Jamesc Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Πήρε η θα πάρει 8.1? Αν ναι φαίνεται καλή περίπτωση Φυσικά και θα τη πάρει μέσα στο μήνα. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Αχα. Καλό αυτό! Τίμια και ενδιαφέρουσα πρόταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 (edited) Πήρε η θα πάρει 8.1? Αν ναι φαίνεται καλή περίπτωση Ένα θα σου πω. Με WP8.1 Developer Preview, σχεδόν από τη μέρα κυκλοφορίας τους, λειτουργεί καλύτερα απ' ότι με τα επίσημα WP8.0.. Σκέψου πώς θα λειτουργεί με τα επίσημα WP8.1, με τις όποιες διορθώσεις μέχρι τότε, με τις βελτιώσεις στην κάμερα ( που θα συμπεριλαμβάνονται με τα WP8.1 κάτω απ' το όνομα Cyan update ) και με τους νέους και "σωστούς" drivers.. :happy: Edited July 4, 2014 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Θυμαμαι τοτε που το πηρα 130ε απο την βονταφον και μετα πηγα με ενα φιλο μου στο πλαισιο και το ειχε 230ε.Και ο φιλος μου πηρε το 520 με 140ε :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Θυμαμαι τοτε που το πηρα 130ε απο την βονταφον και μετα πηγα με ενα φιλο μου στο πλαισιο και το ειχε 230ε.Και ο φιλος μου πηρε το 520 με 140ε :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Έλα κακίες. Χαχαχα :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 άμα ανοίξουμε ένα θέμα να ποστάρουμε πόσο το πήρε ο κάθε ένας θα πάθουμε πλάκα μου φαίνεται... λολ... εγώ το πήρα 188ε από TIM Ιταλίας. Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Κι εγώ το πήρα με την προσφορά της Vodafone την οποία πήρα πρέφα αργοπορημένα, αλλά έφαγα μετά κι ένα πρωινό στα τηλέφωνα ένα ένα τα καταστήματα. Μετά από δεκάδες τηλέφωνα βρήκα το μοναδικό μαγαζί Vodafone που είχε απόθεμα και μάλιστα όχι ένα αλλά τρία 820. Να καβατζώσει κανείς το πακέτο δεν έπαιζε μάλλον γιατί ζητούσαν ονοματεπώνυμο. Το συμπέρασμα όμως είναι πως με την επιμονή δικαιώθηκα στην αναζήτηση... Και με την ευκαιρία να αναφέρω ότι τα 820 τα έδιναν κι ως αντιπροσφορά σε υποψήφιους αγοραστές LG g2 στα ίδια λεφτά που δεν βρισκόταν απόθεμα για να παραλάβουν τα LG.. Πολύς κόσμος θεωρούσε τα 820 παρακατιανή λύση. Προσωπικά συνειδητά διάλεξα WP και μάλλον πέτυχα και το μοντέλο που κυνηγούσα. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Πολύς κόσμος θεωρούσε τα 820 παρακατιανή λύση. Παρακατιανή επειδή δεν ξέρουν τι τους γίνεται και σε αυτό φταίει και το Android, που τους έχει κάνει πλύση εγκεφάλου με τους 8 πυρήνες, τα 2+ Gb ram και τις τεράστιες οθόνες. Κι επειδή ως άνθρωποι, αλλά και σαν Έλληνες περισσότερο ( το Έλληνες το αναφέρω σαν ελάττωμα ), εντυπωσιαζόμαστε μόνο με τους μεγάλους αριθμούς, αν δουν κάτι με ΜΟΝΟ 1Gb ram, 4,3" οθόνη και όχι full HD, θεωρείται τίποτα. Άσχετα αν δεν έχουν ούτε να φάνε πλέον... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Εγω δεν το πήρα απο την πρόσφορα της vodafone,αλλά από το mobilehellas είχε 300 ευρώ τότε(ήταν το πιο φθηνο στο skoutz)αλλά με την επιδότηση,μου πήγε γύρω στα 130 και το πήρα πριν απο ενα χρόνο ακριβώς! Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Γεια σας παιδιά. Από σήμερα κάτοχος και γω της συσκευής. Για τα χρήματά της είναι πολύ καλή, δεν μπορώ να πω φυσικά κάτι παραπάνω γιατί είχα κάποιους μήνες το 1020 και η μετάβαση είναι κάπως αλλά οκ...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Γεια σας παιδιά. Από σήμερα κάτοχος και γω της συσκευής. Για τα χρήματά της είναι πολύ καλή, δεν μπορώ να πω φυσικά κάτι παραπάνω γιατί είχα κάποιους μήνες το 1020 και η μετάβαση είναι κάπως αλλά οκ...:) Welcome to the club :) Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Γεια σας παιδιά. Από σήμερα κάτοχος και γω της συσκευής. Για τα χρήματά της είναι πολύ καλή, δεν μπορώ να πω φυσικά κάτι παραπάνω γιατί είχα κάποιους μήνες το 1020 και η μετάβαση είναι κάπως αλλά οκ...:) ΑΠό το 1020 πήγες σε 820????? :blink: Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 ΑΠό το 1020 πήγες σε 820????? :blink: Φίλε είχα το λευκό το 1020 κόλαση! Αλλά μου έπεσε κάτω και χτύπησε και παρόλο που δεν έπαθε μεγάλη ζημιά δεν μπορούσα να το βλέπω έτσι οπότε το έδωσα και επειδή δεν ήθελα να τα ξανασκάσω για το ίδιο, είπα να περιμένω μέχρι να πέσει η τιμή του 930 η κάποιου καινούργιου που θα βγει. Αυτό ίσως συμβεί προς τα Χριστούγεννα οπότε τώρα βολεύτηκα με ένα καινούργιο 820 που τσίμπησα στα 150. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 που μπορουμε να το βρουμε ρε παιδια, δεν υπαρχει πουθενα πλεον (σε λογικη τιμγ) Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 που μπορουμε να το βρουμε ρε παιδια, δεν υπαρχει πουθενα πλεον (σε λογικη τιμγ) Ο Γερμανός στα 200. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Αν δεν υπαρχει θέμα με το μεγεθος ή μπορει να δωσει κανεις το κατι παραπανω,υπαρχει το 925 στα 250 και το 1320 στα 230. Γενικά δεν ξέρω,μου ''κακοφαινεται'' που εχει ακομη τετοια τιμη μιας και το ειχα παρει στα 230 πριν απο ενα χρονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Αν δεν υπαρχει θέμα με το μεγεθος ή μπορει να δωσει κανεις το κατι παραπανω,υπαρχει το 925 στα 250 και το 1320 στα 230. Γενικά δεν ξέρω,μου ''κακοφαινεται'' που εχει ακομη τετοια τιμη μιας και το ειχα παρει στα 230 πριν απο ενα χρονο. Μπορεί να είδαν ότι έχει μεγάλη ζήτηση και να το χτυπάνε. Αν το καλοκοιτάξεις, είναι ισορροπημένη συσκευή. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με την ασύρματη φόρτιση? Έχω το ειδικό καπάκι που την υποστηρίζει, έχω το plate που λειτουργεί μια χαρά με Lumia 1020 και Nexus 5 αλλά το 820 όπως και να το τοποθετήσω πάνω δε φορτίζει, δεν ανάβει καν το λαμπάκι του plate... Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με την ασύρματη φόρτιση? Έχω το ειδικό καπάκι που την υποστηρίζει, έχω το plate που λειτουργεί μια χαρά με Lumia 1020 και Nexus 5 αλλά το 820 όπως και να το τοποθετήσω πάνω δε φορτίζει, δεν ανάβει καν το λαμπάκι του plate... Καμιά ιδέα? Δες μήπως δεν κάνουν σωστή επαφή οι εσωτερικές ακίδες με το καπάκι. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos12345678 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Εχει κανεις προβλημα με την δονηση? Ξαφνικα κανει εναν πολυ ενοχλητικο θορυβο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Εχει κανεις προβλημα με την δονηση? Ξαφνικα κανει εναν πολυ ενοχλητικο θορυβο.. Όχι. Μήπως σου έχει πέσει η συσκευή; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Δεν ξέρω αν το γράφω στο κατάλληλο thread, αλλά αύριο θα πάω τη συσκευή μου για επισκευή του μικρόφωνο, σε Nokia Care. Επειδή δεν ξέρω αν θα το κρατήσουν για καιρό ( που δε νομίζω ), προτείνετε να κάνω διαγράψω τα πάντα από μέσα; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Δεν ξέρω αν το γράφω στο κατάλληλο thread, αλλά αύριο θα πάω τη συσκευή μου για επισκευή του μικρόφωνο, σε Nokia Care. Επειδή δεν ξέρω αν θα το κρατήσουν για καιρό ( που δε νομίζω ), προτείνετε να κάνω διαγράψω τα πάντα από μέσα;Εγώ σου προτείνω να τα διαγραψεις για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Υπάρχει περιπτωση να σου το κρατήσουν για καιρό, γιατί συνήθως δεν στο επισκευάζει το nokia care αλλά το στέλνουν στα κεντρικά (arvato),εγώ που το έχω πάει πολλές φορές στη εγγύηση (είμαι γκαντεμης)το έστελναν παντα στα κεντρικά.Χτες πήγα το δικο μου επιτόπου στα κεντρικά(γιατί πιάνει σκόνη μεσά στη οθόνη)Του εσβησα τα παντα και του εβγαλα τα developer windows phone 8.1 μεσώ αυτου του οδηγού .Όσες φορές το έχω πάει το έχουν κρατήσει περίπου 15 μέρες! Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Εγώ σου προτείνω να τα διαγραψεις για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Υπάρχει περιπτωση να σου το κρατήσουν για καιρό, γιατί συνήθως δεν στο επισκευάζει το nokia care αλλά το στέλνουν στα κεντρικά (arvato),εγώ που το έχω πάει πολλές φορές στη εγγύηση (είμαι γκαντεμης)το έστελναν παντα στα κεντρικά.Χτες πήγα το δικο μου επιτόπου στα κεντρικά(γιατί πιάνει σκόνη μεσά στη οθόνη)Του εσβησα τα παντα και του εβγαλα τα developer windows phone 8.1 μεσώ αυτου του οδηγού .Όσες φορές το έχω πάει το έχουν κρατήσει περίπου 15 μέρες! Αυτό σκέφτομαι κι εγώ. 15 μέρες;!;! Είναι σοβαροί; Ξέρω ότι δε θα είναι το δικό μου το μοναδικό τηλέφωνο που θα έχουν για επισκευή, αλλά λες και θα το στείλουν εξωτερικό... Άντε να βρίσκω άλλο τηλέφωνο τώρα, για βασικό.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Αυτό σκέφτομαι κι εγώ. 15 μέρες;!;! Είναι σοβαροί; Ξέρω ότι δε θα είναι το δικό μου το μοναδικό τηλέφωνο που θα έχουν για επισκευή, αλλά λες και θα το στείλουν εξωτερικό... Άντε να βρίσκω άλλο τηλέφωνο τώρα, για βασικό.. πρώτη φορά στην ζωή μου έδωσα κινητό και το πήρα πίσω σε 2 μέρες (nokia care πατησιών).. πάντα πάνω από 20 μέρες έκαναν όπου άλλου και να έχω πάει..... υ.γ. συγνώμη που αναφέρω κατάστημα δεν το συνηθίζω αλλα είναι πολύ λίγες οι 2 μέρες :D Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts