pgetsopoulos Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 επισης το paypal αν θυμαμαι καλα δεχεται και paysafe... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 κακα τα ψέμματα οπως πανε τα πράματα εχει καταντησει must. απλο παραδειγμα η παραπανω θηκη. απ το ebay την εχεις σπιτι σου με 3.50 και στο Ελλαντα ζητανε για την ιδια θηκη 13Ε χωρια τα εξοδα αποστολής! Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 ισχυει... ειναι τραγικη η κατασταση σε αυτο το ζητημα! μπαταρια πχ διπλη-τριπλη τιμη για το Ν8 (αυθεντικη παντα).... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ak1s Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Εχω μια paysafe 25 ευρο εδω και κανα χρονο αλλα το paypal δεν δεχετε paysafe στανταρ αυτο οσο για την πειρεως παλια που δεν της χρωσταγα και εγω ετσι εκανα ειχα βγαλει μια εικονικη καρτα και την ειχα βαλει στο paypal αλλα τωρα ουτε απεξω δεν περναω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 υπάρχουν κι άλλες τράπεζες :p Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ak1s Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 (edited) Ναι αλλα ανεργους δεν δεχεται καμια η τουλαχιστον στη φαση που ειμαι εγω Edited December 15, 2013 by ak1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 προπληρωμενη μπορεις να βγαλεις, εβγαλα εγω που δεν ειχα ποτε εισοδημα :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Καλημερα και απο μενα! Βρηκε κανεις ακρη με το προβλημα του ξαφνικου σβησιματος του τηλεφωνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Καλημερα και απο μενα! Βρηκε κανεις ακρη με το προβλημα του ξαφνικου σβησιματος του τηλεφωνου? Ποτέ δεν μου έχει σβήσει το δικό μου. Υπάρχει τέτοιο θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Ποτέ δεν μου έχει σβήσει το δικό μου. Υπάρχει τέτοιο θέμα? Ναι, εχει αναφερθει σε μεμονομενες περιπτωσεις στο φορουμ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ak1s Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Καλημερα και απο μενα! Βρηκε κανεις ακρη με το προβλημα του ξαφνικου σβησιματος του τηλεφωνου? Δοκιμασες να του κανεις hard reset :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 καλησπέρα σε όλους, ένας φίλος με S4 έστειλε το κινητό στο service της sammy επειδή δεν άνοιγε,το πόρισμα ήταν οτι είχε καεί η ραμ απο το μαγνητάκι της θήκης (flip cover η θήκη) γι αυτό λένε οτι δεν το καλύπτουν στην εγγύηση,τώρα έρχεται η ερώτηση μου,δεν έχουν θωράκιση αυτά ρε παιδιά?είχε κανείς ίδιο θέμα σε G ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Μια φορά μόνο μου έχει σβήσει παιδιά εμένα από εφαρμογή για το NFC και έκανα επιτυχώς restart. Μεμονωμένο περιστατικό θα ειναι :) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Ναι, εχει αναφερθει σε μεμονομενες περιπτωσεις στο φορουμ... εμενα εκανε ΣΥΝΕΧΕΙΑ soft reboots και εστρωσε με την αναβαθμιση τελη σεπτεμβρη... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ak1s Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 καλησπέρα σε όλους, ένας φίλος με S4 έστειλε το κινητό στο service της sammy επειδή δεν άνοιγε,το πόρισμα ήταν οτι είχε καεί η ραμ απο το μαγνητάκι της θήκης (flip cover η θήκη) γι αυτό λένε οτι δεν το καλύπτουν στην εγγύηση,τώρα έρχεται η ερώτηση μου,δεν έχουν θωράκιση αυτά ρε παιδιά?είχε κανείς ίδιο θέμα σε G ? Μην μας λες τετοια γιατι σημερα πηρα θηκη με μαγνιτακια:oops: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Κ εγώ περιμένω μια τετοια θήκη γι αυτο ρώτησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yonah Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Όχι ρε παιδιά, σιγά μην φοβόμαστε και τα μαγνητακια από τις θήκες τώρα :p Κανένα πρόβλημα δεν παίζει, πιο πιθανό είναι να πάθει κάτι από κεραυνό παρά από το μαγνητακι της θήκης. @kionokranos πες στον φίλο σου να παει να τους τα κάνει όλα λαμπογυαλο αν δεν του το φτιάξουν. Τι πράματα είναι αυτά; Αν χαλούσαν έτσι τότε όλες οι συσκευές νεκρές θα ήταν, τιγκα στα μαγνητικα πεδία είμαστε, το μαγνητακι τους πείραξε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 μα και ποσες θηκες υπαρχουν με μαγνητακια... ποσες χαλασαν πια? η παρε λαπτοπ και παρε μαγνητη και παιξτον πανω απο την ραμ να δουμε, θα χαλασει? η σε κανενα μηλο (μπας και τους τσουξει :p) (σιγουρη απαντηση:ΟΧΙ) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodinho3 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Ήρθε η ώρα μετά από ένα μήνα συνύπαρξης με το τερατάκι μας,να πάω σε κάτι μεγαλύτερο (Note 3)!Ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες και καλές γιορτές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Νεο ρεκορ σημερα!Καθε μερα και χειροτερα!με 60% φωτεινοτητα και 100% browsing φτασαμε σε αυτο το αποτελεσμα! Ελεγα να δωσω To S3 για να το παρω αλλα υστερα απο αυτο...noway !!! Το S 3 μου με την μικρη μπαταρια ( 2.100) μου βγαζει ανετα με τα παντα ανοιχτα 8 ωρες. Με την μεγαλη μπαταρια ( 3.000) χαλαρα παει εως και 11 ωρες ! Κριμα γιατι το LG G φαινεται καλο ομως οπως παντα με τις μπαταριες η LG δεν τα παει καλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 αυτο παλι το συμπερασμα που το εβγαλες, επειδη ενας χρηστης το ανέφερε σαν προβλημα σημαινει οτι ισχυει για όλους; και τι σου βγαζει το s3, 8 ωρες ανοιχτή οθόνη; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 αυτο παλι το συμπερασμα που το εβγαλες, επειδη ενας χρηστης το ανέφερε σαν προβλημα σημαινει οτι ισχυει για όλους; και τι σου βγαζει το s3, 8 ωρες ανοιχτή οθόνη; Ενας και αλλοι 100 που το κρυβουν οπως παντα ( τοσα χρονια αυτο γινεται εδω μεσα). ΟΧι ρε συ 8 ωρες εννοω μεχρι να σβησει. 3G ανοιχτο+ 3 ωρες ομιλιας+300 email +200 sms στο 8ωρο ολα αυτα . Εννοειται απο πισω τρεχουν facebook+twitter και γενικα πολυ πραγμα. Οθονη στο φουλ γιατι το δουλευω εξω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 μα ετσι γινεται στα φορουμ, συνηθως γραφουν οσοι εχουν προβληματα..επειδη παρακολουθω το συγκεκριμένο τοπικ το optimus g εχει πολυ καλη αυτονομια. ειδα και screenshot με 5 ωρες οθονη με την χρηση που αναφέρεις.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 μα ετσι γινεται στα φορουμ, συνηθως γραφουν οσοι εχουν προβληματα..επειδη παρακολουθω το συγκεκριμένο τοπικ το optimus g εχει πολυ καλη αυτονομια. ειδα και screenshot με 5 ωρες οθονη με την χρηση που αναφέρεις.. ΠΑιζει ρολο ομως και τι ακριβως κανει το κινητο και επισης η φωτεινοτητα. Ασε εχω παρει αρκετα LG ( LG 2X-Black -4X )στο 4ωρο κλεινουν. Μπορει To G να ειναι καλυτερο απο τα προηγουμενα αλλα με αυτα που κανω στο GS 3 δεν νομιζω να τα βγαζει αυτο με τιποτα. Η Amoled εννοειται πως " καιει" λιγοτερο και το ξερεις σιγουρα :) Ομως το ηθελα λογο των 2GB οχι τιποτα αλλο. Τo GS 3 υστερει αλλου ( αργει να ανοιξει τις επαφες) αλλα μικρο το κακο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 H Amoled καιει λιγοτερο ΣΕ ΜΑΥΡΟ φοντο.... σε λευκο καιει εως και 8 φορες παραπανω! (browsing ;)) σαν μπαταριες ειναι πολυ κοντα.... Α, και βγαζει 15 ωρες ομιλιας εναντι 10 ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts