jpall13 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Την ιδια απορια εχω και εγω. :blink: Ε μα τι λεμε τωρα . Το τηλ δεν υπαρχει κατι ποθ να μην το κανει .Εκτοσ απο καφε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Κοίτα, το καλοκαίρι με κλειστό τον κόφτη, ψηλή φωτεινότητα και βαρύ παιχνίδι, άνετα ψήνεις... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpall13 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Κοίτα, το καλοκαίρι με κλειστό τον κόφτη, ψηλή φωτεινότητα και βαρύ παιχνίδι, άνετα ψήνεις... αρα κανεις και καφε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yonah Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Απο 25 γιουρα ολο το καπακι πισω. βγαζεις τις δυο βιδες απο κατω με torx t5 και ειναι κουμπωτο :) http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2053587.m570.l1313.TR0.TRC0.Xe975+housing&_nkw=e975+housing&_sacat=0&_from=R40 Εισ' ωραίος και σαγαπαω :p Έφαγα μια ξενερα όταν έκανε κρακ, δεν λέγεται. btw ελπίζω να έχει το σήμα της LG από πίσω και να μην είναι κενό. Θα το δούμε, παράγγειλα ήδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Έχει και αυθεντικά. Γι'αυτό σου έβαλα απλά το λινκ της αναζήτησης χωρίς συγκεκριμένο πωλητή :) Εγώ πχ αν σπάσει θα πάρω ένα από αυτά που δεν έχουν τίποτα πίσω. Less is more :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_themis Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 ; Το GTA:SA τρέχει νεράκι... σε One όχι :p οπότε; ίδια κάρτα με το καινούργιο σου έχει ;) Από που το κατέβασες; εγώ δεν μπορώ να το βρω. Μου το βγάζει μη συμβατό στο store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 (edited) ; Το GTA:SA τρέχει νεράκι... σε One όχι :p οπότε; ίδια κάρτα με το καινούργιο σου έχει ;) φυσικά και παίζει τα πάντα, έθιξα το θέμα των παιχνιδιών μόνο για το θέμα της μπαταρίας. στο s4 παρατηρώ κολλήματα και fc μερικές φορές που στο g δεν τα'χω. το gta που το βρήκατε? ψάχνω στο play και δεν το βρίσκω παρά μόνο κάτι cheats. Edited February 8, 2014 by SuperMarioGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Αν ενδιαφερεται για αμεση αγορα καποιος πουλαω εγω ενα Optimus G στα 240 συζητησιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Ενω και αυτο και τα αλλα 2 που εχουν βγει τρεχουν νερακι, τα εχουν σαν μη συμβατα ( οπως και πολλα αλλα πχ nba jam) ευτυχως υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpall13 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Ενω και αυτο και τα αλλα 2 που εχουν βγει τρεχουν νερακι, τα εχουν σαν μη συμβατα ( οπως και πολλα αλλα πχ nba jam) ευτυχως υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες :p Που ειναι αυτες οι πορτοκαλιες ? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ενω και αυτο και τα αλλα 2 που εχουν βγει τρεχουν νερακι, τα εχουν σαν μη συμβατα ( οπως και πολλα αλλα πχ nba jam) ευτυχως υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες :p Ποθ ειναι αυτες οι πορτοκαλιες ? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Ποθ ειναι αυτες οι πορτοκαλιες ? Αυτό με το gta δε το κατάλαβα και γω γιατί βγαίνει ασύμβατο,ενώ παίζει. Μπες piratebay. . Σε αναγκάζει το ατιμουλικο :P Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpall13 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Αυτό με το gta δε το κατάλαβα και γω γιατί βγαίνει ασύμβατο,ενώ παίζει. Μπες piratebay. . Σε αναγκάζει το ατιμουλικο :P Φιλε μου καλημερα την μπαταρηα την πινει και το δικοσου σαν νερακι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Καλημερα στην παρεα.... Σε λιγο τελειωνει η μπαταρια και ποσταρω τα στατιστικα... ΟΧΙ κατι το ιδιαιτερο αλλα ουτε απελπιστικο... με CM 10.2 Stable... ( 4.3.1 ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Φιλε μου καλημερα την μπαταρηα την πινει και το δικοσου σαν νερακι ? Ω ναι, λεπτο και της % παει σχεδον :lol::lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpall13 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Ω ναι, λεπτο και της % παει σχεδον :lol::lol: Ε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα !!!!!:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Κατι εκανε η CM πιστευω... την ωρα οθονης την εδειξα καθως το φορτιζα διοτι εκλεισε πριν προλαβω να βγαλω Screen :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 50% φωτεινότητα [ATTACH]41121[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 με 60% φωτεινοτητα δε πεφτω κατω απο 4 ωρες οθονη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 με 60% φωτεινοτητα δε πεφτω κατω απο 4 ωρες οθονη... Αυτόματο το εχω εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Ανοιχτό το 3G; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Ναι και Wifi & 3G ανοιχτα συνεχως, και επιλεγμενο για 4G οπου υπαρχει καλυψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Φιλε μου καλημερα την μπαταρηα την πινει και το δικοσου σαν νερακι ? Όλα τα games τέτοιου τύπου την ρουφάνε πολύ.. παίζω πχ περίπου 2 ώρες και 45 λπτ dungeon hunter 4 και περίπου το ίδιο gta. Λογικο αν το καλοσκεφτείς.. αλλά αν είναι να παίξεις κάτι, το ευχαριστιεσαι!! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpall13 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Καλησπερα εκανα τεστ με το antutu την προτη φορα εβγαλε 10500 και την δευτερη 18750 γιατη τοσο χαμηλα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Καλησπερα εκανα τεστ με το antutu την προτη φορα εβγαλε 10500 και την δευτερη 18750 γιατη τοσο χαμηλα ? Μηπως την πρωτη φορα ειχες την εξοικονομηση ενεργοποιημενη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpall13 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Μηπως την πρωτη φορα ειχες την εξοικονομηση ενεργοποιημενη; Τωρα εβγαλε 20875. Ειχα την eco λειτουργια οχι την εξοικονομηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts