celica1972 Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Oloi ftoxadakia eiste edo mesa vlepw.....mono to charger axizei gia emena alla einai prosopiki gnomi opote min arxisete tin epithesi akoma.........oso gia ti odigao ego to leei to nick mou(i imerominia einai i imerominia gennisis tou aytokinhtou). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z125_drama Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 alfa romeo 146 1.4... mono pou den exw diplwma :p :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 οποτε καλυτερα μην την οδηγας! (τελος οφφ τοπικ) Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spud Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Oloi ftoxadakia eiste edo mesa vlepw.....mono to charger axizei gia emena alla einai prosopiki gnomi opote min arxisete tin epithesi akoma.........oso gia ti odigao ego to leei to nick mou(i imerominia einai i imerominia gennisis tou aytokinhtou). κατα τη γνωμη μου η πιο ωραια celica θυμιζει εντονα mustang Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_tazman Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Alfa 147 1.6 120 modelo '04 egw (photos sto profile mou :D ), aderfos Alfa 147 1.6 120 modelo '03, pateras Alfa 156 1.6 120 modelo 2000. :lol: :p :lol: :lol: KOLLIMENOI ME TIS ALFA ROMEO!!! I mana ena saxaki tou '97 1.4 to opoio ayto ton kairo exw katevasei egw stin poli pou spoudazw.. kai to exw liwsei! :lol: :lol: apo septemvri katw me tin Alfa! :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The World is Yours.. Take it to the limit! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 εγω πουλησα και την gt και το eos και πηρα bmw m3,την τεταρτη θα την εχω στα χερια μου,ελπιζω να μην το μετανιωσω.μπλε σκουρο την πηρα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Mετα το Εος ποιος μετανιωνει με την Μ3; Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Μαλλον ΚΑΝΕΙΣ! Πλακα κανεις φιλε ταξιδιωτη?Πηρες εναν πυραυλο εδαφους εδαφους! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 εγω πουλησα και την gt και το eos και πηρα bmw m3,την τεταρτη θα την εχω στα χερια μου,ελπιζω να μην το μετανιωσω.μπλε σκουρο την πηρα. Πότε έγινε αυτό;;; :blink: Πόσο την πήρες ταξιδιώτη; Καλοτάξιδη!!! :) Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 εγω πουλησα και την gt και το eos και πηρα bmw m3,την τεταρτη θα την εχω στα χερια μου,ελπιζω να μην το μετανιωσω.μπλε σκουρο την πηρα. ΖΗΛΕΥΩ!!απο γερμανια?ποσο σου πηγε?χιλιομετρα? Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Audi Q7 4.2 FSI Premium Version Καλα εκει πανω γινεται χαμος απο τετοιου ειδους αυτοκινητα.Ειχα ανεβει το καλοκαιρι και εβλεπα στο δρομο να κυκλοφορουν Gallardo,Corvett C6,VW Phaethon 5.0L στη Mamaia και Aston Martin DB9,Μ3,S3 και πολλα αλλα στο Βουκουρεστι.Επισης κυκλωφορουσαν κατα χιλιαδες κατι Dacia Logan... Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Αφού πουλήθηκε η μεγάλη αδυναμία μου, το ibizaki μου δηλαδή... μου μείνανε 2 !!! :lol: Ένα Ctroen Saxo 1.1 για τη δουλειά, το οποίο σύντομα θα αντικατασταθεί από κάτι καλύτερο. Για τη δουλειά αλλά και για γενικότερη χρήση, υπάρχει φυσικά και το Gillera Runner 125 το οποίο όμως, δεν προσμετρά στα αυτοκίνητα... Και παίζει και η νέα μεγάλη αδυναμία μου, ένα Jeep Compass Limited CVT Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s4ris4 Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Ναι υπαρχουν μεγαλες ανισοτητες εδω. Τα αμαξια που θα δεις εδω δεν τα βλεπεις στην Ελλαδα πουθενα. Maybach, Ferrari, SLR οτι θες. Το δικο μου ειναι πολυ συνηθισμενο, αν και το προτιμουν σε diesel εκδοση γιατι δεν υπαρχει απαγορευση. Μου λεγε ενα φιλαρακι απο δω, ηρθε ελληνας εδω με Jaguar να πουλησει μουρη και καλα στις κοπελες, και γυρισε με την ουρα στα σκελια πισω γιατι κανεις μα κανεις δεν του δινε σημασια :) Παράθεση Audi Q7 4.2 FSI [sIGPIC][/sIGPIC] The prince of Whales and me! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Bmw 745 του πατερα μου (2005 μοντελο) αλλα σπανια...πιο πολλες φορες το C3 της μητερας μου μεχρι να αποκτησω αρκετη εμπειρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 ΖΗΛΕΥΩ!!απο γερμανια?ποσο σου πηγε?χιλιομετρα? για 4 ημερες την ειχα και μου την αφηνε 48000 με 47000 χιλ,την τσεκαρα και το αμαξι ηταν σουπερ. δυστυχως ομως εδω για το ηρακλειο το αυτοκινητο δεν εκανε για τους δρομους που εχουμε,ωραιο και γκαζιαρικο αλλα επειδη ενιωθα οτι χαραμιζεται εδω τη πηγα πισω και πηρα ενα audi tt 2,0 και θα το παρω σημερα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peugeoth_bike Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 seat ibiza fr gyrw sta 220 alogakia Παράθεση http://www.esnips.com/nsdoc/a98e7192-b2bd-49f0-97be-34129e08725d Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 ωραιο και γκαζιαρικο αλλα επειδη ενιωθα οτι χαραμιζεται εδω τη πηγα πισω και πηρα ενα audi tt 2,0 και θα το παρω σημερα. Ήταν γκαζιάρικο, αλλά δεν ήταν ναζιάρικο σαν την alfa.http://img84.imageshack.us/img84/3512/prettywinknf7.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostantin77 Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Αlfa Romeo 2.0 selespeed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 για 4 ημερες την ειχα και μου την αφηνε 48000 με 47000 χιλ,την τσεκαρα και το αμαξι ηταν σουπερ. δυστυχως ομως εδω για το ηρακλειο το αυτοκινητο δεν εκανε για τους δρομους που εχουμε,ωραιο και γκαζιαρικο αλλα επειδη ενιωθα οτι χαραμιζεται εδω τη πηγα πισω και πηρα ενα audi tt 2,0 και θα το παρω σημερα. Φιλε ταξιδιωτη, πραγματικα ειναι τοσο ευκολο να αλλαζεις αυτοκινητα σαν στραγαλια? :blink: Δλδ θελω να πω, δεν βαριεσαι? Δεν υπαρχει γραφειοκρατια? Αναμονη? Ασφαλειες και γω δεν ξερω τι για καθε αυτοκινητο για τα οποια πρεπει να τρεχεις? Δεν ρωταω με κακο σκοπο, προς θεου, απλα μου κανει εντυπωση.:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 προφανώς τη Μ3 την είχε και τη δοκίμαζε- κάπου αναφέρθηκε νομίζω ότι ήταν γνωστός του αυτός που την πουλούσε.. Άρα δεν την έγραψε στο όνομα του, ασφάλειες κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Robert_De_Nitro Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 S2000 MY'04 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 ενίοτε οδηγώ golf tsi με τα 140 c 180 kompressor με τα 160 rallye (δικό μου) me 160 renault 19 μοντέλο 90 με 65 γαιδούρια:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lpapachr Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Fiat Grande Punto 1.9 diesel me 130 αλογάκια ( σύντομα 170 ) και 28.5 κιλά ροπή ( επίσης, προσεχώς 34 ). Και 700 χιλιομετράκια με 40-45 λίτρα πετρελαιούμπα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nasos_RS_Abt Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 δικο μας αυτοκινητο εννοει το θεμα μας???:cool: αν οχι δεν με παιρνει να γραψω τι αυτοκινητα οδηγω καθημερινα διοτι θα γραψω τομο:lol: :lol: :lol: αν ναι εχω την τιμη να οδηγω ενα mazda 6 mps και ενα lada niva!:) Παράθεση SAXO VTS-ex Mazda 6 MPS ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ MAZDASPEEDCLUB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Φιλε ταξιδιωτη, πραγματικα ειναι τοσο ευκολο να αλλαζεις αυτοκινητα σαν στραγαλια? :blink: Δλδ θελω να πω, δεν βαριεσαι? Δεν υπαρχει γραφειοκρατια? Αναμονη? Ασφαλειες και γω δεν ξερω τι για καθε αυτοκινητο για τα οποια πρεπει να τρεχεις? Δεν ρωταω με κακο σκοπο, προς θεου, απλα μου κανει εντυπωση.:worry:φιλε μου στην m3 ειχα ετοιμα τα χαρτια αλλα τα ακυρωσαμε,οσο για τις ασφαλειες απλα οταν αλλαζω αυτοκινητο μεταφερω αμεσως την παλια ασφαλεια στοκαινουριο αμαξι. προφανώς τη Μ3 την είχε και τη δοκίμαζε- κάπου αναφέρθηκε νομίζω ότι ήταν γνωστός του αυτός που την πουλούσε.. Άρα δεν την έγραψε στο όνομα του, ασφάλειες κλπ. και παλι καλα που ηταν γνωστος αλλιως θα την επαιρνα και να μην την ηθελα τελικα:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts