RaZoR333 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Παντως η συσκευη ειναι ιδια για ολη την ευρωπη και μαλιστα και το software ειναι ιδιο για ολα τα ευρωπαικα E975, ολα την E97510D-EUR-XX τρεχουν, μην ψαρωνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Αυτά ισχύουν για όλες τις συσκευές....τι συγκρίνεις τώρα, τους λησταρχους με τα σκρουτζομαγαζα? Οι λήσταρχοι όμως είναι αυτοί που τα παίρνουν από την ελληνική αντιπροσωπεία, γι' αυτό πουλάνε ακριβά. 15 χρόνια με κινητά, μόνο ένα Motorola μου είχε κάψει πλακέτα. Είναι κάτι σπάνιο δηλαδή που αξίζει το ρίσκο (αν υπάρχει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Νομίζω ότι ο @pektis7 αυτήν την διάφορα είχε στο νου του όταν ρωτούσε για την τιμή της μητρικης και για το αν αξίζει ακόμη και έτσι. Δεν τον έχω κοψει για πορωμενο. Τες πα, ας απαντήσει και ο ίδιος. Ίσως εγώ να κατάλαβα λάθος τα λεγόμενά του. Πάντως εγώ αυτή την διάφορα εννωουσα όταν μίλαγα για μαξιλάρι. Και βεβαίως συμφωνώ ότι εδώ πλέον μιλάμε για κλεψιά. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 (edited) Παντως η συσκευη ειναι ιδια για ολη την ευρωπη και μαλιστα και το software ειναι ιδιο για ολα τα ευρωπαικα E975, ολα την E97510D-EUR-XX τρεχουν, μην ψαρωνεται. Δεν ψαρωνει κανενας μας εδω. Το θεμα ειναι πως την ωρα της αγορας ειμαστε μικροι μπροστα τους, στους απαραβατους, αυστηρους αλλα γελοιους κανονες τους. Μονο οταν αρχισεις να απειλεις με νομικες κινησεις αρχιζει να ψιλοϊδρωνει το αυτι τους. Το χειροτερο θεμα ειναι πως δεν υπαρχει ενιαια πολιτικη σε ολες τις χωρες. Αλλες τις αντιμετωπιζουν σαν τριτο κοσμο, εμας σαν τον λαμογιο συγγενη της Ευρωπης και χωρες οπως τη Βρετανια σαν τους πριγκηπες του βασιλειου. Αλλα επρεπε να φτιαχνει κινητα η Toshiba, που δινει εγγυηση ενος χρονου αρχικα για ο,τι συμβει. PS. Η εγγυηση ειναι αγαθο με κοστος, μεσα στην τιμη αγορας. Ο,τι δινεις, παιρνεις ; Edited July 27, 2013 by inactiveaccount25012014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Δεν ψαρωνει κανενας μας εδω. Το θεμα ειναι πως την ωρα της αγορας ειμαστε μικροι μπροστα τους, στους απαραβατους, αυστηρους αλλα γελοιους κανονες τους. Μονο οταν αρχισεις να απειλεις με νομικες κινησεις αρχιζει να ψιλοϊδρωνει το αυτι τους. Το χειροτερο θεμα ειναι πως δεν υπαρχει ενιαια πολιτικη σε ολες τις χωρες. Αλλες τις αντιμετωπιζουν σαν τριτο κοσμο, εμας σαν τον λαμογιο συγγενη της Ευρωπης και σε χωρες οπως τη Βρετανια σαν τους πριγκηπες του βασιλειου. Αλλα επρεπε να φτιαχνει κινητα η Toshiba, που δινει εγγυηση ενος χρονου αρχικα για ο,τι συμβει. PS. Η εγγυηση ειναι αγαθο με κοστος, μεσα στην τιμη αγορας. Ο,τι δινεις, παιρνεις ; +1000, παρεμπιπτόντως η Toshiba φτιάχνει κινητά άλλα δεν τα πουλάει επίσημα στην Ευρώπη, στην Ασία ''βράζει'' ο τόπος.:):):) Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=56299 Πήρα χθές την παραπάνω θήκη . Καλό ταίριασμα με την κύρια συσκευή , αλλά το καπάκι δεν κλείνει τελείως. Δηλαδή το flip αιωρείται λιγάκι, ειδικά όταν το έχεις διπλωμένο μετά θέλει λίγη ώρα για να κάτσει εντελώς. Όταν το βάλεις τσέπη έρχεται και κουμπώνει. Ένα καλό μεγάλο που έχει , είναι πως στο καπάκι της οθόνης έχει ειδικό άνοιγμα στο σημείο του ηχείου κι έτσι μπορείς να μιλάς με κλειστό το καπάκι με αποτέλεσμα να μην το ταλαιπωρείς καθόλου και να έχεις σαφέστατα άριστο κράτημα , κάτι που όλες οι flip υστερούν. Οπότε το καπάκι ταλαιπωρείται ουσιαστικά μόνον στο σερφάρισμα. Πάντως και με ανοιχτό καπάκι έχει εξαιρετικό κράτημα χωρίς να σε ενοχλεί καθόλου στο πιάσιμο το καπάκι όταν είναι πίσω. Είναι ξεκούραστη όσο καμία άλλη του στύλ της. Εϊναι όλη από πλαστικό , οπότε λογικά θα είναι εύκολη και στο πλύσιμο. Πατήστε την μικρογραφία με τα πολλά χρώματα κάτω για να δείτε καλύτερα το άνοιγμα του ηχείου στο καπάκι της οθόνης που σας έλεγα. Στο μαύρο φαίνεται καλύτερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Φαινεται παρα πολυ καλη θηκη Γιαννη!! Θα την τσιμπησω πιστευω! Παντως εγω (ισως να ειμαι και απο τους τυχερους) ποτε μου δεν ειχα κανενα προβλημα με ουτε ενα απο τα κινητα τα οποια αγορασα , και δεν ειναι λιγα.. Για ενα θεματακι με ενα πολυ παλιοτερο sony ericsson (w900i) εξυπηρετηθηκα γρηγορα απο την sony ericsson τοτε. Ειναι να μη σου τυχει λοιπον.. Ειναι παρα πολυ ατυχος ο φιλος με τις δις προβληματικες οθονες, πραγματικα! Παντως πρεπει να μας καλυπτει η εγγυηση , διαβαζω 2-3 μερες κ βλεπω οτι λογικα δε θα τιθεται προβλημα, αλλα παλι υπαρχουν ερωτηματικα! ΜΗΝ μας τυχει λοιπον! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Δύο - τρία πραγματάκια και γω με την σειρά μου για το G. Θετικά: Πολλά θετικά. Τόσα πολλά που βαριέμαι να γράψω (πόσο μάλλον βαριέστε να διαβάσετε...) * Τo σημαντικότερο είναι η εμπειρία χρήσης. Μόνο όποιος το δουλέψει θα μπορέσει να το καταλάβει. Εγώ sorry, αλλά δεν μπορώ να το εξηγήσω. Το πρώτο Android που δεν μου έχει κολλήσει πουθενά. Σε κάποια φάση είδα πως έχει 19(!!!!) εφαρμογές στο παρασκήνιο ανοιχτές αλλά δε χαμπάριαζε πουθενά. Έτρεχε σαν να είχε ανοίξει για πρώτη φορά! * Η κάμερα είναι πάρα πολύ καλή. Όχι εξαιρετική, αλλά πάρα πολύ καλή. (Η παρακάτω φωτογραφία τραβήχτηκε με την... "μέτρια" κάμερα το G). * Η οθόνη και χρώματα που βγάζει είναι φυσικά. Αυτό είναι μάθημα για τις άλλες εταιρίες που χρησιμοποιούν την... υπερβολή στα δικά τους πάνελ. * Για την ποιότητα κατασκευής είναι γνωστά όλα. Δεν θα κάνω σύγκριση με το GS3 γιατί θα γελάει ο κόσμος (φυσικά το καλό με το πλαστικό του GS3 είναι ότι και σε πτώση, δεν φοβάσαι μην πάθει τίποτα). Μπορώ να πω όμως πως και μπροστά στο υπερστιλάτο Xperia Arc, το G δείχνει κινητό υπερπολυτελείας. * Ο ήχος είναι φυσιολογικός. Του λείπουν τα μπάσα αλλά είναι σχετικά δυνατός. Δεν έχω χάσει κλήση και αυτό είναι το σημαντικότερο για μένα. * Το σήμα του είναι εξαιρετικό. Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση αυτό καθώς το SAR του δεν είναι σε καμία περίπτωση υψηλό. Δείχνει την wind που έχω να φαίνεται Verizon και Τ-mobile. :lol::lol::lol: * Το Wifi είναι απροβλημάτιστο. * Η μπαταρία... Το κινητό δεν με έχει "πουλήσει" ποτέ. ΠΟΤΕ. Ποτέ όμως. Είναι το πρώτο (ωωωω τι έκπληξη πάλι...) android κινητό που δεν με έχει κρεμάσει ποτέ. Και πάντα σε όλα τα κινητά που περνάνε από τα χέρια μου κάνω την ίδια χρήση. Αυτό δεν έχει παραδώσει πνεύμα ποτέ. Κάποια στιγμή που ήμουν έξω και είδα το "τέλος" να πλησιάζει. Είχε φτάσει στο 12%. Βάζω το ECO Mode και μου κράτησε άλλες 5 ώρες με HSDPA ανοιχτό και μερικά τηλέφωνα μέχρι να το ξαναβάλω στην πρίζα. Άντεξε! Αρνητικό (το μόνο αρνητικό): Γλιστράει. Και γλιστράει πολύ. Γλιστράει τόσο, σε σημείο να το βγάζεις (ειδικά τον πρώτο καιρό που δεν το έχεις συνηθίσει) από κάποια τσέπη ή κάποια τσάντα με προσοχή, για να μην σου φάει σαβούρα. Λεπτομέρεια: Κάτω από έντονο φως, (φως ημέρας ας πούμε) φαίνεται με σβηστή οθόνη ένα πάνελ, το οποίο δεν έχω καταλάβει τι είναι. Σε σχέση με άλλα κινητά με touch, αυτό πρώτη φορά το βλέπω. Υποσημείωση: * Δεν είμαι ακόμα απόλυτα σίγουρος για την αντοχή στο χρόνο