Jump to content

[ROM] CyanogenMod 10.1 / 10.2

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορεί κάποιος να ανεβάσει το zip για το mod των SMS; Το link που υπάρχει στην πρώτη σελίδα δεν δουλεύει. Edited by APNEA30

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα παίδες,

Δυο πραγματάκια:

1ον) Υπάρχει τρόπος (ρύθμιση ή σκριπτάκι) που να "κατεβάζει" την ευαισθησία της οθόνης; Αυτο θα επιλύσει το πρόβλημα που αναφερα παλαιότερα με τον υδρώτα στην οθόνη και συνάμα διερωτόμαι αν θα βελτιώσει την μπαταρία έστω και λίγο

2ον) το direct download link της 9/20 δε μου δουλεύει. Κατέβασα το torrent link. Για να το φλασάρω πρέπει απλά να διαγράψω το ".torrent" απο το όνομα του αρχείου;

Είμαι με CM10 περίπου ένα μήνα τώρα. Περασα 3-4 nightlies (πάντα με sema) και σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο γρήγορη όσο η cm9. Το λέω γιατί βλεπω μόνο θετικά σχόλια που μπορεί να παραπλανήσουν. Αυτά πάντα με τη δική μου χρήση.

Μπορεί βέβαια και το δικό σου σχόλιο να "παραπλανήσει" κάποιους και να τους αποθαρρύνει απο το να δοκιμάσουν την rom.

Γενικά δεν είναι ωραίο να χαρακτηρίζεις τις εντυπώσεις των άλλων "πλάνη". Ξέρω ότι πιθανότατα δεν το διατύπωσες σωστά οπότε δεν στο λέω με εχθρική διάθεση.

Για την δεύτερη ερώτησή σου, κατέβασε τη ρομ απο εδώ και φλασαρέ την όπως συνήθως http://ics.haxer.org/pawitp/cm-10-20120920-NIGHTLY-galaxysmtd.zip

Κώστας

Μπορεί βέβαια και το δικό σου σχόλιο να "παραπλανήσει" κάποιους και να τους αποθαρρύνει απο το να δοκιμάσουν την rom.

Γενικά δεν είναι ωραίο να χαρακτηρίζεις τις εντυπώσεις των άλλων "πλάνη". Ξέρω ότι πιθανότατα δεν το διατύπωσες σωστά οπότε δεν στο λέω με εχθρική διάθεση.

Για την δεύτερη ερώτησή σου, κατέβασε τη ρομ απο εδώ και φλασαρέ την όπως συνήθως http://ics.haxer.org/pawitp/cm-10-20120920-NIGHTLY-galaxysmtd.zip

:lol::lol::lol:Δεν έιχα σκοπό να χαρακτηρίσω κανένα. (το "αυτά πάντα με τη δική μου χρήση" αυτό το σκοπο είχε). Παρακολουθώ το νήμα πάνω απο δύο χρόνια, πριν καν εγγραφώ ως μέλος. Το ήθος και το κλίμα με αφήνει ειλικρινά κατάπληκτο. Εχω ευχαριστήσει πολλά απο τα παιδία (Νικος, Νικος(523), Ηρακλης, Πάρης, Παναγιώτης (redherring), Tyxerakias κ.α)πολλές φορές και το κάνω ακόμη μία.:thanks:

Σε χαιρετώ φίλε mindfield και ευχαριστώ για το Link:respect:

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

Σχετικά με το SMS mod για 160 χαρακτήρες, ήταν διαφορετικό με το παλιό partition layout; Γιατί προσπαθώ να το εγκαταστήσω στη CM10 του fishears, με το παλιό layout, και μετά το reboot δεν υπάρχει εφαρμογή SMS.

BTW για μένα που έχω το γρήγορο τσιπ, αυτή η ρομ πάει τέλεια.

Που έχει τις stock εφαρμογές η ROM που φοράς; Δεν είναι αυτή του pawitp, σωστά;

Αν θες πάρε το apk αρχείο από το zip και πήγαινε να το περάσεις με έναν File Explorer εκεί που βρίσκεται το παλιό. Μόλις περάσεις και τα σωστά δικαιώματα (permissions rw-r--r-- και ownership root:root) κάνε επανεκκίνηση και δεν νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Καλημέρες.

Θα μπορούσε κάποιος που έχει περάσει Semaphore 2.1.1 σε JB να προτείνει κάποιες ρυθμίσεις?

Μετα απο αρκετο ψαξιμο κατα xda μερια εχω καταληξει στις εξης:

cpu 1100 governor ondemand scheduler noop sd card 256

που δουλευουν φοβερα στην τελευταια nightly αλλα ας πει και κανεις αλλος καμια προταση και ιδιαιτερα ρυθμισεις για τα χρωματα της οθονης..

p.s: ρε παιδια υπαρχει smooth launcher στο jb?(ο πιο καλος που χω δοκιμασει μεχρι τωρα ειναι ο trebuchet αλλα δεν ειναι κ αυτος αρκετα καλος)

Edited by nikostg
slim 3.5 + semaphore 1.1.1s

Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις και συνδυασμούς αυτών που είπες με τον SmartassV2 Governor και τον Simple I/O Scheduler.

Για την SDCard θα συμφωνήσω.

Τα χρώματα δεν τα έχω ψάξει ακόμα στην CM10 όπως είχα κάνει με το Voodoo Color στις Stock αλλά θα κάνω μια προσπάθεια τις επόμενες μέρες να δούμε τι θα γίνει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Που έχει τις stock εφαρμογές η ROM που φοράς; Δεν είναι αυτή του pawitp, σωστά;

Αν θες πάρε το apk αρχείο από το zip και πήγαινε να το περάσεις με έναν File Explorer εκεί που βρίσκεται το παλιό. Μόλις περάσεις και τα σωστά δικαιώματα (permissions rw-r--r-- και ownership root:root) κάνε επανεκκίνηση και δεν νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα.

Υπάρχει κάποιο θέμα με το su μου και δεν μπόρεσα να το κάνω με το χέρι, αλλά βρήκα μια ρύθμιση μέσα στο μαμά MMS.apk που κάνει το ίδιο πράγμα. Thanks anyway.

Παρεμπιπτόντως θα πρότεινα σε όλους όσοι έχουν την γρήγορη μνήμη να δοκιμάσουν αυτήν τη ROM. Είναι η CM10 με το παλιό layout και όλες τις καθημερινές αλλαγές των nightlies. Οι μόνες διαφορές είναι οτι ο τύπος έχει patchάρει τον στοκ kernel για να υποστηρίζει Fast Charge και αλλαγή στην τιμή του vibrator. Επίσης κάποιος στο thread ανέβασε και συμβατό semaphore :D

Αφού αναφέρθηκε και ο Semaphore να πω πως ο Στράτος έφτιαξε και μία εφαρμογή, τον Semaphore Manager, για τον αγαπημένο μας Kernel ώστε να κάνουμε ότι ρυθμίσεις θέλουμε μέσα από αυτήν.

Η εφαρμογή είναι συμβατή μόνο με τον Semaphore JB Kernel.

Πιστεύω ότι είναι αυτονόητο πως όποιος θέλει να πει ένα ευχαριστώ στον Στράτο για την όλη υποστήριξη που μας έχει παράσχει και συνεχίζει να μας παρέχει όλο αυτόν τον καιρό μπορεί να κάνει μια μικρή δωρεά.

Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Υπάρχει κάποιο θέμα με το su μου και δεν μπόρεσα να το κάνω με το χέρι, αλλά βρήκα μια ρύθμιση μέσα στο μαμά MMS.apk που κάνει το ίδιο πράγμα. Thanks anyway.

Υπάρχει ρύθμιση στο μαμίσιο MMS που ενεργοποιεί τους 160 χαρακτήρες?

Κώστας

Καλό εύρημα! :)

Για να δουλέψει σε εμένα ήθελε επανεκκίνηση της συσκευής και τώρα τα παίρνει όλα μόνο στα κεφαλαία (ακόμα και αν τα βάζω σε πεζά) αλλά δουλεύει. Thanx

Κώστας

Προσθέσανε και αυτήν την επιλογή; Καιρός ήταν αφού εμάς μας είχαν στην απ' έξω.

Περνάω την 20120920 για να δω τι λέει αφού έχω καιρό να αναβαθμίσω την CM10. Έχω διαβάσει καλά λόγια οπότε πιστεύω ότι θα υπάρχει βελτίωση.

Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Υπάρχει η επιλογή, αλλά δεν είναι το ίδιο απροβλημάτιστη με την modded του Κώστα.

Σε εμένα, όταν χρησιμοποιώ την unmodded sms app τικάροντας την επιλογή, δε λειτουργεί σωστά η πρόβλεψη του πληκτρολογίου (Swiftkey)..

για κάποιον που δεν χρησιμοποιεί δλδ πρόβλεψη κειμένου κτπ δεν χρειάζεται το mms.apk για τα Ελληνικά??

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Και εμένα μου παρουσιάζει πρόβλημα με το Swype ενώ με πληκτρολόγιο του Android λειτουργεί κανονικά.

Κρίμα γιατί έχουν βάλει και pop-up στα εισερχόμενα μηνύματα και θα ήταν βολικό.

Πιστεύω ότι o Κώστας θα μας το φτιάξει και αυτό!:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Και εμένα μου παρουσιάζει πρόβλημα με το Swype ενώ με πληκτρολόγιο του Android λειτουργεί κανονικά.

Κρίμα γιατί έχουν βάλει και pop-up στα εισερχόμενα μηνύματα και θα ήταν βολικό.

Πιστεύω ότι o Κώστας θα μας το φτιάξει και αυτό!:)

Έχει δηλώσει πως θα το κοιτάξει και προσωπικά τον πιστεύω :D

Έχω ένα πρόβλημα με τις jb μέχρι στιγμής. Όταν συνδέω το τηλέφωνο με τον υπολογιστή και ενεργωποιησω την USB ( turn USB storage on) και μετά το αποσυνδεσω μου χάνει κάποια Widgets απο τον Nova launcher, το live wallpaper που εχω επιστρέφει στο default wallpaper της cm10 και μερικές φορές το τηλέφωνο κάνει κάτι σαν επανεκινηση χωρίς όμως να περάσει απο την οθόνη του kernel. Έχει κανένας το ίδιο πρόβλημα?

PS Έχω κάνει δοκιμές με semaphore και stock kernel και τις δυο φορές τα ίδια.

Με πήρε λίγο παραπάνω αλλά βρήκα την λύση.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1778526&page=735

Καλημέρα , περασα την cm10 αλλα γιατι δεν μου εμφανιζει το εικονιδιο του Semaphore?

το ιδιο ειχα ρωτησει και εγω κανα 2 σελιδες πιο πριν. κατεβασε τον semaphore manager απο το google play....

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Ευχαριστω φιλε crazyio.

Να ρωτησω εδω cm-10-20120925-EXPERIMENTAL-galaxysmtd-LVMTEST

εχουμε κατι διαφορετικο απο την cm-10-20120923 ?

Ναι, έχει αλλάξει το partition layout καθώς επιστρέφει το /datadata.

Ως άμεσες συνέπειες μπορώ να αναφέρω 2:

1. Θα σου κάνει data wipe

2. Θα έχεις 1.3GB χώρου για εφαρμογές (χωρίς τα data αυτών, τα οποία μπαίνουν στο /datadata).

Υπόψιν ότι το επόμενο nightly build (το σημερινό) καθώς και τα επόμενα θα βασίζονται σε αυτό το νέο layout, δλδ θα χρειάζεται full wipe αν κάποιος έρχεται από προηγούμενης ημερομηνίας build.

δηλαδη οποτε θα βγαινει καινουρια nightly με βελτιωσεις για να την περασουμε θα χανουμε οτι εχουμε στο κινητο και στησιμο απο την αρχη;;; λιγο κουραστικο μουβακουγεται....

με το νεο partition γινεται πιο γρηγορο η πιο αργο το κινητο μας;;;

Μια φορά θα γίνει wipe, όταν αποφασίσεις να μεταπηδήσεις σε nightly με το νέο partition layout. Μετά δε χρειάζεται άλλο wipe, προφανώς!

Προσωπικά, ο δικός μου γαλαξίας μου φαίνεται ένα κλικ γρηγορότερος πάντως! ;)

δηλαδη οποτε θα βγαινει καινουρια nightly με βελτιωσεις για να την περασουμε θα χανουμε οτι εχουμε στο κινητο και στησιμο απο την αρχη;;; λιγο κουραστικο μουβακουγεται....

με το νεο partition γινεται πιο γρηγορο η πιο αργο το κινητο μας;;;

Δεν νομίζω να ξανασχοληθούν με το partition layout.

Με το νέο στήσιμο το κινητό παραμένει το ιδιο γρήγορο αλλά πλέον δεν εμφανίζεται τόσο συχνά το μήνυμα "low disk space"

Κώστας