nikosnt74 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 φιλικα πάντα, οταν κάποιος πάει να <<επενδύσει>> 679€ σε ενα κινητό, ΟΦΕΊΛΕΙ να εχει κανει εκτεταμένο research για να ειναι σίγουρος οτι ο (μηνιαιος μισθος για τους περισσότερους Έλληνες) δεν θα παει χαμενος... την σημερινή εποχη, δεν στέκει το <<δεν ήξερα...>> εκτος και αν βγάζετε 10k τον μήνα, οπότε παω πάσο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 φιλικα πάντα, οταν κάποιος πάει να <<επενδύσει>> 679€ σε ενα κινητό, ΟΦΕΊΛΕΙ να εχει κανει εκτεταμένο research για να ειναι σίγουρος οτι ο (μηνιαιος μισθος για τους περισσότερους Έλληνες) δεν θα παει χαμενος... την σημερινή εποχη, δεν στέκει το <<δεν ήξερα...>> εκτος και αν βγάζετε 10k τον μήνα, οπότε παω πάσο... Δε το θεώρησα ποτέ "επένδυση". Τα researches (και τις αξιολογήσεις) προτιμώ - αφού έχω τη δυνατότητα - να τα κάνω μόνος μου, γι΄αυτό και δεν μένω πάντα ικανοποιημένος από τις επιλογές μου. Γενικά, είμαι early adopter και ό,τι μου γυαλίσει το χτυπάω (με τα όποια αρνητικά μπορεί να ενέχει αυτό). Αλλά, πόσοι και πόσοι, ακόμη και μετά από έρευνα, δεν έμειναν τελικά δυσαρεστημενοι από την επιλογή τους; Ειδικά στην περίπτωση του 920, ήθελα απλά να δοκιμάσω τα Windows Phone 8 και πίστευα ότι το συγκεκριμένο ήταν το καλύτερο δείγμα αυτών. Τώρα πιστεύω ότι ίσως θα έπρεπε να είχα επιλέξει το Ativ S. Μπορεί να μου ταίριαζε περισσότερο (και ως χρήστης του "αδελφού" S3). [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 (edited) ρε παιδια μην τρωγεστε και εσυ Pharmex μιας και εχεις τοσα κινητα και ασχολεισαι πολυ, μου φαινεται αδιανοητο να μην ειχες διαβασει τις ιδιαιτεροτητες του 920 πριν το αγορασεις.. εκτος και αν τα τοσα κινητα τα αγοραζεις κοιτωντας μονο την εμφανιση και απο κει και περα κρατας για εκπληξη το τι θα βρεις οταν ενεργοποιησεις το κινητο.. τα wp8 εχουν ιδιαιτεροτητες και καποιες "κλειστες" λειτουργιες που σιγα-σιγα ανοιγουν. Σεβαστο το οτι δεν σου εκανε το κινητο αλλα πιστευω οτι οι περισσοτεροι απο μας πριν δωσουμε εναν σκασμο λεφτα για μια συσκευη κοιταμε πρωτα αν κανει οσα θελουμε να κανει και αν ναι με ποιο τροπο.. Το 920 κανει τα περισσοτερα που θελει ο καθε χρηστης αλλα μερικα με ιδιαιτερο τροπο.. παντως η ms και η νοκια ηταν σχετικα συνεπεις οσον αφορα το λειτουργικο τους σχετικα με το τι δυνατοτητες θα εχει (ποσο παραμετροποιησιμη ειναι η αρχικη οθονη, αν αναγνωριζεται σαν μοναδα αποθηκευσης, αν στελνει με bt κτλπ) συγνωμη αλλα απο τα λεγομενα σου μου προκαλεις την εντυπωση ενος ανθρωπου που εχει απειρα φραγκα και δεν τον νοιαζει να τα δινει για να δοκιμασει τα παντα με το που βγουν (και οτι συνεπαγεται αυτο για την τιμη τους) χωρις να τον πολυκοφτει να ψαξει λιγο τι προκειται να παρει (αν ειναι οντως ετσι μακαρι να ειχα τα φραγκα σου φιλε μου :p).. Δεν σου κανω κριτικη και συγνωμη αν κατι τετοιο φαινεται απλα σου λεω αυτο που σκεφτομαι καθως η κριτικη σου μου φαινεται λιγο εριστικη //μολις ειδα οτι καποια απο αυτα που ειπα τα ειπες και μονος σου Edited April 9, 2013 by mobrol phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Αυτό με την ελλείψεις media player/browser,έλλειψη notification led έχουν αναφερθεί πολλές φορές και είναι γνωστές ελλείψεις στα 8ρια και 920 ειδικότερα. Οπως επίσης ότι ο music player δεν τρέχει στο background,που είναι αυτό που με ενοχλεί από όλα τα μειων του 920. Για αυτό υπάρχουν κα τα forum να ρωτάμε από άλλους υποψήφιους χρήστες να ρωτάμε ότι απορίες έχουμε. Εγώ πάντως μια φορά έβαλα να παίξει ένα avi αρχείο και έπαιξε κανονικά θυμάμαι ένα επεισόδιο του walking dead χωρίς υπότιτλους όμως. Αλλά δεν ξανά ασχολήθηκα με το θέμα. Ολα τα κινητά σε τελική έχουν τα θετικά και αρνητικά του κανένα δεν είναι τέλειο όλα έχουν τα δικά τους κουσούρια απλώς σταθμιζεις θετικά και αρνητικά και αποφασίζεις. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Ολα τα κινητά σε τελική έχουν τα θετικά και αρνητικά του κανένα δεν είναι τέλειο όλα έχουν τα δικά τους κουσούρια απλώς σταθμιζεις θετικά και αρνητικά και αποφασίζεις. και για να το συνεχίσω λιγο... εγω για τον αντικαταστάτη του note μου, έγραψα σε ενα χαρτί 3-4 πράγματα που θα ήθελα σίγουρα να εχω.. ποιότητα κατασκευής, που να την <<νιώθεις>> με το που ακουμπάς το κινητό (για μένα ΤΕΡΜΑ πια οι θήκες) οθόνη (εξωτερική φωτεινότητα\απόδοση χρωμάτων\κάτω απο 5'') gps(το χρησιμοποιώ πολύ) την καλύτερη κάμερα σε κινητό (λογω παιδιού την χρησιμοποιώ ακομη πιο πολύ)) τωρα, με 485€ σημερινή τιμή, για μένα, δεν υπάρχει καλύτερο τηλέφωνο (p.s. :32gb, 4g με ασύρματη φόρτιση) που να πληρεί τα δικά μου θέλω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 και για να το συνεχίσω λιγο... εγω για τον αντικαταστάτη του note μου, έγραψα σε ενα χαρτί 3-4 πράγματα που θα ήθελα σίγουρα να εχω.. ποιότητα κατασκευής, που να την <<νιώθεις>> με το που ακουμπάς το κινητό (για μένα ΤΕΡΜΑ πια οι θήκες) φιλε μου, δεν το εχω το κινητο αλλα το εχω δει ζωντανα, ναι εχει τρομερη ποιοτητα κατασκευης οπως το Ν9 που ειχα, αλλα ακομα δεν υπαρχει κινητο το οποιο χωρις θηκη αμα εχει μια ατσαλη πτωση δεν θα παθει κατι.. παντως οσον αφορα το 920 υπαρχει θηκη της νοκια αυθεντικη σαν αυτη που ειχε το Ν9 που βγαινει στα χρωματα που βγαινει το κινητο και εφαρμοζει τοσο αψογα που δεν την καταλαβαινεις (δεν εχω δει καλυτερη εφαρμογη θηκης, πραγματικα σχεδον δεν την καταλαβαινεις στο ματι) phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 φιλε μου, δεν το εχω το κινητο αλλα το εχω δει ζωντανα, ναι εχει τρομερη ποιοτητα κατασκευης οπως το Ν9 που ειχα, αλλα ακομα δεν υπαρχει κινητο το οποιο χωρις θηκη αμα εχει μια ατσαλη πτωση δεν θα παθει κατι.. παντως οσον αφορα το 920 υπαρχει θηκη της νοκια αυθεντικη σαν αυτη που ειχε το Ν9 που βγαινει στα χρωματα που βγαινει το κινητο και εφαρμοζει τοσο αψογα που δεν την καταλαβαινεις (δεν εχω δει καλυτερη εφαρμογη θηκης, πραγματικα σχεδον δεν την καταλαβαινεις στο ματι) εγω παλι το εχω δει live σε 3 χρωματα..μαυρο\κοκκινο\κιτρινο (στο πλαισιο mall\mediamarkt μαρουσι\πλαισο μεταμορφωσης) το καλο με αυτο το unibody ειναι οτι οι μικρογρατζουνιες δεν φαινονται, διοτι ειναι βαμμενο σε ολο το βαθος του σασι. τωρα μια θηκη pouch θα την παρω, αλλα καμια σχεση με αυτες τις γελοίες πλαστικές θήκες που κυκλοφορούν, με τις οποιες χανεις ολο το premium της κατασκευής... p.s. μια τέτοια <<ανέχομαι>> 16 μήνες τώρα στο note:mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Το κινητό πραγματικά μου αρέσει αλλά πρέπει να πω πως βρίσκω αρνητικό το ότι δεν παίζει εξωτερικούς υπότιτλους :( Αν αποφάσιζα να το αγοράσω αυτό θα ήταν ένα από τα πράγματα που ΔΕΝ θα σκεφτόμουν να ρωτήσω. Το θεωρώ (θεωρούσα) δεδομένο το 2013 όλα τα κινητά σε αυτά τα χρήματα,με κάποιον τρόπο, παίζουν εξωτερικούς υπότιτλους. Ακούς-διαβάζεις windows και λες πως θα υπάρχει τρόπος να δω srt αρχεία. Τώρα για ενσωμάτωση υπότιτλου που έχουν πει κάποιοι, από προήγουμενη εμπειρία στον υπολογιστή μου, διαρκεί όσο και το αρχείο avi με τον υπολογιστή να δουλεύει στα κόκκινα:( Νομίζω βεβαία πως σύντομα θα βρεθεί λύση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 @nikosnt74 για δες και πες μου χαλια ε??? πολυ ψευτικη? :p ειναι οτι καλυτερο εχει βγει σε θηκη, κανει σχεδον 10€ και εχει και premium αισθηση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ingegnere Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Θα μου επιτρέψετε να εκφέρω και τη δική μου άποψη; Το κινητό το διαλέγουμε με βάση τις δικές μας ανάγκες. Οπότε, αν έναν άνθρωπο, τον ενδιαφέρουν τα υποστηριζόμενα φορμάτ βίντεο, κάνει τη σωστή επιλογή και δεν διαλέγει wp. Και εγώ βασανίστηκα για να αποφασίσω την αγορά του 920 (και μάλιστα θα πάρω 5 τεμ.). Δεν μου περισσεύουν, αλλά έπρεπε να διαλέξω ένα κινητό που να έχει καλό σήμα 2g(για εμένα , το συνεργάτη μου και 3 τεχνικούς της εταιρείας μας). Όντας σαραντάρης και για χρόνια μηχανικός στη κινητή τηλεφωνία (από την εποχή που βάζαμε rbs ericsson 2202 & 2206) είμαι φαν της sony (ericsson) και ορκισμένος εχθρός της νόκια. Έκανα πέτρα τη καρδιά μου (χαρητολόγημα) και αποφάσησα να πάρω νόκια, γιατί θέλω να είμαι συνέχεια σε επαφή με το σπίτι και τους τεχνικούς. Δεν διανοούμαι να μην μπορώ να επικοινωνήσω όταν είμαι στα κορφοβούνια με το σπίτι ή τους τεχνικούς που παλέβουν με το 4χ4 για να φτάσουν στη κεραία. Δυστηχώς (για όλους) μετά το σουάπ που κάνουν οι πάροχοι με τα μηχανάκια της huawei (λόγο κόστους, γ...ώ τα pli) θα περάσουμε δύσκολες μέρες με τις τρύπες στο δίκτυο και ας λένε ότι θέλουν για 3g και 4g. Και εμένα θα μου λείψουν πολές εφαρμογές του android (ας είναι καλά το duo 11 για αυτές), αλλά επέλεξα νόκια (οχι wp) για αυτή τη μία παύλα σήματος που μπορεί να σώσει πολλά πράγματα. Αν ήμουν urban user δεν θα έφευγα από τη sony και το android. Με τιμή Χρήστος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 (edited) @nikosnt74 για δες και πες μου χαλια ε??? πολυ ψευτικη? :p ειναι οτι καλυτερο εχει βγει σε θηκη, κανει σχεδον 10€ και εχει και premium αισθηση Δε χρησιμοποιούσα ποτε θήκη στο κινητό. Έχω αυτη που αναφέρεις και λέω με σιγουριά πως απλα δεν καταλαβαίνεις πως έχεις θήκη. Πριν λίγες μέρες σε μια ποδηλατοβολτα στη μέση του πουθενά, έσπασε η βαση που το είχα στο τιμόνι και έπεσε στην άσφαλτο. Δε ξέρω πως έπεσε (με την οθόνη, με την πλάτη ή με κάποια γωνια) αλλα το κινητό δεν έχει την παραμικρή γρατσουνιά και βεβαια λειτουργεί άψογα. Το θέμα που αναφέρθηκε σχετικά με τα βίντεο, προσωπικά δεν το γνωρίζω και ούτε με απασχολεί. Καταλαβαίνω όμως πως για κάποιους (όπως τον φίλο που το ανέφερε) είναι σημαντικό και κορυφαίος λόγος να μην ικανοποιηθεί απο το λειτουργικό. Μιας και εχει την ευχέρεια να αλλαζει συσκευές, δεν θα τον κλάψω....:) Πλάκα κάνω φιλέ μου. Αυτο που βλεπω είναι πως έρχονται διαρκως βελτιώσεις αρα κάποια στιγμή κάτι θα δουμε και σε αυτο τον τομέα. Η Νόκια έχει βάλει για τα καλα το χεράκι της για την απογείωση του λειτουργικού..... Οπως επίσης ότι ο music player δεν τρέχει στο background,που είναι αυτό που με ενοχλεί από όλα τα μειων του 920. Τι εννοείς δεν τρέχει στο background? Παίζει κανονικά ενώ κανεις άλλες"δουλειες" (net, sportstrucker κλπ). Σε χαλάει το ότι δεν συνεχίζει απο εκεί που σταμάτησες? Τον κλείνεις ή πατάς παύση? Edited April 9, 2013 by montoya_42 SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Καλησπέρα στην παρέα, τώρα τελευταία ψάχνομαι μεταξύ 820 και 920. Η επιλογή είναι ξεκάθαρη αλλά λόγω χρημάτων μπορεί και να ρίξω τις απαιτήσεις μου. Στο πλαίσιο που το έπιασα στα χέρια μου το 920 περίμενα να πιάσω ένα τούβλο και αυτό ειλικρινά ήταν σαν πούπουλο!!! Αφού κοιτούσα τη συσκευή ολόγυρα μήπως είχαν αφαιρέσει τίποτα στο πλαίσιο προκειμένου να μην είναι βαρύ! Ρωτάω λοιπόν τους κατόχους: είναι όντως ελαφρύ (ή λιγότερο απόσο νομίζει κανείς για τα 185 γραμ του)? Σαν αίσθηση στο χέρι είναι πολύ ογκώδες ή είναι κάτι το οποίο συνηθίζεται σε κανά 2 ημέρες? Και κάτι τελευταίο (για να μην την πάθω κι εγώ σαν τον φίλο τον pharmex:)): το κινητό φαντάζομαι πως έχει tethering. Ομως tethering μέσω usb έχει? Δηλαδή όταν το συνδέω στον υπολογιστή μέσω usb μπορώ να παίρνω internet απο το κινητό στο pc??? Αυτή είναι μια βασική χρήση για μένα και την χρησιμοποιώ συνέχεια με το n8 μου. Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον μπει στον κόπο να απαντήσει! πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billakis_drama Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 (edited) Καλησπέρα και από εμένα παιδιά! Πήρα προχθές το lumia 920, και οι εντυπώσεις είναι αρκετά θετικές! Εκτός από τα θετικά όμως, αντιμετωπίζω και κάποια μικρά προβληματάκια...! Κάποιες ξαφνικές επανακινήσεις κατά την διάρκεια τις μέρας, οπού έμαθα ότι είναι θέμα λειτουργικού οπότε λέω οκ! Εχθές, φόρτισα το κινητό μου μέχρι 100%, και σήμερα το πρωί το πήρα να πάω μάθημα! Όλα καλά όλα ωραία! Έρχομαι το μεσημέρι σπίτι και πάω για ύπνο, και όταν ξύπνησα, το κινητό δεν άνοιγε με τίποτα! Εκ τούτου, έχει πέσει μαύρη οθόνη και δεν ανάβει με τίποτα! και δεν έχω και πρόσβαση στην μπαταρία δυστυχώς... Έχει αντιμετωπίσει κανει κάτι παρόμοιο, ή μηπως ξερει κανεις πως μπορώ να κάνω κανένα emergency restart? Ευχαριστώ! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Edited April 9, 2013 by impreza_sti Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 (edited) Έχω ακούσει πολλά, θετικά και αρνητικά, ωστόσο είμαι λίγα βήματα πριν πάρω το 920. (Ο λόγος που περιμένω είναι γιατί θέλω να δω και το 720 ιδίοις όμμασι). Θέλω λοιπόν από όσους το έχουν (ναι εσύ montoya_42 και οι άλλοι.. -Billakis_drama- αν κατάφερες να το ανοίξεις πες μου και συ :D ) κάποια πραγματάκια που θεωρούν ότι ίσως να με ξενέρωναν. Επίσης θέλω γενικά απ όσους ξέρουν να μου πουν τα εξής: -Υπάρχει εφαρμογή που να παίζει ταινίες με υπότιτλους (και αν τους συγχρονίζει κιόλας). Δε με νοιάζει η μορφή των αρχείων γιατί πολύ απλά αυτή "αλλάζει" για όσους δε το ανακάλυψαν ακόμα! Α..και αν είναι δωρεάν φυσικά (ναι δε χρειάζεται να τα σκάμε και εκεί). Έχει το αντρόιντ μια πολύ καλή που τα κάνει όλα αυτά και θέλω να ξέρω αν υπάρχει αντίστοιχη στα wp8.. -Η μπαταριά με νορμάλ χρήση "κρατάει"; -Σήμα 2G πιάνει τελικά; - Ράδιο κλασσικό θ ακούσουμε; -Μουσική στο backround παίζει; Είναι βασικά πράγματα (για μένα προσωπικά και μόνο) και θέλω να τα ξέρω από κάποιον που έχει τη γνώση!! ;) Thanks προκαταβολικά! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Edited April 9, 2013 by impreza_sti Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Καλησπέρα. Μια που έγραψε o Pharmex για τους υπότιτλους, να ρωτήσω κι εγώ. Πώς μπορείτε και βλέπετε ολόκληρες ταινίες με υπότιτλους σε 4.5";;; Ένα 15' βίντεο πήγα να δω, σε 4", με υπότιτλους, και δεν ήταν και η καλύτερη εμπειρία.. :s Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 (edited) -Υπάρχει εφαρμογή που να παίζει ταινίες με υπότιτλους (κ αν τους συγχρονίζει κιόλας). Δ με νοιάζει η μορφή των αρχείων γτ πολύ απλά αυτή "αλλάζει" για όσους δ το ανακάλυψαν ακόμα! Α..κ αν είναι δωρεάν φυσικά (ναι δ χρειάζεται να τα σκάμε κ εκεί). Έχει το αντρόιντ μια πολύ καλή που τα κάνει όλα αυτά και θέλω να ξέρω αν υπάρχει αντίστοιχη στα wp8.. -Η μπαταριά με νορμάλ χρήση "κρατάει"; -Σήμα 2G πιάνει τελικά; - Ράδιο κλασσικό θ ακούσουμε; -Μουσική στο backround παίζει; Είναι βασικά πράγματα (για μένα προσωπικά κ μόνο) και θέλω να τα ξέρω από κάποιον που έχει τη γνώση!! ;) Thanks προκαταβολικά! Με το βιντεο δεν έχω ασχοληθεί (για τους λόγους που λέει και ο φίλος mr_47). Εχει γράψει ο φίλος alextrela (που εχει ξεζουμίσει πολυ περισσότερο το κινητό) οτι δεν μπορείς να βάλεις υποτιτλους... Η μπαταρία σού βγαζει άνετα μέρα. Εγώ με σκληρή (νομίζω) χρήση το φορτιζω όταν πέφτω για ύπνο..... 2g έχω κανονικα. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο θέμα με το τελευταίο update (1308) το οποίο δεν έχω λάβει ακομη. Νομίζω όμως πως είναι οκ Το fm radio (κανονικό όπως λες) έρχεται συντομότατα. Ήδη εχει ανακοινωθεί. Μουσική backround παίζει κανονικά. Τρέχω, κάνω ποδήλατο ακούγοντας τη μουσική μου (για να με ξεσηκώνει) και βλέπω ταχύτητες κλπ στο sports tracker..... Καλησπέρα και από εμένα παιδιά! Πήρα προχθές το lumia 920, και οι εντυπώσεις είναι αρκετά θετικές! Εκτός από τα θετικά όμως, αντιμετωπίζω και κάποια μικρά προβληματάκια...! Κάποιες ξαφνικές επανακινήσεις κατά την διάρκεια τις μέρας, οπού έμαθα ότι είναι θέμα λειτουργικού οπότε λέω οκ! Εχθές, φόρτισα το κινητό μου μέχρι 100%, και σήμερα το πρωί το πήρα να πάω μάθημα! Όλα καλά όλα ωραία! Έρχομαι το μεσημέρι σπίτι και πάω για ύπνο, κ όταν ξύπνησα, το κινητό δεν άνοιγε με τπτ! Εκ τούτου, έχει πέσει μαύρη οθόνη κ δεν ανάβει με τπτ! και δεν έχω και πρόσβαση στην μπαταρία δυστυχώς... Έχει αντιμετωπίσει κανει κάτι παρόμοιο, ή μηπως ξερει κανεις πως μπορώ να κάνω κανένα emergency restart? Ευχαριστώ! Αυτο με τις επανεκκινήσεις είχε αναφερθεί απο κάποιους χρήστες των πρώτων συσκευών αλλα νομίζω πως λύθηκε με τα επόμενα updates. Δες μήπως υπάρχει κάποιο update που δεν πέρασες (στις ρυθμίσεις) Για restart, volume- και power button για 10" Καλησπέρα στην παρέα, τώρα τελευταία ψάχνομαι μεταξύ 820 και 920. Η επιλογή είναι ξεκάθαρη αλλά λόγω χρημάτων μπορεί και να ρίξω τις απαιτήσεις μου. Στο πλαίσιο που το έπιασα στα χέρια μου το 920 περίμενα να πιάσω ένα τούβλο και αυτό ειλικρινά ήταν σαν πούπουλο!!! Αφού κοιτούσα τη συσκευή ολόγυρα μήπως είχαν αφαιρέσει τίποτα στο πλαίσιο προκειμένου να μην είναι βαρύ! Ρωτάω λοιπόν τους κατόχους: είναι όντως ελαφρύ (ή λιγότερο απόσο νομίζει κανείς για τα 185 γραμ του)? Σαν αίσθηση στο χέρι είναι πολύ ογκώδες ή είναι κάτι το οποίο συνηθίζεται σε κανά 2 ημέρες? Και κάτι τελευταίο (για να μην την πάθω κι εγώ σαν τον φίλο τον pharmex:)): το κινητό φαντάζομαι πως έχει tethering. Ομως tethering μέσω usb έχει? Δηλαδή όταν το συνδέω στον υπολογιστή μέσω usb μπορώ να παίρνω internet απο το κινητό στο pc??? Αυτή είναι μια βασική χρήση για μένα και την χρησιμοποιώ συνέχεια με το n8 μου. Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον μπει στον κόπο να απαντήσει! Ασύρματα γινεται. Με usb δεν ξέρω (ούτε με το Ν8 το έψαξα ποτέ). Έχω κατεβάσει pcsuit (beta) για wp αλλα έχω μέρες να ανοιξω το pc οπότε δεν το εγκατέστησα καν........ Edited April 9, 2013 by montoya_42 SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 (edited) Με το βιντεο δεν έχω ασχοληθεί (για τους λόγους που λέει και ο φίλος mr_47). Εχει γράψει ο φίλος alextrela (που εχει ξεζουμίσει πολυ περισσότερο το κινητό) οτι δεν μπορείς να βάλεις υποτιτλους... Τι..;; Πω..τώρα μ αποτέλειωσες! :( Ένας απ τους σημαντικούς λόγους που το θέλω είναι αυτός. Να βλέπω κανα επισόδειο σειράς το βραδάκι πρι κοιμηθώ αντί να κάθομαι στην tv ή το laptop. Τώρα τι να κάνω; Τουλάχιστον έχει ακουστεί τίποτα για το μέλλον, ή για το 720 αν θα χει καμιά σχετική εφαρμογή; alextrela έχεις κανα νέο; --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Edited April 9, 2013 by impreza_sti Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Πραγματικά όμως, δε σου πονάνε τα μάτια βλέποντας βιντεο σε κινητό? Φοβάμαι (χωρίς να ειμαι γιατρος) πως σύντομα θα βαλεις γυαλιά.......:) SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Πραγματικά όμως, δε σου πονάνε τα μάτια βλέποντας βιντεο σε κινητό? Φοβάμαι (χωρίς να ειμαι γιατρος) πως σύντομα θα βαλεις γυαλιά.......:) Να ναι καλά το gameboy..τα χω βάλει εδώ και 17 χρόνια! :p Και ναι θέλω (εκτός των άλλων) και αυτό. Άλλωστε 2 φίλοι μου με galaxy2 και ένα άλλο samsung με 4'' οθόνη δεν έχουν κανένα θέμα εδώ και 1,5 χρονο..(ούτε μυωπίας :lol: ) Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Καλησπερα. Με ψηνει ενα φιλαρακι μου να κανω τραμπα το s3 με το 920. Ως συσκευη μου αρεσει πολυ απλα εχω αποριες με το λειτουργικο. 1)Flash μπορει να παιξει ο browser?Που και που βλεπω κανα ματσακι στο sportlemon και θα θελα να παιζει. 2)Μπορω να συγχρονιζω ραντεβου και επαφες με το google calendar και να με ειδοποιει κανονικα; 3)Θα παιρνω κανονικα μεσω push τα email απ τους λογαριασμους gmail που εχω; 4)Μεσω hdmi συνδεεται με την τηλεοραση;Ασυρματα; 5)Εχει δυνατο ηχειο;Δηλαδη ακους καλα τον συνομιλητη;Οι ηχοι κλησης ακουγοντε δυνατα; Γενικα τι θεωρειτε οτι εχει αρνητικο και θα με ξενερωσει σε σχεση με το s3?? Ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 (edited) Καλησπερα. Με ψηνει ενα φιλαρακι μου να κανω τραμπα το s3 με το 920. Ως συσκευη μου αρεσει πολυ απλα εχω αποριες με το λειτουργικο. 1)Flash μπορει να παιξει ο browser?Που και που βλεπω κανα ματσακι στο sportlemon και θα θελα να παιζει. 2)Μπορω να συγχρονιζω ραντεβου και επαφες με το google calendar και να με ειδοποιει κανονικα; 3)Θα παιρνω κανονικα μεσω push τα email απ τους λογαριασμους gmail που εχω; 4)Μεσω hdmi συνδεεται με την τηλεοραση;Ασυρματα; 5)Εχει δυνατο ηχειο;Δηλαδη ακους καλα τον συνομιλητη;Οι ηχοι κλησης ακουγοντε δυνατα; Γενικα τι θεωρειτε οτι εχει αρνητικο και θα με ξενερωσει σε σχεση με το s3?? Ευχαριστω Ο άνθρωπός είναι ο alextrela που είχε s3 και τώρα 920, αρα θα σου κάνει ένα "συγκριτικό". Αν πας κάμποσες σελίδες πίσω, είχε ξαναγράψει σχετικά. Κάποιες βιαστικές απαντήσεις: 1. Όχι αν και νομίζω πως σε κάποιες σελίδες λειτουργεί. Δεν ξέρω πολλά. Πάντως δοκίμασα το sportlemon αλλα δεν παίζει. 2. Ναι. Δεν ξέρω αν έχουν κάποιο θέμα τα ραντεβού 3. Ναι, κανονικα 4. Δεν υπάρχει hdmi στο 920 Ασύρματα ναι, με το play to. Όπως επίσης με usb 5. Όλα αψογα Edited October 2, 2013 by impreza_sti SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 (edited) Τελικά έχει κάμποσα μειον το 920 και τα w8.. Edited October 2, 2013 by impreza_sti Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 (edited) Καλησπέρα στην παρέα, τώρα τελευταία ψάχνομαι μεταξύ 820 και 920. Η επιλογή είναι ξεκάθαρη αλλά λόγω χρημάτων μπορεί και να ρίξω τις απαιτήσεις μου. Στο πλαίσιο που το έπιασα στα χέρια μου το 920 περίμενα να πιάσω ένα τούβλο και αυτό ειλικρινά ήταν σαν πούπουλο!!! Αφού κοιτούσα τη συσκευή ολόγυρα μήπως είχαν αφαιρέσει τίποτα στο πλαίσιο προκειμένου να μην είναι βαρύ! Ρωτάω λοιπόν τους κατόχους: είναι όντως ελαφρύ (ή λιγότερο απόσο νομίζει κανείς για τα 185 γραμ του)? Σαν αίσθηση στο χέρι είναι πολύ ογκώδες ή είναι κάτι το οποίο συνηθίζεται σε κανά 2 ημέρες? Και κάτι τελευταίο (για να μην την πάθω κι εγώ σαν τον φίλο τον pharmex:)): το κινητό φαντάζομαι πως έχει tethering. Ομως tethering μέσω usb έχει? Δηλαδή όταν το συνδέω στον υπολογιστή μέσω usb μπορώ να παίρνω internet απο το κινητό στο pc??? Αυτή είναι μια βασική χρήση για μένα και την χρησιμοποιώ συνέχεια με το n8 μου. Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον μπει στον κόπο να απαντήσει! Αυτό με το τούβλο και το βάρος τα λένε οι haters κυρίως ή όσοι το χουν πιάσει για 1 λεπτό έχωντας συνηθίσει σε ελαφρότερες συσκευές. Πούπουλο σίγουρα δεν είναι αλλά όχι και τόσο βαρύ ώστε να δικαιολογεί το τόσο κράξιμο. Προερχόμενος από Ν8 που 'ναι μικρότερο κι ελαφρύτερο, το 920 το συνήθησα μέσα σε μια μέρα. Συγκριτικά με το 820 που λες, πιστέυω ότι με την διαφορά τιμής που έχουνε πας 920. Έχει πέσει στα 485€ στα σκρουτζομάγαζα Tethering έχει ασύρματο, όχι απ όσο ξέρω μέσω usb. Αν αυτό είναι το μοναδικό σου πρόβλημα δεν είναι λόγος να μην προχωρήσεις στην αγορά της συσκευής καθώς μπορείς να το λύσεις βάζοντας ένα στικάκι για wifi στο PC. @nikosnt74 για δες και πες μου χαλια ε??? πολυ ψευτικη? :p ειναι οτι καλυτερο εχει βγει σε θηκη, κανει σχεδον 10€ και εχει και premium αισθηση Όσο για τις θήκες που αναφέρθηκε πριν έχω κι εγώ αυτήν και την έβγαλα αμέσως όταν την έβαλα. Είναι τραγικό σε συσκευή τέτοιας κατηγορίας να βάζεις θήκες και να χάνεις την ομορφιά που σου προσφέρει και την αίσθηση που σου αφήνει στο χέρι. Ευτυχώς η νόκια με την ποιότητα κατασκευής και υλικών, μας δίνει την ευκαιρία να την απολαμβάνουμε χωρίς θήκη. Ελπίζω μόνο να συνεχίσει να μας το δίνει αυτό και ας έχει βαρύτερες συσκευές. Edited April 9, 2013 by Johnious13 Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Όσο για τις θήκες που αναφέρθηκε πριν έχω κι εγώ αυτήν και την έβγαλα αμέσως όταν την έβαλα. Είναι τραγικό σε συσκευή τέτοιας κατηγορίας να βάζεις θήκες και να χάνεις την ομορφιά που σου προσφέρει και την αίσθηση που σου αφήνει στο χέρι. Ευτυχώς η νόκια με την ποιότητα κατασκευής και υλικών, μας δίνει την ευκαιρία να την απολαμβάνουμε χωρίς θήκη. Ελπίζω μόνο να συνεχίσει να μας το δίνει αυτό και ας έχει βαρύτερες συσκευές. Αυτό. +100000 Ξ Ε Χ Α Σ Τ Ε τις θήκες.... Όταν κάνετε sex, πότε είναι πιο ωραίο?? με ή χωρίς?? Οεο Όσο για τους υπότιτλους, σε 2' με ένα remux τους ενσωματώσετε στην ταινία, οπότε φαντάζομαι λύνεται το θέμα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 (edited) Καλησπερα. Με ψηνει ενα φιλαρακι μου να κανω τραμπα το s3 με το 920. Ως συσκευη μου αρεσει πολυ απλα εχω αποριες με το λειτουργικο. 1)Flash μπορει να παιξει ο browser?Που και που βλεπω κανα ματσακι στο sportlemon και θα θελα να παιζει. 2)Μπορω να συγχρονιζω ραντεβου και επαφες με το google calendar και να με ειδοποιει κανονικα; 3)Θα παιρνω κανονικα μεσω push τα email απ τους λογαριασμους gmail που εχω; 4)Μεσω hdmi συνδεεται με την τηλεοραση;Ασυρματα; 5)Εχει δυνατο ηχειο;Δηλαδη ακους καλα τον συνομιλητη;Οι ηχοι κλησης ακουγοντε δυνατα; Γενικα τι θεωρειτε οτι εχει αρνητικο και θα με ξενερωσει σε σχεση με το s3?? Ευχαριστω Σε σχεση με το S3 θα σε ενοχλησει το οτι δεν εχει led notification/μικροτερη αυτονομια σαν συσκευη. Σαν λειτουργικο οτι δεν εχει εναλλακτικους πολυ καλους media player που να παιζουν ολα τα αρχεια και υποτιτλους σε στυλ bspalye(δεν το εχω ψαξει και πολυ να σου πω,διοτι δεν με ενδιαφερει καν το κομματια αυτο σε οθονη 4.5 να βλεπω ταινιες/σειρες κλπ) θα σου λειψει το ενιαιο notification center σε στυλ κουρτινα στο S3,και αν εισαι μουσικοφιλος δεν λειτουργει συνεχεια στο background ο ενσωματωμενος music player της Nokia με την εννοια οτι αν σταματησεις η' κλεισεις την εφαρμογη και πας να ακουσεις μετα απο καποια ωρα ξανα φορτωνουν τα παντα απο την αρχη και ποτε δεν ξεκιναει απο το το τελευαταιο κομματι μουσικης που ακουγες και στο δευτερολεπτο που σταματησες. Ειναι αθλιο στο κομματι αυτο της μουσικης το 920. Για το flash ολα τα site που εχουν video μεσα τα βλεπεις κανονικα,live stream δεν εχω δοκιμασει. Στα αλλα σου δοθηκαν οι απαντησεις. Edited April 10, 2013 by alextrela OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts