ayan Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Η Orange έβγαλε αναβαθμισμένη ROM για το c500 (με Windows Media Player 10). Περισσότερες πληροφορίες εδώ. Άντε και στα δικά μας, τελειώνετε ρεεε... Μην μας αφήσετε τελευταίους :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_argiris Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Σημερα το πρωι δεν μου ανοιγε το τηλεφωνο και αναγκαστηκα να κανω hard reset.τωρα σκεφτομαι να το αναβαθμισω στην καινουρια εκδοση και μπηκα στηνσελλιδα της qtek.gr για να την κατεβασω αλλα μου εβγαλε ενα αρχειο 23mb.ειναι τοσο μεγαλο το αρχειο η εχω κανει κατι λαθος? αν ειναι σωστο πως το περναω στο τηλεφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Σημερα το πρωι δεν μου ανοιγε το τηλεφωνο και αναγκαστηκα να κανω hard reset.τωρα σκεφτομαι να το αναβαθμισω στην καινουρια εκδοση και μπηκα στηνσελλιδα της qtek.gr για να την κατεβασω αλλα μου εβγαλε ενα αρχειο 23mb.ειναι τοσο μεγαλο το αρχειο η εχω κανει κατι λαθος? αν ειναι σωστο πως το περναω στο τηλεφωνο? Το μέγεθος είναι σωστό.. στη σελίδα που θα το κατεβάσεις έχει και ένα link με της οδηγίες εγκατάστασης όπου αναφέρει αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Μόλις το πήρα και εγώ από το Πλαίσιο! :cool: 415 ευρώ τελική τιμή με ΦΠΑ και άλλα 60 για μια mini SD 512MB (από cosmodata). :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Μετά από 3 μέρες συμβίωσης έχω τις καλύτερες εντυπώσεις (για την ώρα!). Άψογη αναμονή, γρήγορο μενού και σταθερό! Έχω και την πρώτη μου ερώτηση: Υπάρχει κάπου μετρητής για τον όγκο των δεδομένων από το GPRS ή πρέπει να εγκαταστήσω κάποιο software??? Ο μετρητής που βρήκα αναφέρεται στη διάρκεια σύνδεσης με έσω GPRS και όχι στον όγκο των data! Any idea??? :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Μετά από 3 μέρες συμβίωσης έχω τις καλύτερες εντυπώσεις (για την ώρα!). Άψογη αναμονή, γρήγορο μενού και σταθερό! Έχω και την πρώτη μου ερώτηση: Υπάρχει κάπου μετρητής για τον όγκο των δεδομένων από το GPRS ή πρέπει να εγκαταστήσω κάποιο software??? Ο μετρητής που βρήκα αναφέρεται στη διάρκεια σύνδεσης με έσω GPRS και όχι στον όγκο των data! Any idea??? :cool: οχι δεν υπαρχει ενσωματομενoς μετρητης για gprs στην συσκευη. κατεβασε το spb gprs monitor και αν θελεις "βοηθεια" τα ξαναλεμε....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 οχι δεν υπαρχει ενσωματομενoς μετρητης για gprs στην συσκευη. κατεβασε το spb gprs monitor και αν θελεις "βοηθεια" τα ξαναλεμε....:) ΤΗΝΧ! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 ΤΗΝΧ! :cool: Το εγκατέστησα αλλά μετά από λίγο το έβγαλα... :worry: Λειτουργούσε κανονικά αλλά μόλις έμπαινα στο νετ είτε μέσω Internet Explorer είτε μέσω OPERA, μετά την πρώτη σελίδα που άνοιγε, κόλαγε εκεί και δεν φόρτωνε τίποτα άλλο από τα links κλπ! Επίσης και οι ίδιες οι εφαρμογές φαινόταν κολημένες (και δεν έκλειναν ούτε μέσα από τον task manager). Αφού το έβγαλα άρχισαν να λειτουργούν και πάλι όλα ΟΚ! :cool: Ξέρουμε κάνα άλλο προγραμματάκι για την ίδια δουλειά??? Γράφτηκα και στην υπηρεσία GPRS Plus της Vodafone για να έχω και 10ΜΒ free το μήνα και χαμηλότερη χρέωση στα επιπλέον KB, οπότε ένας λόγος παραπάνω για να ελέγχω την κίνηση! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Το εγκατέστησα αλλά μετά από λίγο το έβγαλα... :worry: Λειτουργούσε κανονικά αλλά μόλις έμπαινα στο νετ είτε μέσω Internet Explorer είτε μέσω OPERA, μετά την πρώτη σελίδα που άνοιγε, κόλαγε εκεί και δεν φόρτωνε τίποτα άλλο από τα links κλπ! Επίσης και οι ίδιες οι εφαρμογές φαινόταν κολημένες (και δεν έκλειναν ούτε μέσα από τον task manager). Αφού το έβγαλα άρχισαν να λειτουργούν και πάλι όλα ΟΚ! :cool: Ξέρουμε κάνα άλλο προγραμματάκι για την ίδια δουλειά??? Γράφτηκα και στην υπηρεσία GPRS Plus της Vodafone για να έχω και 10ΜΒ free το μήνα και χαμηλότερη χρέωση στα επιπλέον KB, οπότε ένας λόγος παραπάνω για να ελέγχω την κίνηση! :) δυστυχως υπαρχουν πολλα παραπονα για τη συγγεκριμενη εφαρμογη, αλλα επειδη σε μενα λειτουργει κανονικα ξεχασα να στο αναφερω..:O υπαρχει και αλλη μια εφαρμογη. το gprs traffic counter, αλλα αυτο ουτε το εχω δοκιμασει, αλλα ουτε "περισσοτερες" πληροφοριες εχω!!! (το πιασες ετσι??);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Ερωτησεις για αλλη μια φορα... το hard reset πως γινεται. Α και δεν καταφερα να κανω συγχορνισμο ΠΟΤΕ με ΒΤ ουτε καπως αλλιως με το φορητο μου hp 9105 που εχει ΒΤ WIDCOMM Λοιπον με ποιους τροπους θα κανω συγχρονισμο...ειναι το μεγαλο προβλημα που αντιμετωπιζω παντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ayan Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Ξέρουμε κάνα άλλο προγραμματάκι για την ίδια δουλειά??? Γράφτηκα και στην υπηρεσία GPRS Plus της Vodafone για να έχω και 10ΜΒ free το μήνα και χαμηλότερη χρέωση στα επιπλέον KB, οπότε ένας λόγος παραπάνω για να ελέγχω την κίνηση! :) GPRS monitor για το Qtek 8010 χρησιμοποιώ αυτό της Efficasoft, είναι το μόνο που λειτούργησε χωρίς προβλήματα. Δοκίμασέ το και αν σου κάνει πες μου ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Akoma na paro mia apantisi gia to problima me to Active Sync.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 GPRS monitor για το Qtek 8010 χρησιμοποιώ αυτό της Efficasoft, είναι το μόνο που λειτούργησε χωρίς προβλήματα. Δοκίμασέ το και αν σου κάνει πες μου ;) Δουλεύει ΑΨΟΓΑ! Thnx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Για πειτε και κατι πιο χρησιμο...απο δωρεαν προγραμμα εχει το airgagev.com αλλα λιγα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 Kala den blepo akri gia to active sync oute gia kati allo...prepei na paroume apantiseis... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNIQUE Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Re paidia giati den mou emfanizei thn lista me ta progs pou exoume fortosei sto 8010 otan pao sto settings/remove progrs? To mono pou vlepo einai mia kenh o8oni. Mono meso PC kanei unistall Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Re paidia giati den mou emfanizei thn lista me ta progs pou exoume fortosei sto 8010 otan pao sto settings/remove progrs? To mono pou vlepo einai mia kenh o8oni. Mono meso PC kanei unistall εχει ξανασυζητηθει το θεμα. δυστυχως ειναι γνωστο bug σε ολα τα windows smartphones. μετα απο ενα αριθμο εγκατεστημενων εφαρμογων σταματαει να τα εμφανιζει και η απεγκατασταση μπορει να γινει μονο απο το pc με active sync. δεν γνωριζω ακριβως το νουμερο αλλα ειναι περιπου 25 (μετα τις 3 σελιδες δηλαδη). ειναι τελειως ηλιθιο το προβλημα, και το περιεργο ειναι οτι δεν κανουν κατι για να το διορθωσουν:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 εχει ξανασυζητηθει το θεμα. δυστυχως ειναι γνωστο bug σε ολα τα windows smartphones. μετα απο ενα αριθμο εγκατεστημενων εφαρμογων σταματαει να τα εμφανιζει και η απεγκατασταση μπορει να γινει μονο απο το pc με active sync. δεν γνωριζω ακριβως το νουμερο αλλα ειναι περιπου 25 (μετα τις 3 σελιδες δηλαδη). ειναι τελειως ηλιθιο το προβλημα, και το περιεργο ειναι οτι δεν κανουν κατι για να το διορθωσουν:mad: Πάντως εγώ είμαι ήδη στις 5 σελίδες και εξακολουθεί να εμφανίζει όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές! :cool: Επίσης κάτι άσχετο αλλά ίσως χρήσιμο σε πολλούς! Άκουγα για το 8080 που δεν υποστήριζε hands free bluetooth profile (μόνο headset) και ήμουν επιφυλακτικός για το 8010 αλλά τελικά ανταποκρίθηκε άψογα! Πήρα το Jabra 250v (αυτό με την xtra δόνηση) και λειτούργησε άψογα με αυτό το profile (σε αντίθεση δηλαδή με το απλό headset profile, υποστηρίζει επιπλέον φωνητική κλήση, επανάκληση του τελευταίου αριθμού, αναμονή κλπ με τη χρήση μόνο του κουμπιού στο ακουστικό!). Το μόνο αρνητικό είναι πως αν το κινητό είναι κλειδωμένο, μπορείς μεν να απαντήσεις σε εισερχόμενες κλήσεις αλλά όχι και να πραγματοποιήσεις φωνητική κλήση! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 ...Άκουγα για το 8080 που δεν υποστήριζε hands free bluetooth profile... Εγώ το 8080 έχω και έχω χρησιμοποιήσει το bluetooth handsfree της SE και ένα άλλο της MEGA PLAYER(mp3+radio+bluetooth handsfree)...Βέβαια δεν είχα τις δυνατότητες που περιέγραψες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ayan Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Μπορεί να το είχατε δει να κυκλοφορεί με άλλες ονομασίες! Όσοι δεν θέλατε να ... απιστήσετε στην Qtek, έρχεται το Qtek 8100 Music Phone :w00t: http://www.qtek.nu/images/8100_frontside_bluestart.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Πολύ ωραία σχεδίαση.... Το joystic με προβληματίζει... Λέτε να είναι ευαίσθητο όπως του 8020;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Εγώ το 8080 έχω και έχω χρησιμοποιήσει το bluetooth handsfree της SE και ένα άλλο της MEGA PLAYER(mp3+radio+bluetooth handsfree)...Βέβαια δεν είχα τις δυνατότητες που περιέγραψες.. Ναι στο απλό headset profile υποστηρίζονται μόνο τα βασικά (απάντηση, τερματισμός κλήσης). :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Επίσης κάτι άσχετο αλλά ίσως χρήσιμο σε πολλούς! Άκουγα για το 8080 που δεν υποστήριζε hands free bluetooth profile (μόνο headset) και ήμουν επιφυλακτικός για το 8010 αλλά τελικά ανταποκρίθηκε άψογα! Πήρα το Jabra 250v (αυτό με την xtra δόνηση) και λειτούργησε άψογα με αυτό το profile (σε αντίθεση δηλαδή με το απλό headset profile, υποστηρίζει επιπλέον φωνητική κλήση, επανάκληση του τελευταίου αριθμού, αναμονή κλπ με τη χρήση μόνο του κουμπιού στο ακουστικό!). Το μόνο αρνητικό είναι πως αν το κινητό είναι κλειδωμένο, μπορείς μεν να απαντήσεις σε εισερχόμενες κλήσεις αλλά όχι και να πραγματοποιήσεις φωνητική κλήση! :cool: εγω χρησιμοποιω το απλο jabra bt250 και οχι το v. κανει φυσικα τα ιδια πραγματα και σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος εκτος απο ενα σημειο. οταν με καλουν και θελω να λαβω την κληση απο το headset, παταω το πληκτρο απαντησης αλλα καθυστερει 2-3 δευτερολεπτα να ερθει η κληση στο ακουστικο.οταν καλω εγω μεσω bt συνδεεται αμεσως χωρις προβλημα. εχεις παρατηρησει κατι τετοιο εσυ? δεν ξερω αν ευθυνεται το jabra ή το τηλεφωνο μου. επειδη το εχω σπασει λιγο και σκεφτομαι να το αλλαξω με ενδιαφερει πολυ η απαντηση σου γιατι το 250v ειναι απο τις πρωτες μου ειλογες. επισης αν καποιος χρησιμοποιει το akono 660 ή το jabra bt800 μπορει να μας πει αν η αναγνωριση κλησης λειτουργει σωστα στο ακουστικο ή αν εμφανιζεται μονο ο αριθμος στην οθονη του ακουστικου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 εγω χρησιμοποιω το απλο jabra bt250 και οχι το v. κανει φυσικα τα ιδια πραγματα και σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος εκτος απο ενα σημειο. οταν με καλουν και θελω να λαβω την κληση απο το headset, παταω το πληκτρο απαντησης αλλα καθυστερει 2-3 δευτερολεπτα να ερθει η κληση στο ακουστικο.οταν καλω εγω μεσω bt συνδεεται αμεσως χωρις προβλημα. εχεις παρατηρησει κατι τετοιο εσυ? δεν ξερω αν ευθυνεται το jabra ή το τηλεφωνο μου. επειδη το εχω σπασει λιγο και σκεφτομαι να το αλλαξω με ενδιαφερει πολυ η απαντηση σου γιατι το 250v ειναι απο τις πρωτες μου ειλογες. επισης αν καποιος χρησιμοποιει το akono 660 ή το jabra bt800 μπορει να μας πει αν η αναγνωριση κλησης λειτουργει σωστα στο ακουστικο ή αν εμφανιζεται μονο ο αριθμος στην οθονη του ακουστικου? Και σε μένα κάνει ακριβώς τα ίδια! Οταν με καλούν θέλει κανά 2 sec για να έρθει ο ήχος, ενώ όταν καλώ εγώ είναι όλα ΟΚ! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeadams Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Έχω το Jabra BT800. Στην οθόνη του φαίνεται μόνο ο αριθμός και όχι το όνομα αυτού που καλεί. Όταν απαντάς μια κλήση, αργεί 2 δευτερόλεπτα να απαντήσει. Σύμφωνα με το manual αυτό το κάνει έτσι ώστε να προλάβεις να δεις στην οθόνη του ποιός σε καλεί και μετά να το βάλεις στο αυτί σου. Παράθεση Namasté, george Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts