nikos523 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 ενταξη ρε φιλε εχει Α8 μεγαλη διαφορα.. η οθονη 3.5 που ειναι σχεδον ιδιο με 3.7 Εντάξει το ένα, σιγά το άλλο, το ίδιο κάνει, έλα βρε το ίδιο ακριβώς είναι! Ε όχι ρε φίλε Να τα λέμε όπως είναι τα πράγματα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 (edited) Να πω την αληθεια μου δεν θα αγοραζα ποτε κατι που να ''φερνει'' σε i. Δεν ξερω αν ειμαι off-topic η ερωτηση: ποια ειναι η καλυτερη Cpu? MTK6577, MTK6588, MTK6573, MTK6575 edit βρηκα την απαντηση. Edited September 6, 2012 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Να πω την αληθεια μου δεν θα αγοραζα ποτε κατι που να ''φερνει'' σε i. Δεν ξερω αν ειμαι off-topic η ερωτηση: ποια ειναι η καλυτερη Cpu? MTK6577, MTK6588, MTK6573, MTK6575 edit βρηκα την απαντηση. ποια είναι η απάντηση?:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 ποια είναι η απάντηση?:p Δες τα ποστ #425 και #426 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224493&page=29 :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
infected13 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 φιλε δεν το εχει πια στο σιτε που εδωσες! επισης στον κινεζο του ειπεσ εσυ να στο στειλει μειωμενο και να στο στειλε με ενδειξη δωρο? η το εκανε απο μονος του?? σιγουρα δεν πληρωσες τελωνειο\? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Τελωνείο υπάρχει πάντα πιθανότητα να πληρώσετε. Όπως και να το στείλουν (courier , ταχυδρομείο ) ότι και να γράφει το κουτί, ότι τιμή και να γράφει αν θέλει ο τελωνειακός ανοίγει την συσκευασία , εκτιμά την τιμή του προιόντος και επιβάλλει δασμούς. Η πιθανότητα να γίνει αυτό είναι μικρή αλλά πάντα υπάρχει. Το να γράφει η συσκευασία ότι είναι δώρο ή μικρότερη τιμή ή να το στέλνετε με ταχυδρομείο αντι για courier δεν σας διασφαλίζει 100%. Και για αυτούς που θα πουν ότι αγόρασαν και δεν πλήρωσαν τελωνείο, και εγώ έχω αγοράσει από εξωτερικό δεν πλήρωσα δασμούς αλλά είμαι στο μεγάλο κομμάτι των τυχερών που δεν μας έπιασε ο τελωνειακός. Είπαμε η πιθανότητα είναι μικρή αλλά πάντα υπάρχει. Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 παιδιά παρακολουθησα στο youtube αρκετα βιντεο και ειδα και απο πολλους αρκετο ενδιαφερον για το συγκεκριμενο κινητο , αξιζει να το αγορασω ? η θα το πεταξω μετα απο 1-2 μηνες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsot4 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 φιλε δεν το εχει πια στο σιτε που εδωσες! επισης στον κινεζο του ειπεσ εσυ να στο στειλει μειωμενο και να στο στειλε με ενδειξη δωρο? η το εκανε απο μονος του?? σιγουρα δεν πληρωσες τελωνειο\? http://android-sale.com/ http://www.androidforcheap.com/ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Timos888 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Καλησπέρα ! Μόλις απέκτησα και εγώ ένα Goophone y5 retina screen mtk 6575 διπύρηνο, αλλά μάλλον αντιμετωπίζω πρόβλημα και για αυτό ζητάω την βοήθεια όσον έχουν γνώση και ίσως κάποια πιθανή λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζω.Δεν λειτουργεί το google play και γενικότερα για να περάσω apps , ορισμένα από αυτά τα πέρασα μέσα από το pc.Δεν έχω σχεδόν καθόλου γνώσεις από τέτοια θέματα για αυτό και θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με το αν υπάρχει περίπτωση να επιδιορθωθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα ή μας πιάσανε κότσους...???Εάν κάποιος από όλους εσάς έχει την δυνατότητα και φυσικά μπορεί και θέλει να με βοηθήσει τον ευχαριστώ πολύ.Το τηλέφωνο εμφανισιακά τα σπάει αλλά με το πρόβλημα που έχω δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο παρά μόνο πολύ ελάχιστα πράγματα.Να σημείωσε δε ότι ούτε εμένα είχε καν πληκτρολόγιο και κατέβασα το iflytek και μετά μέσο αυτού εγκατέστησα ένα αγγλοελληνικό πληκτρολόγιο και ξεκίνησε και δουλεύει κανονικά.επίσης κατέβασα και το hotmail όμως 2-3 φορές μετά την εγκατάστασή του και το σετάρισμα δύο λογαριασμών που έχω μόλις το άνοιγα ήθελε και πάλι να ξαναπεράσεις τους λογαριασμούς από την αρχή. Ασε που δεν βρίσκω τρόπο να δω άλλους φακέλους πλην του inbox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Καλησπέρα ! Μόλις απέκτησα και εγώ ένα Goophone y5 retina screen mtk 6575 διπύρηνο, αλλά μάλλον αντιμετωπίζω πρόβλημα και για αυτό ζητάω την βοήθεια όσον έχουν γνώση και ίσως κάποια πιθανή λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζω.Δεν λειτουργεί το google play και γενικότερα για να περάσω apps , ορισμένα από αυτά τα πέρασα μέσα από το pc.Δεν έχω σχεδόν καθόλου γνώσεις από τέτοια θέματα για αυτό και θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με το αν υπάρχει περίπτωση να επιδιορθωθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα ή μας πιάσανε κότσους...???Εάν κάποιος από όλους εσάς έχει την δυνατότητα και φυσικά μπορεί και θέλει να με βοηθήσει τον ευχαριστώ πολύ.Το τηλέφωνο εμφανισιακά τα σπάει αλλά με το πρόβλημα που έχω δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο παρά μόνο πολύ ελάχιστα πράγματα.Να σημείωσε δε ότι ούτε εμένα είχε καν πληκτρολόγιο και κατέβασα το iflytek και μετά μέσο αυτού εγκατέστησα ένα αγγλοελληνικό πληκτρολόγιο και ξεκίνησε και δουλεύει κανονικά.επίσης κατέβασα και το hotmail όμως 2-3 φορές μετά την εγκατάστασή του και το σετάρισμα δύο λογαριασμών που έχω μόλις το άνοιγα ήθελε και πάλι να ξαναπεράσεις τους λογαριασμούς από την αρχή. Ασε που δεν βρίσκω τρόπο να δω άλλους φακέλους πλην του inbox. Ποια ρομ έχεις; Η εργοστασιακή δεν έχει Google play. Λογικά το καταστημα όπου τ αγορασες θα χε περάσει, αλλά ίσως έχει ξεχάσει να περάσει όλα τα απαραίτητα αρχεία για τα google services. Για το πληκτρολόγιο, πήγες ρυθμίσεις πληκτρολογίου και δεν είχε τίποτα; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotris99 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 εγώ το απέκτησα τον νοέμβριο. Η εργοστασιακή ρομ ήταν φανταστική. Επειδή δεν ήξερα πως να κάνω μπακ απ την άφησα για να βάλω την whitetiger dk η οποία κάθε φορά που ανοίγω την κάμερα κρασάρει η εφαρμογή και με πετάει στην αρχική οθόνη. το έχει αντιμετωπίσει κανείς;;; Παράθεση http://sotris99.allhyper.com/image.php SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 εγώ το απέκτησα τον νοέμβριο. Η εργοστασιακή ρομ ήταν φανταστική. Επειδή δεν ήξερα πως να κάνω μπακ απ την άφησα για να βάλω την whitetiger dk η οποία κάθε φορά που ανοίγω την κάμερα κρασάρει η εφαρμογή και με πετάει στην αρχική οθόνη. το έχει αντιμετωπίσει κανείς;;; ξαναεγκατέστησέ της με wipe data/factory reset πρώτα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotris99 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Όταν περνάς μια custom rom δεν χάνεις μια και καλή την ρομ με την οποία ήρθε το κινητό??? Παράθεση http://sotris99.allhyper.com/image.php SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 15, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Πριν περάσεις την custom, δεν πήρες backup απο cwm; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotris99 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 όχι ρε ****το. για αυτό ζητάω από κάποιον να μου δώσει ένα αντίγραφο της ρομ Παράθεση http://sotris99.allhyper.com/image.php SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts