kalagas Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Η τελευταια σου φραση αποτυπωνει το προβλημα. Δυστυχως Γιαννη αυτη η αναλυση ειναι πλεον παλια για μια -τετοιων διαστασεων- συσκευη. Αλλωστε αυτες οι συσκευες προοριζονται -κατα κυριο λογο- για σερφαρισμα και αναγνωση pdf (καταναλωση περιεχομενου βασικα), οποτε η αναλυση αυτη καθισταται ανεπαρκης... ΥΓ Στο 8αρακι ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα, αν και παλι λιγο υπαρχει λιγο πιξελιασμα... ΥΓ2 Επιβεβλημενη ανανεωση του 10.1 τωρα με Full HD αναλυση... Ποιά ανανέωση ρε Βαγγέλη... Σήμερα μου ήρθε... Και επειδή ακριβώς η χρήση του θα είναι για διάβασμα (browsing, tapatalk, Twitter κλπ κλπ) μπορώ να πω ότι ξενερωσα... 460 το πήρα... Άσπρο και άλλα 40 η γνήσια case book... Όλα μαζί ένα 400αρι να φεύγει... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Ο Βαγγέλης εννοεί τον διάδοχό του. Πάντως Γιάννη και να το δώσεις για ποιο θα πας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Ο Βαγγέλης εννοεί τον διάδοχό του. Πάντως Γιάννη και να το δώσεις για ποιο θα πας? Ούτε που ξέρω... Ίσως για το επόμενο ... ή για κανένα Nexus 10. Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Σωστά μας ενημερώνεις . 'Οντως τα σχόλια για το service της Smartec μέχρι τώρα είναι θετικά . Φαντάζομαι πως δεν θα το παραλάβεις αν δεν βεβαιωθείς ότι τα πάντα λειτουργούν σωστά .:worry: αυτο εννοειται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 (edited) Ποιά ανανέωση ρε Βαγγέλη... Σήμερα μου ήρθε... Και επειδή ακριβώς η χρήση του θα είναι για διάβασμα (browsing, tapatalk, Twitter κλπ κλπ) μπορώ να πω ότι ξενερωσα... 460 το πήρα... Άσπρο και άλλα 40 η γνήσια case book... Όλα μαζί ένα 400αρι να φεύγει... Ανανεωση εννουσα -οπως σωστα επισημανε κι ο Δημητρης- να δωσει η σαμμυ full hd αναλυση... Γιαννη, μην αγορασεις ταμπλετα με 1280Χ800 αναλυση πλεον, εκτος αν προκειται για vfm υλοποιηση (και προς Θεου, δε σου κανω υποδειξεις, εχω πεταξει αρκετα χρηματα σε πειραματισμους). Αν πας πολυ καιρο πισω στο νημα, οντας απο τους πρωτους κατοχους εδω θα δεις οτι επισημανα κατευθειαν οτι η αναλυση δεν ειναι ο,τι καλυτερο (και ολα αυτα πολλους μηνες πριν). Το 10.1 εχει νοημα να το παρεις σημερα αν θελεις μπολικο screen estate και οπωσδηποτε Wacom digitizer. Αλλα επειδη η σαμμυ δε δινει ακομα full hd+ σε ταμπλετες με Wacom, αναγκαστικα η πιο ορθολογικη λυση ειναι το 8αρακι, που ειναι και πολυ βολικο στη μεταφορα. το τελευταιο, με αφησε πολυ ευχαριστημενο, αλλα επειδη χρειαζομουν αμεσα τα χρηματα για αλλη αγορα το εδωσα. Προσωπικα θεωρω must ενα tablet pc σημερα (w8) και ενα κινητο android και εισαι οκ απο γκατζετακια... Edited May 29, 2013 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Βαγγέλη έδωσες και το 3G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 (edited) Βαγγέλη έδωσες και το 3G? Ναι, αποφασισα να εχω μαζι μου το surface pro μου και ο βασικος λογος ειναι οτι με κουραζε να ψαχνω τροπους να συγχρονιζω/μεταφερω δεδομενα ολη μερα και να φορτιζω 3 συσκευες στην καθημερινοτητα μου. Surface pro και note 2 μεχρι τους διαδοχους τους πλεον (πρωτα ο Θεος)... On topic Για να μην παρεξηγηθω, το 10.1 ειναι τρομερο εργαλειο, αλλα αν καποιος το παρει εχοντας στο μυαλο του να μην αξιοποιει τη γραφιδα και να καταναλωνει περιεχομενο -κυριως- καλυτερα να κοιταξει προς Ν10 μερια, xperia Z η ακομα και σε ipad retina... Περασα και απο ipad 4, N10 πριν βρω το λιμανι μου στα tablet pc's... Edited May 29, 2013 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalbag Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Καλησπέρα παιδιά... Μόλις άνοιξα το N8000 μου και ξενερωσα λίγο... Ο λόγος είναι ότι τα γράμματα φαίνονται πολύ pixelιασμενα... Εννοώ τα γράμματα στα ονόματα για παράδειγμα των εφαρμογών, τα γράμματα των websites στον browser κλπ κλπ... Γενικά όπου έχει κείμενο τα γράμματα pixelιαζουν και γίνεται ακόμα πιο έντονο όταν φέρνεις το tablet κοντά στα μάτια σου πχ στα 5-10 εκατοστά... Αυτό διορθώνεται κάπως ή είναι καθαρά θέμα ανάλυσης σε συνδυασμό με τις 10 ίντσες? :blink: Ποιος φυσιολογικός άνθρωπος κολλάει την οθόνη του στη μούρη του 5 με 10 εκατοστά για να διαβάσει κάτι ? ? ? Στα 20 με 30 εκ. που είναι το φυσιολογικό δεν σε ενοχλεί κανένα πιξέλιασμα ;):blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 :blink: Ποιος φυσιολογικός άνθρωπος κολλάει την οθόνη του στη μούρη του 5 με 10 εκατοστά για να διαβάσει κάτι ? ? ? Στα 20 με 30 εκ. που είναι το φυσιολογικό δεν σε ενοχλεί κανένα πιξέλιασμα ;):blink::blink: Δεν είπα ότι διαβάζω στα 5-10 εκατοστά.... είπα ότι σε αυτή την απόσταση είναι πολύ έντονο το πρόβλημα... Στα 20-30 εκατοστά που λες, το έχω και εγώ και το πιξελιασμα φαινεται μια χαρα.. Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Και εγω νομιζω οτι χωρις να ειναι κατι το εξαιρετικο η οθονη του, δεν εχεις κανενα θεμα πιξελιασματος στους 30+ ποντους που θα διαβασεις. Ειναι υπερβολη να πουμε κατι τετοιο. Εχω πολλα βιβλια που τα διαβαζω το πρωι και το απογευμα στο μετρο προς το γραφειο. Ποτε δεν αισθάνθηκα κουραση. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Δεν είπα ότι διαβάζω στα 5-10 εκατοστά.... είπα ότι σε αυτή την απόσταση είναι πολύ έντονο το πρόβλημα... Στα 20-30 εκατοστά που λες, το έχω και εγώ και το πιξελιασμα φαινεται μια χαρα.. Ήρεμα παιδιά, το θέμα μας δεν ειναι αυτό!!! Όποιος αγοράζει κάτι παίρνει και την ευθύνη της επιλογής του και το πληρώνει κιόλας με πολλά ευρώ!!! Το κατά πόσο φαίνονται τα πίξελ ειναι σχετικό, το λέω αυτό επειδή ειναι θέμα συνήθεια και προσαρμογής του ματιού!!! Τώρα εγώ το βλέπω και από την άλλη πλευρά, πως τόσα reviews κυκλοφορούν και όλα λένε ότι το note 10.1 ειναι υποδεέστερο σε ανάλυση πχ. από το nexus 10 άρα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι άμα είσαι λίγο ψαγμένος δεν μπορείς να κλαίγεσαι μετά για το συγκεκριμένο θέμα!!!...προσωπική άποψη!!! Και υπάρχει ανάλογος τομέας για τις πωλήσεις μεταχειρισμένων phones, tables κπλ. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Και εγω νομιζω οτι χωρις να ειναι κατι το εξαιρετικο η οθονη του, δεν εχεις κανενα θεμα πιξελιασματος στους 30+ ποντους που θα διαβασεις. Ειναι υπερβολη να πουμε κατι τετοιο. Εχω πολλα βιβλια που τα διαβαζω το πρωι και το απογευμα στο μετρο προς το γραφειο. Ποτε δεν αισθάνθηκα κουραση. Ditto , ditto Ήρεμα παιδιά, το θέμα μας δεν ειναι αυτό!!! Όποιος αγοράζει κάτι παίρνει και την ευθύνη της επιλογής του και το πληρώνει κιόλας με πολλά ευρώ!!! Το κατά πόσο φαίνονται τα πίξελ ειναι σχετικό, το λέω αυτό επειδή ειναι θέμα συνήθεια και προσαρμογής του ματιού!!! Τώρα εγώ το βλέπω και από την άλλη πλευρά, πως τόσα reviews κυκλοφορούν και όλα λένε ότι το note 10.1 ειναι υποδεέστερο σε ανάλυση πχ. από το nexus 10 άρα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι άμα είσαι λίγο ψαγμένος δεν μπορείς να κλαίγεσαι μετά για το συγκεκριμένο θέμα!!!...προσωπική άποψη!!! Και υπάρχει ανάλογος τομέας για τις πωλήσεις μεταχειρισμένων phones, tables κπλ. ;) Κοίτα σύμπτωση . Ακριβώς τα ίδια ήθελα να καταθέσω . Με πρόλαβες .;) Ιδιαίτερα ήθελα να υπερθεματίσω στο θέμα της ενημέρωσης πριν αγοράσεις γουρούνι στο σακκί :), γιατί διαφορετικά θα λουστείς και τις συνέπειες και δεν θα υπάρχει δικαιολογία . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelius1 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Γεια σας και απο μένα. Αγόρασα χτες το 16Gb wifi. Άψογο όσο μπόρεσα να το "παίξω". Έχω κάποιες ερωτήσειςπου θα ήθελα να κάνω. 1)Κάπου διάβασα στα πρώτα ποστ ότι μπορούμε να πάρουμε 64 μνήμη και να την κάνουμε σε 2 partitions? Κατάλαβα καλά? Και αν ναι πώς γίνεται? Προτείνεται και μνήμη συγκεκριμένα (εταιρεία)? 2) Στο κινητό έχω το advance mobile care και μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος, αλλά στο ταμπλετ δεν λειτουργεί. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο? 3) Προτείνετε κάποια θήκη-βάση και μεμβράνη? Υπάρχουν 2 πιτσιρίκια και όσο να 'ναι θέλω να το προστατέψω όσο μπορώ. Σας ευχαριστώ πολύ εκ προτέρων και καλώς σας βρήκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Ditto , ditto Κοίτα σύμπτωση . Ακριβώς τα ίδια ήθελα να καταθέσω . Με πρόλαβες .;) Ιδιαίτερα ήθελα να υπερθεματίσω στο θέμα της ενημέρωσης πριν αγοράσεις γουρούνι στο σακκί :), γιατί διαφορετικά θα λουστείς και τις συνέπειες και δεν θα υπάρχει δικαιολογία . Έχετε κολλήσει στο ότι κάποιος δεν έχει δικαιολογία όταν αγοράζει κάτι... Εν μέρη έχετε δίκιο... Σκεφτείτε όμως και το άλλο ενδεχόμενο... (που έτυχε σε μένα): 1) Στην πόλη που μένω ΔΕΝ το έχει κανένα κατάστημα (ούτε τα κινητής τηλεφωνίας) για να το δω... 2) Δεν έχω κανένα φίλο/γνωστό που να το έχει για να το δω... 3) Η μόνη λύση λοιπόν ήταν το διάβασμα... Και μπαίνοντας εδώ στο νήμα του 10.1 διάβαζα ως επί το πλείστον πολύ καλές κριτικές... 4) Και έτσι είπα αφού όλοι λένε καλά λόγια ας το πάρω αφού δεν έχω την δυνατότητα να το επεξεργαστώ μόνος μου... Βέβαια από την αρχή ήξερα ότι δεν έχει HD οθόνη, αλλά δεν φανταζόμουν ότι στα μάτια μου (το τονίζω αυτό το "στα μάτια μου" - γιατί είναι καθαρά υποκειμενικό και άλλους μπορεί να μην ενοχλεί καθόλου), η εμφάνιση του κειμένου (οπουδήποτε, browsing, tapatalk κλπ κλπ) θα με ενοχλούσε τόσο... Και αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να συνηθίσω... Εννοείται ότι σε καμιά περίπτωση δεν βγάζω το Tablet άχρηστο ή οτιδήποτε άλλο... Ίσα ίσα που έχει τρομερές δυνατότητες (ο κουμπάρος μου είναι μαθηματικός και δούλεψε εχθές κανένα 10λεπτο το SNote με τις συναρτήσεις κλπ και έμεινε άφωνος)... Το μηχάνημα λοιπόν είναι μια χαρά από δυνατότητες και χρηστικότητα, απλά για μένα δεν κάνει... Καταλαβαίνεται λοιπόν ότι καμιά φορά μπορεί (λόγω αδυναμίας να ελέγξεις ο ίδιος) να ψωνίσεις "γουρούνι στο σακί", όπως λέτε, όταν διαβάζεις πως η πλειοψηφία των χρηστών είναι πολύ ευχαριστημένοι... Και απλά να μην κάνει για σένα, είτε επειδή είσαι παράξενος, είτε για 1000 & 2 άλλους λόγους... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 εγω παντως αυτο το πιξελιασμα δεν το βλεπω....παλιος χρηστης ipad με ρετινα και το μονο που εχω να πω οτι ειναι οτι δεν υπαρχει προωθηση απο την ιδια την σαμμυ....ειναι το καλυτερο ταμπλετ για εργασιες και διαβασμα...συν του οτι παιρνε εξτρα μνημη και το συνδεεις και με την τηλεοραση σου και ολα καλααααα!!!!αν καποιος θελει ταμπλετ για παιχνιδια ας παρει το ipad.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 εγω παντως αυτο το πιξελιασμα δεν το βλεπω....παλιος χρηστης ipad με ρετινα και το μονο που εχω να πω οτι ειναι οτι δεν υπαρχει προωθηση απο την ιδια την σαμμυ....ειναι το καλυτερο ταμπλετ για εργασιες και διαβασμα...συν του οτι παιρνε εξτρα μνημη και το συνδεεις και με την τηλεοραση σου και ολα καλααααα!!!!αν καποιος θελει ταμπλετ για παιχνιδια ας παρει το ipad.... Είπαμε μάλλον είμαι πολύ παράξενος... Αλλά όχι τόσο ώστε να πάω σε Apple... Δόξα το Θεό υπάρχουν και Android με την ανάλυση που θα μου κάνει εμένα και έρχονται και άλλα... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 εγω παντως αυτο το πιξελιασμα δεν το βλεπω....παλιος χρηστης ipad με ρετινα και το μονο που εχω να πω οτι ειναι οτι δεν υπαρχει προωθηση απο την ιδια την σαμμυ....ειναι το καλυτερο ταμπλετ για εργασιες και διαβασμα...συν του οτι παιρνε εξτρα μνημη και το συνδεεις και με την τηλεοραση σου και ολα καλααααα!!!!αν καποιος θελει ταμπλετ για παιχνιδια ας παρει το ipad.... Πόπο φίλε μου τώρα μου έδωσες πολύ καλή πάσα! :D Θα διαφωνήσω μαζί σου για της gaming δυνατότητες του note 10.1 και έχω να προσθέσω πως αυτή τη βδομάδα έβαλα το καινούργιο παιχνίδι της "EA game" το Real Racing 3 που είναι επιπρόσθετα εντελώς Free! Φανταστικό σε γραφικά game play και πολύ καλός σχεδιασμός γενικότερα! Φέρνει το τάμπλετ μας στα άκρα, το ζεσταίνει και του βγάζει το 100%! Αυτό το πράγμα δεν το κατάφερε ούτε το need for speed most wonted της ίδιας εταιρείας! Πατήστε εδώ και δοκιμάστε το!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 (edited) φιλε μου ειρωνικα το ειπα!!!!δεν εχω δοκιμασει ποτε κανενα παιχνιδι σε ταμπλετ οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη!!μεχρι τωρα γιατι με εβαλες σε πειρασμο τωρα..... Είπαμε μάλλον είμαι πολύ παράξενος... Αλλά όχι τόσο ώστε να πάω σε Apple... Δόξα το Θεό υπάρχουν και Android με την ανάλυση που θα μου κάνει εμένα και έρχονται και άλλα... δεν το λεω για το ipad!επειδη το ειχα το λεω...για τα πιξελς ειναι προσωπικο θεμα του καθενα.εμενα προσωπικα δεν με πειραζει για την δουλεια που το θελω.αν θελω να δω καμοια ταινιουλα το συνδεω στην τηλεοραση και ολα καλα! :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited May 30, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Θα θέσω το θέμα και κάπως διαφορετικά: Στα €600-700 θα με ενοχλούσε και το παραμικρό στο tablet. Στα €400 που έχει σήμερα είναι εξαιρετικό VFM... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Είπαμε μάλλον είμαι πολύ παράξενος... Αλλά όχι τόσο ώστε να πάω σε Apple... Δόξα το Θεό υπάρχουν και Android με την ανάλυση που θα μου κάνει εμένα και έρχονται και άλλα... Γιαννη δεν εισαι περιεργος. Κι εγω θεωρω οτι εν ετει 2013 στο 500αρικο δε δικαιολογειται αυτη η αναλυση. Αλλο δε βλεπω pixel κι αλλο δε με ενδιαφερει/δε με ενοχλει. Το δευτερο δεκτο, το πρωτο απλα ανυποστατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Έχετε κολλήσει στο ότι κάποιος δεν έχει δικαιολογία όταν αγοράζει κάτι... Εν μέρη έχετε δίκιο... Σκεφτείτε όμως και το άλλο ενδεχόμενο... (που έτυχε σε μένα): 1) Στην πόλη που μένω ΔΕΝ το έχει κανένα κατάστημα (ούτε τα κινητής τηλεφωνίας) για να το δω... 2) Δεν έχω κανένα φίλο/γνωστό που να το έχει για να το δω... 3) Η μόνη λύση λοιπόν ήταν το διάβασμα... Και μπαίνοντας εδώ στο νήμα του 10.1 διάβαζα ως επί το πλείστον πολύ καλές κριτικές... 4) Και έτσι είπα αφού όλοι λένε καλά λόγια ας το πάρω αφού δεν έχω την δυνατότητα να το επεξεργαστώ μόνος μου... Βέβαια από την αρχή ήξερα ότι δεν έχει HD οθόνη, αλλά δεν φανταζόμουν ότι στα μάτια μου (το τονίζω αυτό το "στα μάτια μου" - γιατί είναι καθαρά υποκειμενικό και άλλους μπορεί να μην ενοχλεί καθόλου), η εμφάνιση του κειμένου (οπουδήποτε, browsing, tapatalk κλπ κλπ) θα με ενοχλούσε τόσο... Και αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να συνηθίσω... Εννοείται ότι σε καμιά περίπτωση δεν βγάζω το Tablet άχρηστο ή οτιδήποτε άλλο... Ίσα ίσα που έχει τρομερές δυνατότητες (ο κουμπάρος μου είναι μαθηματικός και δούλεψε εχθές κανένα 10λεπτο το SNote με τις συναρτήσεις κλπ και έμεινε άφωνος)... Το μηχάνημα λοιπόν είναι μια χαρά από δυνατότητες και χρηστικότητα, απλά για μένα δεν κάνει... Καταλαβαίνεται λοιπόν ότι καμιά φορά μπορεί (λόγω αδυναμίας να ελέγξεις ο ίδιος) να ψωνίσεις "γουρούνι στο σακί", όπως λέτε, όταν διαβάζεις πως η πλειοψηφία των χρηστών είναι πολύ ευχαριστημένοι... Και απλά να μην κάνει για σένα, είτε επειδή είσαι παράξενος, είτε για 1000 & 2 άλλους λόγους... Χαιρετώ ... Το θέμα βέβαια έχει εξαντληθεί , ή μήπως παρα-εξαντληθεί , άλλα μιά και μου απάντησες το netetiquete επιβάλει να δώσω μιά κάποια απάντηση στα λεγόμενά σου . Χωρίς πολυλογία . Νομίζω ότι η επιτομή της παράθεσής σου είναι η τελευταία πρόταση , γιά την οποία από την σελίδα # 1 , έχουν γραφτεί αμέτρητα posts γιά την παραξενιά του καθενός . Αυτό που κάνει σε εσένα δεν κάνει σε εμένα . Και όχι μόνο αυτό . Ενώ εκθειάζουμε συνήθως αυτό που εμείς οι ίδιοι επιλέξαμε με τα προσωπικά μας κριτήρια , κάτι θα βρούμε να γκρινιάξουμε . Και γιά να μην νομίζεις ότι είσαι εσύ παράξενος θα σου πω τι δεν μου πάει στο Ν8000 το οποίο λατρεύω (sic) . Δεν μου αρέσουν οι καμπυλότητες στις γωνίες . Το σχήμα του γενικά μου φαίνεται σαν γυνακείο αξεσουάρ . Βάλε και το άσπρο χρώμα και έδεσε . Να' σαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Φαίνονται πίξελ; Ε, ναι αν το βάλεις σκοπό, θα τα δείς. Είναι ενοχλητικό; Ή περιοριστικό; Οχι, για τα δικά μου μάτια, όχι. Άλλωστε μέχρι πριν 2-3 χρόνια τα λαπτοπ μας είχαν αναλυση 1280χ800 με 15ρες οθόνες. Και κανείς δεν παραπονιόταν. Να πω την αλήθεια δεν έχω δουλέψει ταμπλετ με fullHD ανάλυση. Ίσως, αν πέσει κάποιο στα χέρια μου να αλλάξω γνώμη. Τώρα όμως θεωρώ ότι η οθόνη και η ανάλυσή της με καλύπτει απόλυτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Φαίνονται πίξελ; Ε, ναι αν το βάλεις σκοπό, θα τα δείς. Είναι ενοχλητικό; Ή περιοριστικό; Οχι, για τα δικά μου μάτια, όχι. Άλλωστε μέχρι πριν 2-3 χρόνια τα λαπτοπ μας είχαν αναλυση 1280χ800 με 15ρες οθόνες. Και κανείς δεν παραπονιόταν. Να πω την αλήθεια δεν έχω δουλέψει ταμπλετ με fullHD ανάλυση. Ίσως, αν πέσει κάποιο στα χέρια μου να αλλάξω γνώμη. Τώρα όμως θεωρώ ότι η οθόνη και η ανάλυσή της με καλύπτει απόλυτα... Εισαι σωστος....:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argp Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. ;) και δυστυχώς στα προϊόντα τεχνολογίας επί βεβαιώνεται συνέχεια. Μόλις αγοράσεις το καινούργιο σου "καλούδι" και πριν προλάβεις να το χαρείς έχει βγει κάτι καλύτερο. Πολυκατοικία θα είχα με τα λεφτά που έχω χαλάσει για την μούρλια μου. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 (edited) Φαίνονται πίξελ; Ε, ναι αν το βάλεις σκοπό, θα τα δείς. Είναι ενοχλητικό; Ή περιοριστικό; Οχι, για τα δικά μου μάτια, όχι. Άλλωστε μέχρι πριν 2-3 χρόνια τα λαπτοπ μας είχαν αναλυση 1280χ800 με 15ρες οθόνες. Και κανείς δεν παραπονιόταν. Να πω την αλήθεια δεν έχω δουλέψει ταμπλετ με fullHD ανάλυση. Ίσως, αν πέσει κάποιο στα χέρια μου να αλλάξω γνώμη. Τώρα όμως θεωρώ ότι η οθόνη και η ανάλυσή της με καλύπτει απόλυτα... Ρε παιδια τι σοι αφοριστικη διαθεση ειναι αυτη? Προφανως πριν απο 2-3 χρονια που δεν υπηρχε η full hd αναλυση, ολοι ημασταν ευχαριστημενοι με τις SD αναλυσεις. Σημερα ομως, δεν ειναι 2010... Οταν παιρνεις μια συσκευη που προοριζεται κατα 95% για καταναλωση περιεχομενου και θελεις οτι πιο ξεκουραστο και ευχαριστο για τον αμφιβληστροειδη σου, τοτε πας για την καλυτερη δυνατη οθονη. Δε χρειαζεται να προσπαθησεις πολυ, οχι, εκει ειναι τα pixelακια και μπορεις και να τα... μετρησεις. Πεταξα και εγω λεφτα -και στο 10.1 και στο Ν10,ipad 4 και δεκάδες άλλα tablets, αλλα δεν εθελοτυφλω. Ειναι μηχανηματαρα, πλεον σε πολυ καλη τιμη, εργαλειο δουλειας (προσωπικα εχω τρελα με το Wacom digitizer), αλλα ετερον εκατερον. Προφανως και το 90% των κατοχων του θα καλυφθουν απολυτα, ιδιαιτερα, δε, απο τη στιγμη που περαν της αναλυσης ειναι ενα πολυ ποιοτικο πανελ, με εξαιρετικη αποδοση των χρωματων. Edited May 30, 2013 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts