nikos523 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Ε γιαυτο. Εγώ είμαι συνηθισμένος σε αμολεντ και με πανιαζει η ips :p Καλά eco και τέτοια χαζά δε βάζω πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Το παρήγγειλα κι εγώ όταν ξαναέγινε διαθέσιμο, πήρα κωδικό συναλλαγής αλλά όχι e-mail επιβεβαίωσης! Πάντως η πλάκα είναι ότι κάποια στιγμή ΔΕΝ ήταν διαθέσιμο, πήγα στο κατάστημα κι μου είπαν ότι ΔΕΝ μπορούν να κάνουν παραγγελία με το όνομά μου!Γύρισα σπίτι έβαλα να με ειδοποιήσουν και ΜΟΛΙΣ ήρθε το mail έκανα online παραγγελία! Για να δούμε! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Άντε να φουντώσει λίγο το νήμα γιατί χωρίς προβλήματα δεν έχεις τι να πεις :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Υπραχει καποιος που το παραγγειλε με τη δευτερη παρτιδα και να του ηρθε mail? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Άντε να φουντώσει λίγο το νήμα γιατί χωρίς προβλήματα δεν έχεις τι να πεις :p Χαχαχα. Ακριβως.μα δε χρειαζεται περασμα αλλης ρομ για να δουλεψει καλυτερα παρα μονο για "αισθητικους" λογους ή αν καποιος θελει να αφαιρεσει qslide κλπ Χρονια ειχα ναχω απροβληματιστο κινητο. Απτην εποχη του νοκια 1100... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Υπραχει καποιος που το παραγγειλε με τη δευτερη παρτιδα και να του ηρθε mail? Σε άλλο forum κάποιος έγραψε οτι δεν του έχει έρθει mail κι από ένα desire x που παρήγγειλε νωρίτερα το μεσημέρι. Δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος ανησυχίας αφού το σύστημα σίγουρα υπερφορτώθηκε με τόσες παραγγελίες και τα έπαιξε. Για να το ξαναέβαλαν, σημαίνει πως έκαναν υπολογισμό των μέχρι τώρα παραγγελιών και είδα οτι είχαν κι άλλα να ξεστοκάρουν. Εγώ θα πάρω τηλέφωνο την Δευτέρα για επιβεβαιώση επειδή δεν θέλω να ενθουσιάζομαι τζάμπα και να με ψήνει η ιδέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ak1s Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 tinypic.com/view.php?pic=2s1oifn&s=5#.UnU5C3NYmv0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Ρε παιδια οσοι παραγγειλατε απο Internet λογικα θα παραλαβετε...Εμεις τα ανθρωπακια που πηραμε τηλ εχουμε στω και μιση ελπιδα????Αυριο λενε οτι θα δουλεψουν τα καταστηματα.Λενε η vodafone να ειναι ανοικτη/??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Χαχαχα. Ακριβως.μα δε χρειαζεται περασμα αλλης ρομ για να δουλεψει καλυτερα παρα μονο για "αισθητικους" λογους ή αν καποιος θελει να αφαιρεσει qslide κλπ Χρονια ειχα ναχω απροβληματιστο κινητο. Απτην εποχη του νοκια 1100... Όντως, η ομαλότητα του θυμίζει iOS .. Αν δεν είχε το θέμα με τη μπαταρία, σίγουρα θα κρατούσα το δικό μου .. venoos, έδωσα το κινητό και χαθήκαμε .. :p :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 οταν το παραγγειλες εδωσες ονοματεπωνυμο,τηλεφωνο και email? αν ναι,μαλλον αυτο σημαινει οτι ο υπαλληλος που μιλουσες συμπληρωσε την φορμα για σενα. Λογικα θα πρεπει να σου ειπε και εναν 7-ψηφιο κωδικο. πιστευω οτι ολοι που προλαβαμαι και πηραμε κωδικο θα τα παρουμε ,απλα δεν εχει σταλει Mail ακομα,γιατι,οπως ειπε και ο συμφουριτης απο πανω,με τις τοσες παραγγελειες επεσε το συστημα τους και τωρα ειναι και κλειστα,αν ανοιξουν αυριο ισως φτιαξει,αλλιως Δευτερα θα ξερουμε σιγουρα. Παντως αν δεν εχουν σταλει τα Mail μεχρι Δευτερα,λυπαμαι τα παιδια που δουλευουν στο τηλεφωνικο κεντρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Όντως, η ομαλότητα του θυμίζει iOS .. Αν δεν είχε το θέμα με τη μπαταρία, σίγουρα θα κρατούσα το δικό μου .. venoos, έδωσα το κινητό και χαθήκαμε .. :p :) Ναι οντως.πες και ονομα αν και καλο το δον ζουαν ;) Εγω,βενος. Δεν προλαβες σημερα ε; Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_92 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Παιδιά, καλησπέρα και απο μένα! Έκανα και γω παραγγελία online γυρω στις 5 το απόγευμα (δηλαδή την δεύτερη φορά που ανέβηκε το κινητό στο σαιτ). Μου ήρθε αμέσως mail επιβεβαίωσης με τον αριθμό παραγγελίας και τα συναφή. Πήρα λοιπόν και γω τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών, και μου είπε η κοπέλα οτι έχουν αδειάσει όλες τους οι αποθήκες και η προσφορά ισχύει μέχρι τις 10 του μήνα ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Σε δεύτερη επικοινωνία που είχα με την vodafone στο φβ, μου είπαν οτι εφόσον έχω λάβει mail τότε θα παραλάβω κανονικα ΜΑΛΛΟΝ! Σε επικοινωνία που είχα με το κατάστημα της περιοχής μου στις 3 το μεσημέρι, μόλις έμαθα δηλαδή για την προσφορά, ο υπάλληλος μου είπε οτι δεν το έχουν στο κατάστημα, αλλά μπορώ να περάσω απο δευτέρα να αφήσω τα στοιχεία μου και παρασκευή που θα έχουν παραλαβή να με ειδοποιήσουν να παραλάβω. Συγγνώμη που μακρυγόρησα, απλά ήθελα έτσι να τονίσω το πόσο δεν ξέρουν τι τους γίνεται όλοι εκεί στην βονταφον. Άλλα λένε στο φβ, άλλα στο κατάστημα, άλλα στο τηλέφωνο. Δεν ξέρω τι παίζει με αυτή την προσφορά, ούτε και τι θα γίνει με όλους εμάς που έχουμε παραγγείλει και θα είμαστε σε αναμένα κάρβουνα μέχρι την Δευτέρα! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pascal1281 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Παιδια δουλευω voda και δεν θελω να σας ξενερωσω αλλα τα κομματια που υπηρχαν ηταν λιγα οποτε ...κρατατε μικρο καλαθι.. Παράθεση HTC HD2 (best of the best) HTC EVO 3D SAMSUNG GALAXY S3/ S4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 αν καποιος πηρε πανω απο ενα και ενδιαφέρεται να δωσει το ενα το ΘΕΛΩΩΩΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_92 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Παιδια δουλευω voda και δεν θελω να σας ξενερωσω αλλα τα κομματια που υπηρχαν ηταν λιγα οποτε ...κρατατε μικρο καλαθι.. Nαι, αλλά πως εξηγείται που στο υποκατάστημα της περιοχής μου, ενώ δεν είχαν απόθεμα όταν τηλεφώνησα, μου είπαν οτι περιμένουν παραλαβή την παρασκευή και πως αν αφήσω τα στοιχέια μου "σαφώς και θα ισχύει η τιμή των 129ευρώ" :confused::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Nαι, αλλά πως εξηγείται που στο υποκατάστημα της περιοχής μου, ενώ δεν είχαν απόθεμα όταν τηλεφώνησα, μου είπαν οτι περιμένουν παραλαβή την παρασκευή και πως αν αφήσω τα στοιχέια μου "σαφώς και θα ισχύει η τιμή των 129ευρώ" :confused::wacko: Ελα μου ντε...Η ******* ειναι οτι καποιοι που παραγγειλαμε απο τηλ μπορει να παρουμε απο τα 3 το μακρυτερο και οι αλλοι που εκαναν παραγγελια απο ιντερνετ πιο μετα απο μας(την δευτερη φορα που ξαναανοιξε) μαλλον θα παραλαβουν.Ουτε σειρα προτεραιοτητας ουτε τπτ :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pascal1281 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 (edited) Nαι, αλλά πως εξηγείται που στο υποκατάστημα της περιοχής μου, ενώ δεν είχαν απόθεμα όταν τηλεφώνησα, μου είπαν οτι περιμένουν παραλαβή την παρασκευή και πως αν αφήσω τα στοιχέια μου "σαφώς και θα ισχύει η τιμή των 129ευρώ" :confused::wacko: Και εγω περιμενω 2 κομματια(τα οποια οπως καταλαβαινεις ειναι φευγατα) αλλα τα ειχα παραγγελει πριν την προσφορα παρολο που εχουν την τιμη που λεμε.Τωρα η προσφορα βγηκε σημερα αλλα Σαββατο δεν εχουμε επικοινωνια με την αποθηκη.Πολλα καταστηματα παραγγειλαν σημερα τις συσκευες αλλα οσοι και να μπουν να βαλουν σημερα δεν μας αλλαζει την πραγματικη διαθεσιμοτητα,δηλαδη ειναι ψιλοfake αυτα που βλεπουμε.Αν ηταν καθημερινη θα ξεραμε την αληθεια.Δευτερα μεσημερι θα ξερουν μαλλον τα καταστηματα τα κομματια που τους αντιστοιχουν Edited November 2, 2013 by pascal1281 Παράθεση HTC HD2 (best of the best) HTC EVO 3D SAMSUNG GALAXY S3/ S4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_92 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Ναι και γω νομιζω οτι ειναι εξαιρετικα αδικα ολα αυτα και ας ειμαι απο αυτους που εστειλα μαιλ την δευτερη φορα! Να μαζευτουμε ολοι αν δεν μας δωσουν τιποτα, να κανουμε μια καταγγελια στο ινστιτουτο καταναλωτων!:cool::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Ναι οντως.πες και ονομα αν και καλο το δον ζουαν ;) Εγω,βενος. Δεν προλαβες σημερα ε; Γιάννης .. Την προσφορά την πρόλαβα, αλλά απ'ότι φαίνεται, δεν θα το πιάσουμε ποτέ στα χέρια μας .. :p Παιδια δουλευω voda και δεν θελω να σας ξενερωσω αλλα τα κομματια που υπηρχαν ηταν λιγα οποτε ...κρατατε μικρο καλαθι.. Αν ήταν λίγα τα κομμάτια, τότε θα έπρεπε να υπάρχει ένα όριο στις παραγγελίες .. Ναι μεν δεν υπήρχε διαθεσιμότητα από το μεσημέρι, αλλά μετά από λίγο γιατί υπήρξε εκ νέου η δυνατότητα αν η εταιρεία δεν μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες ;; Δηλαδή, αφού λες ότι σαν Σάββατο δεν έχει (έχετε) πλήρη εικόνα των αποθεμάτων, πως έλεγξε τη διαθεσιμότητα στην ιστοσελίδα ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Γιάννης .. Την προσφορά την πρόλαβα, αλλά απ'ότι φαίνεται, δεν θα το πιάσουμε ποτέ στα χέρια μας .. :p Απο τηλεφωνο ή απτο σαιτ; Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Απο τηλεφωνο ή απτο σαιτ; Απ'την ιστοσελίδα της εταιρείας στη δεύτερη διάθεση της συσκευής, το μεσημέρι και σκέφτομαι αύριο το πρωί να πάω και από το κατάστημα της περιοχής μου να δω αν μπορώ να το αγοράσω κι έτσι αν δεν γίνει κάτι μέσω διαδικτύου ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Απ'την ιστοσελίδα της εταιρείας στη δεύτερη διάθεση της συσκευής, το μεσημέρι και σκέφτομαι αύριο το πρωί να πάω και από το κατάστημα της περιοχής μου να δω αν μπορώ να το αγοράσω κι έτσι αν δεν γίνει κάτι μέσω διαδικτύου ... Πολυ καλα σκεφτεσαι... Πιστευω οτι οσοι παρηγγειλαν θα το παρουν.αν οχι θαχουν ξεφτιλιστει τα μαλα που ελεγε και ο κατακουζηνος.... Τοσο εδω (myphone) οσο και στο techblog.gr με τη δημοσιευση αυτης της προσφορας εγινε χαμος.... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Μακαρι να κανω λαθος Νομιζω διαφιμιστικο τρικ ειναι Αυριο θα πουν δεν εχουμε αποθεμα Και εγω πουλαω 200 ευρω το iphone 5s, αλλα τωρα δεν το εχω , μακαρι να κανω λαθος , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Απ'την ιστοσελίδα της εταιρείας στη δεύτερη διάθεση της συσκευής, το μεσημέρι και σκέφτομαι αύριο το πρωί να πάω και από το κατάστημα της περιοχής μου να δω αν μπορώ να το αγοράσω κι έτσι αν δεν γίνει κάτι μέσω διαδικτύου ... Και εδω εγινε χαμος:http://www.insomnia.gr/topic/505357-καλές-εκτπώσεις-στη-vodafone-σε-διάφορα-κινητά/page-19 Κωδικο παραγγελιας εχεις γιαννη; Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 (edited) Πολυ καλα σκεφτεσαι... Πιστευω οτι οσοι παρηγγειλαν θα το παρουν.αν οχι θαχουν ξεφτιλιστει τα μαλα που ελεγε και ο κατακουζηνος.... Τοσο εδω (myphone) οσο και στο techblog.gr με τη δημοσιευση αυτης της προσφορας εγινε χαμος.... Αν το'χουν και ετοιμοπαράδοτο, θα είναι ό,τι καλύτερο (ναι, το ξέρω ότι λέω παράλογα πράγματα, αλλά είναι "γωνιακό" κατάστημα και λέω μπας και) .. Να θες να δώσεις τα χρήματά σου και να μην τα θέλουν ... :p Θα το δοκιμάσω για λίγες μέρες κι αν δεν έχει το πρόβλημα της μπαταρίας που είχε το πρώτο μου, θα δώσω το 920 και θα το κρατήσω ... :D @βένος, ναι, έχω κανονικά κωδικό παραγγελίας τον οποίο έλαβα σε κλάσματα δευτερολέπτου στο email μου μαζί με την εγγύηση του κινητού ... Edited November 2, 2013 by DonJuan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts