kampamarou Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 φιλε τι να πω κριμα ...εγω ειμαι ικανοποιημενος...συμπασχω μαζι σου :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 φιλε τι να πω κριμα ...εγω ειμαι ικανοποιημενος...συμπασχω μαζι σου :lol: χα χα ! Λυση υπαρχει και την εχω ( 2η μπαταρια) . Το θεμα ειναι οτι μετα την αναβαθμιση Η καλη αυτονομια εκανε ΦΤΕΡΑ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Κανονικη χρηση να στελνεις απο το κινητο 100 email και να μιλας 3 ωρες ; Ρε συ μας δουλευεις ; Εδω μεσα οι περισσοτεροι τα πηραν με 100 δοσεις τα GS 3 λες να εχουν λεφτα για να μιλαμε τοσες ωρες στο κινητο ; χα χα ρε κατι τρελα που διαβαζω ! :D Ναι ρε μάστορα, κανονική χρήση. Αυτή τη χρήση κάνω εγώ και πολλοί ακόμα. Τι με νοιάζει εμένα τι κάνει ο καθένας εδώ, εσύ ή οποιοσδήποτε? Θα ρωτάμε μήπως και τον καθένα γιατί το πήρε? Ξέρω τι κατάσταση επικρατεί εδώ μέσα γιατί πήρα το κινητό όταν βγήκε και είχα galaxy s από το πρώτο κιόλας. Έγινε mainstream η σειρά sgs γιαυτό δεν παλευεται το subforum. Κανονικη χρηση ειναι : Κανα μισαωρο το πολυ ομιλια, 20-50 sms ( το ανωτερο ) και δεν συχρονιζω τιποτα με τιποτα ! Ουτε ανεβαζω φωτο στο DropBox ουτε στελνω email. Ναι, για dumbphone τον 10€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 καλα φτερα δεν εκανε...ισως βγαζεις περισσοτερες φωτο και ανεβαινουν στο dropbox..ισως στελνεις περισσοτερα μνμ...και εγω ειχα μαζι μου την δευτερη μπαταρια αλλα ευτυχως δεν την εβαλα γτ λεω με 75% που φευγω και επειδη δουλεια ανοιγω το 3g και γενικα το σκιζω θα τελειωσει..αλλα ολα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 (edited) Ναι ρε μάστορα, κανονική χρήση. Αυτή τη χρήση κάνω εγώ και πολλοί ακόμα. Τι με νοιάζει εμένα τι κάνει ο καθένας εδώ, εσύ ή οποιοσδήποτε? Θα ρωτάμε μήπως και τον καθένα γιατί το πήρε? Ξέρω τι κατάσταση επικρατεί εδώ μέσα γιατί πήρα το κινητό όταν βγήκε και είχα galaxy s από το πρώτο κιόλας. Έγινε mainstream η σειρά sgs γιαυτό δεν παλευεται το subforum. ΜΑστορας ειμαι οντος . Λοιπον συμφωνα ομως με τις εικονες που ανεβαζει το 99% εδω μεσα μας δειχνει οτι ΔΕΝ μιλαει καν στο κινητο !!! Εσυ που ειδες τετοια χρηση ;;;; Και εδω και σε αλλα forums οτι ανεβαζουν απο stats battery γραφει ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΠΟ 70-80% αρα πως κανουμε ιδια χρηση ; Αυτο προσπαθω να σου δωσω να καταλαβεις ! Ο αλλος πιο πανω γραφει " μου κραταει 4 ημερες " !! Ναι ρε και εμενα αν το εχω απλα διπλα μου θα κρατησει . Ελπιζω να καταλαβες τωρα τι θελω να πω ( το νοημα) καλα φτερα δεν εκανε...ισως βγαζεις περισσοτερες φωτο και ανεβαινουν στο dropbox..ισως στελνεις περισσοτερα μνμ...και εγω ειχα μαζι μου την δευτερη μπαταρια αλλα ευτυχως δεν την εβαλα γτ λεω με 75% που φευγω και επειδη δουλεια ανοιγω το 3g και γενικα το σκιζω θα τελειωσει..αλλα ολα καλα Τα ιδια κανω καθε μερα φιλε μου. Δεν αλλαζει τιποτα στο 10ωρο μου στην χρηση κινητου. Edited October 31, 2012 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Και σε μενα τα ιδια με την αναβαθμιση η μπαταρια πηρε τον κατηφορο. Αν το ηξερα δε θα την εκανα :( Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 4 ωρες η οθονη ον...μια χαρα με παει...μαλλον εισαι γκαντεμης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Και σε μενα τα ιδια με την αναβαθμιση η μπαταρια πηρε τον κατηφορο. Αν το ηξερα δε θα την εκανα :( ΠΕς τα ρε κουκλα γιατι πανε να μας βγαλουν τρελους ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 4 ωρες η οθονη ον...μια χαρα με παει...μαλλον εισαι γκαντεμης 3 μιση μου εβγαλε σημερα. Δεν ειμαι γκαντεμης απλα κανω πιο πολλα απο εσενα λεμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Τα ιδια κανω καθε μερα φιλε μου. Δεν αλλαζει τιποτα στο 10ωρο μου στην χρηση κινητου. ε καθε μερα βγαζεις τον ιδιο αριθμο φωτο?για μετρα τις φωτο ανα μερα κ πες μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 ε καθε μερα βγαζεις τον ιδιο αριθμο φωτο?για μετρα τις φωτο ανα μερα κ πες μας χα χα δεν ειμαι φωτογραφος !! Αντε να υπαρχει διαφορα 20 φωτο- ε και ; Σιγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 ΜΑστορας ειμαι οντος . Λοιπον συμφωνα ομως με τις εικονες που ανεβαζει το 99% εδω μεσα μας δειχνει οτι ΔΕΝ μιλαει καν στο κινητο !!! Εσυ που ειδες τετοια χρηση ;;;; Και εδω και σε αλλα forums οτι ανεβαζουν απο stats battery γραφει ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΠΟ 70-80% αρα πως κανουμε ιδια χρηση ; Αυτο προσπαθω να σου δωσω να καταλαβεις ! Ο αλλος πιο πανω γραφει " μου κραταει 4 ημερες " !! Ναι ρε και εμενα αν το εχω απλα διπλα μου θα κρατησει . Ελπιζω να καταλαβες τωρα τι θελω να πω ( το νοημα) Ναι τώρα είμαστε στα ίδια fm..! Έχω δει και αυτονομία 10ημερων με 10 λεπτά χρήση. . Αυτό που θέλω να πω εγώ, είναι ότι με χρήση σαν smartphone (ότι είπαμε παραπάνω) θα σου βγάλει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Με ποιο ήπια χρήση, 2 μέρες. Αν βγάζει παραπάνω σημαίνει ότι δεν το δουλεύεις σαν smartphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 θα σου πω ενα απλο για να καταλαβεις...εγω με την ιδια χρηση που εκανα πριν κ κανω τωρα εχω τα ιδια αποτελεσματα..αντε ελαχιστα χειροτερα..κατι παιζει με εσενα...για ανεβασε καμια φωτο να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Εχει βαλει κανεις απο εσας αλλη 4.1.1 πριν βαλει την Ελληνικη; Γιατι εχω μια εντυπωση πως η Ελληνικη για καποιο λογο ρουφαει περισσοτερο την μπαταρια. Θα κανω μερικες φορτισεις πρωτα ομως για να εχω πιο ασφαλη συμπερασματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Ναι τώρα είμαστε στα ίδια fm..! Έχω δει και αυτονομία 10ημερων με 10 λεπτά χρήση. . Αυτό που θέλω να πω εγώ, είναι ότι με χρήση σαν smartphone (ότι είπαμε παραπάνω) θα σου βγάλει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Με ποιο ήπια χρήση, 2 μέρες. Αν βγάζει παραπάνω σημαίνει ότι δεν το δουλεύεις σαν smartphone. Ενταξει δεκτο ! Αυτο σου γραφω ΠΡΙΝ με 4.0.4. εβγαζε τις ωρες που λες απο προχτες ομως ΔΕΝ !! Εκανα Factory Reset κτλ ολα απο την αρχη και σημερα στις 5μιση εσβησε απο μπαταρια. Δεν αλλαξα κατι σαν χρηση τα ιδια εκανα και πριν. Οποτε κατι παει στραβα ( λογικα) με το update Γιατι εφαρμογες μεσα για να "τραβανε" δεν εχω. Εκτος αν υπαρχει αλλη εξηγηση. Δεκτη να την διαβασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 ποιο firm εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 ποιο firm εχεις? που το βλεπω αυτο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 (edited) που το βλεπω αυτο ; Πατώντας *#1234# Ενταξει δεκτο ! Αυτο σου γραφω ΠΡΙΝ με 4.0.4. εβγαζε τις ωρες που λες απο προχτες ομως ΔΕΝ !! Εκανα Factory Reset κτλ ολα απο την αρχη και σημερα στις 5μιση εσβησε απο μπαταρια. Δεν αλλαξα κατι σαν χρηση τα ιδια εκανα και πριν. Οποτε κατι παει στραβα ( λογικα) με το update Γιατι εφαρμογες μεσα για να "τραβανε" δεν εχω. Εκτος αν υπαρχει αλλη εξηγηση. Δεκτη να την διαβασω. Μπορεί να μην έκατσε καλά η ρομ. Πέρασε την επίσημη που έχεις με οντιν αν θέλεις και κανε ένα wipe μετά. Υπάρχει πλήρης οδηγός με τα πάντα όλα από τον tyxerakia. Και στο service να το πας (αν δεν έχει όντως πρόβλημα) το ίδιο θα κάνουν. Edited October 31, 2012 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 πληροφοριες συσκευης...πες μας εκδοση φασματος και αριθμο κατασκευης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Λοιπον παιδια AP : I9300XXDLJ4 CP : I9300XXDLID CSC : I9300XFDLJ2 Ελπιζω να το εκανα σωστα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 τα ιδια εχουμε..μαλλον βγαζεις περισσοτερες φωτο η στελνεις πολλα περισσοτερα μνμ...χαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 τα ιδια εχουμε..μαλλον βγαζεις περισσοτερες φωτο η στελνεις πολλα περισσοτερα μνμ...χαχαχαχα χα χα λες ε ; Sms δεν στελνω πολλα ( το πολυ 50 παντα) ΜΕ πορωσες θα κατεβασω να δω kampamarou να θυμηθω τα νιατα μου :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Πατώντας *#1234# Μπορεί να μην έκατσε καλά η ρομ. Πέρασε την επίσημη που έχεις με οντιν αν θέλεις και κανε ένα wipe μετά. Υπάρχει πλήρης οδηγός με τα πάντα όλα από τον tyxerakia. Και στο service να το πας (αν δεν έχει όντως πρόβλημα) το ίδιο θα κάνουν. Ναι μπορει δεν λεω θα το παρακολουθησω 7 μερες ακομα και μετα θα δω τι θα κανω. Το πιο πιθανο ειναι να το δωσω και να αγορασω κατι αλλο. Δεν καθομαι να ασχοληθω αν ξενερωσω ξερεις . Το Note 2 βγαζει ανετα 15 ωρες ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 (edited) Λοιπον παιδια AP : I9300XXDLJ4 CP : I9300XXDLID CSC : I9300XFDLJ2 Ελπιζω να το εκανα σωστα . Έχεις ελληνικό unbranded Ναι μπορει δεν λεω θα το παρακολουθησω 7 μερες ακομα και μετα θα δω τι θα κανω. Το πιο πιθανο ειναι να το δωσω και να αγορασω κατι αλλο. Δεν καθομαι να ασχοληθω αν ξενερωσω ξερεις . Το Note 2 βγαζει ανετα 15 ωρες ; Και καλά θα κάνεις ;) Το note 2 έχει τουλάχιστον 30% περισσότερη αντοχή από το s3 (τόσο παρατήρησα εγώ) και θα σε βολέψει πολύ περισσότερο από το s3 σε αυτή τη χρήση. Edited October 31, 2012 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Έχεις ελληνικό unbranded Και καλά θα κάνεις ;) Το note 2 έχει τουλάχιστον 30% περισσότερη αντοχή από το s3 (τόσο παρατήρησα εγώ) και θα σε βολέψει πολύ περισσότερο από το s3 σε αυτή τη χρήση. Μαλλον για Note 2 θα παω γιατι εχεις 2 σε 1 ( mobile+Tablet) με ελαχιστο κοστος,μεγεθος-βαρος ! Αλλα θα δουμε αν στρωσει θα το κρατησω γιατι θελω να δω και LG Nexus 4 ! Βασικα θελω να δω τι θα βγει τον χειμωνα που ερχεται γιατι καλα τα 700αρια αλλα αν τα δινεις 5-6 φορες το χρονο χανεις την ουσια . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts