Jump to content

Sony Xperia™J


zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το flashtool for xperia ; Step by step γίνεται? Είμαι λίγο ψιλό άσχετος με της ορολογίες αυτες.

 

To flashtool είναι το πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να βάλεις την νέα ρομ στο κινητό σου. Το step by step σημαίνει βήμα προς βήμα να ακολουθήσεις τον οδηγό. Κοίτα... κατεβάζεις την νέα ρομ. κατεβάζεις και το flashtool. Κάνεις εγκατάσταση το flashtool στο c. Μετά παίρνεις την ρομ που κατέβασες η οποία θα είναι σε μορφή ftf και την αντιγράφεις στο c/ στον φάκελο firmware που βρίσκεται στον φάκελο του flashtool. Στα υπόλοιπα όπως λεει ο οδηγος. Αν κολλησεις ρώτα.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • Απαντήσεις 555
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημερίζω όλους σας στο φόρουμ. Πρώτη μου φορά εδώ γιατί χρειάζομαι την βοήθειά σας. Είμαι κάτοχος του Xperia J. Μετά από 2 χρόνια λειτουργίας το ρουτάρισα, και αν εξαιρέσουμε 1-2 πράγματα που σταμάτησαν να δουλεύουν από δικές μου παρορμητικές απεγκαταστάσεις, όλα δούλευαν ρολόι. Μέχρι που μερικούς μήνες μετά άρχισαν τα προβλήματα. Σταμάτησαν να υπάρχουν ήχοι στο κινητό (κλίσης, μηνύματος κλπ), σταμάτησε να δουλεύει το ξυπνητήρι, σταμάτησαν να γίνονται εγκαταστάσεις εφαρμογών και updates υπαρχόντων*. Και όλα αυτά σταδιακά, σε διάστημα περίπου 3-4 μηνών και χωρίς να έχω κάνει προηγουμένως κάτι.

 

Προσπαθώ λοιπόν από χτες να επαναφέρω το κινητό στην αρχική του κατάσταση ή να εγκαταστήσω άλλη Rom και δεν τα καταφέρνω. Με το επίσημο εργαλείο της sony δεν γίνεται δουλειά γιατί δεν υποστηρίζεται η συσκευή μου, το flashtool δεν την αναγνωρίζει, προσπάθησα να εγκαταστήσω το Rom Manager απο το Play Store αλλά δεν εγκαθίσταται η εφαρμογή, ομοίως με το Cyanogenmode.

 

Είμαι πραγματικά σε απόγνωση. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; (Δεν έχω την αρχική ROM).

 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις.

 

*Όταν προσπαθώ να εγκαταστήσω ή να ανανεώσω μια εφαρμογή, ακόμα και της google, (mail, maps κλπ) μου λέει πως κάνει λήψη αλλά δεν δείχνει ποτέ ποσοστό ολοκλήρωσης και φυσικά όπως προείπα δεν ολοκληρώνεται ποτέ.

 

Επίσης να σημειώσω πως από τότε που το ρουτάρισα το κινητό δεν αναγνωρίζεται ούτε ως σκληρός δίσκος από τον υπολογιστή οπότε δεν μπορώ να βάλω στην κάρτα sd κάποια rom και να την εγκαταστήσω :(

Link to comment
Share on other sites

Πρέπει να έχω αποθηκευμένο το παλιό flashtool που υποστηρίζει το Xperia j κάπου στον σκληρο μου δισκο. Θα το βρω και θα στο στειλω. Αν το ξεχάσω στειλε μου προσωπικό μηνυμα.
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Καλησπερα παιδια . Εχω ενα θεμα με το συγκεκριμενο κιν. Λοιπον ξαφνικα γυρνω σπιτι κ το βλεπω κλειστω πατουσα το παουερ ον το κουμπι κ δεν ανοιγε ..απλα μ εδειχνε ενα κοκκινο λαμπακι να αναβοσβηνει .Το εβαλα στ pc και δεν το αναγνωριζε..αμεσως μετα κατεβαζω το pc companion για update software κ μολις ξεκιναω μ βγαζει σφαλμα ( οτι κ καλα εχω τροποποιημενο κιν.) Παρακαλω καποια βοηθεια; ευχαριστω .

 

:!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09

Edited by zxr
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

καλησπερα παιδια μου εδωσαν ενα xperia J st26i το οποιο δεν ανοιγει δηλαδη οταν πατασ το κουμπι για να ανοιξει κανει την δονηση δειχνει το λογοτυπο της σονυ και μετα ενα κινητο και απο πανω ενα βελακι μπλε που δειχνει προς τα κατω με ενα θαυμαστικο μπροστα του και στη συνεχεια ξανακλεινει. μπορει καποιος να βοηθησει;

ευχαριστω εκ των προτερων

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • The title was changed to Sony Xperia™J

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...