Jump to content

Περί... σχολιασμού γενικά


KostasV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια χαρά μάγκες.Μόλις μπήκα στις συζητήσεις σας.Εχω να προτείνω το εξής.Γιατί δεν δημιουργείται ένα ειδικό κομμάτι δημοπρασιών κινητών για να μη πηγαίνουμε σωρηδόν στο fleamarket?
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Yparxei sto MYPHONE h enothta ''Buy And Sell Mobiles'',opoy einai epitrepth h agorapolhsia kinhton thlefonon kai allon syskeyon.

 

Ostoso mono ta melh poy exoyn dhmosieysei 60 posts kai poy exoyn symplhrosei 60 meres paroysias sto FORUM exoyn th dynatothta na doyn tis parapano agorapolhsies,alla kai na symmetasxoyn se aytes.

Link to comment
Share on other sites

pantos kata thn tapinh mou gnomh den einai sostoi autoi oi periorismoi....mias kai anagkazoume ta meloi sto na kanoun post.....merikes fores dixos nohma!

 

 

an exoun px na prosferoun kati stis agoropolhsies giati na mhn to kanoun kai na prepei na kanoun......olo auto (60post ktl)

 

 

apla mia protash kano!na katargh8oun autoi oi periorismoi h esto na ellato8ei o ari8mos ton post!

 

 

Yparxei sto MYPHONE h enothta ''Buy And Sell Mobiles'',opoy einai epitrepth h agorapolhsia kinhton thlefonon kai allon syskeyon.

 

Ostoso mono ta melh poy exoyn dhmosieysei 60 posts kai poy exoyn symplhrosei 60 meres paroysias sto FORUM exoyn th dynatothta na doyn tis parapano agorapolhsies,alla kai na symmetasxoyn se aytes.

Link to comment
Share on other sites

Χωρίς παρεξήγηση, ο Admin έχει ήδη απαντήσει πολλές φορές σε όσα έχουν λεχθεί σχετικά με το Buy and Sell. Η τελευταία του απάντηση, ήταν αυτή:

 

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1095265#post1095265

Link to comment
Share on other sites

Eιχε ξαναανοιχτει ποστ και νομιζω ειχε πει ο Mythozz οτι το θεμα θα τακτοποιηθει.

Δυστυχως,το pop up παραμενει και κανει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ την πλοηγηση μας στην κεντρικη σελιδα.

Link to comment
Share on other sites

Den to eixa prse3ei kai htan arketo kairo ekei to pop up gia auto to anoi3a. An uparxei allo as kleidw8ei...

Δεν το ειπα για αυτο.

Ηθελα να τονισω οτι ειχε ειπωθει οτι το θεμα θα τακτοποιηθει,ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.

Δυστυχως,το banner παραμενει. :!:

Link to comment
Share on other sites

Πράγματι, μιας και το αναφέρετε, ο Mythozz έχει πει ότι το θέμα τακτοποιήθηκε.

 

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1067071#post1067071

 

Οπότε, bomber21, που είναι το πρόβλημα;

Link to comment
Share on other sites

Sto oti den taktopoih8hke isws :p

 

Το pop-up αυτό, στην αρχή εμφανιζόταν μέσα στο forum. Στην συνέχεια, ο Mythozz είπε ότι θα έφευγε από το forum και θα παρέμενε στην πρώτη σελίδα, όπως και έγινε.

 

Οπότε, τι δεν τακτοποιήθηκε;

Link to comment
Share on other sites

To popup vgainei stin arxiki selida tou site mono, opws exw pei. Opoios den mporei na katanoisei 2 grammes keimeno pou egrapsa, isws tha eprepe na to ksanadiavasei.

 

Thank you.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

 

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Link to comment
Share on other sites

Ίσως να είμαι εγώ ο περίεργος και κανένας άλλος να μην το έχει προσέξει, αλλά προσωπικά μου κάνει τρομερή εντύπωση με τι ευκολία κλειδώνονται τα θέματα, σε βαθμό μάλιστα να μου φαίνεται πως οι moderators ΨΑΧΝΟΥΝ αφορμή για να κλειδώσουν ένα θέμα.

Εδώ οι ίδιοι οι ΧΡΗΣΤΕΣ έχουν αποκτήσει την νοοτροπία του

"α,αυτό έχει σχέση με το topic Α,άρα κλειδώστε το αυτό,ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ".

Κάθε φορά που βλέπω χρήστη να λέει "λουκετάκι,λουκετάκι,τα έχουμε ξαναπεί αυτά" και βάζει το smiley με το λουκέτο κάτι παθαίνω.

Κάτσε ρε φίλε,ο άλλος έχασε ώρα για να κάτσει να γράψει κάτι που πίστευε ότι μπορεί να σε ενδιαφέρει.Ποιός είσαι εσύ που βγαίνεις και λες "κλειδώστε το θέμα του";

Μιλάμε πάντα για νορμάλ θέματα,όχι κάποιος να βγει και να βρίζει ή να λέει ότι του κατέβει.

Καταλαβαίνω πως είναι καλό να μην υπάρχουν 100 topics πάνω στο ίδιο θέμα συζήτησης αλλά πλέον έχει καταντήσει αστείο. Ούτε πιστεύω πως έχει ξεφύγει η κατάσταση τόσο πια που ο καθένας ανοίγει topics με το παραμικρό. Εδώ και μήνες έχει τα ίδια 10-12 θέματα στην πρώτη σελίδα.

Όλα μεταφέρονται ή στις ειδήσεις ή σε οποιοδήποτε topic έχει έστω και αμυδρά σχέση με ότι γράφει ο συντάκτης του νέου topic.

Προσωπικά μ'έχει κουράσει αυτό,βαρέθηκα να διαβάζω τα "ανέκδοτα",τα "φανταριλίκια και λοιπά στρατιωτικά" και να βλέπω τα "funny photos kai videos".

Αφήστε και κανά καινούργιο topic ρε παιδιά να μείνει,τί έγινε.

Τώρα που γράφω αυτό το μήνυμα έχει 7-8 κλειδωμένα topics στην πρώτη σελίδα.

Γιατί δηλαδή έπρεπε να κλειδωθεί το θέμα για τον Guerrero ή για την αλλαγή στις τιμές του επακ;

Τι να πω,δεν το καταλαβαίνω,αν είναι ξεχωριστό θέμα μου τραβάει την προσοχή και μπορούμε να κάνουμε συζήτηση γι'αυτό.Αν είναι γενικά άλλο ένα νέο στις ειδήσεις,τί συζήτηση να κάνουμε;Και γιατί να πρέπει να μπαίνω στις "ειδήσεις" κάθε μέρα;

Το "μην μπαίνεις στη σελίδα ρε φίλε αν δε γουστάρεις" δεν νομίζω πως είναι λύση,για να προλάβω μερικούς.Γενικά δεν γκρινιάζω,για την ακρίβεια είναι η πρώτη φορά που κάτι με ενοχλεί τόσο ώστε να το αναφέρω.

Κλειδώστε το και αυτό ή μεταφέρετε το στο "Παράπονα και άλλα χαριτωμένα" να τελειώνουμε... :)

 

 

Συνεχίζουμε εκεί... :)

Link to comment
Share on other sites

Εν μέρη έχεις δίκιο και εγω έχω αγανκτήσει μερικές φορές με κάποια θέματα που τρώνε λουκετάκι.

Αλλα ας δούμε λίγο και τη πραγματικότητα. Το myphone είναι ένα απο τα ποιο "ποιοτικά" forum, το πιο καλά οργανωμένο και με πολύ καλό επίπεδο χρηστών και μηνυμάτων. Αυτο είναι αποτέλεσμα της τακτικής των moderator να κρατάνε καθαρό το forum. :)

 

by the way ... :lock:

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχει περίπτωση να ψάξω 100 σελίδες θεμάτων για να βρω απάντηση σε κάτι που θέλω. Πολύ απλά θα το ρωτήσω στην πρώτη σελίδα. (Την αναζήτηση την δοκίμασα στο παρελθόν με μηδενικά αποτελέσματα). Πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο τα θέματα μετά από περίοδο αχρηστία να διαγράφονται.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

Link to comment
Share on other sites

Μου αρέσει που μερικοί αντί να δείτε την πραγματικότητα γκρινιάζετε χωρίς λόγο και αιτία... Δεν θέλω να το παίξω υπερασπιστής των moderators στο myphone, αλλά ως moderator σε άλλο ελληνικό forum ειλικρινά ενοχλούμαι με απόψεις του στυλ "Ποιός είσαι εσύ που βγαίνεις και λες "κλειδώστε το θέμα του"" :blink: Moderators είναι, φίλε μου, και πράττουν με βάση το συμφέρον του forum. Αν θέλουν να κλειδώσουν 1500 θέματα για το καλό του forum, καλώς να το κάνουν. Και δεν χρειάζονται δερβέναγες στην υποκειμενική κρίση τους για το τι είναι καλό και τι όχι για το forum.

 

Και καλά, αφού λες ότι καταλαβαίνεις "πως είναι καλό να μην υπάρχουν 100 topics πάνω στο ίδιο θέμα συζήτησης" (και εγώ σου ανταπαντώ ότι όχι 100 αλλά ούτε 2 ίδια θέματα δεν πρέπει να υπάρχουν), τότε γιατί παραπονιέσαι και γκρινιάζεις για κάτι που είναι καλό για το forum; Κοινή λογική χρειάζεται φίλε μου, και μάλιστα να είσαι ευχαριστημένος που οι mods σε κατευθύνουν προς το σωστό θέμα συζήτησης όταν από αβλεψία ανοίγεις κάποιο περιττό θέμα.

 

Εκτός κι αν με αυτό που λες εννοείς ότι "εντάξει, αφού έχουμε φτάσει τα 62000 διαφορετικά θέματα στο myphone, αφήστε και κανένα να υπάρχει εις διπλούν/τριπλούν/δεκαπλούν". Δεν γίνεται όμως έτσι ο συντονισμός. Take it from someone who knows.

 

Αυτά και sorry αν ακούγομαι επιθετικός, δεν το εννοώ έτσι. Είναι όμως η αλληλεγγύη μεταξύ mods :lol:

Link to comment
Share on other sites

Δεν είπα να υπάρχουν 2 topics πάνω στο ίδιο ακριβώς θέμα συζήτησης, αλλά όχι και να προσπαθούμε με το ζόρι να βρούμε που θα μπορούσε να ταιριάξει ένα καινούριο θέμα. Εκεί λέω πως έχουμε καταντήσει. Και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως στην πρώτη σελίδα πλέον δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ καινούριο θέμα. Δεν μπορεί κανένας να μην έχει για τίποτα να μιλήσει. Εδώ και ΜΗΝΕΣ τα topics είναι standard. Από το καλοκαίρι μιλάμε για παπούτσια, ρολόγια, βραχιολάκια κατά του καρκίνου και ποια μάρκα καφέ προτιμάμε. Αυτό λέω πως εμένα δε μ' αρέσει. Όποιος πάει να γράψει για κάτι καινούριο τρώει λουκέτο και πετάγεται σε κάποιο παλιότερο θέμα ό,τι έγραψε και τελικά δεν υπάρχει τίποτα καινούριο να διαβάσουμε.

Καλό να είναι τακτοποιημένο το forum αλλά παράλληλα να μένουμε σε νορμάλ καταστάσεις και όχι για χάρη της τακτοποίησης να μην υπάρχει τίποτα να διαβάσουμε γιατί τότε αναιρείται το νόημα του να μπαίνεις σε ένα forum.

Δεν νομίζω πως λέω κάτι περίεργο ή εξωφρενικό. Ξανατονίζω πως δεν υποστηρίζω να γίνει ξέφραγο αμπέλι το forum ούτε είπα να υπάρχουν 100 θέματα για το ίδιο πράγμα (όπως λες ότι είπα, βάζοντας ουσιαστικά λόγια στο στόμα μου). Απλά πράγματα λέω.

Όσο για τον συντονισμό, ξέρω μια χαρά πως γίνεται καθώς μπαίνω σε πολλά forum και αυτό το πράγμα το βλέπω μόνο εδώ να γίνεται. Στα υπόλοιπα δεν είδα κανέναν να παραπονιέται ότι οι Moderators δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους.

Από τη στιγμή που κάποιο νέο μήνυμα δεν προσβάλει κανέναν, δεν είναι υβριστικό και έχει κάποια χρησιμότητα, δεν βλέπω το λόγο να σβήνεται ή να κλειδώνεται.

Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνήσω με τον φίλο Baatar κυρίως στο σημείο που αναφέρει ότι πετάγονται χρήστες σαν...μην πω σαν, τι και λένε "λουκέτο έρχεται" και βάζουν και το αντιστοιχο icon.Ποιος τους ρώτησε αυτούς? Δεν έχουν οριστεί moderators γι αυτή τη δουλειά?

Ανεβάζουν έτσι τον αριθμό των ποστς τους? Κερδίζουν την έυνοια της "διοιήκησης?"

Ξεκολλάτε λίγο μ αυτό και γράψτε κάτι πιο ουσιώδες ρε παιδιά.

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

 

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Link to comment
Share on other sites

Οσον αφορα τα θεματα που "πεταγονται" στις Ειδησεις,συμφωνω.Υπαρχουν πολλα ξεχωριστα απο δαυτα που αξιζουν ειδικο σχολιασμο & ξεχωριστο τοπικ & οχι αναμειξη στο θεμα των Ειδησεων,που απο μονο του ειναι πολυ γενικο. :!:

Σχετικα με το "διαγωνισμο κλειδωματος",δε νομιζω οτι ισχυει,απλα ορισμενα θεματα ειναι καταδικασμενα πριν καν γραφτουν...υπαρχουν κιολας περιορισμοι στα θεματα συζητησεων,οποτε καταλαβαινετε... :X

Κι εμενα μ'εκνευριζουν αφανταστα οι χρηστες που προβαλλουν συνεχεια λουκετακια...τι θελουν να γινουν,χαλιφηδες στη θεση του χαλιφη? :rolleyes: :mad:

Link to comment
Share on other sites

Προβλήματα δεν έχουμε και προβλήματα βρίσκουμε.

 

Χωρίς να θέλω να γίνω εκνευριστικός, απλά να επισημάνω ότι και αυτό το θ έμα είναι καταδικασμένο να κλειδωθεί. Στους ΟΠΧ αναφέρεται ρητά ότι απαγορεύεται να ανοίγονται θέματα που σχολιάζουν τις πράξεις των συντελεστών του φόρουμ. Σεβαστός ο προβληματισμός του δημιουργού(συμφωνώ μαζί του ΒΤW ως προς τα smilies με το λουκέτο), αλλά επέλεξε λάθος τρόπο να τον εκφράσει.

 

Χωρίς παρεξήγηση.

Link to comment
Share on other sites

Για παρατηρηστε οτι συνηθως τα θεματα που κλειδωνονται εχουν ανοιξει απο ατομα που εχουν λιγα μηνυματα.Λιγο περιεργο ε;Επισης οι moderator σε διαφορες διαμαχες παιρνουν παντα το μερος των ατομων που εχουν παρα πολλα μηνυματα.Οταν διαμαρτυρηθηκα σε moderator 2 φορες με εγραψε κανονικα.Ειδικα υπαρχει ενα ατομο μικρης ηλικιας που εχει χομπυ να λεει να κλειδωθουν τα θεματα. Αντε καλο :lock:
Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών
Link to comment
Share on other sites

Ενα παραδειγμα μονο για να σας δειξω οτι κλειδωνουν οπως θελουν

Ανοιγει πριν λιγες μερες ενα θεμα ενα μελος ποια μυρωδια σας ενοχλει ποιο

πολυ α) η στοματιλα β) η ποδαριλα και κατι αλλο που δεν θυμαμαι και το κλειδωνουν αμεσως γραφοντας οτι ειναι ασκοπο το θεμα.Ενα παρομοιο θεμα τι σας αηδιαζει ποιο πολυ κατσαριδες , ποντικια κλπ ζει και βασιλευει ακομα.Προφανως αυτο δεν ειναι ασκοπο ή μαλλον το ανοιξε καποιος κολλητος.Και μην ξεχναμε :lock:

Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών
Link to comment
Share on other sites

Για να μην ξεφύγουμε από το θέμα και κυρίως για να μην χάσουμε και το δίκιο μας, να πω πως το συγκεκριμένο θέμα ήταν όντως για λουκέτο αφού δεν εξυπηρετούσε κανένα σκοπό, ήταν καθαρή καφρίλα από τη μεριά του συντάκτη του. :)

Ούτε εξετάζουμε αν οι moderators κάνουν καλά τη δουλειά τους, καθώς πιστεύω πως ακολουθούν την πολιτική του forum που είναι "όσο το δυνατόν πιο 'καθαρό' forum" που ερμηνεύεται σε ελάχιστα θέματα. Αυτή η πολιτική λέω πως ίσως πρέπει να αλλάξει.

Χαίρομαι, επίσης, που μέχρι στιγμής τουλάχιστον, όλοι συμφωνούμε πως απλοί χρήστες να λένε "κλειδώστε αυτό και κλειδώστε εκείνο" είναι όντως ενοχλητικό και προσλητικό για τον συντάκτη του θέματος.

Link to comment
Share on other sites

Προβλήματα δεν έχουμε και προβλήματα βρίσκουμε.

Δεν είναι πρόβλημα το θες να να εκφράσεις την αποψή σου για κάτι που είδες και σου άρεσε ή δε σου άρεσε,το να θες να λύσεις μια απορία σου και να μη σε αφήνουν? Είχα πει παλιά " αμα δε μπορούμε να τα κάνουμε αυτά σ ενα φόρουμ ας το κλείσουμε το μαγαζί" και με κράξανε...

 

Kαι ναι όπως είπα και πριν το πρόβλημα το έχω με τους χρήστες που ΠΑΝΤΑ ξέρουν ποτε πρέπει να μπει λουκέτο λες και τους ρωτήσαμε.Με mods δεν είχα σημαντικό πρόβλημα όσον αφορά το θέμα του κλειδώματος απ την άλλη.

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

 

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Link to comment
Share on other sites

Στους ΟΠΧ αναφέρεται ρητά ότι απαγορεύεται να ανοίγονται θέματα που σχολιάζουν τις πράξεις των συντελεστών του φόρουμ.

 

 

Aφού είναι ανοιχτό φόρουμ και στους επισκέπτες,

δεν είναι δυνατόν να μας απαγορέψουν την κριτική.-

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι πρόβλημα το να να εκφράσεις την αποψή σου για κάτι που είδες και σου άρεσε ή δε σου άρεσε,το να θες να λύσεις μια απορία σου και να μη σε αφήνουν? Είχα πει παλιά " αμα δε μπορούμε να τα κάνουμε αυτά σ ενα φόρουμ ας το κλείσουμε το μαγαζί" και με κράξανε...

 

Άποψή σου. :)

 

Aφού είναι ανοιχτό φόρουμ και στους επισκέπτες,

δεν είναι δυνατόν να μας απαγορέψουν την κριτική.-

 

Άνάλογα τι θεωρεί κανείς κριτική. :rolleyes:

 

More info:

 

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=86124

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Περί... σχολιασμού γενικά
  • The topic was unpinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...