iliasp Δημοσιεύτηκε May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 30, 2004 Αντιμετωπιζω ενα προβληματακι...αλλαζω συνεχεια συνδεσεις στο internet οποτε δεν μπορω να κρατησω ενα σταθερο λογαριασμο E-Mail! Οποτε θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει κανενας λογαριασμος που να σου δινει προσβαση της θυριδας σου μεσω Outlook Express! Ειχα Yahoo αλλα μου την δινει να μπαινω καθε λιγο και λιγακι στη σελιδα...θελω να διαχειριζομαι τα Mails μου απο το pc μου! Δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα απο καποια Free υπηρεσια?? ΤΗΑΝKS IN ADVANCE! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 δες το freemail.gr , εαν θυμαμαι καλα δινει ΚΑΙ pop3 access αρα μπορεις ανετα να το διαχειριζεσαι απο το outlook express ;) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 http://www.ebox.gr alla den exei smtp server kai prepei na valeis tou ISP sou.. Kai to yahoo.gr dinei POP3 access. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iliasp (30 Μάι. 2004 , 18:34) Αντιμετωπιζω ενα προβληματακι...αλλαζω συνεχεια συνδεσεις στο internet οποτε δεν μπορω να κρατησω ενα σταθερο λογαριασμο E-Mail! Οποτε θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει κανενας λογαριασμος που να σου δινει προσβαση της θυριδας σου μεσω Outlook Express! Ειχα Yahoo αλλα μου την δινει να μπαινω καθε λιγο και λιγακι στη σελιδα...θελω να διαχειριζομαι τα Mails μου απο το pc μου! Δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα απο καποια Free υπηρεσια?? ΤΗΑΝKS IN ADVANCE! hotmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. May 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 ναι δινει...μεσω της ιστοσελιδας του για προσβαση σε αλλον λογαριασμο πχ otenet!Κουλο!Σιγα μη δαχειριζομαι τον λογαριασμο μου μεσω web! FULL access δεν μπορω να εχω απο εναν λογαριασμο?? P.S. Αυτο θα πει αμεση απαντηση...εις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. May 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alfa 156 (30 Μάι. 2004 , 20:41) hotmail.com ναι οντως το θυμηθηκα αλλα δεν ηξερα αν ισχυει ακομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (30 Μάι. 2004 , 20:38) δες το freemail.gr , εαν θυμαμαι καλα δινει ΚΑΙ pop3 access αρα μπορεις ανετα να το διαχειριζεσαι απο το outlook express ;) Εχει δικιο η freemail υποστηριζει pop3... εδω και 3 χρονια μου εχει λυσει τα χερια για ενα μονιμο mail. Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iliasp (30 Μάι. 2004 , 18:44) ναι οντως το θυμηθηκα αλλα δεν ηξερα αν ισχυει ακομα... αν μπορείς να αντέξεις τα 2 ΜΒ το hotmail είναι οκ. Φυσικά σε λίγο που θα βγεί το gmail όλες οι εταιρίες θα αυξήσουν την χωρητικότητα που προσφέρουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (30 Μάι. 2004 , 20:38) δες το freemail.gr , εαν θυμαμαι καλα δινει ΚΑΙ pop3 access αρα μπορεις ανετα να το διαχειριζεσαι απο το outlook express ;) Αρχικό Μήνυμα από το μέλος trod (30 Μάι. 2004 , 20:45) Εχει δικιο η freemail υποστηριζει pop3... εδω και 3 χρονια μου εχει λυσει τα χερια για ενα μονιμο mail. freemail.gr, πολυ καλη επιλογη Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Εχω την freemail που είναι κορυφή ..και υπάρχει και η http://www.fastmail.gr με 18 mb χώρο και pop3 πρόσβαση.. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alfa 156 (30 Μάι. 2004 , 21:00) αν μπορείς να αντέξεις τα 2 ΜΒ το hotmail είναι οκ. Φυσικά σε λίγο που θα βγεί το gmail όλες οι εταιρίες θα αυξήσουν την χωρητικότητα που προσφέρουν ...και το ατελείωτο spam.. Πάντως τα 2 mb δεν φτάνουν ούτε για ζήτω..απαράδεκτοι! :mad: Το freemail προσφέρει 20 mb χώρο και μέχρι 5 mb μέγεθος για επισύναψη.. :happy: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alfa 156 (30 Μάι. 2004 , 20:41) hotmail.com δεν ειναι ακριβως pop3 το hotmail , δουλυει με http protocol που απλα σου επιτρεπει να κατεβασεις τα email σου στο outlook express ( μαζι και με τα ατελειωτα spam ) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. May 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Αρα καλειστε να απαντησετε...Freemail or Fastmail?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Freemail...με διαφορά για μένα..εδώ κ 3 χρόνια τώρα! :p Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 freemail και απο μενα Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 λιγο off topic, αλλα για καλο σκοπο: freemail, αλλα με pegasus, οχι outlook express Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Freemail χαλαρά... Έχω δύο POP3 εκεί... μια χαρά εδώ και 2 χρόνια περίπου... Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. May 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος william blake (30 Μάι. 2004 , 23:18) λιγο off topic, αλλα για καλο σκοπο: freemail, αλλα με pegasus, οχι outlook express Γιατί όχι το outlook express? Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simotemplar Δημ. May 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2004 υπάρχει και το http://www.ebox.gr .... Παράθεση άλλο πράκτωρας και άλλο εισπράκτωρας... ΘΟΥΒΟΥ 000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. May 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 (31 Μάι. 2004 , 12:11) Γιατί όχι το outlook express? για πολλους λογους, οι κυριοτεροι εκ των οποιων ειναι: ασφαλεια, ασφαλεια, και ασφαλεια :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_e_v Δημ. May 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2004 kapoio allo ektos apo pegasus? Παράθεση "..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2004 Νομίζω και το Eudora καλό είναι...αν θυμάμαι καλά.. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. May 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2004 Μήπως μπορει κάποιος να μου υπενθυμίσει τις ρυθμίσεις που κάνουμε στο Outlook express για να πέρνουμε mail απο freemail? Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. May 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος africa_twin (31 Μάι. 2004 , 21:58) Μήπως μπορει κάποιος να μου υπενθυμίσει τις ρυθμίσεις που κάνουμε στο Outlook express για να πέρνουμε mail απο freemail? POP3: pop.freemail.gr SMTP: mail.freemail.gr Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. May 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2004 Για ριξε μια ματια και εδω,ειναι απο την sportline.gr :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts