Jump to content

Samsung Galaxy S Duos (S7562)

cayman84
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδες καλησπερα. Για οποιον ενδιαφερεται μολις το πηρα απο το πλαισιο στη Μεταμορφωση σε προσφορα 107 ευρω.[/QUOT

φοβερη τιμη γι'αυτο το κινητο

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια το gps κλειδωνει γρηγορα σε σας?στο δικο μου θα ελεγα οτι αργει σε σχεση με το ace που ειχα πιο παλια..

να προτεινω και μια εφαρμογη που εμαθα χθες για οποιον ειναι root..την greenify που επενεργοποιει οποια εφαρμογη δεν χρειαζεσαι και βλεπεις να δουλευει το τηλ με 25% ελευθερη ram και οταν θελεις να δουλεψεις με καποια απο τις αδρανοποιημενες απλα πατας το εικονιδιο σαν να ειναι συνεχεια ενεργες!!

Edited by john2004

Καλημέρα σε μένα το gps χρειάζεται από 1 ως 4 λέπτά. Το χρεισιμοποιώ για μια εφαρμογή τρεξ'ιματος

https://andrismoi.wordpress.com/

Θέματα που μου κίνησαν το ενδιαφέρον και τα μοιράζομαι

Το θέμα του GPS πιστεύω έχει να κάνει με πολλά. Πόσο φορτωμένη είναι η κυψέλη εκείνη τη στιγμή αλλά και αν βρίσκεσαι σε ανοιχτό ή πιο "κλειστό" χώρο. Εγώ έχω ένα GPS κανονικό και άλλοτε συνδέεται στα 2-3 λεπτά και άλλοτε στα 10.

Η απάντηση βρισκόταν στην προηγούμενη σελίδα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Βάλτο στην αυτόματη λειτουργία.

Έχει δοκιμάσει κανείς με αυτό το τηλέφωνο να στείλει MMS; Αν κι έχω σωστές ρυθμίσεις,τις έχω τσεκάρει και με εξυπηρέτηση έχω ανοικτά και τα δεδομένα, δεν μπορώ να στείλω MMS...

Εγώ έχω στην sim 1 Vodafone και στην sim 2 cosmote στέλνω και με τις 2 καρτες mms Αρκεί όταν θέλω να στείλω με την sim 2 να πάω να αλλάξω στην διαχείριση καρτών ..το δίκτυο υπηρεσίας δεδομένων στην sim 2…….και έχω την εντύπωση ότι όταν ενεργοποιήσω τα δεδομένα στην Vodafone για να στείλω MMS μου τραβαει από την κάρτα 1 Ευρώ σαν να τα ενεργοποιώ για 24 ωρο…Ακόμα και για να λάβω το MMS χρεώνομαι

Edited by kostas47y

Οκ, λεω να δοκιμασω τον τροπο που ποσταρες παραπανω, ειναι σιγουρα πιο απλος απο το Οdin και αφου λεει οτι δεν χανεις την εγγυηση, ας το δοκιμασουμε.

Το κινητο θα το εχω ανοιχτο κατα τη διαρκεια της διαδικασιας? Γιατι λεει απλα οτι συνδεεις το κινητο στο pc. Δεν λεει καπου να το κλεισεις και να μπεις σε download mode η boot mode.

Edit

Δεν λειτουργει αυτος ο τροπος, μου λεει οτι δεν μπορει να βρει μερικα αρχεια.

http://i39.tinypic.com/xq9jb4.jpg

Edit

Τελικα δουλεψε κανονικα, εγινε root το κινητο. Δεν ξερω τι κολλημα ειχε φαει στην αρχη. Μου εχει περασει το SuperSU, τωρα θελει ψαξιμο οσον αφορα το τι μπορεις να κανεις μετα το root, ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμαι με rootαρισμα συσκευης.

Aν περασω επισημη ROM, με τον τροπο που περιγραφεται εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4759444#post4759444

Θα χασω ολα τα δεδομενα και θα ειναι σαν να εχει γινει factory reset? (Λεω να βαλω την πιο προσφατη εκδοση [11/07/2013] αλλα ειναι region CHINA, λετε να εχω προβλημα?)

Και εμένα δυστυχώς κολλάει στην διαδικασία και δοκίμασα αρκετές φορές με ενεργοποιημένο τον εντοπισμό σφαλμάτων usb

καλημερα σε ολους....

εχει κανει κανενας κατι με custom rom; εχω ξαναπει για το θεμα αυτο και για τις διαφορες που θα δειτε στη ταχυτητα της συσκευης.

δειτε και το σκορ μου στο antutu

http://s21.postimg.org/jrbm967nb/Screenshot_2013_09_06_01_58_23_1.png

http://s23.postimg.org/vzg5g6akb/Screenshot_2013_09_06_01_58_38_1.png

με την επισημη rom ημουν περιπου στις 3500 χιλιαδες..... τεραστια διαφορα πλεον με την συσκευη αυτη τη στιγμη να πεταει και μαλλον να εχω το καλυτερο σκορ αυτη τη στιγμη απο οσους εχουν περασει custom rom μιας και αυτες οι δυο photo φιγουραρουν στην σελιδα της rom που εχω περασει και δεν εχω δει μεχρι στιγμης φωτο με μεγαλυτερο σκορ!!!! :D:D:D

Φίλε μου xristosxat υπάρχει περίπτωση να μας δώσεις και μας λίγα από τα φώτα σου πάνω στο θέμα custom rom;; κάποια βήματα, διευθύνσεις, αρχεία ή ότι έχεις ευχαρίστηση για να κάνουμε και εμείς το τηλέφωνο να πετάει!!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Φίλε μου xristosxat υπάρχει περίπτωση να μας δώσεις και μας λίγα από τα φώτα σου πάνω στο θέμα custom rom;; κάποια βήματα, διευθύνσεις, αρχεία ή ότι έχεις ευχαρίστηση για να κάνουμε και εμείς το τηλέφωνο να πετάει!!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Φυσικα και μπορω φιλε μου :rolleyes:

Η rom που εχω περασει εγω ειναι αυτη ( pmp light rom ) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2343108

Για να μην φανει οτι κανω ομως διαφημιση σε καποια συγκεκριμενη σου γραφω και οσες αλλες υπαρχουν γι' αυτη τη συσκευη.

Kyle Open Rom : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2087177 ( ειναι η πρωτη που βγηκε για την συσκευη μας, και αυτη που νομιζω υπαρχει στις περισσοτερες συσκευες, ειναι αυτη που πρωτα περασα και εγω )

Pmp Ultra Rom : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2426112 ( του ιδιου με την pmp light rom, δεν την εχω δοκιμασει αλλα διαβαζω καλα σχολια )

Τις υπολοιπες δεν τις εχω δοκιμασει και δεν εχω διαβασει σχετικα με αυτες τιποτα για το ποσο καλες η οχι ειναι.

Hyd52Rom MIUI theme : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2335532

Hyd52Rom Glossy themed : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2369030

Αυτες ειναι ολες, η τουλαχιστον οσες ξερω εγω. Μπες διαλεξε καποια και κανε τις απαιτουμενες ενεργειες. Οτι χρειαστεις με ρωτας.

( Να ξερεις μονο οτι δεν ειμαι ο καλυτερος δασκαλος για να μοιρασω τις γνωσεις μου..... ξερω να τα κανω αλλα δεν ειμαι τοσο καλος στο να τα εξηγω :lol: παρολα αυτα οτι χρειαστεις ειμαι εδω για να βοηθησω!!! )

Edited by xristosxat

Καλησπέρα σε όλους...

Βλέπω ότι υπάρχουν πολλά παιδιά από εδώ που θέλουν να περάσουν custom rom και δεν ξέρουν πως... Σε αυτούς ανήκω και εγώ και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανένας οδηγός για πρωτάρηδες που να αφορά την συσκευή μας!!! Εγώ για παράδειγμα θέλω να περάσω την rom που αναφέρει παραπάνω ο φίλος xristosxat αλλά οι οδηγίες στους xda δεν είναι και πολύ κατατοπιστικές... Ποιο odin κάνει για την συσκευή μας? Πρέπει απαραίτητα να έχουμε το baseband που αναφέρει ή και με Ελληνικό γίνεται??? Πως μπαίνουμε σε CWM Recovery??? και άλλα τέτοια ερωτήματα!!!

Ευχαριστώ!!!

Γεια χαρα, συγνωμη για την ερωτηση δεν εχω διαβασει το τοπικ.

Ενδιαφερεται μια γνωστη μου για το τηλεφωνο, υπαρχει καποιο ''τρανταχτο'' προβλημα σε αυτο το μοντελο ?

Ευχαριστω και παλι συγνωμη :)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Καλησπέρα σε όλους...

Βλέπω ότι υπάρχουν πολλά παιδιά από εδώ που θέλουν να περάσουν custom rom και δεν ξέρουν πως... Σε αυτούς ανήκω και εγώ και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανένας οδηγός για πρωτάρηδες που να αφορά την συσκευή μας!!! Εγώ για παράδειγμα θέλω να περάσω την rom που αναφέρει παραπάνω ο φίλος xristosxat αλλά οι οδηγίες στους xda δεν είναι και πολύ κατατοπιστικές... Ποιο odin κάνει για την συσκευή μας? Πρέπει απαραίτητα να έχουμε το baseband που αναφέρει ή και με Ελληνικό γίνεται??? Πως μπαίνουμε σε CWM Recovery??? και άλλα τέτοια ερωτήματα!!!

Ευχαριστώ!!!

Γεια σου φιλε μου. Ειναι αρκετα κατατοπιστικες οι οδηγιες τους αλλα ισως επειδη δεν το εχεις ξανακανει να σε μπερδευουν καπου. Θα προσπαθησω αυριο αν προλαβω να φτιαξω εναν οδηγο στα ελληνικα ωστε να ειναι πιο κατανοητος.

Οσο για την baseband που ρωτας ο καθε ενας που φριαχνει μια rom γραφει οτι κανει για την baseband ποθ εχει στη συσκευη του. Απο κει και περα ειναι καλο να περασουμε την ιδια baseband η αν δεν θελουμε κανουμε δοκιμη στη δικη μας και βλεπουμε αν δουλευει κανονικα. Αν διαβασεις στο xda καποιοι εχουν δοκιμασει με τιν δικη τους baseband χωρις προβλημα και αλλοι με προβληματα. Εγω εχω περασει την kyleopen rom με την baseband που θελει και τωρα με την pmp light rom αλλαξα παλι baseband!!!

Τα υπολοιπα αν μπορεσω αυριο σε εναν αναλυτικο οδηγο σε καινουριο thread!!!

Γεια σου φιλε μου. Ειναι αρκετα κατατοπιστικες οι οδηγιες τους αλλα ισως επειδη δεν το εχεις ξανακανει να σε μπερδευουν καπου. Θα προσπαθησω αυριο αν προλαβω να φτιαξω εναν οδηγο στα ελληνικα ωστε να ειναι πιο κατανοητος.

Οσο για την baseband που ρωτας ο καθε ενας που φριαχνει μια rom γραφει οτι κανει για την baseband ποθ εχει στη συσκευη του. Απο κει και περα ειναι καλο να περασουμε την ιδια baseband η αν δεν θελουμε κανουμε δοκιμη στη δικη μας και βλεπουμε αν δουλευει κανονικα. Αν διαβασεις στο xda καποιοι εχουν δοκιμασει με τιν δικη τους baseband χωρις προβλημα και αλλοι με προβληματα. Εγω εχω περασει την kyleopen rom με την baseband που θελει και τωρα με την pmp light rom αλλαξα παλι baseband!!!

Τα υπολοιπα αν μπορεσω αυριο σε εναν αναλυτικο οδηγο σε καινουριο thread!!!

Θα σου ήμουν υπόχρεος αν το έκανες αυτό... Το κινητό σέρνεται και ο μόνος τρόπος να αλλάξει αυτό είναι η custom rom αλλά δεν έχω καμιά ιδέα πως να το κάνω... Root, unroot, custom rom τα ξέρω σαν ονόματα... Η διαδικασία, η σειρά, τα εργαλεία που χρειάζονται και οι λεπτομέρειες για την χρήση τους όμως μου είναι άγνωστα!!!

Ευχαριστώ...

Παιδια το εχει η γυναικα μου το κιν αυτο και μου παραπονιεται πως μερικες φορες της σβυνει στα καλα καθουμενα.... χωρις να πειραξει κατι στο κινητο. Δεν κανει επαννεκινηση. Απλα κλεινει. Ξερετε αν μπορω να κανω κατι για αυτο??? Κοιταξα για ενημερωσεις και δεν υπαρχουν διαθεσιμες...

Τα φωτα σας γιατι με εχει φαει η γκρινια!!!!:wacko:

Samsung galaxy Note

Htc HD2

Οδηγιες για root της συσκευης εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372767

Το απογευμα η αυριο θα ακολουθησει και η διαδικασια εγκαταστασης custom rom!!!

Edited by xristosxat

Το τηλέφωνο το πήρα την περασμένη παρασκευή. Από το σάββατο θέλω να περάσω άλλη rom, αλλά περιμένω να περάσουν οι 7 πρώτες μέρες, μη συμβεί κάτι... Στην αρχή απογοητεύτηκα πολύ. Είχα περάσει ότι εφαρμογές έχω στο λογαριασμό μου(αυτόματα το έκανε) και ότι ενημερώσεις βρήκε. Είχε γίνει τραγικά αργό. Για να μπεις στις κλήσεις και στον τηλεφωνικό κατάλογο περνούσαν αρκετά δευτερόλεπτα, ενώ μέχρι και το widget που έχει τον καιρό και την ώρα έχανε περί τα 45 λεπτά σε σχέση με το ρολόι στη μπάρα κατάστασης.... Αφού μου έσπασε τα νεύρα, έκανα επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις, και στον οδηγό στην αρχή ξετσέκαρα το πεδίο που ρωτάει αν θα εγκαταστήσω όλες τις εφαρμογές, και έβαλα μόνο αυτές που χρησιμοποιώ πραγματικά. Επίσης δεν έβαλα καθόλου αυτόματες ενημερώσεις, και ενημέρωσα μόνο όσες από τις στοκ εφαρμογές δουλεύω. Από τότε κάτι πάει κι έρχεται. Σήμερα το πρωί έτρεξα το antutu και μου έβγαλε γύρω στα 3300κάτι. Λίγες μονάδες χειρότερο από το galaxy mini 2 που έχω που έχει το ίδιο hardware, με τη διαφορά ότι τρέχει στα 0,8GHz... Έπειτα το φόρτισα πλήρως, έκανα μια επανεκίνηση, και μπήκα στο task manager και έκανα εκκαθάριση μνήμης για να αφήσει όσο περισσότερα γίνεται. Μετά τρέχω πάλι το antutu και ανέβηκε στα 4300. Αλλά δε με βλέπω να γίνεται δουλειά έτσι... Μάλλον θα περάσω custom rom.

Φίλε Χρήστο, είχα διαβάσει και τα posts σου στο xda forum και ήθελα να σου γράψω. Θέλω να σε ρωτήσω αν είναι όλα οκ με την pmp light. Κυρίως με ενδιαφέρει αν λειτουργεί κανονικά και με τις 2 sim, αν δουλεύουν σωστά bluetooth/gps και κάμερα, και πως τα πάει με την αυτονομία. Λογικά, πιστεύω δεν θα έχει κάποιο θέμα αν βασίζεται στο stock λειτουργικό, σωστά;

Το τηλέφωνο το πήρα την περασμένη παρασκευή. Από το σάββατο θέλω να περάσω άλλη rom, αλλά περιμένω να περάσουν οι 7 πρώτες μέρες, μη συμβεί κάτι... Στην αρχή απογοητεύτηκα πολύ. Είχα περάσει ότι εφαρμογές έχω στο λογαριασμό μου(αυτόματα το έκανε) και ότι ενημερώσεις βρήκε. Είχε γίνει τραγικά αργό. Για να μπεις στις κλήσεις και στον τηλεφωνικό κατάλογο περνούσαν αρκετά δευτερόλεπτα, ενώ μέχρι και το widget που έχει τον καιρό και την ώρα έχανε περί τα 45 λεπτά σε σχέση με το ρολόι στη μπάρα κατάστασης.... Αφού μου έσπασε τα νεύρα, έκανα επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις, και στον οδηγό στην αρχή ξετσέκαρα το πεδίο που ρωτάει αν θα εγκαταστήσω όλες τις εφαρμογές, και έβαλα μόνο αυτές που χρησιμοποιώ πραγματικά. Επίσης δεν έβαλα καθόλου αυτόματες ενημερώσεις, και ενημέρωσα μόνο όσες από τις στοκ εφαρμογές δουλεύω. Από τότε κάτι πάει κι έρχεται. Σήμερα το πρωί έτρεξα το antutu και μου έβγαλε γύρω στα 3300κάτι. Λίγες μονάδες χειρότερο από το galaxy mini 2 που έχω που έχει το ίδιο hardware, με τη διαφορά ότι τρέχει στα 0,8GHz... Έπειτα το φόρτισα πλήρως, έκανα μια επανεκίνηση, και μπήκα στο task manager και έκανα εκκαθάριση μνήμης για να αφήσει όσο περισσότερα γίνεται. Μετά τρέχω πάλι το antutu και ανέβηκε στα 4300. Αλλά δε με βλέπω να γίνεται δουλειά έτσι... Μάλλον θα περάσω custom rom.

Φίλε Χρήστο, είχα διαβάσει και τα posts σου στο xda forum και ήθελα να σου γράψω. Θέλω να σε ρωτήσω αν είναι όλα οκ με την pmp light. Κυρίως με ενδιαφέρει αν λειτουργεί κανονικά και με τις 2 sim, αν δουλεύουν σωστά bluetooth/gps και κάμερα, και πως τα πάει με την αυτονομία. Λογικά, πιστεύω δεν θα έχει κάποιο θέμα αν βασίζεται στο stock λειτουργικό, σωστά;

Καλησπερα φιλε μου,

με καμια custom rom ( kyleopen , pmp light ) που εχω δοκιμασει δεν ειχα καποιο προβλημα με τις 2 καρτες , η με το gps/bluetooth/wifi ,

καποιοι που τις δοκιμασαν με αλλες baseband ειχαν μερικα θεματα. Δουλευουν αριστα με τις baseband που προτεινουν οι δημιουργοι τους αλλα και με αλλες τις οποιες δοκιμασαν χρηστες. Εγω κατευθειαν αλλαξα και baseband οποτε δεν αντιμετωπησα ποτε καποιο θεμα.

Απο αυτονομια η συσκευη τα παει αρκετα καλυτερα απο οτι με την επισημη rom, παντα ομως εχει να κανει με την χρηση που του κανουμε. Αν εχεις τη συσκευη για να παιζεις βαρια παιχνιδια ασταματητα ειναι λογικο πως θα φας την μπαταρια γρηγορα.

Το μονο προβλημα την δεδομενη στιγμη με την pmp light rom, που το ειχα και παλαιοτερα με την kyleopen rom, ειναι καποιο θεμα με το ελληνικο πληκτρολογιο. Κατι για το οποιο ο δημιουργος της rom ειναι σε γνωση και θα το λυσει με επομενο update, αλλα εγω ηδη το εχω λυσει για την δικια μου συσκευη περνωντας μεσα τον φακελο που ελειπε. Οποτε οποιος θελει μπορω να τον βοηθησω!!! :)

Ευχαριστώ πολύ. Οπότε αν κατάλαβα καλά, περνάμε με Odin κάποια άλλη επίσημη rom με το baseband που προτείνει ο προγραμματιστής, μετά περνάμε το recovery και έπειτα τη rom;

Ευχαριστώ πολύ. Οπότε αν κατάλαβα καλά, περνάμε με Odin κάποια άλλη επίσημη rom με το baseband που προτείνει ο προγραμματιστής, μετά περνάμε το recovery και έπειτα τη rom;

Ακριβως. Ετσι μπορεις να περασεις μια custom rom. Οδηγιες στα ελληνικα για cutstom rom εδω:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4891534#post4891534

• The title was changed to Samsung Galaxy S Duos (S7562)