone 5S (λειτουργεί από τον Οκτώβρη του 2013) CycleCount: 242 DesignCapacity: 1550 FullChargeCapacity: 1399 iPhone 5 (λειτουργεί από τον Νοέμβρη του 2013) CycleCount: 110 DesignCapacity: 1430 FullChargeCapacity: 1314 iPhone 3GS (λειτούργησε από Σεπτέμβρη του 2009 μέχρι και Οκτώβρη του 2013) CycleCount: 512 DesignCapacity: 1200 FullChargeCapacity: 1056 Μπορεί το 5 με 110 φορτίσεις (μέσα σε ένα σχεδόν χρόνο) να έχει χάσει 116 mAh, ενώ το 3GS με 512 φορτίσεις (μέσα σε 4 χρόνια) να να έχει μειωθεί η χωρητικότητα του μόνο κατά 144 mAh; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Μιας και πιάσατε τη συζήτηση με τη μπαταρία, η απορία μου είναι η εξής. Κατά πόσο ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα οι πληροφορίες που δίνουν προγράμματα σαν το iBackupBot; iPhone 5S (λειτουργεί από τον Οκτώβρη του 2013) CycleCount: 242 DesignCapacity: 1550 FullChargeCapacity: 1399 iPhone 5 (λειτουργεί από τον Νοέμβρη του 2013) CycleCount: 110 DesignCapacity: 1430 FullChargeCapacity: 1314 iPhone 3GS (λειτούργησε από Σεπτέμβρη του 2009 μέχρι και Οκτώβρη του 2013) CycleCount: 512 DesignCapacity: 1200 FullChargeCapacity: 1056 Μπορεί το 5 με 110 φορτίσεις (μέσα σε ένα σχεδόν χρόνο) να έχει χάσει 116 mAh, ενώ το 3GS με 512 φορτίσεις (μέσα σε 4 χρόνια) να να έχει μειωθεί η χωρητικότητα του μόνο κατά 144 mAh; Θεωρούνται αξιόπιστα τα περισσότερα από αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Πήρα επίσημη απάντηση απο Cosmote για τους διακόπτες 2g, 3G, 4g στην 8.1. Μου έστειλαν την παρακάτω σελίδα. Άρα δεν θα δούμε διακόπτη 2g. http://support.apple.com/kb/HT6553?viewlocale=en_US Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Πήρα επίσημη απάντηση απο Cosmote για τους διακόπτες 2g, 3G, 4g στην 8.1. Μου έστειλαν την παρακάτω σελίδα. Άρα δεν θα δούμε διακόπτη 2g. http://support.apple.com/kb/HT6553?viewlocale=en_US Καμια επίσημη απάντηση για το πότε θα βελτιωθει το 3G θα παρουμε? Κριμα να χανουμε κλήσεις. Κατι μου λεει οτι δεν θα μεινει για πολυ στα χερια μου το μηλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Καμια επίσημη απάντηση για το πότε θα βελτιωθει το 3G θα παρουμε? Κριμα να χανουμε κλήσεις. Κατι μου λεει οτι δεν θα μεινει για πολυ στα χερια μου το μηλο! Το 3G θα γίνει καλό όταν βγει το 7G. Χαχαχα Αν έδιναν επιλογή για 2g θα κερδίζαμε αρκετή μπαταρία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdim100 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Παιδιά Εχω το iphone 5 και εχω κανει back up στο iTunes. Θέλω να ρωτήσω , αν αλλάξω συσκευή πχ παρω το iphone 6 η ενα άλλο iphone 5 θα μπορω να επαναφέρω το back up μου στην νέα συσκευή;; Η μήπως το back up ειναι αποκλείστηκα και μόνο για την συσκευή που έγινε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Παιδιά Εχω το iphone 5 και εχω κανει back up στο iTunes. Θέλω να ρωτήσω , αν αλλάξω συσκευή πχ παρω το iphone 6 η ενα άλλο iphone 5 θα μπορω να επαναφέρω το back up μου στην νέα συσκευή;; Η μήπως το back up ειναι αποκλείστηκα και μόνο για την συσκευή που έγινε;; Φυσικά και μπορείς να επαναφέρεις το backup, στη μόνη περίπτωση που δεν γίνεται να το επαναφέρεις είναι όταν κάνεις downgrade στο λειτουργικό και έχει backup από νεότερη έκδοση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Παιδιά Εχω το iphone 5 και εχω κανει back up στο iTunes. Θέλω να ρωτήσω , αν αλλάξω συσκευή πχ παρω το iphone 6 η ενα άλλο iphone 5 θα μπορω να επαναφέρω το back up μου στην νέα συσκευή;; Η μήπως το back up ειναι αποκλείστηκα και μόνο για την συσκευή που έγινε;; Μπορείς κανονικά. Και μπορείς φυσικά αν πχ το backup ειναι στην 7.1.2 και εσυ πάρεις μετά άλλη συσκευή και κανεις επαναφορά σε 8.1. Δεν εχει σημασία. Αυτός ειναι και ο λόγος ύπαρξης να μην κάνουμε συνέχεια restore και set up as new. Με ενα κουμπί κανεις το τηλέφωνο σου οπως ηταν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Το set up as new τι ακριβώς κάνει? "Καθαρίζει" το τηλέφωνο,ας πούμε,από κάποια άχρηστα αρχεία? Ρωτάω,γιατί παλιότερα είχα ρωτήσει,αν όταν διαγράφεις μια εφαρμογή αφήνει "σκουπίδια". Και μου είχαν απαντήσει οτι αυτό δεν συμβαίνει στο ios. Ποιός ο λόγος τότε για set up as new? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Το set up as new τι ακριβώς κάνει? "Καθαρίζει" το τηλέφωνο,ας πούμε,από κάποια άχρηστα αρχεία? Ρωτάω,γιατί παλιότερα είχα ρωτήσει,αν όταν διαγράφεις μια εφαρμογή αφήνει "σκουπίδια". Και μου είχαν απαντήσει οτι αυτό δεν συμβαίνει στο ios. Ποιός ο λόγος τότε για set up as new? Πχ όταν θέλεις να δώσεις το τηλέφωνο σε άλλον κανεις set up as new. Αν έχεις προβλήματα πάλι το ίδιο. Αλλιώς δεν υπάρχει λόγος. Μπορεί να έχουν μείνει κατάλοιπα απο jailbreak απο οτιδήποτε. Μπορεί απλά να μην έγινε σωστή εγκατάσταση του λειτουργικού και πρέπει να κανεις restore & set up as new. Αλλιώς δεν χρειάζεσαι. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 (edited) Το set up as new τι ακριβώς κάνει? "Καθαρίζει" το τηλέφωνο,ας πούμε,από κάποια άχρηστα αρχεία? Ρωτάω,γιατί παλιότερα είχα ρωτήσει,αν όταν διαγράφεις μια εφαρμογή αφήνει "σκουπίδια". Και μου είχαν απαντήσει οτι αυτό δεν συμβαίνει στο ios. Ποιός ο λόγος τότε για set up as new? Όταν κάνετε απεγκατάσταση μια εφαρμογή δημιουργείται ένα temporary file, επίσης το ίδιο συμβαίνει όταν διαγράφεται ένα μήνυμα, ένα email μια φωτογραφία κλπ. Όλα αυτά τα αρχεία, άχρηστα στην ουσία, υπάρχουν στα others επίσης όπως ειπώθηκε και αρχεία εγκατάστασης καθώς και το λειτουργικό. Όλα αυτά με το setup as new καθαρίζουν.. αυξάνοντας ταχύτητα, κατανάλωση ενέργειας κλπ κλπ. :) Edited October 31, 2014 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Ωραια.ευχαριστω.Αυτο με τον προσωρινό φάκελο δεν το ηξερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Παιδιά καλησπέρα μου χάλασε το power button που μπορώ να πάω να το φτιάξω κάπου οικονομικά γιατι όλοι είναι από 50 +!!!! Ευχαριστώ! Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts