Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 820

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πήρε η θα πάρει 8.1? Αν ναι φαίνεται καλή περίπτωση

Φυσικά και θα τη πάρει μέσα στο μήνα.

- There is no place like 127.0.0.1 -

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πήρε η θα πάρει 8.1? Αν ναι φαίνεται καλή περίπτωση

Ένα θα σου πω. Με WP8.1 Developer Preview, σχεδόν από τη μέρα κυκλοφορίας τους, λειτουργεί καλύτερα απ' ότι με τα επίσημα WP8.0.. Σκέψου πώς θα λειτουργεί με τα επίσημα WP8.1, με τις όποιες διορθώσεις μέχρι τότε, με τις βελτιώσεις στην κάμερα ( που θα συμπεριλαμβάνονται με τα WP8.1 κάτω απ' το όνομα Cyan update ) και με τους νέους και "σωστούς" drivers.. :happy:

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Θυμαμαι τοτε που το πηρα 130ε απο την βονταφον και μετα πηγα με ενα φιλο μου στο πλαισιο και το ειχε 230ε.Και ο φιλος μου πηρε το 520 με 140ε :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θυμαμαι τοτε που το πηρα 130ε απο την βονταφον και μετα πηγα με ενα φιλο μου στο πλαισιο και το ειχε 230ε.Και ο φιλος μου πηρε το 520 με 140ε :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Έλα κακίες. Χαχαχα :lol:

Huawei Nova 5T

άμα ανοίξουμε ένα θέμα να ποστάρουμε πόσο το πήρε ο κάθε ένας θα πάθουμε πλάκα μου φαίνεται...

λολ...

εγώ το πήρα 188ε από TIM Ιταλίας.

-------------------------------------------------------------

Life is what happens when your cell phone is charging.

Κι εγώ το πήρα με την προσφορά της Vodafone την οποία πήρα πρέφα αργοπορημένα, αλλά έφαγα μετά κι ένα πρωινό στα τηλέφωνα ένα ένα τα καταστήματα. Μετά από δεκάδες τηλέφωνα βρήκα το μοναδικό μαγαζί Vodafone που είχε απόθεμα και μάλιστα όχι ένα αλλά τρία 820. Να καβατζώσει κανείς το πακέτο δεν έπαιζε μάλλον γιατί ζητούσαν ονοματεπώνυμο.

Το συμπέρασμα όμως είναι πως με την επιμονή δικαιώθηκα στην αναζήτηση...

Και με την ευκαιρία να αναφέρω ότι τα 820 τα έδιναν κι ως αντιπροσφορά σε υποψήφιους αγοραστές LG g2 στα ίδια λεφτά που δεν βρισκόταν απόθεμα για να παραλάβουν τα LG..

Πολύς κόσμος θεωρούσε τα 820 παρακατιανή λύση. Προσωπικά συνειδητά διάλεξα WP και μάλλον πέτυχα και το μοντέλο που κυνηγούσα.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Πολύς κόσμος θεωρούσε τα 820 παρακατιανή λύση.

Παρακατιανή επειδή δεν ξέρουν τι τους γίνεται και σε αυτό φταίει και το Android, που τους έχει κάνει πλύση εγκεφάλου με τους 8 πυρήνες, τα 2+ Gb ram και τις τεράστιες οθόνες. Κι επειδή ως άνθρωποι, αλλά και σαν Έλληνες περισσότερο ( το Έλληνες το αναφέρω σαν ελάττωμα ), εντυπωσιαζόμαστε μόνο με τους μεγάλους αριθμούς, αν δουν κάτι με ΜΟΝΟ 1Gb ram, 4,3" οθόνη και όχι full HD, θεωρείται τίποτα. Άσχετα αν δεν έχουν ούτε να φάνε πλέον...

Huawei Nova 5T

Εγω δεν το πήρα απο την πρόσφορα της vodafone,αλλά από το mobilehellas είχε 300 ευρώ τότε(ήταν το πιο φθηνο στο skoutz)αλλά με την επιδότηση,μου πήγε γύρω στα 130 και το πήρα πριν απο ενα χρόνο ακριβώς!
Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray

Γεια σας παιδιά. Από σήμερα κάτοχος και γω της συσκευής. Για τα χρήματά της είναι πολύ καλή, δεν μπορώ να πω φυσικά κάτι παραπάνω γιατί είχα κάποιους μήνες το 1020 και η μετάβαση είναι κάπως αλλά οκ...:)

Γεια σας παιδιά. Από σήμερα κάτοχος και γω της συσκευής. Για τα χρήματά της είναι πολύ καλή, δεν μπορώ να πω φυσικά κάτι παραπάνω γιατί είχα κάποιους μήνες το 1020 και η μετάβαση είναι κάπως αλλά οκ...:)

Welcome to the club :)

ΑΠό το 1020 πήγες σε 820????? :blink:

- There is no place like 127.0.0.1 -

ΑΠό το 1020 πήγες σε 820????? :blink:

Φίλε είχα το λευκό το 1020 κόλαση! Αλλά μου έπεσε κάτω και χτύπησε και παρόλο που δεν έπαθε μεγάλη ζημιά δεν μπορούσα να το βλέπω έτσι οπότε το έδωσα και επειδή δεν ήθελα να τα ξανασκάσω για το ίδιο, είπα να περιμένω μέχρι να πέσει η τιμή του 930 η κάποιου καινούργιου που θα βγει. Αυτό ίσως συμβεί προς τα Χριστούγεννα οπότε τώρα βολεύτηκα με ένα καινούργιο 820 που τσίμπησα στα 150.

που μπορουμε να το βρουμε ρε παιδια, δεν υπαρχει πουθενα πλεον (σε λογικη τιμγ)
All it takes is a swipe...

που μπορουμε να το βρουμε ρε παιδια, δεν υπαρχει πουθενα πλεον (σε λογικη τιμγ)

Ο Γερμανός στα 200.

Αν δεν υπαρχει θέμα με το μεγεθος ή μπορει να δωσει κανεις το κατι παραπανω,υπαρχει το 925 στα 250 και το 1320 στα 230.

Γενικά δεν ξέρω,μου ''κακοφαινεται'' που εχει ακομη τετοια τιμη μιας και το ειχα παρει στα 230 πριν απο ενα χρονο.

Αν δεν υπαρχει θέμα με το μεγεθος ή μπορει να δωσει κανεις το κατι παραπανω,υπαρχει το 925 στα 250 και το 1320 στα 230.

Γενικά δεν ξέρω,μου ''κακοφαινεται'' που εχει ακομη τετοια τιμη μιας και το ειχα παρει στα 230 πριν απο ενα χρονο.

Μπορεί να είδαν ότι έχει μεγάλη ζήτηση και να το χτυπάνε. Αν το καλοκοιτάξεις, είναι ισορροπημένη συσκευή.

Huawei Nova 5T

Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με την ασύρματη φόρτιση? Έχω το ειδικό καπάκι που την υποστηρίζει, έχω το plate που λειτουργεί μια χαρά με Lumia 1020 και Nexus 5 αλλά το 820 όπως και να το τοποθετήσω πάνω δε φορτίζει, δεν ανάβει καν το λαμπάκι του plate... Καμιά ιδέα?

Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με την ασύρματη φόρτιση? Έχω το ειδικό καπάκι που την υποστηρίζει, έχω το plate που λειτουργεί μια χαρά με Lumia 1020 και Nexus 5 αλλά το 820 όπως και να το τοποθετήσω πάνω δε φορτίζει, δεν ανάβει καν το λαμπάκι του plate... Καμιά ιδέα?

Δες μήπως δεν κάνουν σωστή επαφή οι εσωτερικές ακίδες με το καπάκι.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Εχει κανεις προβλημα με την δονηση? Ξαφνικα κανει εναν πολυ ενοχλητικο θορυβο..

Όχι. Μήπως σου έχει πέσει η συσκευή;

Huawei Nova 5T

Δεν ξέρω αν το γράφω στο κατάλληλο thread, αλλά αύριο θα πάω τη συσκευή μου για επισκευή του μικρόφωνο, σε Nokia Care. Επειδή δεν ξέρω αν θα το κρατήσουν για καιρό ( που δε νομίζω ), προτείνετε να κάνω διαγράψω τα πάντα από μέσα;
Huawei Nova 5T

Δεν ξέρω αν το γράφω στο κατάλληλο thread, αλλά αύριο θα πάω τη συσκευή μου για επισκευή του μικρόφωνο, σε Nokia Care. Επειδή δεν ξέρω αν θα το κρατήσουν για καιρό ( που δε νομίζω ), προτείνετε να κάνω διαγράψω τα πάντα από μέσα;
Εγώ σου προτείνω να τα διαγραψεις για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Υπάρχει περιπτωση να σου το κρατήσουν για καιρό, γιατί συνήθως δεν στο επισκευάζει το nokia care αλλά το στέλνουν στα κεντρικά (arvato),εγώ που το έχω πάει πολλές φορές στη εγγύηση (είμαι γκαντεμης)το έστελναν παντα στα κεντρικά.Χτες πήγα το δικο μου επιτόπου στα κεντρικά(γιατί πιάνει σκόνη μεσά στη οθόνη)Του εσβησα τα παντα και του εβγαλα τα developer windows phone 8.1 μεσώ αυτου του οδηγού .Όσες φορές το έχω πάει το έχουν κρατήσει περίπου 15 μέρες!
Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray

Εγώ σου προτείνω να τα διαγραψεις για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Υπάρχει περιπτωση να σου το κρατήσουν για καιρό, γιατί συνήθως δεν στο επισκευάζει το nokia care αλλά το στέλνουν στα κεντρικά (arvato),εγώ που το έχω πάει πολλές φορές στη εγγύηση (είμαι γκαντεμης)το έστελναν παντα στα κεντρικά.Χτες πήγα το δικο μου επιτόπου στα κεντρικά(γιατί πιάνει σκόνη μεσά στη οθόνη)Του εσβησα τα παντα και του εβγαλα τα developer windows phone 8.1 μεσώ αυτου του οδηγού .Όσες φορές το έχω πάει το έχουν κρατήσει περίπου 15 μέρες!

Αυτό σκέφτομαι κι εγώ. 15 μέρες;!;! Είναι σοβαροί; Ξέρω ότι δε θα είναι το δικό μου το μοναδικό τηλέφωνο που θα έχουν για επισκευή, αλλά λες και θα το στείλουν εξωτερικό... Άντε να βρίσκω άλλο τηλέφωνο τώρα, για βασικό..

Huawei Nova 5T

Αυτό σκέφτομαι κι εγώ. 15 μέρες;!;! Είναι σοβαροί; Ξέρω ότι δε θα είναι το δικό μου το μοναδικό τηλέφωνο που θα έχουν για επισκευή, αλλά λες και θα το στείλουν εξωτερικό... Άντε να βρίσκω άλλο τηλέφωνο τώρα, για βασικό..

πρώτη φορά στην ζωή μου έδωσα κινητό και το πήρα πίσω σε 2 μέρες (nokia care πατησιών).. πάντα πάνω από 20 μέρες έκαναν όπου άλλου και να έχω πάει.....

υ.γ. συγνώμη που αναφέρω κατάστημα δεν το συνηθίζω αλλα είναι πολύ λίγες οι 2 μέρες :D