annonnaki Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Καλημέρα παίδες! Περιμένω σημερα η αυριο το κινητακι να ερθει μετα απο παραγγελια βεβαια! φαινεται πολυ καλο κινητακι απο απο χαρακτηριστικα, τιμη και απο τις πρωτες εντυπωσεις! θελω να ρωτισω κατι πολυ απλο που λογικα ισχυει για ολα τα κινητα, μολις το παρω πρεπει να εξαντλησω την μπαταρια και μετα να το φορτισω? μολις ερθει και στα χερια μου θα γραψω τις πρωτες εντυπωσεις απο το κινητο! :) Αν και η ερώτησή σου δεν έχει να κάνει μόνο με αυτό το κινητό αυτή η τακτική αφορά τις παλιές μπαταρίες και όχι τις μπαταρίες λιθίου. Εγώ πάντως τα κινητά μου πάντα τα φορτίζω ανάλογα με το πρόγραμμά μου και όχι όταν εξαντληθούν πλήρως και μέχρι σήμερα δεν είχα πρόβλημα. Επιπλέον δεν κρατάμε ένα κινητό αρκετά ώστε να πεθάνει η μπαταρία (1-2 χρόνια max). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkinpark4175 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Καλημέρα παίδες! Περιμένω σημερα η αυριο το κινητακι να ερθει μετα απο παραγγελια βεβαια! φαινεται πολυ καλο κινητακι απο απο χαρακτηριστικα, τιμη και απο τις πρωτες εντυπωσεις! θελω να ρωτισω κατι πολυ απλο που λογικα ισχυει για ολα τα κινητα, μολις το παρω πρεπει να εξαντλησω την μπαταρια και μετα να το φορτισω? μολις ερθει και στα χερια μου θα γραψω τις πρωτες εντυπωσεις απο το κινητο! :) Ρίξε μια ματιά σε αυτό το άρθρο: http://techblog.gr/mobile/4-myths-about-batteries-425222/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vl Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Σας ευχαριστω πολυ παιδια! μολις παρω το κινητο θα σας γραψω εντυπωσεις! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterhs Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Το αγόρασα και εγώ σήμερα... Στο site γράφει ότι έχει μια SD μέσα 2gb και νομίζω ότι κάποια παιδιά έγραψαν στο thread ότι είχε μέσα, αλλά εμένα δεν είχε. Επιπλέον, στο κουτί δε γράφει ότι περιέχει SD. Τελικά, θα έπρεπε να έχει ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
byronkou Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Ούτε εμένα είχε ,πάντως μπορεις να τη ζητήσεις αφού το αναφερει Παράθεση ANDROID FOLLOWER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 (edited) Και 3 video για να το δειτε παιδια....---> ZTE GRAND X In (INTEL) unboxing ZTE GRAND X In (INTEL) hands on ZTE GRAND X In Intel - video recording - FULL HD 1080p Edited November 29, 2012 by kostast1 Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterhs Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Ούτε εμένα είχε ,πάντως μπορεις να τη ζητήσεις αφού το αναφερει Θα ξαναπεταχτώ αύριο στο κατάστημα για να μάθω. BTW, παράγγειλα 12αδα screen protectors και leather case με stylus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Και 3 video για να το δειτε παιδια....---> ZTE GRAND X In (INTEL) unboxing ZTE GRAND X In (INTEL) hands on ZTE GRAND X In Intel - video recording - FULL HD 1080p η ποιότητα λήψης βιντεο θα έλεγα ότι είναι κακή... :( Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterhs Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Του έχει βάλει κανείς class 10 microSD; Σκέφτομαι να πάρω αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopas Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 (edited) Του έχει βάλει κανείς class 10 microSD; Σκέφτομαι να πάρω αυτή. Πανε στα σιγουρα!(kingston).την εβαλα σε tablet και πεταει! http://www.cosmodata.gr/product/64815/ Edited November 30, 2012 by teopas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Δοκίμασε κανείς να ρουτάρει με τις οδηγίες των Ούγγρων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterhs Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 (edited) Δοκίμασε κανείς να ρουτάρει με τις οδηγίες των Ούγγρων; Μόλις το έκανα και όλα ΟΚ. 1. Κατεβάζουμε από εδώ ή από το ουγγρικό thread το DRV_PKG_ZTE_P940A10V1.0.0B01 και εγκαθιστούμε τους ZTE drivers. 2. Συνδέουμε το κινητό με το pc με το usb cable. 3. Settings->Developer options-> Turn on USB Debugging. 4. Αφήνουμε να περάσουν μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να ξαναγίνει discover το κινητό. 5. Τρέχουμε το GXI_root_NGT.exe (RS download). Θα βρει τη συσκευή και θα κάνει 2 reboots. 6. Όταν βγει το μήνυμα "press any key to continue" η διαδικασία τελείωσε. Αφαίρεσα και μερικά apps που μου ήταν άχρηστα, όπως streetview, twitter με το System ROM Toolbox. Το "Grand X IN SD card upgrading instruction & software package(TMO)" στη σελίδα της ΖΤΕ είναι η ROM του κινητού με οδηγίες για το πώς να το επαναφέρετε σε recovery mode, αν κάτι πάει στραβά. ROM Manager έχει εγκαταστήσει κανείς; Edited December 1, 2012 by lefterhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Μόλις το έκανα και όλα ΟΚ. 1. Κατεβάζουμε από εδώ ή από το ουγγρικό thread το DRV_PKG_ZTE_P940A10V1.0.0B01 και εγκαθιστούμε τους ZTE drivers. 2. Συνδέουμε το κινητό με το pc με το usb cable. 3. Settings->Developer options-> Turn on USB Debugging. 4. Αφήνουμε να περάσουν μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να ξαναγίνει discover το κινητό. 5. Τρέχουμε το GXI_root_NGT.exe. Θα βρει τη συσκευή και θα κάνει 2 reboots. 6. Όταν βγει το μήνυμα "press any key to continue" η διαδικασία τελείωσε. Αφαίρεσα και μερικά apps που μου ήταν άχρηστα, όπως streetview, twitter με το System ROM Toolbox. Το "Grand X IN SD card upgrading instruction & software package(TMO)" στη σελίδα της ΖΤΕ είναι η ROM του κινητού με οδηγίες για το πώς να το επαναφέρετε σε recovery mode, αν κάτι πάει στραβά. ROM Manager έχει εγκαταστήσει κανείς; Ωραιος φιλε!! Ενας ακομα λογος που μου αρεσουν κντ σαν αυτο..........το rootαρεις στο τσακ-μπαμ!! Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Είσαι ημίθεος.Από Δευτέρα root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 5. Τρέχουμε το GXI_root_NGT.exe. Θα βρει τη συσκευή και θα κάνει 2 reboots. Το exe δε μπορώ να το κατεβάσω. Παίζει να το φορτώσεις κάπου και να δώσεις Link; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterhs Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 (edited) Το exe δε μπορώ να το κατεβάσω. Παίζει να το φορτώσεις κάπου και να δώσεις Link; Πρέπει να κάνεις registration στο ουγγρικό forum. Edit: Rapidshare link Edited December 1, 2012 by lefterhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
byronkou Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Μπράβο Λευτέρη , ευχάριστουμε. Παράθεση ANDROID FOLLOWER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Έγινε root. Και απ την πλευρά μου ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annonnaki Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Μου βγάζει error: device not found Δεν βλέπει την συσκευή και δεν μπορώ να βρω τον λόγο. Αν έχει κανείς κάποια πρόταση ευπρόσδεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Μου βγάζει error: device not found Δεν βλέπει την συσκευή και δεν μπορώ να βρω τον λόγο. Αν έχει κανείς κάποια πρόταση ευπρόσδεκτη. Δεν το βλεπει καθολου το κινητο απο την αρχη ή μετα απο καποιο βημα? Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Πέρασες τον driver της συσκευής στα Windows; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Αυτή τη splashscreen της Cosmote, πως μπορούμε άραγε να την ξεφορτωθούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
byronkou Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Όντως, είναι χάλια. Έχω και Vodafone ! Παράθεση ANDROID FOLLOWER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annonnaki Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Το driver είναι περασμένο αλλά όταν το συνδέω δεν το αναγνωρίζει για να το ανοίξει σαν αποθηκευτικό χώρο τουλάχιστον (να δω την sd). Έπειτα όταν τρέχω το root tool προφανώς δεν βρίσκει την συσκευή. Πολύ περίεργο. Θα το δοκιμάσω και σε άλλο pc αύριο στην δουλειά μήπως είναι θέμα του pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Αν δεν το βλέπουν καν τα Win, δεν πρόκειται να το δει ούτε το εργαλείο. Σε τι Win το δοκίμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts