Jump to content

Free E-mail Στον Outlook Express!!

iliasp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αντιμετωπιζω ενα προβληματακι...αλλαζω συνεχεια συνδεσεις στο internet οποτε δεν μπορω να κρατησω ενα σταθερο λογαριασμο E-Mail!

Οποτε θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει κανενας λογαριασμος που να σου δινει προσβαση της θυριδας σου μεσω Outlook Express!

Ειχα Yahoo αλλα μου την δινει να μπαινω καθε λιγο και λιγακι στη σελιδα...θελω να διαχειριζομαι τα Mails μου απο το pc μου!

Δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα απο καποια Free υπηρεσια??

ΤΗΑΝKS IN ADVANCE!

δες το freemail.gr , εαν θυμαμαι καλα δινει ΚΑΙ pop3 access αρα μπορεις ανετα να το διαχειριζεσαι απο το outlook express ;)
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iliasp (30 Μάι. 2004 , 18:34)

Αντιμετωπιζω ενα προβληματακι...αλλαζω συνεχεια συνδεσεις στο internet οποτε δεν μπορω να κρατησω ενα σταθερο λογαριασμο E-Mail!

Οποτε θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει κανενας λογαριασμος που να σου δινει προσβαση της θυριδας σου μεσω Outlook Express!

Ειχα Yahoo αλλα μου την δινει να μπαινω καθε λιγο και λιγακι στη σελιδα...θελω να διαχειριζομαι τα Mails μου απο το pc μου!

Δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα απο καποια Free υπηρεσια??

ΤΗΑΝKS IN ADVANCE!

hotmail.com

ναι δινει...μεσω της ιστοσελιδας του για προσβαση σε αλλον λογαριασμο πχ otenet!Κουλο!Σιγα μη δαχειριζομαι τον λογαριασμο μου μεσω web!

FULL access δεν μπορω να εχω απο εναν λογαριασμο??

P.S. Αυτο θα πει αμεση απαντηση...εις

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (30 Μάι. 2004 , 20:38)

δες το freemail.gr , εαν θυμαμαι καλα δινει ΚΑΙ pop3 access αρα μπορεις ανετα να το διαχειριζεσαι απο το outlook express ;)

Εχει δικιο η freemail υποστηριζει pop3... εδω και 3 χρονια μου εχει λυσει τα χερια για ενα μονιμο mail.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iliasp (30 Μάι. 2004 , 18:44)

ναι οντως το θυμηθηκα αλλα δεν ηξερα αν ισχυει ακομα...

αν μπορείς να αντέξεις τα 2 ΜΒ το hotmail είναι οκ. Φυσικά σε λίγο που θα βγεί το gmail όλες οι εταιρίες θα αυξήσουν την χωρητικότητα που προσφέρουν

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (30 Μάι. 2004 , 20:38)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος trod (30 Μάι. 2004 , 20:45)

Εχει δικιο η freemail υποστηριζει pop3... εδω και 3 χρονια μου εχει λυσει τα χερια για ενα μονιμο mail.

freemail.gr, πολυ καλη επιλογη

http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alfa 156 (30 Μάι. 2004 , 21:00)

αν μπορείς να αντέξεις τα 2 ΜΒ το hotmail είναι οκ. Φυσικά σε λίγο που θα βγεί το gmail όλες οι εταιρίες θα αυξήσουν την χωρητικότητα που προσφέρουν

...και το ατελείωτο spam..

Πάντως τα 2 mb δεν φτάνουν ούτε για ζήτω..απαράδεκτοι! :mad:

Το freemail προσφέρει 20 mb χώρο και μέχρι 5 mb μέγεθος για επισύναψη.. :happy:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alfa 156 (30 Μάι. 2004 , 20:41)

hotmail.com

δεν ειναι ακριβως pop3 το hotmail , δουλυει με http protocol που απλα σου επιτρεπει να κατεβασεις τα email σου στο outlook express ( μαζι και με τα ατελειωτα spam )

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

freemail και απο μενα

Freemail χαλαρά... Έχω δύο POP3 εκεί... μια χαρά εδώ και 2 χρόνια περίπου...

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος william blake (30 Μάι. 2004 , 23:18)

λιγο off topic, αλλα για καλο σκοπο:

freemail, αλλα με pegasus, οχι outlook express

Γιατί όχι το outlook express?

Φιλικά Δημήτρης

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 (31 Μάι. 2004 , 12:11)

Γιατί όχι το outlook express?

για πολλους λογους, οι κυριοτεροι εκ των οποιων ειναι:

ασφαλεια,

ασφαλεια,

και ασφαλεια

:)

kapoio allo ektos apo pegasus?
"..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.."

Μήπως μπορει κάποιος να μου υπενθυμίσει τις ρυθμίσεις που κάνουμε στο Outlook express για να πέρνουμε mail απο freemail?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος africa_twin (31 Μάι. 2004 , 21:58)

Μήπως μπορει κάποιος να μου υπενθυμίσει τις ρυθμίσεις που κάνουμε στο Outlook express για να πέρνουμε mail απο freemail?

POP3: pop.freemail.gr

SMTP: mail.freemail.gr