του μεταλλικού πλαισίου στα πλάγια της συσκευής. * Δεν είμαι επίσης σίγουρος για τα ακουστικά της συσκευής. Μπορεί να είναι στιλάτα και να φαίνονται καλά, αλλά πολλές φορές κάνουν κάτι περίεργους ήχους (σαν γραντζουνίσματα), ειδικά στις κλήσεις. * Tέλος, υπάρχει μια "φοβία" σχετικά με το ενδεχόμενο να μαζέψει υγρασία το τζαμάκι στην κάμερα. Δεν ξέρω σε αυτή την περίπτωση τί μπορεί να γίνει. Παρατήρηση: Δεν το έχει πολύς κόσμος. Εγώ προσωπικά δεν έχω δει άλλον με τέτοιο κινητό. Μπορεί και να έτυχε, αλλά πιστεύω πως όσοι το έχουν, το έχουν ήδη "δηλώσει" στο myphone και... τέλος. :rolleyes: Στην Ρώμη που πήγα πριν από μία εβδομάδα, όλοι (μα όλοι όμως), έχουν GS3. «Πάτερ ἄφες αὐτοῖς• οὐ γάρ οἴδασι τί ποιοῦσι». Πραγματικά όμως. Τρεις εβδομάδες που το έχω, έσβησε το μυαλό μου τους 8 περίπου μήνες που ήμουν με το Sammy. Γενικό συμπέρασμα: Με την τιμή και πάλι κοντά στα 340 ευρώ, η συσκευή είναι ΧΑΡΙΣΜΑ (όσο μπορούμε να πούμε κάτι τέτοιο σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς). Οι συσκευές που αυτή τη στιγμή κοστίζουν 500+ ευρώ, δεν προσφέρουν σε εμπειρία χρήσης πραγματικά τίποτα παραπάνω από το G. Το πρώτο μου android ήταν το HTC Desire τον Νοέμβριο του 2010 με την έκδοση 2.1. Από τότε έχουν περάσει από τα χέρια μου όλες οι ανά-περιόδους hi end Android συσκευές. Μπορώ με βεβαιότητα να πω πως το G, είναι το καλύτερο Android κινητό που έχει περάσει από τα χέρια μου. (Άσχετο αλλά τα καλύτερα κινητά ήταν είναι και θα είναι το 3310, το 3510i, το 3300 και το Ν95... ):p:p:respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Δύο - τρία πραγματάκια και γω με την σειρά μου για το G. Λεπτομέρεια: Κάτω από έντονο φως, (φως ημέρας ας πούμε) φαίνεται με σβηστή οθόνη ένα πάνελ, το οποίο δεν έχω καταλάβει τι είναι. Σε σχέση με άλλα κινητά με touch, αυτό πρώτη φορά το βλέπω. Υποσημείωση: * Δεν είμαι ακόμα απόλυτα σίγουρος για την αντοχή στο χρόνο του μεταλλικού πλαισίου στα πλάγια της συσκευής. * Εμενα φαινεται ακομα και με ανοιχτη την οθονη το πανελ πισω αν εχει εντονο φως και εχει καποια κλιση το κινητο. Σαν φωτοβολταϊκο πανελ ενα πραγμα. Στο Optimus 2x παντως τετοιο φαινομενο δεν ειχα παρατηρηση, ισως ειναι θεμα της zero gap τεχνολογιας. * Για την αντοχη του μεταλλικου πλαισιου εγω ειμαι σιγουρος. Οτι δεν θα αντεξει. Με το παραμικρο χτυπημα πρεπει να παραμορφωνεται εστω και ελαχιστα. Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 * Για την αντοχη του μεταλλικου πλαισιου εγω ειμαι σιγουρος. Οτι δεν θα αντεξει. Με το παραμικρο χτυπημα πρεπει να παραμορφωνεται εστω και ελαχιστα. Έχεις απόλυτο δίκιο καθώς εγώ ήδη το έπαθα. Ευτυχώς δεν κάνει "κρα" και προσπαθώ να το ξεχάσω... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Αυτό που φαίνεται σαν πλαίσιο είναι οι αισθητηρες αφής. Το μπροστά το νικελακι εγώ κατάφερα να του κάνω ένα σημαδακι πάντως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos1111 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 http://www.i-buy.gr/index.php?target=products&product_id=41501 lg optimus g lte nfc ?? τι είναι το nfc ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 http://www.i-buy.gr/index.php?target=products&product_id=41501 lg optimus g lte nfc ?? τι είναι το nfc ? http://www.techhive.com/article/210861/What_Googles_NFC_Android_Phones_Will_Mean_For_You.html Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos1111 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 http://www.techhive.com/article/210861/What_Googles_NFC_Android_Phones_Will_Mean_For_You.html μια περίληψη ? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Το είχα προτείνει και πιο πριν αλλά δεν βρέθηκε κάποιος τολμηρός να το δοκιμάσει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shinms0315.optimusgtweaker Με ενδιαφέρει το "improve camera" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 μια περίληψη ? :p Σαμπως ξερω νομιζεις?:p Μια τεχνολογια ειναι για ανταλλαγη δεδομενων μεταξυ συμβατων συσκευων ειναι. Με την επαφη λειτουργει, δεν εχω ασχοληθει περισσοτερο... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos1111 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 δεν έχει διαφορά από τις υπολιπές g συσκευές ? απλά το έγραψαν υποθέτω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 δεν έχει διαφορά από τις υπολιπές g συσκευές ? απλά το έγραψαν υποθέτω ! Δεν νομιζω να εχει διαφορα. Το G εχει nfc ως γνωστον. Το είχα προτείνει και πιο πριν αλλά δεν βρέθηκε κάποιος τολμηρός να το δοκιμάσει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shinms0315.optimusgtweaker Με ενδιαφέρει το "improve camera" Εισαι ρουτ? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Δεν νομιζω να εχει διαφορα. Το G εχει nfc ως γνωστον. Εισαι ρουτ? Ναι είμαι, αλλά δεν έχω τολμήσει να τη δοκιμάσω την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apa Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Παρατηρώ, ότι στο teras.g r αρνείτε να κλικαρει της υποειδησεις και μόνο με συνεχές πάτημα ανοίγοντας το υπομενόυ "άνοιγμα".λέτε το τέρας να μας νίκησε!!!!! Παράθεση Οτι πάρεις 100... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Παρατηρώ, ότι στο teras.g r αρνείτε να κλικαρει της υποειδησεις και μόνο με συνεχές πάτημα ανοίγοντας το υπομενόυ "άνοιγμα".λέτε το τέρας να μας νίκησε!!!!! Εμένα μια χαρά τις ανοίγει. Δοκίμασε και με άλλο browser, πχ Chrome. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 μια περίληψη ? :p Βασικα ειναι χαμηλης ισχυς και ταχυτητας ασυρματη μεταφορα δεδομενων. Εχει χρηση στην ανταλαγη δεδομενων χωρις κωδικους ζευξεις κτλ, αλλα οχι μεγαλων αρχειων, μια απλη χρηση π.χ. ειναι να εχεις μια σελιδα ανοιχτη στον browser να ακουμπησεις την αλλη συσκευη και να την μοιραστεις ετσι με εναν φιλο, αντι να τους πεις ολο το url και να το γραφει γραμμα γραμμα. Μια αλλη χρηση ειναι με τα nfc tags, υπαρχουν καποια αυτοκολλητακια που οταν ακουμπας το κινητο πανω τους, αλλαζουν καποια προφιλ και ρυθμισεις, ας πουμε μπαινει στο αθορυβο ή σε airplane mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Παρατηρώ, ότι στο teras.g r αρνείτε να κλικαρει της υποειδησεις και μόνο με συνεχές πάτημα ανοίγοντας το υπομενόυ "άνοιγμα".λέτε το τέρας να μας νίκησε!!!!! Εμένα μια χαρά τις ανοίγει. Δοκίμασε και με άλλο browser, πχ Chrome. Ομοιως. Δεν εχει προβλημα. Μια χαρα ανοιγουν. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apa Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 (edited) Ειμαι συνεχως σε δυπυρινο mode,που θα δω πρακτικσ στο 4πθρυρινο mode διαφορα;,και μπορω να βαλω προβλεψη στο πληκτρολογιο; Edited July 28, 2013 by apa Παράθεση Οτι πάρεις 100... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosle Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτή τη θήκη? http://www.cityshop.gr/index.php?target=products&product_id=36252&ref=bestprice.gr Αν το κάνω ροοτ θα χάσω και την εγγύηση? Παράθεση LeEco Χ829(4/64) EUI 28s New Rom.V10 Meizu pro 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts