Stalk3r Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Γειά σας φίλοι μου. Πέρασα τη rom του alberto 96 στο δικό μου smart και όταν έκανε επανεκκίνηση μου κόλλησε κι έμενα στην bootload οθόνη, όμως αφού έβγαλα τη μπαταρία του κινητού και την ξαναέβαλα μετά από 20 δευτερόλεπτα περίπου, άνοιξε κανονικά. Το πρόβλημα μου όμως ήταν ότι δεν μου δούλευε το bluetooth και η φωτεινοτητα της οθόνης. Επίσης ο 360 launcher pro που έχει σαν default launcher με εκνεύριζε απίστευτα καθώς τα κινέζικα είναι μία γλώσσα που δεν κατέχω.....:lol: Έβαλα λοιπόν μέσω fastboot με το romeo 1.1 , το 'TK Xperia Edition v1' και μου δούλεψε πάρα πολύ καλά. Googlaρετε για να τα βρείτε και τα δύο αν θέλετε να τα περάσετε.....:D Σε ευχαριστώ πολύ.To romeo 1.1 δούλεψε τέλεια:)!Όσον αφορά τον 360 launcher του Alberto96 , ο ίδιος γράφει στις οδηγίες του πως πρέπει να κάνεις επανεκκίνηση για να μπει ο launcher στα Αγγλικά από τα Κινέζικα;). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 (edited) JackalOfDust το φτιαχνει το πραγμα σιγα σιγα νομιζω! Edited April 29, 2013 by ddesign Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Το κινητό της κοπέλας μου ενώ άκουγε μουσική κόλλησε. Εβγαλε μπαταρια, ξαναβαλε και μενει στην αρχικη οθονη με το android επ αοριστον. Ειχαμε κανει root και ειχα αφαιρεσει καποιες εφαρμογες, συν καποιες αλλες ειχαν παει στην SD με το link2sd. Δεν ειχε περαστει κανενα update, ηταν απο τα αρχικα τηλεφωνα που ειχαν περασμενα μονο το update2. Το κινητο εχει εγγυηση. Να δοκιμασω την τυχη μου στη Voda? Καμια αλλη ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalk3r Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Το κινητό της κοπέλας μου ενώ άκουγε μουσική κόλλησε. Εβγαλε μπαταρια, ξαναβαλε και μενει στην αρχικη οθονη με το android επ αοριστον. Ειχαμε κανει root και ειχα αφαιρεσει καποιες εφαρμογες, συν καποιες αλλες ειχαν παει στην SD με το link2sd. Δεν ειχε περαστει κανενα update, ηταν απο τα αρχικα τηλεφωνα που ειχαν περασμενα μονο το update2. Το κινητο εχει εγγυηση. Να δοκιμασω την τυχη μου στη Voda? Καμια αλλη ιδεα? Αφού έχετε κάνει root η εγγύηση λογικά δεν ισχύει.Οπότε αν πας στη Voda πρέπει να τα ''σκάσεις'':p.Καλύτερα να περάσεις μια custom rom όπως του Ddesign που είναι ελληνική.Αν δεν θέλεις να περάσεις καινούρια rom, μπες στο recovery με power και volume+ και κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.Με αυτόν όμως τον τρόπο χάνονται όλα τα αρχεία του χρήστη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Το θεμα ειναι, πως θα βρουν οτι εχω κανει root αφου διαλυθηκε το υπαρχον android? Δοκιμασα να μπω σε recovery και δεν εμπαινε, κολλαγε επισης στο αρχικο αρχικο σηματακι του android... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 κοιταξε να δεις μπορεις να περασεις μια οπιαδηποτε ρομ και μετα να κανεις unrooτ στη σελιδα που εδωσα ποιο πισω. αν θες να το μπρικαρεις τελιως μετα παμε αλου :p Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Εχει μπρικαριστει ηδη, δεν μπαινει σε κανενα mode, ενα απλο android δειχνει και τιποτα αλλο, ο,τι συνδυασμο κι αν πατησω. Απλα απορω πως μπρικαριστηκε απο μονο του... τα "κολπα" με το root και το link2sd ειχαν γινει πολλους μηνες πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarcDS Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Εχει μπρικαριστει ηδη, δεν μπαινει σε κανενα mode, ενα απλο android δειχνει και τιποτα αλλο, ο,τι συνδυασμο κι αν πατησω. Απλα απορω πως μπρικαριστηκε απο μονο του... τα "κολπα" με το root και το link2sd ειχαν γινει πολλους μηνες πριν. Ε αφού έχει brickάρει το κινητό πάνε στην Voda και πες τους πως κατέβαζες μια μεγάλη εφαρμογή(40-50 MB) και μόλις έγινε εγκατάσταση το κινητό έκλεισε μόνο του και όταν πήγες να το ανοίξεις κολλούσε στο σήμα του Android. ;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalk3r Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Εχει μπρικαριστει ηδη, δεν μπαινει σε κανενα mode, ενα απλο android δειχνει και τιποτα αλλο, ο,τι συνδυασμο κι αν πατησω. Απλα απορω πως μπρικαριστηκε απο μονο του... τα "κολπα" με το root και το link2sd ειχαν γινει πολλους μηνες πριν. Πριν πας στη voda ,δοκίμασε αν μπαίνει σε fastboot.Αν μπαίνει τότε χρησιμοποίησε το romeo και πέρασε κάποια rom.Αφού κόλαγε στο αρχικό σηματάκι του Android αυτό σημαίνει ότι είναι και σε fastboot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 ναι καλα λεει δοκιμασε για fastboot πρωτα να σαι σιγουρος :rolleyes:.διαφορετικα πηγενετο τους κ πεστε τους να το φανε :p Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Υπαρχει καποια εφαρμογη για συγχρονισμο επαφων καρτας SIM και τηλεφωνου Καποιες που δοκιμασα για copy to Sim δε μου περανγαν τα ονοματα Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petaloudas Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Χρησιμοποιεί κανένας μ' αυτό το τηλέφωνο το viber..;; Επειδή μου κάνει κουλά και γενικώς δεν δουλεύει, να δω αν φταίει γενικώς το τηλέφωνο ή να ψαχτώ σε κάτι άλλο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Για την ιστορια, το παρελαβα απο voda, με χαρτι που εγραφε: Αντικατασταση οθονης αφης (!), αναβαθμιση λογισμικου, ιχνη στο τζαμακι (ενω το κινητο φορουσε απο την πρωτη μεχρι και την τελευταια μερα screen protector και δεν ειχε ΙΧΝΟΣ φθορας, ειδικα στο τζαμακι --> μαλλον το εγραψαν για να ειναι καλυμμενοι ομως). Σε ερωτηση εαν η εγγυηση ισχυει απ την αρχη οπως ΠΡΕΠΕΙ, η απαντηση ηταν αρνητικη φυσικα. Κραταω οτι δεν πληρωσα και οτι εκαναν 16 μερες να το φτιαξουν, ενω σε αντιστοιχο περιστατικο η Wind εκανε 36. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras2009 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 (edited) μην ψαχνεις δεν θα βρεις ακρη με τα τεμπελοσκυλα...το viber εχει οντως προβληματα..κατεβασε το skype..ηθελα να ρωτησω τελικα overclock μπορουμε να κανουμε?δεν καταφερα τπτ Edited May 11, 2013 by jimaras2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 το app του καιρου της vodafone ξερει κανεις που θα το βρω? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalk3r Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Χρησιμοποιεί κανένας μ' αυτό το τηλέφωνο το viber..;; Επειδή μου κάνει κουλά και γενικώς δεν δουλεύει, να δω αν φταίει γενικώς το τηλέφωνο ή να ψαχτώ σε κάτι άλλο.. Δεν φταίει το τηλέφωνο.Γενικά το viber είναι προβληματικό σε όλες τις συσκευές.Άσε που καταναλώνει πολλή ram και η μπαταρία πέφτει πολύ πιο γρήγορα:blink:.Διάβασε τα σχόλια που έχουν κάνει οι χρήστες του στο play store!https://play.google.com/store/apps/details?id=com.viber.voip&feature=top-free#?t=W251bGwsMSwxLDIwNSwiY29tLnZpYmVyLnZvaXAiXQ.. Φίλε, καλύτερα χρησιμοποίησε το WhatsUp και ας μην κάνει κλήσεις.Δεν σου καίει σχεδόν καθόλου την μπαταρία και καταναλώνει λιγότερη ram:). το app του καιρου της vodafone ξερει κανεις που θα το βρω? Πρώτη φορά το ακούω αυτό:wacko:.Έψαξα στο play store αλλά δεν βρήκα τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 αυτο το ρολοι με τον καιρο εννοω Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 αυτο το ρολοι με τον καιρο εννοω είσαι root και το έσβησες; δεν έχω ιδέα που θα το βρεις γιατί αυτό είναι της vodafone κ δεν νομίζω να το βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 οχι ηθελα να το βαλω σε ενα αλλο κινητο αλλα δεν ξερω ποιο apk ειναι Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 οχι ηθελα να το βαλω σε ενα αλλο κινητο αλλα δεν ξερω ποιο apk ειναι απ ότι ξέρω δεν παίζει να το βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolikos282 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Παιδια γεια σας εχω ενα μικρο προβλημα κατεβασα το system7z πατησα power button + volume - (γιατι στο volume + μου εβγαζε να κανει φορματ) ετρεξα το install system windows απο τον system7z το εκανε κακονικα και μολις τελειωσε ακομη συνδεμενο με το pc κανει μονιμος επανεκκινηση το εκανα και format και παλι τα ιδια. μπορειτε να μου δωσετε λυση ωστε να ανοιξει το τηλεφωνο?ευχαριστω Παράθεση HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolikos282 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 (edited) παιδια βρηκα λυση εκανα εγκατασταση αυτο http://goo.im/devs/Alberto96/SMART2/FullRecoveryInstaller.zip και μπηκα σε recovery mode. ρε παιδια δεν εχει καμια ρομ cayogen που να δουλευει καλα εχετε κατι κατα νου δωστε μου ενα λινκ.προσπαθησα να βαλω την cayogen 10 αλλα μου πεταει abort αν εχει καποιος την μαμα ρομ η το back up της μαμας δωστε την μου γιατι καταλαθος την εσβησα. Edited May 12, 2013 by gerolikos282 Παράθεση HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalk3r Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 παιδια βρηκα λυση εκανα εγκατασταση αυτο http://goo.im/devs/Alberto96/SMART2/FullRecoveryInstaller.zip και μπηκα σε recovery mode. ρε παιδια δεν εχει καμια ρομ cayogen που να δουλευει καλα εχετε κατι κατα νου δωστε μου ενα λινκ.προσπαθησα να βαλω την cayogen 10 αλλα μου πεταει abort αν εχει καποιος την μαμα ρομ η το back up της μαμας δωστε την μου γιατι καταλαθος την εσβησα. Αυτή είναι η μαμίσια αλλά στα Αγγλικά με ΟΤΑ 5 http://www.4shared.com/zip/NDVB6Rgl/RomUpdate5.htm .Cyanogen δεν έχει βγεί για αυτό το κινητό.Δεν ξέρω κατα πόσο cyano είναι του george_f1.Εγώ προσωπικά δεν την έχω δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosgvr Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Γεια σας κ καλη εβδομαδα.. Σκεφτομαι να κανω ροοτ στοκινητο μ .. Κατεβασα τηνρομ του ddesign και θαηθελα να μ πειτε περιληπτικα τιπρεπει να κανω..καθε βοηθεια καλοδεχουμενη.. Καλημερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolikos282 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 παιδια ενα λινκ να περασω το adobe flash player γιατι παιζει μονο youtube. εχω κανει εγκατασταση 3 εκδοσεις adobe flash gia adroid 2.3.7 το εγκαθιστει μια χαρα αλλα και παλι δεν παιζει βιντεο. ευχαριστω Παράθεση HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts