konstantinoslp Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Πιο συγκεκριμένα, αυτό ισχύει για όλα τα Sony/Sony Ericsson..;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Respect στον Dark_ds! :respect: Θα ακολουθήσω όποτε βρω χρόνο. :) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Πρώτες εντυπώσεις απο το κινητό που παρέλαβα σήμερα πρωί πρωί. Λοιπόν εμφανισιακά πανέμορφο δεν το συζητάμε. Η οθόνη του πολύ ωραία 4.55 inch H φωτεινότητα με παρεξένεψε που αυξομειώνει ελαφρώς αν και δεν την έχω επιλεγμένη. Το μέγεθος της οθόνης το design η κάμερα απλά καταπληκτικά.Οι φωτογραφίες που τράβηξα ηταν απίστευτες σε σύγκριση με το iphone 4 8gb Το χάζευα δίπλα στο iphone 4 8gb της κοπέλας μου και δεν το μετάνιωσα που το πήρα.Και τα 2 εξαιρετικά κινητά αλλά εγώ ηθελα μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη φωτογραφική. Απόκριση απλά απιστευτη και πολύ γρήγορο μηχάνημα.Εξοικειώθηκα σε 2 λεπτά αν και χρησιμοποιούσα iphone 3gs 3 χρόνια κοντά. φοράει την 4.04 και μου λέει για update δεν το έχω κάνει ακόμη . Εχει πολλά πράγματα να ψάξω ακόμη .Προς το παρών δεν μπορώ να το ξεκολήσω απο τα χέρια μου.Εντυπώσεις ποιο ειδικές και για την μπαταρία σε λίγες μέρες. Μια πρώτη αίσθηση είναι οτι πέφτει με τους ρυθμούς του iphone (χρήση wifi ) Επίσης παρατήρησα οτι η internal storage για εφαρμογές είναι μικρή και χρειάζεται extra micro sd .Εχω μια btw 8άρα. Αν υπάρχει κάτι που να προσέξω σχετικά με updates κτλ πείτε μου.Ευχαριστώ. χαιρομαι που εκανες τελικα το σωστο :p Λοιπον,αυτο με το φωτεινοτητα, αν καταλαβα καλα σου τρεμοπαιζει καποιες στιγμες?? μου το κανει και εμενα οταν ειμαι σε συγκεκριμενη γωνια απο καποια φωτα μες το σπιτι αλλα εχω την αυτοματη φωτεινοτητα ενεργη. οταν τη βγαζω δεν το κανει. παρολα αυτα δε νομιζω οτι ειναι κατι γιατι ειδικα σε μενα παρατηρω οτι το κανει οταν ειμαι κοντα σε καποιες λαμπες και πλαγια κτλ κτλ.. Απο εκει και περα για την μνημη για εφαρμογες εχεις 2 GB και αλλα 11 για αποθηκη.νομιζω φτανουν.. Εγω εβαλα μια 16αρα καρτα γιατι μεταφερω καμια φορα δεδομενα με UTG (usb on the go) ομως ακομα δεν τα εχω χρειαστει. πιο πολυ με διευκολυνει που τα πεταω κατευθειαν στο pc με ανταπτορα χωρις να βαζω καλωδιο στο κινητο (ειιμαι κατα της φορτισης με usb και μαλιστα για 5-10 λεπτα..θελω να κανω πληρεις κυκλους και αν ειναι λιθιου. εχω δει διαφορα στη διαρκεια του χρονου). Η αντοχη της μπαταριας ειναι καλη, αλλα λογικο ειναι τωρα που το σκαλιζεις να ξεμενεις. Χθες και σημερα το σκαλιζω απο το πρωι γιατι γυρναω στους δρομου και λιωνω ραδιοφωνο,fb,instagram, bloomberg, whatsapp (αρα η οθονη μονιμα αναμενη) , runkeeper 2 ωρες το βραδυ και τη βγαζει τη μερα! Με φωτεινοτητα στη μεση και αυτοματο. Την αναβαθμιση την εκανα μετα απο λιγες ημερες, δεν ειναι τιποτα σπουδαιο. δεν ξερω τι αλλαζει αλλα δεν ειδα διαφορα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 μάλιστα έτσι εξηγείτε η ταχύτητα .. καλά νέα. Σε περίπτωση που δεν το έχετε αναφέρει πράγμα δύσκολο η εφαρμογή BOX δίνει στους κατόχους του ΧΤ 50GB ελευθερο αποθηκευτικό χώρο για μια ζωή.. Εξαιρετικό θα έλεγα.. κατεβάστε το απο το play Και τσιμπάς άλλα 15GB αν κάνεις sign in στο box μέσω του astro file manager!!!! Αυτό Κωνσταντίνε δεν το ήξερες, είμαι σίγουρος!!! :p :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Και τσιμπάς άλλα 15GB αν κάνεις sign in στο box μέσω του astro file manager!!!! Αυτό Κωνσταντίνε δεν το ήξερες, είμαι σίγουρος!!! :p :p Δεν το ηξερα...το ομολογω..:cool: Τι πρεπει να κανουμε για να ανεβαζουμε μεγαλα αρχεια στο box δεν ξερω γιατι εχει οριο.. (για να σε δω τωρα..) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Το χάζευα δίπλα στο iphone 4 8gb της κοπέλας μου και δεν το μετάνιωσα που το πήρα.Και τα 2 εξαιρετικά κινητά αλλά εγώ ηθελα μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη φωτογραφική. Απόκριση απλά απιστευτη και πολύ γρήγορο μηχάνημα.Εξοικειώθηκα σε 2 λεπτά αν και χρησιμοποιούσα iphone 3gs 3 χρόνια κοντά. και εγώ για αυτό το πήρα. πολύ ομορφο και αναπάντεχα γρήγορο. καλορίζικο και καλό λιώσιμο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Δεν το ηξερα...το ομολογω..:cool: Τι πρεπει να κανουμε για να ανεβαζουμε μεγαλα αρχεια στο box δεν ξερω γιατι εχει οριο.. (για να σε δω τωρα..) Εύκολο κι αυτό. Τα μεγάλα αρχεία τα σπας με το winrar σε κομμάτια των 100ΜΒ (τόσο είναι το όριο αν θυμάμαι καλά) και ανεβάζεις τα κομμάτια. Επόμενη ερώτηση! :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof_Chaos Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Σκέφτομαι να του πάρω μια θήκη ...ενα πορτοφολάκι ή μια σιλικόνη καλύτερα για το πίσω μέρος. Για την οθόνη εχει φιλμ προστασίας. Το θέμα ειναι αξίζει τον κόπο; το πίσω καπάκι γενικά ειναι ανθεκτικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Παιδιά ξέρετε τι μου περνάει από το μυαλό? Άκουσα ότι τα νέα μοντέλα sony (z,zl,κλπ) θα έχουν και λειτουργία stamina που κάνει εξοικονόμηση στην μπαταρία καθώς και κάτι άλλα καλούδια...Λέτε αυτά να τα πάρει και το t και για αυτό να αργεί η αναβάθμιση?Μαζί δηλαδή με το νέο λειτουργικό για τα νέα μοντέλα να δώσει και για εμας.Λέω τώρα...:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Το Τ δεν την εχει αυτη την επιλογη απο τη μανα του? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof_Chaos Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Παιδιά ξέρετε τι μου περνάει από το μυαλό? Άκουσα ότι τα νέα μοντέλα sony (z,zl,κλπ) θα έχουν και λειτουργία stamina που κάνει εξοικονόμηση στην μπαταρία καθώς και κάτι άλλα καλούδια...Λέτε αυτά να τα πάρει και το t και για αυτό να αργεί η αναβάθμιση?Μαζί δηλαδή με το νέο λειτουργικό για τα νέα μοντέλα να δώσει και για εμας.Λέω τώρα...:ninja: εχει ήδη τέτοια επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Παιδιά ξέρετε τι μου περνάει από το μυαλό? Άκουσα ότι τα νέα μοντέλα sony (z,zl,κλπ) θα έχουν και λειτουργία stamina που κάνει εξοικονόμηση στην μπαταρία καθώς και κάτι άλλα καλούδια...Λέτε αυτά να τα πάρει και το t και για αυτό να αργεί η αναβάθμιση?Μαζί δηλαδή με το νέο λειτουργικό για τα νέα μοντέλα να δώσει και για εμας.Λέω τώρα...:ninja: Αφου μεσα Φλεβαρη εχει ανακοινωσει η sony οτι θα ξεκινησει η αναβαθμιση για το Τ:) Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 εχει ήδη τέτοια επιλογή. Δεν είναι stamina.Eίναι κάτι παρόμοιο αλλά δεν μπορείς να διαλέξεις μόνος σου ποιές εφαρμογές θα σταματούν όταν το κινητό θα είναι σε κατάσταση αναμονής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof_Chaos Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 (edited) Δεν είναι stamina.Eίναι κάτι παρόμοιο αλλά δεν μπορείς να διαλέξεις μόνος σου ποιές εφαρμογές θα σταματούν όταν το κινητό θα είναι σε κατάσταση αναμονής. το έχω ενεργοποιήσει πάντως..Με αρκετη χρήση θα έλεγα και σκάλισμα του κινητού κράτησε η μπαταρία 1 μέρα και 3 ώρες ακριβώς απο την πρώτη πλήρη φόρτιση.. είδα email και σερφαρα λίγο facebook κτλ μίλησα viber 45 λεπτά περίπου και λίγα λεπτά τηλέφωνο.. upload photos και λίγη χρήση 3g . Γενικά το σκάλισα αρκετά μιας και είναι καινούργιο. Τράβηξα και μερικές photos και κατέβασα αρκετά απο το play. Κατέβασα το ενα task manager killer για να κλείνει τiς εφαρμογές απο πίσω. Δεν ξέρω αν απο την εμπειρία σας ειμαι καλά στο θέμα μπαταρίας. Είμαι σίγουρος πως αν δεν το σκάλιζα θα κράταγε stand by και 2 μέρες με ελάχιστη χρήση. Edited January 30, 2013 by Prof_Chaos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Δεν τον χρειαζεσαι τον τασκ κιλλερ.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Παιδιά ξέρετε τι μου περνάει από το μυαλό? Άκουσα ότι τα νέα μοντέλα sony (z,zl,κλπ) θα έχουν και λειτουργία stamina που κάνει εξοικονόμηση στην μπαταρία καθώς και κάτι άλλα καλούδια...Λέτε αυτά να τα πάρει και το t και για αυτό να αργεί η αναβάθμιση?Μαζί δηλαδή με το νέο λειτουργικό για τα νέα μοντέλα να δώσει και για εμας.Λέω τώρα...:ninja: κάτι τέτοιο έχει και τώρα το xperia T. για αυτό το πράγμα δεν το έχω ψάξει και πολύ από τη στιμγή που μου βγαίνει πάνω από ημέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 9.1.A.0.489 μολις ανεβηκε στο ptcrb,μαλλον πλησιαζουμε την j.b:happy::happy: Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Δεν τον χρειαζεσαι τον τασκ κιλλερ.:) Συμφωνώ και εγώ.Οι task killers είναι άχρηστοι και κάνουν πρισσότερο κακό.Είχα και εγώ και αποτότε που το έβγαλα το κινητό δούλευε πολύ καλύτερα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof_Chaos Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 9.1.A.0.489 μολις ανεβηκε στο ptcrb,μαλλον πλησιαζουμε την j.b:happy::happy: τι διαφορές θα δούμε στην J.b ; εννοώ θα δούμε κάτι ουσιαστικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof_Chaos Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 (edited) να ρωτήσω εμείς θα έχουμε μελλοντικά 4G υποστήριξη; Σε κάποια site λέει ναι σε κάποια δεν το αναφέρει καθόλου . Δεν μιλάω για το μοντέλο LTE για την At&T που έχει σίγουρα. Ευχαριστώ. Απο τι διάβασα το HSPA+ εξέλιξη του 3G αλλά οχι LTE και γι αυτό πιάνω λογικά αυτές τις ταχύτητες μιας και είμαι κολλήμενος σε H+ και οχι 3G. PS το speed test που έχω κάνει αρκετές φορές δείχνει donwload 1.1 mb/sec και upload 200+ kb!!! σε 2 περιοχές Βριλλήσια και Νέα Πεντέλη εγιναν τα τεστ και διαφορετικές ώρες.Οι ταχύτητες ειναι πραγματικές..Συνδέεται με H+ πάντα.Κάνω streaming HD content και δεν κολάει πουθενά ενώ την ίδια στιγμή το σταθερό adsl κάνει κολλήματα της Hol! Τι αστρονομικές ταχύτητες είναι αυτές; Η Hol που έχω στο σταθερο adsl είμαι στα 6mbps και κατεβάζω με το ίδιο τέστ 600 kb/sec Edited February 1, 2013 by Prof_Chaos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dabledot Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 καλησπερα παιδια ,εκανε κανεις την τελευταια αναβαθμιση 9.1.A.0.489 ? μολις την εκανα και βλεπω πολλες διαφορες ,πιο γρηγορο μου φανηκε ,τωρα κραταει και λιγοτερη δεσμευμενη μνημη ,αυτη τη στιγμη λεει -340 απο 820 μβ ,βλεπω επισης οτι τα 13 mp πηγαν περιπατο ,τα 12 ειναι η μεγαλυτερη επιλογη ,αλλα η καμερα δουλευει καλητερα ,και μπορεις να τραβηξεις και φωτο την ωρα που τραβας βιντεο ,γενικα εχει πολες διαφορες ακομα το ψαχνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 να ρωτήσω εμείς θα έχουμε μελλοντικά 4G υποστήριξη; Σε κάποια site λέει ναι σε κάποια δεν το αναφέρει καθόλου . Δεν μιλάω για το μοντέλο LTE για την At&T που έχει σίγουρα. Ευχαριστώ. Απο τι διάβασα το HSPA+ εξέλιξη του 3G αλλά οχι LTE και γι αυτό πιάνω λογικά αυτές τις ταχύτητες μιας και είμαι κολλήμενος σε H+ και οχι 3G. PS το speed test που έχω κάνει αρκετές φορές δείχνει donwload 1.1 mb/sec και upload 200+ kb!!! σε 2 περιοχές Βριλλήσια και Νέα Πεντέλη εγιναν τα τεστ και διαφορετικές ώρες.Οι ταχύτητες ειναι πραγματικές..Συνδέεται με H+ πάντα.Κάνω streaming HD content και δεν κολάει πουθενά ενώ την ίδια στιγμή το σταθερό adsl κάνει κολλήματα της Hol! Τι αστρονομικές ταχύτητες είναι αυτές; Η Hol που έχω στο σταθερο adsl είμαι στα 6mbps και κατεβάζω με το ίδιο τέστ 600 kb/sec Φυσιολογικές ταχύτητες όπως θα έπρεπε είναι. Τι πρόγραμμα έχεις Hol; Εγώ με την Ontelecoms στο σπίτι πιάνω 12mbps σταθερά και 1,2+mb/sec με upload 750+kb/sec. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Παιδια καλως μας ηρθε!!! Μολις ξεκινησα την διαδικασια,τα λεμε αργοτερα με εντυπωσεις.:):) Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Ας μην μπούμε στην διαδικασία να συζητήσουμε τι πρόγραμμα internet έχει ο καθένας στο σπίτι και τι ταχύτητες πιάνει. Δεν είναι επι του παρόντος. Πολύ ευχαρίστως να συζητήσουμε για ταχύτητες mobile internet στο συγκεκριμένο κινητό αλλά ας μην επακταθούμε σε adsl. Ευχαριστώ!:) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Αντε καλοριζικη γκρινιαρηδες .. http://www.xperiablog.net/2013/02/01/xperia-t-jelly-bean-update-9-1-a-0-489-now-rolling-out/ Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts