Jump to content

Κερδίστε ένα Optimus L5 από το myphone.gr και την LG! [winner]


Mythozz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

[imgalign]http://news.myphone.gr/my.png[/imgalign]Σήμερα πολύ νωρίς το πρωί, καταφέραμε να κάνουμε την... πολυπόθητη κλήρωση για τον τυχερό/τυχερή που θα παραλάβει (άμεσα τις επόμενες 1-2 ημέρες) το νέο του LG Optimus L5, μία ευγενική προσφορά του myPhone.gr και της LG.

 

Μετά από τις απαραίτητες διαδικασίες (καθαρισμός θέματος, εντοπισμός και διαγραφή διπλών συμμετοχών, διαγραφή μηνυμάτων με greeklish και banning των μελών που δεν ενέργησαν με βάση τους όρους του διαγωνισμού)... έχουμε νικητή!

 

Για ακόμα μία φορά σας ευχαριστούμε θερμά για την τεράστια συμμετοχή και αγάπη που δείχνετε στην κοινότητά μας και φυσικά - όπως και κάθε άλλη φορά- σας υποσχόμαστε οτι έρχονται νέοι, ακόμα πιο μεγάλοι διαγωνισμοί για όλους τους fan του myphone.gr :)

 

(Βέβαια λόγω καλοκαιριού θα «ρίξουμε» λίγο τις μηχανές μας, για ξεκούραση, αλλά από Σεπτέμβρη θα ξεκινήσουμε πάλι δυναμικά!) :up:

 

Στο θέμα μας όμως: O sakis_ro είναι αυτός/ή που από τους 1600+ φίλους μας απεδείχθη τυχερός και τις επόμενες ημέρες θα έχει στα χέρια του το LG Optimus L5, από την LG, την οποία και ευχαριστούμε θερμά! O sakis_ro έχει ήδη ενημερωθεί μέσω PM και email όπως κάνουμε κάθε φορά στους νικητές των διαγωνισμών μας, και τον περιμένουμε για να μας δώσει τα στοιχεία στα οποία θα αποσταλλεί το νέο του δώρο από το myPhone.gr.

 

http://content.myphone.gr/photo/full/6765/kerdiste-optimus-l5-myphone-gr-lg.jpg

 

Υ.Γ. Αύριο νομίζω είναι η κατάλληλη ημέρα για τον τελευταίο διαγωνισμό της... σαιζόν. To myPhone.gr, το μεγαλύτερο portal τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας στην Ελλάδα, για 10 εβδομάδες έδωσε δώρα στα χιλιάδες μέλη του. Μένει ένα ακόμα. Πάμε διακοπές τον Αύγουστο, έτσι μένει μία εβδομάδα μόνο για... :)

Edited by Mythozz

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

 

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...