Superuser Δημ. August 24, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Βάλε τον Semaphore 2.7.4 για να γίνεις root και να περάσεις την CM. Πάντως για να είμαστε σίγουροι βάλε πρώτα την CM9 και μετά την CM10 όπως σου είπε ο mindfield για να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανότητες να χαθεί το ΙΜΕΙ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirImpecable Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Αν βάλω τον 2.7.4 δε θα έχω το πρόβλημα που είπε ο mindfield?Ή αυτό γίνεται οταν περνάω κατευθείαν την cm10 (χωρίς να έχω πριν τη cm9)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 24, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Το μόνο πρόβλημα που ίσως έχεις είναι να μην διαβάσει την SDCard οπότε μην κάνεις τα wipes μέχρι να περάσεις την CM9. Μόλις περάσεις την CM9 κάνε τα wipes και πέρνα την CM10. Κάνε και ένα backup τον φάκελο efs όπως λέω στον οδηγό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirImpecable Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Ευχαριστώ για τη βοήθεια παίδες!!Έβαλα την cm10 και δε δείχνει να έχει κανένα πρόβλημα.Κανένα reboot , full σήμα και μόνο ένα "κρασάρισμα" μέχρι τώρα.Περνάω τις εφαρμογές μου και είμαι έτοιμος ;). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 καλημέρα, το Swype δουλεύει κανονικά σ'εσας; είναι σχεδόν αδύνατον να γράψω λέξη γράμμα γράμμα, βάζει spaces μόνο του κ.α. έχω ελέγξει όλες τις ρυθμίσεις. Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 25, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Κανονικά μου λειτουργεί. Μόνο μια στιγμή με την προηγούμενη nightly όταν πήγαινα να γράψω στον browser μου εμφάνιζε μόνο το τελευταίο γράμμα που πληκτρολογούσα αλλά τώρα δουλεύει κανονικά. Κάνε wipe cache/dalvik cache μήπως και φτιάξει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 (edited) μπα, δε νομίζω να φτιάξει έτσι:mad: είδα ότι η εφαρμογή δεν έχει cache. θα δοκιμάσω όμως. ευχαριστώ νίκο edit: yup, no luck edit2: μόλις πρόσεξα ότι το πρόβλημα του Swype δεν εμφανίζεται σε όλα τα apps. μόνο σ' αυτά που έχω πρόβλημα με το copy paste που ανάφερα προ ολίγων ημερών (ie s8 games) Edited August 25, 2012 by mico Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpk Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Κανονικά μου λειτουργεί. Μόνο μια στιγμή με την προηγούμενη nightly όταν πήγαινα να γράψω στον browser μου εμφάνιζε μόνο το τελευταίο γράμμα που πληκτρολογούσα αλλά τώρα δουλεύει κανονικά. Κάνε wipe cache/dalvik cache μήπως και φτιάξει. Χθες παρατήρησα κάτι και εκεί που ήμουν έτοιμος να σας το παρουσιάσω είδα το post σου. Κάποιες στιγμές (όχι συνέχεια) όταν έχω ανοίξει τον browser δεν μου γράφει ολόκληρη την λέξη (πχ αναζήτησης) παρά κρατάει ένα γράμμα (συνήθως το τελευταίο που έχω πατήσει). Για να πω την αλήθεια δεν είναι δα και τόσο ενοχλητικό γιατί: 1) δεν το κάνει συνέχεια, 2) δεν χρησιμοποιώ τόσο πολύ τον browser από το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Εμένα δεν μου το έχει ξανακάνει με την καινούργια nightly. Με το Android keyboard δεν μου το έκανε, μόνο με το Swype. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woner Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Τελικά το πρόβλημα που είχαμε με τον χώρο εγκατάστασης των εφαρμογών στην cm9,παραμένει καιστην ccm10;Είχα δυο νέες ενημερώσεις άλλα δεν γίνονται γιατί μου εμφανίστηκε το σήμα του δίσκου με το θαυμαστικό στα δεξιά και το μήνυμα για τον χώρο αποθήκευσης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Εγώ χρησιμοποιώ το android keyboard. Στην nightly 20120823 μου έκανε τέτοια κουλά με στον stock browser. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OrionV13 Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 περασα την νεα nightly χθες αλλα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα το play store δεν μ αφηνει να κανω install καμια απο τις εφαρμογες που εχω αγορασει βασικα δεν μου τις εμφανιζει καν και free εφαρμογες πχ facebook εμφανιζει το εξης μνμ "H συσκευη σας δεν ειναι συμβατη με αυτην την εκδοση" τι μπορει να φταει γιατι περασα ξανα την ρομ απο την αρχη εκανα factory reset αλλα δεν λυθηκε το προβλημα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tdm Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Προσπαθώντας για άλλη μια φορά να βάλω CM10 ενώ όλα πήγαν οκ έχω μύνημα για invalid IMEI. Έχω πάρει backup το φάκελο efs (πιστευω ότι έτσι θα το φτιάξω) αλλά όταν κάνω αντιγραφή του φάκελου κολλάω στην τελευταία οδηγία που βρήκα εδώ και συγκεκριμένα στο CHANGE OWNER (συγκεκριμένα δε βρίσκω την εντολή αυτή πατώντας παρατεταμένα στο φάκελο efs). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Προσπαθώντας για άλλη μια φορά να βάλω CM10 ενώ όλα πήγαν οκ έχω μύνημα για invalid IMEI. Έχω πάρει backup το φάκελο efs (πιστευω ότι έτσι θα το φτιάξω) αλλά όταν κάνω αντιγραφή του φάκελου κολλάω στην τελευταία οδηγία που βρήκα εδώ και συγκεκριμένα στο CHANGE OWNER (συγκεκριμένα δε βρίσκω την εντολή αυτή πατώντας παρατεταμένα στο φάκελο efs). Δοκιμασες να φλασαρεις αλλο modem πριν αρχισεις να παλευεις με τον efs? Μπορει να φτιαξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tdm Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Δοκιμασες να φλασαρεις αλλο modem πριν αρχισεις να παλευεις με τον efs? Μπορει να φτιαξει Ναι, δεν έφτιαξε όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Προσπαθώντας για άλλη μια φορά να βάλω CM10 ενώ όλα πήγαν οκ έχω μύνημα για invalid IMEI. Έχω πάρει backup το φάκελο efs (πιστευω ότι έτσι θα το φτιάξω) αλλά όταν κάνω αντιγραφή του φάκελου κολλάω στην τελευταία οδηγία που βρήκα εδώ και συγκεκριμένα στο CHANGE OWNER (συγκεκριμένα δε βρίσκω την εντολή αυτή πατώντας παρατεταμένα στο φάκελο efs). Στον Root Explorer όταν πατάς παρατεταμένα πάνω σε ένα φάκελο ή αρχείο σου ανοίγει μία λίστα και κάνεις scroll προς τα κάτω και βρίσκεις το "Change Owner". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tdm Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Στον Root Explorer όταν πατάς παρατεταμένα πάνω σε ένα φάκελο ή αρχείο σου ανοίγει μία λίστα και κάνεις scroll προς τα κάτω και βρίσκεις το "Change Owner". Αυτό λέω, δεν υπάρχει η εντολή αυτή, οι τελευταίες είναι οι PERMISSIONS-PROPERTIES-ADD BOOKMARK-ZIP THIS FOLDER-SET AS HOME. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Αυτό λέω, δεν υπάρχει η εντολή αυτή, οι τελευταίες είναι οι PERMISSIONS-PROPERTIES-ADD BOOKMARK-ZIP THIS FOLDER-SET AS HOME. Ποια έκδοση του root explorer εχεις? Θα πρέπει να είναι κάποια σχετικά παλιά. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tdm Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Τελικά χωρίς την εντολή το κατάφερα... Το πρόβλημα που έχω για δεύτερη φορά είναι ότι μόλις παίρνω nandroid backup με Semaphore 2.0.6 πέφτω σε bootloops (λέω μόλις παίρνω και όχι όταν κάνω recover)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregmits Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Θέλω να περάσω cm10 και η internal sd να είναι καθαρή από τους 1002 φακέλους που αφήνουν εκεί μέσα οι εφαρμογές. Υπάρχει κάπου κάποια επιλογή τύπου wipe internal sd; Edit : Είχα σκοπό να περάσω τη φρέσκια 20120827 αλλά έχει θέμα διαβάζω, με το alignment στη lockscreen. Προς ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Θέλω να περάσω cm10 και η internal sd να είναι καθαρή από τους 1002 φακέλους που αφήνουν εκεί μέσα οι εφαρμογές. Υπάρχει κάπου κάποια επιλογή τύπου wipe internal sd; Edit : Είχα σκοπό να περάσω τη φρέσκια 20120827 αλλά έχει θέμα διαβάζω, με το alignment στη lockscreen. Προς ενημέρωση. Αφού έχεις κάνει back up ότι θες να σώσεις, πήγαινε ρυθμίσεις και κάπου θα έχει ρυθμίσεις αποθηκευτικού χώρου. Εκει μέσα μπορείς να κάνεις διαμόρφωση την sd card. Επίσης μπορείς να την κάνεις και αν συνδέσεις το κινητό στον υπολογιστή μέσα απο τα windows (δεξί κλικ, διαμόρφωση) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 ρε γμτ με την μπαταρία τι θα γίνει??? :( πέφτει σαν εκδιδόμενη :p ειδικά σε standby είμαι με default kernel και governor (τον οποίο governor τον άλλαξα και δεν είδα διαφορά... ) έχετε να προτείνετε κάτι? κάτι ακόμα, η default minimum τιμή στη συχνότητα του Ondemand ας πούμε ποια σας είναι? και τέλος, οι αυτόματοι συγχρονισμοί απο που απενεργοποιούνται? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 (edited) Καλησπέρα παιδιά!!! Ωραία η jb αλλά έχω κάποιες απορίες στην cm10... α. Γιατί το Lockscreen είναι μετατοπισμένο (το λουκετάκι δεν είναι κεντραρισμένο) και πως επανέρχεται; β. πως φεύγει το crt off ; γ. το bluetooth δεν πολύ - δουλεύει έτσι; Edited August 27, 2012 by tragopapas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 ρε γμτ με την μπαταρία τι θα γίνει??? :( πέφτει σαν εκδιδόμενη :p ειδικά σε standby είμαι με default kernel και governor (τον οποίο governor τον άλλαξα και δεν είδα διαφορά... ) έχετε να προτείνετε κάτι? κάτι ακόμα, η default minimum τιμή στη συχνότητα του Ondemand ας πούμε ποια σας είναι? και τέλος, οι αυτόματοι συγχρονισμοί απο που απενεργοποιούνται? Σε όλες τις custom που δεν βασίζονται σε stock υπάρχει το θέμα της μπαταρίας. Έχω βάλει Semaphore και φαίνεται μια χαρά το κινητό. Πήγαινε επαφές πάτα το κουμπί του μενού και επέλεξε "Λογαριασμοί". Εκεί έχει τον αυτόματο συγχρονισμό (στην τύχη το βρήκα). Καλησπέρα παιδιά!!! Ωραία η jb αλλά έχω κάποιες απορίες στην cm10... α. Γιατί το Lockscreen είναι μετατοπισμένο (το λουκετάκι δεν είναι κεντραρισμένο) και πως επανέρχεται; β. πως φεύγει το crt off ; γ. το bluetooth δεν πολύ - δουλεύει έτσι; α. Θα το φτιάξουν και αυτό. β. Δεν το έχω ψάξει γιατί ποτέ δεν ήθελα να το βγάλω αλλά φαντάζομαι είναι ή στην "Προβολή" ή στο "Advanced". γ.Μια χαρά μου δουλεύει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Καλησπέρα παιδιά!!! Ωραία η jb αλλά έχω κάποιες απορίες στην cm10... α. Γιατί το Lockscreen είναι μετατοπισμένο (το λουκετάκι δεν είναι κεντραρισμένο) και πως επανέρχεται; β. πως φεύγει το crt off ; γ. το bluetooth δεν πολύ - δουλεύει έτσι; Μια χαρα δουλευει φιλε μου το bt. Ολο το βραδυ εκανα stream μουσικη κι ενα σωρο κλησεις παντα μεσω αυτου. No problem ;) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts