Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 820

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οντως το κιτρινο ειναι παρα πολυ ωραιο! Το ιδιο χρωμα ειχα επιλεξει και στο 5C. Αλλα εχω κολλησει προς το παρον με το γκρι! Μιλαμε για πολυ κυριλε χρωμα!!!

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα,σήμερα πρόσεξα ότι η μπροστινή κάμερα έχει πιάσει σκόνη απο μεσα,σε κάποιον απο εσάς έχει πιάσει;Για αυτο το πρόβλημα με καλύπτει η εγγύηση? Edited by spyrossss
Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray

Όταν λες έχει πιάσει σκόνη τι εννοείς? Από την μέσα πλευρά?

Αν είναι απέξω απλά "ξεσκόνισε" :p

Powerd by OnePlus 7 Pro

Όταν λες έχει πιάσει σκόνη τι εννοείς? Από την μέσα πλευρά?

Αν είναι απέξω απλά "ξεσκόνισε" :p

Έχει πιάσει σκόνη απο την μέσα πλευρά ξέχασα να το αναφέρω!:lol::lol::lol:
Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray

Καλησπέρα, εχθές το 820 μου έπιασε τα τρελά, τα 3 πληκτρα αφης δεν ακούνε τίποτα. Πρέπει όμως να είναι θέμα software. επειδή όταν έχω αναμμένη την οθόνη και το αφήσω, λίγο πριν σβήσει χαμηλώνει η φωτεινότητα όπως συνήθως .εαν εκείνη την στιγμή πατήσω κάποιο απο τα 3 αυτα πλήκτρα τότε επανέρχεται η οθόνη στην κανονική ενεργή φωτεινότητα αρα τα πλήκτρα δίνουν εντολή κανονικά .

Έχει κάποιος γνώση πάνω στο θέμα ; Έχω δοκιμάσει restarts & hard resets επανειλημμένα.

Πριν μερικές μέρες όταν το τηλ. ήταν σταθερό λειτουργούσε κανονικά, όταν το είχα στο χέρι και το κουνούσα έσβηνε.

Φυσικά αγχώθηκα μήπως κάποια σημαντική βλάβη είχε εμφανιστεί και το πήγα σε nokia care στην Ν.Σμύρνη.

Το μόνο τελικά που είχε, ήταν το σημείο που έκανε επαφή με την μπαταρία, είχε χαλαρώσει με αποτέλεσμα να σβήνει.

Σε πέντε λεπτά το επιδιόρθωσαν και ησύχασα.

Το γράφω απλά για να γνωρίζουμε μια ακ

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πριν μερικές μέρες όταν το τηλ. ήταν σταθερό λειτουργούσε κανονικά, όταν το είχα στο χέρι και το κουνούσα έσβηνε.

Φυσικά αγχώθηκα μήπως κάποια σημαντική βλάβη είχε εμφανιστεί και το πήγα σε nokia care στην Ν.Σμύρνη.

Το μόνο τελικά που είχε, ήταν το σημείο που έκανε επαφή με την μπαταρία, είχε χαλαρώσει με αποτέλεσμα να σβήνει.

Σε πέντε λεπτά το επιδιόρθωσαν και ησύχασα.

Το γράφω απλά για να γνωρίζουμε μια ακ

ακόμη περίπτωση που μπορεί να προβληματίσει κάποιον φίλο.

Τα λέμε.

Ξερει κανεις αν μπορω να "βλεπω" τα γενεθλεια, ολων οσων εχω στο fb, στο ημερολογιο του κινητου κ να με ενημερωνει οτι εχει καποιος σημερα χωρις να πρεπει να μπαινω fb???

Να ενημερωσω ομως οτι εχω κλεισει το fb μου...αλλα το κινητο κραταει τις επαφες που εχω κ εκει:!:

Xiaomi Mi 13 Pro 🆒

• 2 weeks later...
Kαλησπέρα! Υπάρχει κάποια ρύθμιση για να να μην εμφανιζονται τα αρχικα γραμματα στη λίστα εφαρμογων. Δηλαδη να είναι μόνο οι εφαρμογές χωρίς επικεφαλίδα το αρχικό γραμμα τους?

Όχι.

Tip: Πάτησε σε ένα γράμμα από αυτά και θα εμφανιστεί το αλφάβητο. Μετά διαλέγεις το γράμμα με το οποίο ξεκινάει η εφαρμογή που θες. Συντομότερος δρόμος, αντί να κάνεις το ατελείωτο swipe προς τα κάτω.

Εναλλακτικά, κάνε αναζήτηση. Με το που θα πατήσεις το κουμπί της αναζήτησης εφαρμογών, τα αρχικά γράμματα στη λίστα των εφαρμογών δεν εμφανίζονται.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Σε 820 φίλου μου, έχει ελεύθερο χώρο 2,6gb αλλα όταν προσπαθεί να εγκαταστήσει το asphalt 8 (820mb) βγάζει μήνυμα πως δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος. Το παιχνίδι το είχε εγκαταστήσει και πριν (αλλα το έσβησε και πρόσθεσε αλλα παιχνίδια) και έπιανε 1.4gb. Ακομα και έτσι έπρεπε να το εγκαταστήσει....

Υ.Γ. Μέχρι ποσα gb κάρτα μπορεί να του βάλει?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Για κάρτα ξέρω μέχρι 64αρα επίσημα (δεν το έχω δοκιμάσει).

Για το θέμα που αναφερεις δεν μπορώ να σε βοηθησω.

Ένα απο τα χαρακτηριστικά των wp8.1 θα είναι ότι θα μπορούμε να εγκαθιστούμε εφαρμογές στην SD.

Το περιμένω πως και πως γιατι θα δωσει πνοή στο 820

Σε 820 φίλου μου, έχει ελεύθερο χώρο 2,6gb αλλα όταν προσπαθεί να εγκαταστήσει το asphalt 8 (820mb) βγάζει μήνυμα πως δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος. Το παιχνίδι το είχε εγκαταστήσει και πριν (αλλα το έσβησε και πρόσθεσε αλλα παιχνίδια) και έπιανε 1.4gb. Ακομα και έτσι έπρεπε να το εγκαταστήσει....

Υ.Γ. Μέχρι ποσα gb κάρτα μπορεί να του βάλει?

Το ιδιο και σε μενα, ενω εχω περιπου 2,2gb ελευθερα οταν παω να βαλω το fifa14 μου βγαζει το ιδιο μηνυμα. Αντε να δουμε αν θα βοηθησει η 8.1

Σε μερικές εφαρμογές αναφέρει ότι, για να εγκατασταθεί χρειάζεται π.χ. 1gb ελεύθερου χώρου, αλλά για τη διαδικασία της εγκατάστασης θα χρειαστούν 2 - 2,5GBs. Μετά το πέρας της εγκατάστασης θα δεσμευθεί μόνο το 1Gb.
Huawei Nova 5T

Θα πάρουμε την 8.1? Ρωτάω γιατί μου φαίνεται δύσκολο για 2 χρονών συσκευή..

Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1

iPad mini-> iPad Air 2

Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip

Ναι !!! Τα 'χουμε ξεκαθαρίσει αυτά !!!

ΟΛΑ τα WP8 θα πάρουν 8.1 !!!

Kομπλέ τοτε! :lol:

Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1

iPad mini-> iPad Air 2

Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip

Χρησιμοποιώ το UC Browser με WiFi και εκτός της τρελης κατανάλωσης αισθάνομαι και το καπάκι να είναι ζεστό,αρκετά θα έλεγα (το αισθάνομαι και μαζί με την προστατευτικό κάλυμμα που του χω βάλει) είναι φυσιολογικό αυτό;

Χρησιμοποιώ το UC Browser με WiFi και εκτός της τρελης κατανάλωσης αισθάνομαι και το καπάκι να είναι ζεστό,αρκετά θα έλεγα (το αισθάνομαι και μαζί με την προστατευτικό κάλυμμα που του χω βάλει) είναι φυσιολογικό αυτό;

Έχεις καλό σήμα απ' το WiFi σου ή τον πάροχό σου; Τρέχεις κι άλλες εφαρμογές ταυτόχρονα;

Huawei Nova 5T

Οχι μονο τον UC Browser και επιτρεπόμενα έχω το Bing weather λόγω tile. Σήμα 4/5 και WiFi εξαρτάται το δωμάτιο που βρίσκομαι.παντως και με 3g να συνδεθώ πάλι θερμαίνεται. Edited by Zaxos7

Δεν εχω παρατηρησει κατι περα απο τα συνηθισμενα με το uc browser. Nαι ,ζεσταινεται λιγακι,αλλα γενικα αμα πιεστει ζεσταινεται η συσκευη. Ισως να ειναι απαιτητικη εφαρμογη,δεν ξερω. Καλα, ο,τι και να κανεις με 3G παντα θα καιει οποιοδηποτε κινητο. Αξιζει λιγη παραπανω καταναλωση ο uc ,ειναι ο,τι λειπει απο τον explorer.

Έκανα μια πιο λεπτομερειακή δοκιμή πριν λίγη ώρα. Όντως,έκαψε αρκετα το κινητό ,κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Δεν μπορούσα να το κρατήσω σχεδόν. Κάτι δεν είναι σωστό εδώ. Την αφαίρεσα μέχρι νεωτερας. Ευχαριστώ για την παρατήρηση,δεν το είχα τσεκάρει σωστά.

Edited by stendor
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

παιδια sos .Μου επεσε το κινητο κατω και εσπασε η οθονη και δε μπορω να κανω τιποτα.Που πρεπει να απευθυνθω?(?Προς βορεια προαστια αν γινεται)Γνωριζει κανεις ποσο θα κοστισει και ποσο καιρο θα κανει να του αλλαξουν την οθονη?

Εχει το κινητο ενας φιλος μου και ξαφνικα δεν λειτουργουν τα 3 κουμπια αφης (πισω,wp,αναζητηση) αλλα παραμενουν ανναμενα.

Εαν τα πιεσεις αρκετες φορες λειτουργει καμια φορα..

Εχει τυχει σε κανεναν αυτο ?

Τι μπορουμε να κανουμε ?

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016